|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
22.10.2007 16:54:23   
...Martina...
Dobrodošle nove user posted image .

Opažam, da nas veliko ima NS ta teden. Jaz sem zmenjena za četrtek popoldne v Dravljah. Vsem, ki ta teden imajo pregled želim vso srečo. user posted image user posted image user posted image

lp

user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.10.2007 16:55:39   
...Martina...
ajoj, mislila sem da ni sprejelo odgovora in še enkrat napisala.

se opravičujemmmmmm!

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.10.2007 17:16:28   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image
user posted image  petrahh, 2. user posted image (3.P:05.11.)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23, 1 . user posted image
user posted image  Aurora 28, 3. user posted image
(29.10. NS)
user posted image  Monika -5          
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image (24.10. NS) 

05.Maj 2008
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image )  (24.10. NS)
user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image CatJa, 2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image , 1.user posted image    (2.P:30.10 NS)

06.Maj 2008
user posted image  Taula,
 1.user posted image  (26.10. NS)

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
     (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99, 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image
user posted image  .muki.,
 3. user posted image  (23.10. NS)       
user posted image  aria81,  1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina.., 1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image (5.11. NS)
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava  

13.Maj 2008 

user posted image Naty*, 2. user posted image (3.P:13.11.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina, 4. user posted image   

user posted image  Liza 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image   

22.Maj 2008
user posted image  teodoral, 3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS)
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil       (12.11. NS), (2.P:16.11.) 
user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27     (15.11. NS

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), (13.11.NS)                       
user posted image  Mettyy  (2.P:23.10.)   

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO, 1.user posted image   

28.Maj 2008

user posted image  Anitka, 1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)               

user posted image   narava       (1.P:25.10.) ,(14.11. NS) 
user posted image   BOJANC      (1.P:29.10.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (2.P:08.11.), (20.11.NS)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image  , 3.user posted image  (1.P:26.10.)  
user posted image  Kodrana, 2.user posted image
 (2.P:30.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo    

SKUPAJ 223224 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.10.2007 17:26:23   
Estrella*
BOJANC- dobrodošla tudi ti user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrahh- tudi jaz sem med tistimi "ta zmrznjenimi" Sicer sem od nekdaj tak tip, vendar ta zadnji mesec ni primerjave. Kar koli navlečem nase me zebe. Najhujše je pri nogah, ki jih nikakor ne morem ogret(razen s termaforčkom)

Čmrlika- občutek negptovosti je prisoten. Vendar je to popolnoma normalno. To je moja 3user posted image  in nisem zaradi tega nič boj gotova. Kvečjemu bi lahko rekla, da je obratno.  PDP imam 22.5.08

Skratka, tudi jaz sem staknila prehlad. Sedaj se poskušam pocajtati s čajči in medom. Upam, da se ne bo vleklo.

Zanima me koliko mg folne jeste na dan?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.10.2007 17:57:54   
Anitka
Hajli hajlo od še ene zmznjene srečke user posted image Mene že od nekdaj zelooooo zebe tako, da navlečem nase kar najdem user posted image user posted image user posted image user posted image Bi včasih kar v kombinezonu spala in hodila po hiši user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika in Bojanc dobrodošli med nami. Želim vama lepo, mirno nosečnost in zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image Bojanc tudi moj PDP je 28.5.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.10.2007 18:19:38   
Estrella*
Anitka- meni so vsi govorili, da te v nosečnosti pač ne zebe, ker imaš boljšo prekrvavitev. No očitno ni pri vseh enako oz. bomo morale verjetno počakati še kakšne 2-3 mesece. Jaz sem rodila decembra in mi je bilo skoz vroče........mogoče je res še prezgodaj. Hvala bogu, da imamo velurke. To mi je sedaj najljubše oblčačilo.
Kje se pa skriva Majanagaja? Danes je imela NS. Upam, da je šlo vse gladko.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.10.2007 18:36:50   
majanagaja
ojla vsem   
Danes sem imela nuhalno. Joj, kako brca moj bejbi. Pravi dragi, da bo fuzbaler, jest pa upam da bo plesalka, haha
Naslednji UZ imam 5.11.
Pozdravček vsem

