narava
|
gud mnuvnig so ! kako smo? wow filipinka, sem dobila kar kurjo polt, ko si napisala, da sta oba ok (hvala Bogu) in sem si ju kar predstavljala kako cuzata prstkeee.. I had a hell of a night! Zaspala sem v redu (se nisem sekirala za danes), no potem se zbudim seveda za wc, grem lulat in ko sem se obrisala sem na papirju zasledila kri! ok, najprej kri v glavo, ko sem se cez dobrih 10 sekund zbrihatala in malo razmislila, sem prisla k sebi. sem se lepo nazaj v pizamo napravla in sla lezat ter se do 6 zjutraj prepricevala, da je vse ok, da imam danes itak pregled in da ce kaj ni ok, se s sekiranjem ne bo resilo. Aja, pa z mozekom sva lih pred spanjem, tko da je mozno, da je kaka zilica pocila, ne? Danes zjutraj krvi ni bilo vec. ok, trezno glavo prosim. sej bo, ne? mora bit. pocasi se bom odpravila na pregled, pol pa itak porocam kaj in kako. p.s.: pol sm pa se nekje v polsnu med spanjem in budnostjo tako ZIVO sanjala, da sem rodila nekje v 20. tednu in to sem tocno vidla luleka od fanticka..moj Bog, what a night! uf, se dobro, da za nocjo pride jutro.. lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|