|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
17.10.2007 11:18:38   
Taula
Glede sp.perila: jaz imam vedno tenke dnevne vložke, da takoj vidim če bi bilo kaj krvi.user posted image

Drugače pa odštevam ure do pregleda. Vmes grem še na kosilo, nato pa z lubim nadlegovati user posted image user posted image  Upam da nama bo kej pomahal.user posted image

Glede psov: mene naš merka ob postelji. Sem imela priprta vrata spalnice in se je lepo notri pritihotapil..glavo dol da vedno ko nekaj ''naklepa'', vrgel se je na tla zavzdihnil in me pogledal v stilu, sej me ne boš ven vrgla k sem bogi bogi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
17.10.2007 11:53:42   
bobika
Hvala punce za vspodbudne besede. SAj sem kar obtimist user posted image SE pa opravičujem, da sem vas prestrašila - ni bil moj namen.
Dabroston moram jesti na 8 ur dokler bom krvavela, potem pa dve na dan do konca tabletk.
Mi je pa rekla, da bi lahko bil kakšen hematom, ker je  tam bila neka pikica, ki je bila še oz že čisto mala. Upam, da bo zdaj res ok.
Po kolikem času pa se je pri vas končala krvavitev po jemanju dabrostona?

Pri nas so pa kar modre rožice na Wc papirju user posted image . Do prve krvavitve smo pa imeli rumenega in me je pol full motil, ker ni prave barve kazal, tako da smo zamenjli.

Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.10.2007 12:02:09   
Taula

Prva krvavitev: trajala je ene 4 dni. Prvi dan je bil sveža kri, drugi dan sveža+rjava, nato pa samo še temno rjava. G mi je rekla da je to stara kri in da se telo mora spucati. Tu mi niso našli nobenega hematoma, torej niso vedeli kaj je vzrok.user posted image

Druga krvavitev: trajala je ene 3 dni. Prvi dan kri, nato samo še pucanje-rjava kri. S tem da sem v drugo ko sem krvavela že jemala tablete, ampak sem krvavela zaradi hematoma in ker je ena user posted image  umrla. 

Sej hematom se na sliki vidi kot ena pikica...to se ti mora spucati potem bo vse Ok. Ni pa to nevarno za user posted image  če se spuca. Baje je bolj nevarno če raste in ne izgine. Važno je da nimaš nič krčev..meni je rekla na urgenci da če bi imela krče, da moram priti nazaj.

Ti samo počivaj, božaj bušija in vse bo OK.user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.10.2007 12:15:50   
KAHLO
Jaz tudi zdaj pridno uporabljam tanke dnevne vložke, da sem ja na tekočem z dogajanjem tam spodajuser posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.10.2007 12:26:07   
Naty*
Tud jaz uporabljam dnevne vložke, zaenkrat še tanga hvalabogu user posted image . Upam, da jih bom lahko čimdlje. Sm pa zadnjič vidla, da majo tud nosečniške tangice user posted image user posted image . Sej sm čudna, ampak sm se ful razveselila.

aurora28 mrcina se ni glih kej zlaufala, ker sm jo mela kr na povodcu. Zadnje dni jo neki kolki bolijo, mal težje vstane ko leži in jo mal šparam. 9 let in pol je že stara, čeprav se pa drži kot da je 3user posted image .

KAHLO a ti spet mal lušte nardimuser posted image ? Grem zdele na en špancir do trgovine, da kupim sestavine, pol grem pa čilijevo juho kuhat user posted image . Mmmmm .... midva sva oba navdušena nad pikantnimi stvarmi in se spravljam že neki časa zraven, da jo naredim. Je tko kot čili con carne, ampak da je zraven še nadev za pečenice in zelena paprika. Pa fižola ni. In je fuuul dobra.