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.10.2007 18:41:30   
majanagaja
pa pozabila napisat, da je velik od temena do trtice 5.9 sm, datum poroda ustreza UZ. Nimam več bolniške, jutri bo treba po enem mesecu delat. Po eni strani se veselim, po drugi pa me je groza, ker me je vse delo počakalo. Bomo že. Če pa ne bom mogla delat, je pa rekel naj kar pridem do njega, in mi bo napisal bolniško. Imam pa čudno sestavo telesa in se bo na vseh UZ bolj slabo videlo vse skupaj. Nič paničnega, samo spol je rekel, da se bo zelo težo ugotovil. Sej po eni strani je mogoče to še bolje, bo pa potem večje presenečnej. Jupi jejejej user posted image
Veliko sreče vsem, ki še ne veste, če je vse uredu.
lp

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.10.2007 19:08:38   
.muki.
Pozdravček po dolgem času z moje strani.

Slabosti že malo minevajo, vsaj zjutraj je že bolje tako da mi kdaj že paše popiti kakšno kavo, samo okus v ustih je ogaben.
Aurora 28 tist čas ko jem se mi zdi mnjam kako dober okus, pet minut po tem ko zaključim s hranjenjem pa že spet isti zoprni okus. Hvala bogu da bo to kmalu mimo.
v prvi nosečnosti sem imela prvo tromesečje obupen kovinski okus, brez slabosti, ki je potem nekje v četrtem mesecu izvenel.
Na to čakam tudi sedaj.

No jutri zjutraj me čaka NS im sem danes že kar malo nervozna kakšni rezultati bodo. Sem si vzela kar dopust za jutrišnji dan, tako da si bom lahko privoščila še ogled kakšne trgovine. Pregled imam že ob 6.45 in potem takoj v laboratorij na presejalne teste.
A ti takoj po NS povedo, kakšna možnost je da je kaj narobe ali moraš na odgovor čakati?

Joj kaj me danes že cel dan nekaj zebe. Pa imam na sebi volnen telovnik, ampak mi ne pomaga kaj dosti. Takšen občutek imam, kot da bom vsak čas zbolela. Mogoče pa se telo še ni navadilo na vse te spremembe najprej hormoni in  spremembe v telesu zdaj pa še hud šok s temi nizkimi temperaturami kar naenkrat.

Dobrodošle nove user posted image  med nami .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.10.2007 19:15:01   
Taula
Pregled imam že ob 6.45 in potem takoj v laboratorij na presejalne teste.

Kako pa da greš na to.user posted image Sej to priporočajo samo če je na NS kaj narobe...povedo ti pa takoj.
Drugače pa srečno.user posted image
Majanagaja: super za NS.user posted image user posted image user posted image

Teodoral: jaz jem tablete Eleviti. Eno na dan.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.10.2007 20:16:54   
aurora28
Jaz jem še vedno in vso nosečnost bom jedla tablete Elevit, te tablete so mi edino zagotovilo, da čez dan dobim dovolj vitaminov in mineralov, ki so nujno potrebni za razvoj user posted image .

Mene tudi zebe, včeraj zvečer sem spala v debelih žabah user posted image user posted image user posted image , kaj pa naj če pa zebeeeeee. user posted image

Muki veliko sreče jutri na NS. user posted image user posted image user posted image

Kakšne  user posted image cunje pa imajo v C & A?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.10.2007 20:59:47   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kakšne  user posted image cunje pa imajo v C & A?

Mene tudi zanima, a je kaj pametnega not? In kje v MB je C&A?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.10.2007 21:02:24   
Taula
Žal ne poznam. Vem samo da imajo zelo ugodne cene.
V Celju je baje tudi oddelek za user posted image . Jaz bom šla tja preveriti, ker se v Lj odpre šele drugo leto,

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.10.2007 21:21:33   
filipinka
C&A poznam iz Nemčije in Avstrije. V Avstriji sem kupila par stvari v prvi nosečnosti in so ble kar o.k..Kvaliteta je približno ista kot H&M, sam izgled oblačil pa ne tako trendovski, po moje bolj klasika. Bom šla v sredo pogledat, ko grem na NS. Že komaj čakam!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.10.2007 4:49:47   
Katina
Tudi mene rado zebe, tako, da spim v jopi in nogavicah user posted image . Če ne drugega nas bo ogrel pogled na naše user posted image na UZ.

