|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
19.10.2007 14:39:23   
Taula
Dobrodošla suzi27user posted image

Jaz bom imela NS drugi teden ko bom 11t5dni. Komaj čakam.

Sem vama fovš ker sta že videli pikice in je vse ok.user posted image

Malo več povejta...smo firbčne.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.10.2007 14:43:00   
petrahh
Taula.... kaj te pa zanima?
Nekaj sem že napisala danes zjutraj.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.10.2007 14:46:30   
Taula
Sem prebrala. Kje pa si bila oz. koliko časa je trajal pregled?user posted image   Je bil 2d uz ali 3d, se ful vidi bebico...kako se premika.

Ja si tega sploh ne predstavljam.user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.10.2007 14:53:38   
petrahh
Taula . . .

Bila sem v Domžalah pri dr. Šelihovi, pregled je trajal hmmmmm ko gledaš te prevzamejo čustva in sploh ne veš kdaj mine, mislim pa da je bilo tam nekje 15 min.
Bil je 3D, videlo se je plodek, obe nogici, rokici, eno je celo premikal, nato sem slišala bitje user posted image .
G je premerila obsege in velikost glave, mehurja, nogic, .... pa še nekaj stvari nato pa izračuna možnost D. sindroma.

Tudi jaz si tega nisem predstavljala, je pa nepopisno lepo, ko ga vidiš si kot v devetih nebesihuser posted image

Aurora28, a so tvoji občutki kaj drugačni?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.10.2007 17:02:02   
TamaraJ
Ja, se vidi da je petek. vsesplošni štrajk na forumu user posted image . Jaz sem ostala doma, ker se slabo počutim in me nevzdržno vleče v posteljo. Timko bo malo pri babici, jaz pa upam kakšno urco odspim... Prijetno petkovo popoldne vsem

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.10.2007 17:29:34   
aurora28
Danes sem imela 3. G pregled in po izračunu zadnje menstruacije sem danes dopolnila 12 teden, ampak mi je že prej G na 1. pregledu rekel, da sem zanosila kasneje in je 1 teden manj, danes pa ni nič o tem govoril. Vsi pravijo da +/- 1 teden je normalno. V glavnem na G pregledu je rekel, da on tudi pogleda NS, sicer nima licence in mi je rekel, da lahko grem tudi k dr. Strahovi v Domžale user posted image , sem mu povedala, da sem se že naročila, ker niti nisem vedela, da tudi on opravi NS. V glavnem ta NS je bila neuradna, uradna bo 29.10. pri dr. Strahovi. user posted image Danes mi moj G ni nič povedal koliko je dolg, ampak je sam nekaj meril, pritiskal na gumb in si sam sprintal 4 slikice, meni pa dal samo eno. Na tej slikici se vidi glavica, nosek user posted image in malo trupa, ker ni celega posnel na mojo slikico. Na tej sliki ki sem jo dobila, je tudi prikazano s puščicami pri vratu ali hrbtenici, da je nekaj meril in mi potem povedal, da je vse ok. Najbolj pomembno za NS je nosna kost, za tveganje pa mi ni povedal razmerja, ampak da je dolžina NS majhna in da je to dobro. user posted image user posted image user posted image

Bolj podrobneje mi bo na ekranu pokazala dr. Strahova, ki ima tudi 3D. Sem vesela. user posted image user posted image user posted image

