|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
25.10.2007 9:51:29   
Svojeglava
Živjo punce, končno spet jaz...
bila sem na pregledu in HEMATOM JE IZGINIL!!!
Juhuuu, sicer moram biti še na bolniški, ker sem na sploh zelo švoh in non stop bruham ampak z otročkom je pa vse ok!!! Velik je 5 cm, NS informativno ok, nosna kost prisotna!

Naty glede uhana: meni je g rekel, da naj ga čim prej dam ven, če bo slučajno potreben kakšen operativen poseg je kao ful nevarno...ga bom dala ven pred naslednjim UZ.

Punce povejte mi kdaj je fino it na 3D ultrazvok in kam... ko sem gledala ekranček pri g se mi je res zaluštal, da bi šla na 3D in dobro videla...
Kaj pravite?

lp,
svojeglava

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.10.2007 9:53:52   
filipinka
Narava! To je ziher od user posted image user posted image user posted image hupa-cupa! Nič se ne sekiraj! Saj te bo itak G potolažil!
Me res zanima kje je Čmrlika! Sinoči okrog 21.30 sem videla, da je bla gor, ampak napisala ni nič. Ej, upam, da si vredu!user posted image
Jaz sem še vedno v user posted image ! Danes sem prvič odkar sem user posted image , imela veselje se lepo uredit in sem polna energije. Že planiram kakšne user posted image cunjice bom kupila, ker sem tak človek, da se mi življenje itak vrti okrog oblekcuser posted image , ampak zdaj 3 mesce ni blo nič volje! Zdaj je je pa fuuul!

Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.10.2007 9:55:29   
TamaraJ
Anonimna thumbs up... izgleda, da moram še malo počakat. Ne, da izgubim otroka (Bog ne daj), ampak mogoče bo v tretje kaj spremembeuser posted image . Ko ga najbolj rabim se mi zdi, da je odmaknjen. Je pa res, da je ribica. Saj vemo, kako zelo občutljive in nemalokrat sebične so. vsaj tiste, ki jih jaz poznam.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.10.2007 10:02:05   
Taula
Filipinka: super.user posted image user posted image user posted image Verjamem da mora biti to najlepši občutek ko vidiš dva lepotca. To da je eden manjši je normalno, važno da oba rasteta in sta zdrava.user posted image

Čmrlika: upam da je vse ok.

Narava: verjetno je počila kaka žilica. Držim pesti za pregled za vidiš močno bitje user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava: super novice.user posted image user posted image user posted image  Jaz grem na Ns v Dravlje kjer imajo 3D.

Uhan v popku imam tudi jaz. Hm...meni noben G še ni rekel, da naj ga dam ven. Bom prašala jutri na NS če je kaj narobe. Sej niti ne vem kako ga bom ven spravila.user posted image  A pol ostane luknja dolgo časa, ali se zaceli kmalu?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.10.2007 10:07:19   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Anonimna thumbs up... izgleda, da moram še malo počakat. Ne, da izgubim otroka (Bog ne daj), ampak mogoče bo v tretje kaj spremembeuser posted image . Ko ga najbolj rabim se mi zdi, da je odmaknjen. Je pa res, da je ribica. Saj vemo, kako zelo občutljive in nemalokrat sebične so. vsaj tiste, ki jih jaz poznam.

Jaz sem tudi ribica user posted image  Drugače pa ima prijateljica moža, ki je riba po horoskopu, in ima/je imela enake težave kot ti. V vseh svojih  nosečnostih! Očitno so moški-ribe čisto drugačni od žensk-rib user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.10.2007 10:08:06   
narava
evo, ajm bek! user posted image

pregled je bil super! uf, kaksno olajsanje! nogice, rokice, srcek je bil, d best filing gledat nekaj kar raste v tebi! user posted image  
Se mi zdi, da se dosedaj sploh nisem zavedala same nosecnosti..sedaj pa..moj Bog, je mogoce, da mi je to bitjece, ki sem ga videla samo na snezenem ekranu, tako pomembno?? user posted image  No, da ne nakladam, mislim, da vse veste o kaksem obcutku govorim user posted image

hehe, ga je mal pobozala, da nama kao pomaha, ampak je ajal, tko da mami vec srece prihodnjic user posted image

aja, se nekaj. UZ je pokazal, da je plodek 8t2d (se pravi 1 teden manj kot bi moglo bit glede na zadnjo M), kar sem tudi pricakovala, saj je zadnja M trajala kar 14 dni?! Tko, da se vse za 1 teden zamakne, torej sem jaz dejansko junijcica, ampak bom kar pri majcicah ostala, mi je  tukaj prijetno user posted image  mogoce se pa odloci prej ven prit in bom majcica tudi dejanskouser posted image

no, za sedaj sem pomirjena..odstevamo dneve do NS!

