Katina
|
Ko sem bila na pregledu sem bila v 9 4/7. Rekla mi je : še kakšen teden je treba počakat..., ker je bil na prvem pregledu manjši, takrat mi je rekla za 3 dni, zdaj pa, da je bil takrat manjši za 1t. Še sama čist dobro ne vem kaj je mislila. Mogoče samo to, da še nisem preko prvega 3.mesečja. Nazadnje sem namreč doživela šok pri 12t1/7 na pergledu NS. Sicer je pa bo od pregleda že kmalu 1t, do NS pa tudi. PDP mi je določila na 16.5., kar je malo prej, kot sem si ga sama, vendar bom počakala do NS, da se PDP fiksira. Jaz bom imela NS v 11t 5/7, kar pomeni, da imajo le v Postojni strategijo med 13 in 14. tednom. Kar se pa migrene tiče, imate prav, da je lekadol brez zveze, ker ne pomaga. Jaz pa si ne upam vzet niti 1/2 avamigrana, ki ga imam drugače za migreno - včasih še ta tableta ne prime. Katere tablete ve vzamete ko se vas loti migrena? Jaz sem ugotovila, da mi postane slabo le, karad prepozno jem oz. ko sem zelo lačna. Tako, da se poskušam držat rednih obrokov. Nimam pa občutka, da bi vedno imela isti okus. Kave (črne) nisem poskusila že odkar vem ,da sem noseča. Med prehladom mi tako ni bilo do nje, sedaj je pa tako ostalo - mogoče bi jo celo lahk spila, pa mi ne paše. Ja, midva sva volila kot spodobna državljana že okoli 9. ure, potem pa sva šla malo na sprehod. Traso sva kar malo skrajšala, ker sem imela občutek, da me v trebuhu nekako "zateguje".
|