Aja pa še zadnja novička: kupila sem si PONČO (sem dala zanj 75 €) , ki ga bom čez celo zimo nosila, je topel in barve so črna, siva, rdeča in rahlo lila in je super, pa še pasal mi bo zraven krila (za krilo pa sem v H & M dala 30 €) in drugih hlač. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.10.2007 17:49:10   
Taula
Kahlo se ni nič javila.user posted image  Upam da praznuje.user posted image
Jaz se danes čudno počutim, tako da kar ležim. Moj user posted image je šel na pijačo z kolegi, tako da sem sama.
Jaz sem si kupila samo 1 user posted image  hlače in 2 tunike. Za bebiko sem že naročila Angel care in Angel sound. Sej bi ful kej kupila še, ampak me je strah da bo kej narobe.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.10.2007 18:09:05   
aurora28
Taula ne smeš tako razmišljati, če bo kaj narobe. Jaz sem tolažim s tem, da vedno poštudiram, ja kako pa je bilo včasih, ženske so imele na user posted image samo 2 UZ, nobene NS in nobenih drugih presajalnih testov... aja pa še to, še same so rojevale. user posted image Tako, da treba je verjeti v dobro in zaupati svojemu user posted imageuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.10.2007 18:43:34   
aurora28
Zdaj pa že mene skrbi kje je Kahlo? A se je kateri javila mogoče?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.10.2007 19:38:09   
TamaraJ
Mene tud mal skrbi. Upam, da praznuje.
Jaz sem prej poskušala mal zaspat...pa ne gre. Grem zdej v akcijo 2, misija topla postla. Upam, da se zbudim šele zjutraj.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.10.2007 7:45:07   
Estrella*
Jutro majčice!

Sem v službi in odštevam ure do konca. Včeraj ste blie kar pridne s pisanjem. KAHLO se ni nič javila? Škoda.
Aurora, Sesil user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen pregled.
Suzi27- dobrodošla med majčicami. Sporoči svoj PDP in katera nosčnost, datum pregleda....

Danes si grem tudi jaz kupit nekaj nosečniškega. Vidim, da ste pridno zapravljale in jaz seveda ne smem biti izjema.
Trebušček je že lepo opazen in ga nikamor več ne stlačim. Obleke od prj so prevelike in ne bodo prišle nič pravuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.10.2007 7:57:25   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli                2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (3.P:05.11.)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka           1.user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image  
  (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image )  (26.10. NS)
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image    1.user posted image    (2.P:30.10 NS)

06.Maj 2008
user posted image  Taula 
                 1.user posted image  (26.10. NS)

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                    (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99              1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika               2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                  1. user posted image
user posted image  .muki.
                3. user posted image  (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image   modrooka   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava  

13.Maj 2008 

user posted image Naty*                  2. user posted image (2.P:23.10.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82               1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                 4. user posted image   

user posted image  Liza 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara           2. user posted image   

22.Maj 2008
user posted image  teodoral              3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS)
user posted image  Naja 3                 2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil                             (12.11. NS), (2.P:16.11.) 
user posted image  ninula                             

26.Maj 2008
user posted image  eole                            (2.P:20.11), (13.11.NS)                       
user posted image  Mettyy                        (2.P:23.10.)   

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO               1.user posted image   

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)               

user posted image   narava                        (1.P:25.10.) , (14.11. NS) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ             2.user posted image (2.P:08.11.), (20.11.NS)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image     3.user posted image  (1.P:26.10.)  
user posted image  Kodrana             2.user posted image
 (2.P:30.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo    
user posted image   Suzi27

SKUPAJ 199200 MAJSKIH user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.10.2007 8:49:39   
aurora28
Dobro jutro user posted image ! No pa je zopet sobota, a ni komaj bila? user posted image user posted image
Sem malo razmišljala, da kaj pa če je G Kahlo ko je bila na pregledu rekla, da mora počivati in ostati doma...doma pa nima neta, kajne? To je ena opcija, druga opcija je ta, da praznuje in žura user posted image , tretja bi bila lahko ta, da je šla v službo, ampak ji je net nekaj nagajav in se ni mogla oglasiti user posted image , četrta pa več nevem kaj bi lahko bilo?? user posted image

