|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
25.10.2007 13:22:55   
majci23
mi bomo tud spadali med aprilske starše. PDP je na novo 29.4.08. eh, pa nč zato. samo mi je maj lepši mesec!user posted image ž
sem mela NS v torek in smo bli veliki že 8,6 cm.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.10.2007 13:29:48   
Taula
Majci23 super za NS.user posted image user posted image user posted image   Glede datuma pa...kaj pa veš...mogoče bo pa majček/majčica.user posted image
Danes je pa res dan samih lepih novic.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.10.2007 13:31:30   
kodrana
majci23 super novičkeuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.10.2007 13:33:45   
TamaraJ
Držim pesti vsem tistim, ki imate jutri NS in čestitke vsem tistim, katere ste posredovale dobre novičke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.10.2007 13:36:35   
bobika
Sem vesela, da berem same lepe novičke.
Vidim, da vas je kar nekaj pobegnilo za mesec naprej ali pa nazaj user posted image .

Punce mene pa nekaj skrbi. Sem bila na veliki potrebi in ko sem se brisala, sem zopet zagledala kri. Ni bilo ravno v zelo velikih količinah, ampak kar nekaj pa je vseeno bilo. Po naslednjem obisku wc ni bilo več sledi krvi.
Morda sem res malo preveč pritiskala in je počila kakšna žilica. Se tolažim s tem.
Jem pa tabletke dabroston 2/dan. Kaj je katera krvavela kljub jemanju tabletk?
Nič ne bom vas več morila, se grem malo vlečt.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.10.2007 14:11:09   
kodrana
bobika pri meni je bilo tudi malo rjavega izcedka zadnjič po veliki potrebi. verjetno od napenjanja. pa včeraj je bila tudi mala svetlo rjava pikica na spodnjicah. pa vseeno upam, da ni nič narobe. če pokašljujem in me v sp. delu trebuha zaboli. ali pa ko kihnem. napenjat se pa sploh ne morem veliko, ker imam občutek, da mi bo maternica padla ven. ima še katera take občutke?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
25.10.2007 14:18:02   
Naty*
Živjo punce! Čestitke vsem, ki imate za sabo dobro opravljen pregled user posted image user posted image . Še dobro, da so danes same dobre novičke, ker včerajšnje še nisem prebolela. Kr težko verjamem, da te lahko tolk prizadene usoda osebe, ki je nisi nikoli srečal v živo...

TamaraJ glede odnosa z lubijem se ne obremenjuj, ker nisi edinauser posted image . Sej veš, ženske smo različne in ene niti ne priznajo, ampak js priznam, da so dnevi, ko bi si od njega želela malo več razumevanja. Da bi se kej veliko pogovarjal o tem, kaj pričakujeva glih ni....tud mu včasih ni čist jasno, da se tolk slabo počutim, ker je njegova mama imela več otrok in je bila baje med vsako nosečnostjo taka kot prej. In pol mi pribije, da sej to ja ni bolezen, ampak normalno stanje user posted image , pa razlož ti to mojmu želodcu, ko visim nad školjko! No ampak pridejo dnevi, ko je čist raznežen in me kr podi, naj počivam, pa ko naredi vse namesto mene, pa ko začne govorit o dojenčku...in takrat si rečem, no sej bi blo lahko tud slabše user posted image . Nihče ni popoln...