Čeprav mi je slabo in mi nč ne paše it venuser posted image , pa vem da mi sprehod po sončku lahko kvečjemu koristi. Avto mam pa na rednem servisu, tko da sm pešaka danes user posted image . Nč bo treba vzet pot pod noge...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.10.2007 12:41:42   
KAHLO
Naty* a si se spočila!user posted image

Nevem no danes pa tud meni ni nič kaj prijetno sploh mi nič ne paše......jaz nevem ....če čmo sploh danes doma kaj kuhat....nevem če ne bom mojmu user posted image rekla naj gre kam kaj pojest...............jaz sem še samo za v vodoraven položajuser posted image user posted image
Kaj se pa tiče pikantnih stvari mam pa jaz tudi rada.....le da me pri teh čilijih moti ta fižol.............fižola ne prebavlam ...........in zaradi tega še sploh čilija nisem okusla!!user posted image nisem izbirčna pri hrani ampak s tem fižolom sva pa res na bojni nogiuser posted image

Moram pa rečt da meni tud full paše ta frišni luft, zjutraj prav z veseljem korakam proti službi pa če je še tako mrzlo....je k balzam za mojo dušico! prec lažje zadihamuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.10.2007 12:46:01   
petrahh
Ojla user posted image ,

Sem zasledila da se pogovarjate o psih user posted image

Jaz imam nekaj čez eno leto staro aljaško malamutko. Cel september je imela nek "materinski nagon". Sem ji kupila eno igračko, katero je tako posvojila, imala jo je veš čas v koči, jo lizala,...... skratka kdo ve kaj se ji je pletlo po glavi. Bila je umirjena,večinoma je ležala v koči ker ponavadi je pred kočo,....
No sdaj pa dober teden kot bi se ji odpeljalo . . . . nori, ne uboga, jo ma tud skos na povodcu,.... no tisto igračko pa še vedno liže in jo čuva.

A je možno, da psi čutijo, da smo noseče in da tako upliva na njih?

LP
kakšne pasme pa so vaši kužki?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.10.2007 12:51:44   
Taula
Sem mogla prav na net pogledati kaj je to za ena pasma. user posted image Lepotci so.
Mi imamo bernskega planšarskega psa.user posted image  Trenutno že več kot dve uri glasno smrči ob moji postelji. Je zaspanec na kubik.user posted image

Drugače pa čakam na eno dostavo ker sem nekaj naročila preko neta. Naj bi prišlo danes. Seveda jih še ni, jaz si morem pa še lase oprati preden grem na pregled. Sej samo da si lase zmočim bodo pozvonili na vrata.user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.10.2007 13:04:17   
aurora28
Petrahh lepa pasma user posted image user posted image user posted image . Midva imava doma 14 mesečno nemško bokserko in je ravno danes dobila novo ležišče, so ga imeli v akciji in pa tudi počasi jo odvajava od sedežne, ker bova staro sedežno zabrisala stran in nabavila nov trosed, do takrat pa naj se navaja na novo ležišče, ki je res komot.

Drugače pa moja psička vedno zraven mene leži in je zelo navezana name, jaz jo tudi šolam, hranim, Peter (mož) pa vodi na sprehode in da vam povem kaj vse zna: sedi, prostor, levo taco, desno taco, poleg, počakaj, okrog, prinesi, pejdi Petra zbuditi user posted image user posted image user posted image (to so mastni lubčki v postelji), čuvaj hišo in najnovejša naučila sem jo, da mi prinese mobitel, ko mi zvoni ( to sem pobrala od Rexa...imam dovolj časa user posted image user posted image user posted image )

Petrahh ponavadi je takšno obnašanje kot si ga ti opisala pri svoji psički namišljena brejost in takrat si psičke prilastijo eno igračko in jo čuvajo kot mladiča. No razen če je psička sterilizirana. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.10.2007 13:16:38   
Naty*
petrahh moja psička je dobermanka, mam pa njene slikice v albumu, geslo Gala. Je pa čista razvajenka, ležišče ma na moji strani ob postelji, čez dan pa kakor se ji da....al je na tleh, al pa gospodična na sedežni user posted image . Prav zarad tega imava tako iz umetnega usnja, da lahko dlake dobr odstraniš.
Tvoja pa res kaže znake namišljene brejosti. Moja jo je mela, ko je bila stara 2 leti. S tem, da so ji seski nabreknili in spuščali mleko in je zaradi tega dobila tumor na seskuuser posted image . Treba ji ga je blo odstranit, poleg tega pa še sterilizirat, da se ne bi ponovilo. Tko da nikol ni mela mladičkov.
Bo pa kmalu obdobje, ki bo tvoji pasalo ane...zima, sneg in mraz user posted image .

KAHLO iskreno....nisem se spočila. In spet mi gre na bruhanje, tko da ne vem, kako naj se spravim kuhat. Tud sprehod ni pomagal user posted image . Ja dobr nas šolajo tele majhni nagajivčki, kaj še bo user posted image .

