|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
24.10.2007 12:27:53   
Taula
Filipinka, Čmrlika držimo pesti.user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.10.2007 12:34:28   
Čmrlika
Taula hvala! Kot zgleda bo živahno danes pri pelkičevi... Res zanimivo da sva ena za drugo na vrsti.user posted image
Kdaj pa imaš ti NS, no če si se odločla za njo?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.10.2007 12:37:05   
filipinka
Taula!user posted image Hvala! Zdaj se pa grem počasi rihtat! Aja šele ob pol enih je! Pa kaj! komaj čakam!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.10.2007 12:40:55   
TamaraJ
Držimo pesti!!! Naj bi vse OK! Naj otročki migajo z rokicami in nogicami in naj srčki utripajo kot nori. Naj najdejo vse možne kosti, ki jih morajo in naj bio nasploh vse najboljše. Joj, mene tok matra. Imam še kar za čakat do nuhalne. Upam, da moj otročkek ful miga in nasploh, da je zdrav in vesel pri meni v trebuščku. In da pridno raste... Že zdej ga imam toook rada user posted image . Pa Timi ga ima tudi, pa ati...

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.10.2007 12:42:58   
Taula

Kdaj pa imaš ti NS, no če si se odločla za njo?

V petek...še dva dni in 1h in 5 min.user posted image  Kot vidiš komaj čakam.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.10.2007 12:55:51   
Čmrlika
No Taula se boš tud ti oglasla, ne?
Jaz sem vedno bolj trda,pa kaj je to? zakaj me je tako strah? Po moje me bo kar pobralo preden pridem tja...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.10.2007 13:11:20   
Taula
Itak da bom sporočila. Ti se pa lepo pomiri, čeprav je težko ker sem sama že sedaj napeta kot struna. Vse bo ok, bebica bo lepo migala in ti mahala, možnost za DS bo mala in ti boš pop. praznovala. Ni druge izbire..vse mora biti ok pri vseh nas.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.10.2007 13:14:10   
narava
ve imate vsaj NS..jaz imam jutri sele prvi pregled, in ce sem cisto iskrena, me ze danes mece..kaj pa ce nicesar ne bo? kaj pa ce kaj ne bo ok?? kr neki. se dobr, da je pregled zjutraj, ker ce bi bil popoldan, bi po moje znorela do pregleda..user posted image

upam, da vsaj slikico dobim..

lp, n.

ps.: javite, kako je slo na pregledih! pa dobre novice, pliz, tedensko kvoto slabe energije sem ze vceraj izpolnila..( user posted image  sluzba)

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.10.2007 13:16:05   
Čmrlika
Prav imaš...Tako kot filipinka se grem jaz tud počasi pripravljat...user posted image
Še prej pa kot prava strasna navijačica nk maribora gledat tekmo z olimpijo po treh letih....Če pa to mojga pikca ne razmiga da mi bo lepo mahal na Ns pol pa tud ne vem...Grem počasi...Se slišimo punce, lep dan vsem...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.10.2007 16:10:36   
Taula
Pupe sedaj ste verjetno že na NS.

Srečno.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.10.2007 16:19:06   
kodrana
evo, jaz držim tudi pesti. filipinka, Čmrlika .. poročajta.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.10.2007 19:16:15   
Naty*
živjo punce! Držim pesti, da boste pršle vse dobre volje z NS, tebi narava pa, da hitro pride jutrišnji pregled in da boš videla srčka user posted image . Ne se obremenjevat, vse bo vredu.

Žal se res včasih zgodi takšna stvar kot KAHLO....ful jo bom pogrešala tu gor user posted image . Pa hudo mi je, da mora čez to. Cel dan že mislim na njo in podoživljam občutke, ki sem jih takrat doživela. In mi je žal, da ne more že sedaj vedeti, da bo sčasoma bolje in da bo čez nekaj mesecev spet srečna user posted image . Ko se ti to zgodi, vidiš samo črno....

Js sm šla pa danes prej iz službe (spet glavobol user posted image ) in direkt spat, pa sm spala do zdele. Js sploh ne folgam več te vožnje. Celo uro in pol vožnje sm se trudla, da ne bi zaspala za volanom. Pela sem na ves glas, odprla sem si okno, pogovarjala sm se s pikico, visela na mobitelu, vse da bi se zbrihtala!!!!! Za znoret....