aja, najlepsa hvala za poz. misli in zelje, za vse user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
25.10.2007 10:08:30   
anonimna thumbs up
Svojeglava, tole pa je novica, ki jo je treba proslaviti user posted image user posted image user posted image  JUHUHU user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.10.2007 10:10:07   
anonimna thumbs up
narava, SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image  Takih čudovitih novic sem pa res vesela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.10.2007 10:19:04   
Taula
Narava super.user posted image user posted image user posted image  Ostani kar pri nas, mogoče bo vseeno majčica/majček.user posted image

Še Ćmrlika pove dobre novice pa bo super dan.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.10.2007 10:25:02   
filipinka
Narava! user posted image user posted image user posted image JES! Lepi občutki, ne!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
25.10.2007 10:51:20   
narava
sm ze prej pisala odg, pol je pa zmanjkal stroma, in gremo jovo na novo user posted image

svojeglava, to je pa taka novica, ki zahteva (zahteva!!) praznovanjeuser posted image  a castis user posted image ?? user posted image

sala..

kar se tice partnerjev, se mi zdi, da je moj sele danes dejansko DOJEL kaj se nama dogaja.. user posted image  sicer pa tudi nekih hudih pogovorov nimava, mislim nekih hudih izlivov custev ipd..me poljubcka in poboza po trebuhu, mi ne dovoli naporov, pa obvezno ko greva spat mora dat roko na trebuh - zakaj? b, nimam pojma. to feel connected? user posted image  ampak, meni tako ustreza (za sedaj user posted image )

huz nekst s pregledi??

p.s: mat. knj. sem pa tudi ze dobila user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
25.10.2007 10:58:27   
Taula
Jaz imam jutri NS. Komaj čakam..malo je straha, malo veselja.
Moj user posted image je kar super glede moje user posted image . Za naju oba je to prvič, tako da sva oba še mlečna. Uvedel je že slikanje bušija 1x na teden, zvečer in zjutraj pred spanjem boža bušija, in mu govori, pa čez dan ga boža in me ves čas pokriva da ga ne bo zeblo, napore mi ne dovoli...skratka razvaja naju.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
25.10.2007 10:59:18   
Čmrlika
Hojla vsem!
Sem res pokukala včeraj zvečer gor, pa ko sem že hotela pisat, je dragi zakričal-Kaj bomo zdaj sami dvd gledali? In sem morala  pobegnit...user posted image
no, drage moje, HVALA vam še enkrat za vso podporo včeraj...moja pikica je super okej, slikca je v albumu, pa pravi teta pelkič, da ne smem več z vami klepetatiuser posted image
upam, da ve ne mislite isto-smo za en teden bolj zgodnji po njenih meritvah in bmo na svet pokukali ŽE konec aprila!"!! Pa saj ne rabim zdaj k aprilčicam, ne?
Filipinka-ti si pa bla normalno gotova v pol ure, al kaj?
in? Sem zasledila da cvetiš...
Tud jaz, tolko bolj mirna sem in pripravljena na vse lepo, da je kaj!
Vprašajte, če vas kaj še zanima,,,,drugače vam ne bom težila...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
25.10.2007 11:02:04   
narava
Odlicno!! user posted image  danes je tak lep dan..
taula, drzim pestke za jutri user posted image  bos tut ti jutri porocala, da je prst cuzal user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
25.10.2007 11:02:53   
Taula
Čmrlika super...si me prestrašila z tem da ne smeš klepetati z nami, ker nisem takoj  razumela. Pa ne težiš nam kot prvo..me tukaj željno čakamo vesele infote souser posted image user posted image user posted image  Kot drugo pa ne zapusti nas..piši še kaj k nam ker si naša, pa če rodiš maja ali pa aprila.
Keri teden pa si že točno? Morebitni spol je kej povedala?

