TamaraJ
|
Joj, KAHLO... vse kaj drugega sem pričakovala, čeprav sem se v dnu duše bala, da se ti je zgodila isto, kot se je meni februarja. Dobila sem slikico, kjer se je videlo pikico. Sestra mi je izpolnila knjižico in sem šla vsa vesela domov. G mi je pa sicer rekel, naj čez 14 dni pridem še enkrat (mislim, da je sumil). In ko sem vsa srečna prišla na pregled in mi je naredil UZ... je rekel, da pikica od zadnjega pregleda ni nič zrastla. Potem sem čakala, da se mi je začel SS. In grozno je, ko veš, da je v tebi pikica, ki je nehala rastit in da je samo vprašanje časa, kdaj se bo vse skupal spucalo. Čakala sem 3 tedne in še malo. Vem, kako ti je. Vem, kako boli. Za razliko od tebe pa imam jaz doma sončka Timija in takrat sem ga tako objemala, da mi je rekel. dej mami, sej sem vejik fant. Vem, da bo vse še dobro in da vama uspe, takoj ko si opomoreš. Nikoli ne izgubi upanja, saj mogoče še ni prišel tvoj čas. Mogoče se je ta dušica odločila, da še malce počaka. Mogoče imaš še kaj za rešit s seboj in bo prišla naslednjič. Takrat te bo strah, da ne bo šlo spet kaj narobe. Tako, kot je mene sedaj. Ampak imela boš nas, ki ti bomo vedno stale ob strani. Ne zapusti RR, ampak raje preberi podobne izkušnje in ti bo lažje. Vedela boš, da nisi osamljen primer in da se to marsikateri dogaja, se ji je zgodilo in se na žalost še bo. Ampak upati skupaj je lažje. Vedi pa tudi to; bolje sedaj, kot da je narobe kaj kadarkoli kasneje. Posijal bo sonček, verjemi. Za vse. Tvoja pikica je zdaj tvoj , ki te čuva in ti daje moč za naprej. Ne daj se! Vse tukaj upamo s teboj.