Zdajle si bom šla v lekarno po Elevit in Bepanthen mazilo. To mazilo je zelo dobro, da si že preventivno mažemo bradavice in jih s tem pripravljamo na dojenje, ker baje je najbolj boleče to, ko dojiš in ti bradaice pokajo... To sta mi svetovali obe z mamo in sestro, ki sta si jih tudi mazali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.10.2007 9:03:12   
Estrella*
Aurora28- glede mazanja bradavic.. Upam, da bom tokrat dobila kakšno čudežno mazilo za bradavice. Se ne mrem spomnit s katro kremo sem si jih mazala pri Andražu, a je bil začetek dojenja ena sama katastrofa. Jaz sem obupavala, ker so mi totalno spokale bradavice, da so se delale hrastice. So mi svetovali nastavke, a so bili vsi pemajhni (prednost imajo manjše prsa) Po tednu dni sem se hvalabogu toliko utrdila, da je dojenje steklo normalno. Res je bil problem, ker sem imela ogromno joško, polno mleka, mali pa majhna usta...to dvoje skupaj spravit je bilo praktično nemogoče. Sem šla pod vroč tuš, si iztisnila mleko in potem šla dojit.
Upam, da bo tokrat malo drugače.
Aurora ali slučajno veš, zakaj se na babystrology ne vidi vedno ticker???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.10.2007 9:05:59   
anonimna thumbs up
Dobro jutro user posted image

Sploh ne utegnem prebrati vsega, kar ste spisale v zadnjih dneh user posted image  Mene ni bilo nič gor, ker sem pokasirala grozno migreno, zaradi nosečnosti pa nisem upala vzeti svoje "konjske" tablete, zato sem dva dni trpela, včeraj pa cel dan po malem okrevala od bolečin in izmučenosti user posted image  Slabo mi je itak tako, da vase ne spravim skoraj nič, predvčerajšnjim sem zaradi migrene in nosečniške slabosti v kompletu bruhala cel dan in celo noč user posted image  Danes sem šele malo bolj pri sebi user posted image

ok, gremo mal po vrsti user posted image

aurora28, nekaj si spraševala za barvaste nosečniške žabe, Sam sem pred tremi leti kupila rdeče črtaste v LaVie - drage kot user posted image , ampak sem jih nosila celo nosečnost in bodo še za zdaj user posted image  Zelo kvalitetne - itak edina kvalitetna stvar iz LaVie user posted image  In seveda: user posted image  za pregled

bobika, kako te je moralo prestrašiti... Glavno, da je vse ok user posted image

Taula, stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

eole, sesil,  user posted image

Naty*, user posted image user posted image

Uf, rabila sem dobre pol ure (!!!), da sem se preborila skozi vse poste iz preteklih dni.
petrahh, juhuhu user posted image

suzi27, dobrodošla user posted image

Pozdravčki še vsem ostalim - teodoral, TamaraJ, kodrana, Anitka, Svojeglava in tiste, ki vas ne utegnem našteti user posted image  In nenazadnje: KAHLO, kako siiiiiii???????????? Tudi mene firbec muči... user posted image

Grem peč kruh, jesti itak ne morem, ker mi je tako slabo user posted image  Upam, da vsaj bruhala ne bom več, trudim se čimveč piti, ker se bojim dehidracije. Kakšnih vitamminov sploh ne morem jemati, ker se mi takoj dvigne user posted image  Preživim od par jabolk in nekaj banan na dan user posted image

Uživajte v vikendu user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.10.2007 9:25:32   
aurora28
Oj! sem šla pogledati na stran La vie in imajo user posted image nogavice v črni, kožni, modri in barvi melancane.  Rdečih pa nimajo. user posted image Jaz biti zelo žalostna.

Teodoral ticker babystrology se odpre, ampak moraš nekaj sekund počakati, če pa se še vedno ne odpre, pa še enkrat probaš iti na njega. user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.10.2007 9:30:21   
Estrella*
Aninimna Thumbs up- bogica. Upam, da ti tegobe čimprej minejo in se ti povrne apetit.

Drugi teden bo pa pester.....nestrpno čakamo rezultate majčic

PREGLEDI

22.10. user posted image  majanagaja NS

23.10. user posted image .muki. NS
            user posted image  Naty 2P???
           user posted image  Metty 2P

25.10. user posted image  narava 1P

26.10. user posted image  filipinka NS
           user posted image  Taula   NS

user posted image  pikica 25 NS
           user posted image  naja3 1P
           user posted image  Anonimna Thunbs up 1P

kAJ PA KATINA?????kAKO JE BILO PRI TEBI?