Sedaj grem pa še slikico pogledati v album.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
25.10.2007 11:04:55   
narava
hehe, cmrlika, ti k aprilcicam, jaz k junijcicam..ampak jaz kar ostajam tu..user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
25.10.2007 11:10:37   
anonimna thumbs up
user posted image user posted image user posted image  Čmrlika user posted image user posted image user posted image

Sem šla takoj pogledat slikco, ahhhhhhhh user posted image
Tudi mene si najprej zmedla s tistimi solzicami, mi ni takoj "potegnilo" user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
25.10.2007 11:19:45   
Čmrlika
Jaz tud ostajam tu, mi je tukaj najlepše!!Je že dovolj, da so mimariborke nosečke zaprli, ki sem jo na novo odprla, ker je ona ta stara bla v totalnem mrku.
Zdaj pa moramo nadaljevat na stari, in moje mariborčanke, so danes vse nekam izpuhtele...
Ja, neverjetno lepo smo se imeli s teto pelkič...Res, ženska je krasna, in samo želim vam, vsem ,ki še imate Nuhalno pred sabo, da bo dr. tolko dober in fajn kot ta ženska...imama posnet dvd, pa 3 slikce in spol je tudi povedla-čeprav ni še najbol prepričana...In zaenkrat pravi, da je moj občutek pravi...user posted image Pikica je dejansko pikica, in je za pikico velika že več kot 7 cm, tveganja skoraj ni, vsi organi in deli telesa so prisotni...user posted image Je pa zanimivo, kaj je ta mo ja pikica počela user posted image , kobacala se je, in z nogicami odrivala od stene, kot da bi bla na kakem trampolini, pa pomahala nam je tud...Ati-ati pa je žarel-in res, če imate možnost peljite svoje dečke zraven...mislim, da ko tole vidijo se pa res začnejo zavedat, da tukaj v vašem bušiju pa nekaj je...
In še nov PDP 27.4.08
kaj pravite ve, je bolje zaupat temu datumu, al onemu ta prvemu?
Meni se zdi, da je pa to po tolikih meritvah vseeno bolj natančno...Upam, sicer ni tolko pomembno, ampak če je res, sem ful vesela...en teden je en teden...Uf!!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
25.10.2007 11:21:06   
TamaraJ
Filipinka, Svojeglava, Čmrlika, Narava... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela za vas! Samo, da so vaše pikice OK. Meni je tako težko, ker moram čakati še do 20. novembra in to je takooo daleč. Je pa fino, ker imam pa 8.11. pregled pri mojem G. Upam, da je tudi moja pikica OK.

Taula... tudi tvoja je OK. Pa ne pozabi slikice prilepit, da vidimo tvojo pikico!

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1544
25.10.2007 11:28:38   
Estrella*
Narava, Čmrlika filipinka...user posted image user posted image user posted image user posted image  krasne novičke. Vidve kar ostanita pri majčicah, saj so datumi tako ali tako okvirni. Mogoče bosta pa obe rodili maja. Nista se prijavile sem brez razloga.user posted image
Še vedno čakamo 50 to majčico.

Neposredna povezava do sporočila: 1545
25.10.2007 11:32:34   
Čmrlika
Tamaraj saj bo hitro minilo, boš videla...meni se je tudi tako daleč zdelo, pa je kr minlo, in ko bo vse okej boš pozabila na ves čas, ki je bil takooo dolg ...
ej filipinka moja-ste gužvo nardili, pre teti pelkič, ha? Sem vidla tisto punco ja, ma ti si pa verjetno šla malo prej kot 17 20, ker sva midva že sedela takrat tam v čakalnici...razen, če si bila to ti, in ni bilo nikogar med nama? sta bla sama, al si mela otroka še zraven?
Čestitke za pomirjujoč in lep pregled!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
25.10.2007 12:03:15   
aurora28
Filipinka, Čmrlika, Narava in Svojeglava iskrene čestitke za dobro opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image user posted image Važno, da so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro in pridno rastejo.

Taula ti nam jutri javiš dobro novičko, jaz Vam pa v ponedeljek javim dobro novičko in vse bo krasno!!  user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem Vam pozabila povedati, da vas vse lepo pozdravlja Petrahh, z njenim user posted image je vse ok in pridno raste , njo pa malo dajejo slabosti. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
25.10.2007 13:09:44   
Taula
Hvala za lepe želje. Ima še katera jutri NS oz pregled? Ali sem samo jaz živčka.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
25.10.2007 13:18:16   
aurora28
Za ostale nevem, vem, da imaš ti jutri NS. Verjamem, da komaj čakaš. user posted image
Mene pa daje nek nahod in glava me že tri dni boli. Sem šla v lekarno in mi je dala fiziološko razstopino in Gradobil za grlo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.10.2007 13:20:04   
kodrana
vesela sme za same lepe novičke user posted image . bravo punce.

jaz bom verjetno tudi že pod junij spadala, a tukaj mi je tako lepo, da se ne bom poslovila.
jaz imam pregled v torek in srčno upam,da bo vse ok.
Taula, mislim, da smo vse živčke. mene že sedaj zvija za torek. bomo držali pesti jutri. vse bo ok, boš videla. aurora, ti pa ponedeljek. takrat se bo meni že vleklo, kot ponedeljekuser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......