bobika mislim, da nas je več takih, ki imamo probleme na wc-ju in takrat se včasih pojavi kri. Tko da se ne obremenjuj, vse bo vredu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
25.10.2007 14:49:01   
Taula
Po veliki potrebi je to kar normalno lahko. Jaz sem itak zaprta in mi pomaga samo Donat.user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.10.2007 14:59:43   
kodrana
Taula meni donat smrdi sedaj. ne moram ga pit, mi je slabouser posted image . sicer pa do sedaj kar grem lepo na veliko potrebo. samo daens sem zaprtauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.10.2007 15:10:18   
Naty*
kodrana, men pomaga tud kivi. Mogoče ti po njem ne bi blo slabo? Al pa activia. Najt morš tisto po čemer ti ni slabo. Kar se pa bolečin pri kihanju tiče, pa mene tud kr zareže včasih. Ko kihnem je ko da bi mi en nož direkt v jajčnik porinil... To je baje še vse normalno ali ne?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.10.2007 15:17:26   
kodrana
Naty* zdajle mi še niti ni neki slabo, tako da bi pojedla kivi.. activio sem danes še jedla, pa nič. čudnouser posted image  očitno se bo sedaj začela zaprtost. sem pa tako bolj produktivna s prdkanjemuser posted image user posted image . verjetno nisem edinauser posted image . si bom kupila suhe slive pa menda bo kaj pomegalo. te mam rada.

danes me bo ljubi peljal v mcdonalds,ko si tako želim zagrist v cheeseburger. sanjam ga. najmi, njami. pa še kako solatko bom zraven, da se en bom basala samo s kalorijami. ampak solata potemtakem mora bit brez prelivauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.10.2007 15:19:50   
kodrana
Naty* zgleda, da ej že normalno, da nas zareže včasih tam spodaj ob pritisku. po moje ni panike. vsaj vemo, da smo nosečkeuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
25.10.2007 16:01:11   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Hvala za lepe želje. Ima še katera jutri NS oz pregled? Ali sem samo jaz živčka.user posted image

Ne, nisi edina user posted image  Tudi mene jutri čaka pregled, ampak raje preveč ne mislim na to... user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
25.10.2007 16:29:34   
kodrana
anonimna thrumbs up tudi zate stiskamo pesti. kaj bo to tvoj prvi pravi pregled? boš vidla, da bo vse tako, kot je treba.

evo za srečo.. za vaju s Taulo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
25.10.2007 16:54:03   
aurora28
Špikanje je čisto normalno v user posted image , da o zaprtosti sploh ne govorim. Meni pomaga Donat in ga mislim piti vso nosečnost, ker meni so še v bolnici ženske svetovale, da naj pijem donat ali magnesol tablete, ker prvič pomaga pri zaprtosti in preprečuje krče maternice. user posted image In jaz ga zdaj pridno pijem že tri mesece. user posted image

Kodrana če si tako zaprta si pa pojdi v lekarno kupiti sirup ISILAX MAMMI - je na naravni bazi kivija in suhih sliv in je namenjen prav za user posted image . Meni je zelooooo pomagal. user posted image

Nič pupe zdaj pa grem v trgovino, ker nama je zmanjkalo toaletnega papirja, praška, destilirane vode... user posted image Ah ti odrasli! user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.10.2007 16:59:00   
CatJa
Tudi jaz se počasi odpravljam na 2. pregled, ki ga imam čez eno uro, hkrati pa mi bo izmerila tudi nuhalno. 1. sem bila pred štirimi leti v Domžalah, zdaj pa jo že nekaj časa opravlja tudi moja ginekologinja.

Držite pesti!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
25.10.2007 17:31:44   
Naty*
CatJa dobr opravi!user posted image

Tole vas že neki časa mislim vprašat....kolk ste pa kaj pridne s kremo proti strijam? Js sm si kupla nočno kremo od Afrodite pa fuuul diši. Mažem se pa tko ene tri do štirikrat na teden, več mi nekak ne znese user posted image . Sicer pravjo, da če si nagnjen k strijam, se bojo pač nardile, ampak slabš tkointko ne more bit, tko da je po moje v vsakem primeru bolš ja kot ne. Kake so pa kej izkušnje tistih, ki ste že rodile? Pa še tole...js sm se zredila samo okrog ene kile, do ene pa pol. Se mi pa zdi, da se mi je maščoba nekak povečala pa da se celulit vid dost bolj ko prej. Sej sm ga mela, ampak ni bil tolk očiten. Kaj še bo!user posted image  A mate tud ve take probleme, al ste same twiggyce user posted image ?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
25.10.2007 17:51:30   
Taula
CatJa držim pesti.user posted image user posted image