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.10.2007 9:38:11   
anonimna thumbs up
aurora28, moje žabe so čisto drugačne od tehle, ki sem jih šla pogledat na stran od LaVie user posted image  Izgleda, da zdaj takšnih, kot jih imam, ne držijo več user posted image  Škoda user posted image

teodoral, ti si pa zelo pridna, ko takole vestno kontroliraš naš seznam user posted image

Sem pozabila povedati, da sem včeraj "silom prilike" morala vsa sklofana prevoziti 400 km v svojem twingotu in me vse boli user posted image  Delno je za nastalo situacijo kriv svak, ki bi mu najraje zavila vrat!!

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.10.2007 9:41:52   
kodrana
jutro.

anonimna thrumbs up sem se že spraševala kje si. joj, si revica. samo, da dokončno minejo te migrene. ti se lepo hidriraj, pa začni kaj bolj papcat..

KAHLO kje si?!? zakaj te ni?

Suzi27 tudi od mene dobrodošlicauser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.10.2007 11:24:42   
aurora28
Anonimna thumbs up ja sploh ni več nikjer za dobiti barvastih (razen črne, kožne, temno modre) štumfov, jaz sem prav razočarana. Očitno mi ne bo drugega preostalo in si bom morala kasneje kupiti črne user posted image nogavice. Zdaj zaenkrat še vedno lahko nosim neuser posted image nogavice, ki jih imam doma ni da ni barve user posted image user posted image , ampak to mogoče še kakšen dober mesec, ker kasneje me bo začelo ovirati robovi, ki niso preveč visoki.  Sem pa vesela, da sem si kupila pončo in krilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.10.2007 11:39:22   
suzi27
Sem spet nazaj. Hvala za dobrodošlico, tudi lep pozdrav vsem nazaj.
Sem že bla na prvem pregledu. Beba je velika 2cm. Vse je zaenkrat v redu. Nuhalno imam 15.11. pri Dr.Strahovi. Porod pa 25.05. - dan mladosti.
Znaki (slabost,...) so se zaenkrat malo umirili, tak da kr ne vem, da je kaj, tako da morem vsake toliko časa pogledati slikico..
A bo katera v Celju rodila?
Cotke še pa nič ne kupujem, ker sem bolj pr ta suhih in mi je še vse prav. Razen ko me daje zaprtje, vsake par dni, pol treba kakšne army hlače dat gor.
Lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.10.2007 18:19:21   
sesil
Naty, 1 pregled sem imela v Postojni v 9 tednu - cela večnost. NS in naslednji pregled pa v 13 tednu. danes sem komaj prišla k sebi od včerajšnjega pregleda  in dojela da je vse ok.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.10.2007 19:30:11   
Katina
Zdravo souser posted image . Zadnje čase me ni bilo na forumu, ker sem imela gužvo za pop.....user posted image .
Na pregledu sem bila že v ponedeljek. Bili smo veliki cca 3cm. Moja G. je rekla, da je še kakšen teden nevarnost (glede na prejšnjo nosečnost). zaenkrat je vse OK. NS imam 30.10.user posted image . Upam, da bo vse ok. komaj čakam ,da bo za mano, ker bi res rada uživala v user posted image .

Ta teden sem bila prehlajena kotuser posted image , vendar sem se zmazala s čajčki z medom, pa pantholom, pa kamilicami na prsih in pripravki iz Justa - samo naravno in nič zdravil. Danes sem že kar v redu. Tudi jaz sem imela glavobol 2 dni skupaj - in to že drugič v tej user posted image (prejšnji - migrena je trajal 4 dni, jaz pa sem 3. dan vzela le en lekadol, ki seveda ni prijel, nato pa sem opustila tablete, zato vem kako zgleda, če te boli glava).

Drugače ste pa kar pridno pisale in sem že vse zgodlala. Vsem, ki ste uspešno opravile preglede in NS iskreno čestitam. Vsem ostalim, ki še čakate pa držim pesti.