Nč, grem kuhat....user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.10.2007 13:19:14   
Taula
Vse imate-imamo lepe user posted image Verjamete teoriji, da naj bi si izbrali sebi podobnega psa?user posted image  

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.10.2007 14:04:00   
petrahh
Naty* . . .  ja sneg je videla prejšnjo sezono zelo malo in ji je bilo kot sedmo čudo user posted image  Bomo pa videli kako bo letos, če bo kej snega.

Oh te kužki, prav lepo je biti z njimi. user posted image

Vidim, da imate pse kar v hiši, no moji bi bilo vroče . .  poleti tekom popoldneva pa je v kuhinji kjer imamo klimo.
No sedaj ko sem doma jo seveda pocrkljam pa jo vzamem k sebi na teraso!

Kaj kuhate danes?
Jaz fižolovo juho pa palačinke!

lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.10.2007 14:17:01   
KAHLO
meni je slabouser posted image ....in mi sploh ni nič za v usta dat...tako da verjetno pr nas ne bomo kuhaliuser posted image
dragecu bom pa naročila do skoči kaj poiskat!!user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.10.2007 14:55:10   
Taula
Grem jaz na pregled bejbe. Pridne bodite in se beremo.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.10.2007 14:57:41   
aurora28
Drži se Taula, navijamo zate in user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.10.2007 15:22:18   
KAHLO
veliko sreče taulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.10.2007 18:22:26   
aurora28
A Taule še ni? Danes sem imela kar pester dan, glede na to, da sem doma se je dogajalo kar zanimivo, najprej nakup blazine in navdušenje moje psičke, v omari sem našla še zapakiran grelec vode (beri še od zaroke izpred dveh let user posted image ) in sem ga takoj preiskusila in je super za pripravo čajev, potem sta prišla moja starša na obisk, smo skupaj jedli in pili čaj, pa še mami sem prebarvala lase. Skoraj tako kot, da bi bila v službi. user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.10.2007 19:20:33   
Taula
Evo me.user posted image  Uz mi ni delala ker je rekla, da škodi lahko otroku če prevečkrat šari tam..ker sem ga imela na urgenci in še prejšnji teden privat in ker imam drugi teden NS. Sem pa fasala še 1 mesec bolniške.user posted image
Razlog: ker je en user posted image  odmrl, ker imam na sliki iz prejšnjega tedna še ostanke hematona, ker imam ful slab urin, nekaj je narobe z beljakovinami in grozi mi nosečniški diabetes. Kontrolo imam čez 1 mesec, razen če bo NS slaba moram takoj priti do nje. V glavnem trenutno sem slabe volje.

Upam da jutri druge bolje opravite.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
17.10.2007 20:38:24   
aurora28
Ojoj Taula user posted image , mi je kar žal zate, da ti ni naredila UZ. Ampak ne razumem kako je to mislila da ne bo šarala preveč, pa ti ja dela že zdaj UZ na trebuhu? A kar takoj ti je rekla, da ti grozi user posted image diabetes in kako se lahko izogneš temu?

Jaz srčno upam, da boš postala boljše volje, sicer pa kljub temu, da laboratorijski izvidi niso najbolj rožnati, verjamem da je s tvojo pikico vse ok in da pridno raste. user posted image user posted image user posted image zate in tvojo pikico. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
17.10.2007 21:45:36   
kodrana
Taula user posted image . ampak, verjamem da se bo vse poštimalo. beljakovin v urinu ne bo več, hematom bo izginil.. na Ns bo pa tudi vse ok. le verjemi. ne razumem, zakaj bi uz škodoval?! no, mogoče vaginalnega ni fajn skos delat. ampak nobenih dokazov ni, da bi uz kakorkoli škodoval plodu. to sem prebrala na brošuri za merjenje nuhalne svetline pri dr. Strahovi.
nič ni izgubljenega. enega pikca še imaš in le-ta se dobro drži. držim pesti.user posted image

danes sem se kar ok počutila. niti slabo mi ni bilo tako hudo. razen dopoldan, ko sva šla z mojim malo v mesto. se beremo jutri.
lahko noč punce. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.10.2007 22:11:06   
Anitka
Ojla majčice!
Končno mi je uspelo spet vzeti si nekaj časa in napisati par stavkov.