Vsem novim majčicam želim srečno user posted image in zdraveuser posted image .
Držim pesti za vse, ki imate NS ta teden. Prepričana sem, da bo veliko veselih novic user posted image user posted image user posted image . Jaz grem na NS naslednji teden v torek in vam kar malo zavidam, da bo ta teden pregled že za vami in boste pomirjene začele uživati v user posted image .
.nmuki. ti danes odpreš sezono za NS, Vso srečo tebi in tistim, ki boste danes na NS ali pregledih, Držim pesti.
Poročajte kako je bilo.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.10.2007 6:47:51   
Majabo
oj, en glas od mene za na seznam majčic....nič več xx.maj ampak dan mladosti 25.maj!!

user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.10.2007 7:06:43   
CatJa
Kakšne cunje pa imajo v C & A?

Sem že nekaj strani nazaj napisala, pa ste zgleda zgrešile.

Jaz si bom kupila samo nosečniške hlače, na srečo še ni panike, sem pa zadnjič v eni trgovini nakupila kar nekaj lušnih tunik, nenosečniških, ki jih lahko nosim že zdaj user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.10.2007 7:41:34   
Naty*
Jutro bejbe!

Dobrodošlica vsem novim, lepo, da ste se pridružle čvekam user posted image . Js sm danes doma, ampak nekak ne morem spat. Pa sm šla hitr na nosečniški koledarček, ker je danes dopolnjenih 11 tednov. In vidim, da majo kr prav. Slabosti počasi konec, glavoboli so pa nekak bolj pogosti. No pa glavno, da je z detetom vse vredu user posted image . Vse mate že NS kmalu, js bom mogla pa do 5. 11. čakat!!!! Joj se bo vleklo...

Glede KAHLO je definitivno res, da doma nima neta in lahko piše samo iz službe. Zato močno upam, da je ostala na bolniški pa zato ne piše. Ne da ji privoščim bolniško, ampak, da je to razlog, da je ni na RR...

kodrana kje se pa ti skrivaš?

teodoral js jem Centrum materna, ki je vitaminska tableta s folno kislino in jo kr precej priporočajo. Mislim, da je škatlica okrog 10 EUR maš pa za en mesec. Kako pa kej hiška napreduje? user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.10.2007 8:55:14   
aurora28
Dobro jutro! user posted image Joj jaz sem postala takšen zaspanuh, spat grem okrog 21.30 ure in zjutraj ob 7. uri me zbudi psička, ker hodi okrog postelje, vzdihuje (beri resnično vzdihuje češ kako je njej težko ali pa dolgčas user posted image user posted image ) in potem če me le doseže mi začne roke grickat in lizati. user posted image user posted image user posted image Ah te živalce, jaz sploh nevem kako bi brez moje Didike. user posted image Zdaj ko sem doma mi dela družbo in sem zelo srečna, da jo imava.

Danes zjutraj sem si za zajtrk pripravila: ker sem imela star kruh in ga nisem hotela vreči stran, sem ga narezala na manjše kose, kruh namočila v mleko in kasneje še v jajco. Vse skupaj sem lepo zapekla in mnjama je dobro, gor sem si pa še namazala mlečni namaz in spila kakav. A si še katera od vas to naredi???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.10.2007 9:12:46   
narava
Gud mnuvnig!

Hmm..zanimiva kombinacija..

jaz, ko mi kruh ostane, si najraje pripravim topli sendvic (s sirom in zelenjavo, dragemu pa s hrenovko) v toasterju..glih prov hrustlja in sploh ni cutit, da bi bil kruh star. mnjami! user posted image

ja naty, kje si se pa ti potikala over the last few days? sm ze hotla prasat, ce je vse ok, k te nic ni bilo na spregled user posted image  me veseli, da si back.

sem glih brala oni clanek za novopecene mamice in tiste, ki to se bodo..pa kako bom jaz to?? kopanje, strizenje nohtkov, oblacenje, previjanje, izpiranje oci, plenicni izpuscaji?? user posted image  A se se katera bori s tem strahom?? Kaj ce bom obupna mama?? Sej mam nekaj izkusenj (ma sestra 2, in za njiju skrbim lih kot da bi bla moja - kopam, previjam, hranim itd.), sam vseen.. user posted image  ah ignore me, bo ze slo mimo? upam user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.10.2007 10:31:22   
Taula
Jutro.