Tudi jaz sem bila prejšnji teden na rollcosterju čustev. V četrtek sem tako nadrla svojega, da se ne spomnim kdaj sem to nazadnje nardila. K sreči je bil tolk pameten, da se je pobral v drugo sobo in hčeri verjetno rekel, da naj bo v sobi, da nevihta mine (ker je ni blo na spregled). No in nevihta je minila.

Upam, da se bo kahlo kmalu javila z dobrimi novicami. Če nima neta doma, lahko pričakujemo njeno javljanje šele v ponedeljek.

Suzi27, pozdravljena med nami. Trenutno nas dajejo hormoni in imamo včasih hecne debate, ampak smo same fejst punce.

Teodoral, res hvala, da si prevzela vlogo urejevalke seznama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.10.2007 7:51:12   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Tudi jaz sem bila prejšnji teden na rollcosterju čustev. V četrtek sem tako nadrla svojega, da se ne spomnim kdaj sem to nazadnje nardila. K sreči je bil tolk pameten, da se je pobral v drugo sobo in hčeri verjetno rekel, da naj bo v sobi, da nevihta mine (ker je ni blo na spregled). No in nevihta je minila.

user posted image user posted image user posted image Jaz tudi svojega kar tako neki napizdim, sej mi je potem takoj žal, user posted image .

Katina
v katerem tednu si in kako je mislila G da še en teden pa bo nevarnost mimo?

Meni je včeraj in predvčerajšnjim bilo tako slabo, da nisem vedela kaj naj jem, pijem, ali naj grem spat ali na tv gledam??? Sama sebi sem šla na živce, no sej potem je mož prišel domov in sva šla na sveži zrak in takoj je bilo bolje. user posted image

Meni zelo paše piti belo kavo, ampak ta pravo iz mleka in kneipa.

A imate ve tudi tak občutek, da kar koli pojeste imate vedno, ampak res vedno enak okus v ustih?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.10.2007 9:47:42   
Naty*
Jutro bejbe user posted image ! Js sm bla včeraj cel dan kr neki zaposlena, tko da vas še prečekirat nisem mogla. Sicer pa vikendi itak niso tolk produktivni pa sm vas dons kr na hitr uspela prebrat user posted image .

anonimna thumbs up a veš, da sem se glih v petek spraševala zakaj te ni nč na spregled? Glede migren te pa razumem user posted image . Tud js mam ubijalske. Nazadnje sm jokala in bruhala in hotla umret, vse to naenkrat. Tko da sm se pozanimala pri G in splošni zdravnici, če lahko vsake tolk vzamem mojo tud "konjsko" tableto. Pa sta rekla, da vsake tolk ne škodi, tko da ko se mi migrena začne vzamem polovičko, da se ne bi razširlo v uno hudo migreno (ampak več kot enkrat na teden res ni priporočljivo). Ker lekadol je tko ko da bi vzela tik tak bonbonček. NIČ!!!!

sesil a tebe so tud v 13. tednu naročil na NS v Postojni. Pol bo že nekaj na tem, da očitno res ne naročajo več prej kot v 13. Ampak res ne vem, a to samo v Postojni al tud drugje?

teodoral  men prosim, če popraviš datume user posted image . Za drug pregled je štel kar tisti prejšn tedn, čeprav je bil prezgodnji. Zdej mam pa NS 5. 11, 3. pregled pa 13. 11. Sicer mam na slikci napisan zdej PDP 12. 5., ampak predlagam, da kr pustimo 13. 5.  do NS. Po tistem se pa res ne bo več spreminjalo. Hvala!

aurora28 dobr si to naštudirala glede variant za KAHLO. Js vsekakor upam, da je nekaj od tega. Mogoče ji je blo pa samo ful slabo pa ni mogla v petek v službo. Jutr bo pa pršla pa nam povedala, da je vse vredu ane user posted image .

TamaraJ upam, da res prideš v grajca pa da prideš povedat, da si to ti! Pa vzem si dovolj časa, ker glede na visoko obletnico skupine, bo najnovejša zasedba na odru šele okrog polnoči user posted image .

Za tiste, ki ste že imele NS, a je katera izvedela za spol? Oz. če bi lahko pa niste hotele?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......