Sem videla, da ste med drugim pisale o nogavičkah takšnih in drugačnih - tudi jaz imam rada pisane, a jih žal ponavadi ni moč najti user posted image

TAULA zate in za user posted image pa držim velike debele pestke. Želim ti, da se vse zadeve pošlihtajo in da boš na koncu presrečna mamica najčudovitejšemu otročičku.

Sicer pa jaz tudi že zelo nestrpno pričakujem, da pride 30.10., ko me čaka pregled in potem 6.11. še NS.

Drugače pa še vedno preživljam muke pri jutranjem umivanju zob. Sem poskusila že tudi s predhodnim zajtrkom pa ni pomagalo. Mogoče pa bo le minilo čez nekaj tednov.

Lepo se imejte še naprej in lepo pančkajte.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.10.2007 8:12:33   
Naty*
Jutro!

Nč kej pridne še niste bile s pisanjem. Js sm mela pa že navsezgodaj rahlo neprijetno presenečenje. Šla sem na wc in kot ponavadi, ko se obrišem imam veliko izcedka od prometrium tabletke, ki sem si jo vstavila zvečer. Danes je blo isto, s tem, da je bil izcedek mal temnejše rumenkaste barve. Pol sm seveda js to razmazala s papirjem (joj upam, da vam nisem preveč nagravžna ampak me res skrbiuser posted image ) no in vmes je bil en tak rjavkast flekec. Kot čisto malo strjene krvi. Pa še te bolečine v spodnjem delu že en teden....mene je tolk strah user posted image . V torek imam pregled, pa ne vem kako bom zdržala. Nimam pa dovolj podlage, da bi šla že zdej tja. Ni krčev ali krvavitev.....

Sej ne vem, kaj bi rada slišala od vas... ali če je sploh kakšna stvar, ki bi me trenutno potolažila. Vsekakor so kake spodbudne besede dobrodošle...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.10.2007 8:22:11   
KAHLO
Dobro jutro majčiceuser posted image

Tako pa je napočil moj dan ko se bom spoznala z pikico....ampak to bo šele ob 17. popoldan in zdaj se mi vlečejo ure kot dnevi.....moji občutki so mešani od veselja, pa do strahu.....upam da bo odkrila in mi pokazala vse najbolše in najlepše.....spala sem bl tak tak.. v glavnem stistnite kakšno pestko ...verjetno bom rabilauser posted image

Taula jaz verjamem da bo vse vredu, za to ne bit žalostna in samo optimistično naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa želim lep dan, tiste ki imaste tud danes preglede vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa še to upam da se boste kaj razpisale da mi bo dan prej miniliuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.10.2007 8:24:03   
Estrella*
Naty- nimam pojma zakaj imaš v izcedku flekec, vendar mislim, da ni razloga za paniko. Sama praviš, da ni krčev in krvavitev....Probaj malo več ležati in ničesar ne dvigaj. Do torka je samo slabih  5dni. Optimizem in počitek je največ kar lahko narediš in verjamem, da je s pikico vse OK.

Taula- slab urin sem tudi jaz imela , 3x za povrstjo neke beljakovine, ki nimam pojma od kod so se vzele. O diabetesu ni bilo ne duha ne sluha tako, da se s tem kaj bi lako bilo, če ....se nima smisla obremenjevati. Imela sem res 1x povečan sladkor v urinu a je bilo to meseca oktobra in me je takoj vprašala, če jem grozdje. Sedveda sem ga in to na kile. Mogoče je bil to razlog za slab urin, ker za sladkor v urinuje bil definitivno. Tako, da sem prenehala z grozdjem in se je vse spravilo v red.

Včeraj sem šla v šoping (Beljak, Celovec) in nakupila velikoo stvari. Nosečniških hlač žal nisem našla primernih tako, da se bom odpravila v BTC.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.10.2007 8:25:16   
KAHLO
Naty* nč bat, glede krčev verjetno se postelca z pikico na veliko razteza in te to špika, glede tvojega flekca, pa kot punce pravijo, zdaj mamo fulll občutljiv ta mv in tudi žilice so polno obremenjene s pretekanjem krvi, mogoče si si včeraj ko si vstavlala tabletko malo ranila mv in je malo zakrvavelo.....sicer, pa ti kar počivaj.....še bo najbluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......