Anonimna thrumbs up tudi zate držim pesti. Bova skupej živčkale jutri.user posted image

Jaz imam od Afrodite mandljevo mleko za telo. Mažem se ene 3 dni redno, prej sem mela eno kremo mazala sem se ene 2x do 3x na teden. Malo sem se pozanimala pri user posted image  pravijo da če si nagnjen ti nobena krema ne pomaga, pa če je še ne vem kako draga in da je baje ok vsaka krema, ki ti navlaži telo. Temu kar verjamem-jaz vem da sem nagnjena in da mi stije ne uidejo. Sej jih imam že sedaj od prej, ko sem se zredila v SŠ in vem da sem nagnjena k temu. user posted image
Twigica pa nisem...po ITM imam normalo težo, samo sem že prej imela špeheka na trebuhu. Zredila sem se pa okoli 1-1,5 kg odvisno od prebave tudi kaj vaga pokaže.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
25.10.2007 17:54:41   
Taula
Pozabila: jaz sem se sprijaznila s tem da se bom zredila...mejo sem si postavila do kolk se največ lahko zredim. Pa tudi strije vzamem v zakup..samo ne bom pa po porodu ostala debela...telovadba bo pela. Vidim pri kolegici, ki se ji ni dalo in ima po 1,5 letu po porodu še vedno ogromen trebuh. Ni druge kot telovadba, ali pa liposukcija.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
25.10.2007 18:42:32   
filipinka
Čmrlika! Vesela sem zate!user posted image Mi smo bili trije in je bila še ena gospa med mano in tabo, ker mi je rekla, da je naročena ob 17.00 (bila pa je tam že isto kot jaz pred pol peto-zgledala je še bolj živčna kot jaz).
Taula in anonimna thumbs: dobro opravita!user posted image Držim pesti!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
25.10.2007 18:46:33   
filipinka
Utrujena! Sem bila danes v šopingu!user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
25.10.2007 18:55:38   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse lepe današnje novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In držim pestke, da bodo pod to temo od zdaj naprej le še lepe.

Jaz sem pa imela včeraj zgleda da enodnevnbo virozo user posted image user posted image user posted image saj ne vem, če le-ta obstaja. Vglavenm že ponoči sem trikrat tak fajn bruhala in potem sem bila cel dan za nič. Pekoče grlo, brez apetita tako za hrano kot za pijačo, bolečine v mišicah in proti večeru še vročina. Sem po službi, kjer sem komaj zdržala, počivala cel dan in potem še celo noč. Zjutraj pa sem se hvalabogu zbudila kot prerojena. No z rahlimi bolečinami v križu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce tudi jaz imam uhan v popku in ga baje lahko imamo vse do poroda, ko si ga pač odstraniš zaradi možnosti CR.

CatJa kako si opravila? Upam, da vse o.k.

Anonimna thums up in Taula za vaju pa debele pestke za jutri. Itak, da bo vse v najlepšem redu.

Jaz moram pa čakati do torka. Joj kako se vleče, pa strah me je.l..

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1572
25.10.2007 19:05:01   
filipinka
Jaz sem si pa že pirsing odstranila, ker me je začel tiščat! Luknjica je pa zdaj grda. Kak šele bo!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
25.10.2007 19:25:55   
Anitka
Ja luknjica res ostane grda.Mene že ne tišči zato ga bom še imela nekaj časa. Če bo možno do poroda, če ne pa bom tudi jaz z luknjico okrog hodila user posted image user posted image Glavno, da bo z user posted image vse v redu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1574
25.10.2007 19:27:27   
Taula
Kdaj se pa zaceli luknjica? Po kolikih mesecih?user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......