Narava strah je normalen..mene je tudi strah kako bom vse to naredila, pa da ne bom znala delati z bebico. Sej te naučijo v šoli, porodnišnici, pa sam se sproti učiš. Madona če so se druge naučile se bomo tudi me. Željo imamo, to je pa že 3/4 poti.user posted image

Kahlo javi se takoj ko bo možno in cartaj bebico.user posted image

Jaz sem danes ful slabo spala. Sem sanjala, da sem mi je v postelji ulila kri po nogah, tako živo kot bi bilo res. Psiha.user posted image user posted image
Drugače imam pa manj slabosti, manj me trebuh in joške bolijo, samo več me glavi boli. Kot je rekla Naty* da je to pri 11 tednu že lahko.

Držim pesti na preglede danes.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.10.2007 11:16:14   
TamaraJ
Dober dan..ja, jutro je že mim :)

Upam, da ste OK.. Jaz sem bolj slabo spala danes. Celo noč sem nekaj šetala, pa čaj pit, pa lulat, pa (jojmene), sanjala sem Mitjo Gasparija; ne morem se spomnit v kakšnem smislu. Potem sem se zbudila in mi ni blo nč jasno; Gaspariuser posted image user posted image ??? Najbrž bo mali privrženec LDS in podobno. Pa že zdej da se mi ukvarja s politiko...joj, joj...

Ja, glede KAHLO; upam, da doma pridno počiva in se zato ne javi. Jo pa komaj čakamo.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.10.2007 11:20:19   
TamaraJ
BOJANC pozdravljena med nami!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.10.2007 11:37:47   
Naty*
narava sej sploh ne vem kaj sem počela user posted image , kr neki sva se okrog potikala z lubijem, ostal čas sm bla pa tolk zanič, da sm kr pred televizijo ležala user posted image . Včeri sm bla pa na šihtu, smo pa s šefico mele razgovore za moje delovno mesto. Ena punca mi je bla ful všeč (ok ne me narobe razumet user posted image ) pa spet šefica ni čist ziher. Joj kje je tist dan, ko bom brez skrbi, ker bo ena moje delo delala!Lepo da me je ena pogrešala user posted image .
Si rekla, da te skrbi kakšna mama boš....js mam tud take probleme, ampak so ciljani mal dlje v prihodnost. To me ne skrbi tolk, kako bo ko bo majhen, sej bomo me zmogle tko kot vsaka mamica dosedaj. Me pa skrbi, ko gledam najstnike....kako vzgojit otroka, da bo razmišljal s svojo glavo, da bo znal živeti? Vidim tiste, ki so jim starši nudili kar so lahko (čeprav to ni nujno veliko), ker sami niso meli, zdej so pa razvajeni, da si še kosa kruha sam ne odreže. Pa je star 25 let, pa ne hod v šolo, pa si ne poišče službe in veselo leži doma pred televizijo, ko starša služita denaruser posted image . Ok....js sm pa res čudna. Ampak....kolk dat otroku, da še zna to cenit????

TamaraJ men se je zadnjič sanjalo o Türku user posted image , se ne spomnim vsega, ampak je blo neki romantičnega!!!!!! O my god!!!!!! No ko sm se zbudila ni blo več tolk romantično, mislm halo....user posted image

Taula ja baje so glavoboli zarad večje količine krvi. Zato mamo po moje tiste z migrenami še večje težave, ker je to žilni glavobol.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.10.2007 11:38:41   
...Martina...
Živijo majčice,
berem, da doživlajmo vse enako ta 11-12 teden.

Tudi jaz ne čutim kej dosti trebuha in joški me tudi ne bolijo več tako kot prejšnje tedne. Verjetno Taula imaš prav.

Narava, tudi ja isto razmišljam kot it. Jaz pa nisem nikoli probala otročičkov od nobenega sorodnika od nobene prijateljice. Prišla sem samo do pestvanja, in še to kot so mi dali, tako sm držala, dokler ni začelo jokati ali dokler me niso začele boleti roke. Ajoj, kaj bo???

.Muki. srečno na nuhalni in poročaj res vse kako je bilo, potek, ... ker jaz imam NS v četrtek.

Preživite lep dan....

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......