Eno vprašanje...a ma mogoče katera uhan v popku in kdaj ga mislite kej ven dat?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.10.2007 19:29:37   
kodrana
Naty* boga. upam, da boš kmalu ostala doma.  mi2 imava pa veliko skupnegauser posted image . nosečnost, en ss, petje, pa uhan v popku, ne marava ubijat živalce...user posted image  
uhan sem si dala ven po prvem ss-u. težko sem se odločila, a sem se.. zdaj je pa grda pika. odločitev je tvoja. ene ga dajo ven takoj ko zanosijo, ene šele proti koncu nosečnosti.. vsaj za pregelede si ga je fajn dat ven. na NS na primer.
danes sem si zaželela fast food in zdaj ne morem nič drugega jest. slabo mi je za user posted image . groza. doma pa nič pametnega.
danes sem slabe volje in žalostna. ampak jutri je nov dan.
punce, javite, akko ej bilo na pregledu.
narava, vse bo ok jutri. vse bomo imele zdrave user posted image .
lep večer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.10.2007 19:50:42   
Naty*
kodrana ja sej tole bi lahk vedela predn sm vprašala user posted image , že itak smo na prejšnjem forumu našle vsaj 80% istih lastnosti ane user posted image . Moja 24 cm višja sestra dvojčica user posted image . Js sm šla zdele mal na med.over.net pogledat in me je presenetilo, ker je dr. Pušenjak dvema odpisal glede uhančka, da ga ni potrebno odstranit, samo pred porodom zaradi možnosti CR. Da drugače pa nič ne škodi. No ja pred UZ-jem seveda, ko te tam po bušiju "božajo" user posted image . Si mene tud zdele mal na fast food spomnila, bi mi kr pasu en cheesburger. Mal čajčka si skuhaj, mogoče bo pomagalo za slabost. Men je včeri zvečer en jogurt pomagal, mi je blo tud prej tolk slabo, da sploh vstat nisem mogla.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.10.2007 19:57:25   
aurora28
Meni je danes če cel dan slabo in glava me boli. Sem prejle brala, da so glavoboli v prvem tromesečju normalni in da glavoboli minejo v drugem tromesečju. A veste kaj se je meni danes zluštalo: gumijasti haribo bonboni in mi jih je dragi prinesel. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.10.2007 20:24:50   
Naty*
aurora28 a si ti zadnjič pisala, da bi se tvoja kužka kr crkljala? Ker je moja zadnje tri dni kr mal čudna že... Sicer je res bolna, ker ma infekcijo mehurja (ampak očitno je dva dni jemanja antibiotikov že pomagalo), ampak zdej ne vem, a se sama seb tolk smili al kaj ji je user posted image . Kr naprej hodi za mano in ko ležim na kavču, pride ona ležat zraven mene! Tko da se pol stiskamo in če se le da mi še glavo nasloni al na trebuh al pa kamor pač lahko. Ful je taka nežna in crkljiva. Zadnjič mi je v naročje zlezla! In to s svojimi 33 kg, zdej si pa predstavljajteuser posted image . Kolk sm vesela, da jo mam user posted image ...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.10.2007 20:44:13   
filipinka
Ojla! Mi smo že nazaj! Vse je vredu!user posted image Tako smo si oddahnili! Moja user posted image user posted image  sta super. Imata vse organe, rokice, nogice, mehurje, vse, vse...NS je tudi vredu. Edino kar me malo skrbi je to, da je eden za 8mm manjši ( En je velik 6,6 mm, drug pa 5,8mm)...ampak je Pelkičeva (ki je fuuul prijazna) rekla, da sta oba vredu, v mejah normalne velikosti. Kako sta bila lepa! Eden leži zgoraj, tamali pa pod njim. Tako sta brcala in migala! najlepše je bilo v trenutku, ko sta oba cicala prstke! user posted image  Skratka, smo res srečni!
Spol???? Ja, zanimivo, kar je povedala...

Čmrlika! Kje si? Kako je bilo? Poročaj!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.10.2007 20:49:04   
Naty*
filipinka ful lepo user posted image user posted image user posted image !!! Pa kr dva, si sploh ne predstavljam kolk more bit to lepo user posted image . Drugače je pa res ponavadi tko, da sta različno velika. Tud ob rojstvu je tko običajno, da je eden lažji. Popravte me, če se motim, ampak tko sem slišala do zdaj od tistih, ki so mele user posted image user posted image . Tko da ti se kr veseli, da sta zdrava in da je vse na mestu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.10.2007 20:55:01   
filipinka
Naty, hvala za tolažbo! Ej, res se sploh ne da opisati, kako sem srečna in hvaležna, da je vse dobro!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.10.2007 21:27:51   
filipinka
Čmrlika!!! kje si?
Ej, jaz moram v posteljo, ker me mali že vleče s knjigico v roki! Odločil se je da danes bere mami! nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.10.2007 21:35:11   
filipinka
A, še to! Čmrlika, nisva se srečali. Za mano je bila še ena gospodična s fantom oz. možem, ki je bila naročena ob 17.00. Jaz sem s pregledom končala nekje ob 17.20!

Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.10.2007 7:42:47   
narava
gud mnuvnig souser posted image !

kako smo?

wow filipinka, sem dobila kar kurjo polt, ko si napisala, da sta oba ok (hvala Bogu) in sem si ju kar predstavljala kako cuzata prstkeee..user posted image

I had a hell of a night! Zaspala sem v redu (se nisem sekirala za danes), no potem se zbudim seveda za wc, grem lulat in ko sem se obrisala sem na papirju zasledila kri! user posted image  ok, najprej kri v glavo, ko sem se cez dobrih 10 sekund zbrihatala in malo razmislila, sem prisla k sebi. sem se lepo nazaj v pizamo napravla in sla lezat ter se do 6 zjutraj prepricevala, da je vse ok, da imam danes itak pregled in da ce kaj ni ok, se s sekiranjem ne bo resilo. Aja, pa z mozekom sva lih user posted image pred spanjem, tko da je mozno, da je kaka zilica pocila, ne? Danes zjutraj krvi ni bilo vec. ok, trezno glavo prosim.
sej bo, ne? mora bit. user posted image

pocasi se bom odpravila na pregled, pol pa itak porocam kaj in kako.

p.s.: pol sm pa se nekje v polsnu med spanjem in budnostjo tako ZIVO sanjala, da sem rodila nekje v 20. tednu in to sem tocno vidla luleka od fanticka..moj Bog, what a night! uf, se dobro, da za nocjo pride jutro..

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.10.2007 7:45:03   
modrooka
Narava, držim pesti, da nam po pregledu sporočiš same lepe novičke!

Pa čmrlika naj se še javi, kako je šlo včeraj!

Lep dan!

Lep dan!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.10.2007 8:42:00   
TamaraJ
Narava...vse bo OK! Si pa predstavljam tvoj šok... Meni do user posted image  sploh ni kaj preveč, ker se preveč bojim, da nebi bilo kaj narobe. En SS in me mal panika. Raje bi še do NS počakala. Sej slončkava vsake toliko...ampak nisem sproščena, ker me je...JA, strah me ja, pa konc. Pa moj je talent, da mi vzbuja občutek krivde, ker nisem aktivna. Niti ne pričakujem več, da bi me mogoče razumel (kar vem, da ni lahko). Ampak tako pogrešam včasih razumevanje. On se je preprosto odločil, da se distancira od mene (sva kot stara zakonca, mal naveličana že skoraj user posted image ), ker se je z nosečnico težko ukvarjat. Meni pa res manjka pogovor, delitev občutkov, čustev.. Moti me, da se obnaša tako, ko pa sva oba naredila to pikico. Morda bo kasneje bolje, ko bo bolj dojel. Je pa dober očka in tukaj nimam kaj oporekat. Hvala bogu; marsikateri ni. Mi pa zelo veliko pomeni, ker imam vas in se lahko mal izpovem, potožim, itd.... Imate vse idealne vezice ali ima še katera podoben problemček z njegovim ''dojemanjem'' nosečnice user posted image user posted image user posted image ??

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.10.2007 9:07:42   
anonimna thumbs up
Dobro jutro vsem user posted image

filipinka, joj, krasno poročilo user posted image user posted image  Sem se kar stopila ob branju user posted image

narava, če je bilo malce krvi po user posted image , je to zagotovo znak, da gre za počeno žilico ali ranjeno nožnično steno - vse to je zaradi nosečnosti mnogo bolj prekrvavljeno kot v nenosečem stanju in se dogaja nam vsem user posted image  In vso srečo želim na današnjem pregledu!!! user posted image user posted image user posted image

čmrlika, a si ti preveč navijala in si danes utrujena user posted image

TamaraJ, jaz moram zaenkrat 3x potrkati na les, kar se dedca tiče. V prvi nosečnosti res ni bil preveč "aktiven", kar se razumevanja in pogovorv tiče, po drugi nosečnosti, ko sva izgubila otroka, se je pa obrnil na glavo. V tretji nosečnosti in zdaj je res enkraten user posted image  Pa srčno upam, da se ne "pokvari" user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......