anonimna thumbs up
|
Dobro jutro Sploh ne utegnem prebrati vsega, kar ste spisale v zadnjih dneh Mene ni bilo nič gor, ker sem pokasirala grozno migreno, zaradi nosečnosti pa nisem upala vzeti svoje "konjske" tablete, zato sem dva dni trpela, včeraj pa cel dan po malem okrevala od bolečin in izmučenosti Slabo mi je itak tako, da vase ne spravim skoraj nič, predvčerajšnjim sem zaradi migrene in nosečniške slabosti v kompletu bruhala cel dan in celo noč Danes sem šele malo bolj pri sebi ok, gremo mal po vrsti aurora28, nekaj si spraševala za barvaste nosečniške žabe, Sam sem pred tremi leti kupila rdeče črtaste v LaVie - drage kot , ampak sem jih nosila celo nosečnost in bodo še za zdaj Zelo kvalitetne - itak edina kvalitetna stvar iz LaVie In seveda: za pregled bobika, kako te je moralo prestrašiti... Glavno, da je vse ok Taula, stiskam pesti eole, sesil, Naty*, Uf, rabila sem dobre pol ure (!!!), da sem se preborila skozi vse poste iz preteklih dni. petrahh, juhuhu suzi27, dobrodošla Pozdravčki še vsem ostalim - teodoral, TamaraJ, kodrana, Anitka, Svojeglava in tiste, ki vas ne utegnem našteti In nenazadnje: KAHLO, kako siiiiiii???????????? Tudi mene firbec muči... Grem peč kruh, jesti itak ne morem, ker mi je tako slabo Upam, da vsaj bruhala ne bom več, trudim se čimveč piti, ker se bojim dehidracije. Kakšnih vitamminov sploh ne morem jemati, ker se mi takoj dvigne Preživim od par jabolk in nekaj banan na dan Uživajte v vikendu