|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
16.10.2007 15:15:00   
KAHLO
Aja, vidiš kako sem nevljudnauser posted image
Naty* dober tek  in prijeten dan še naprej pa čeprav greš na pogreb

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.10.2007 15:22:49   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Zdaj ko si omenla da ti je avatar pripisan....oj oj, poglej si mojega....kakšno si kje morte mene predstavlat...user posted image user posted image

jaz si predstavljam froca, ki se dere: noooooooooceeeeeeeeem na KAHLOOOOOOOOOOOOOO!  (tko kot moja necakinja, pol jo pa gor das, pa za 3 minute opravi user posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.10.2007 15:23:04   
KAHLO
Ej punce....jaz mam pa zdaj kar naenkrat mravljinčast trebuh....full me žgačka...kr čohat se moram........a se še keri to dogaja....a je to mogoče zato ker se trebuh razteza!!!ali kajuser posted image user posted image user posted image
Mogoče mam pa mravlje pod majco grem raje pogledat...ampak dvomim ker že cel dan sedim v pisarni!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.10.2007 15:24:36   
KAHLO
narava pa veš da imaš prav, sploh nisem pomislila....drgače pa moj nečak isto.......sovraži kahlo........pa pojma nimamo zakaj, pa še tako lepo porisano smo mu nabavliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.10.2007 16:01:37   
aurora28
Kahlo a to je to, na kahli je user posted image user posted image user posted image

Ja Kahlo jaz rabim veliko svežega zraka, vzvišena pa nisem. user posted image user posted image user posted image Kahlo saj lahko ješ tuno, ampak ne pretiravati, da bi jo jedla vsak dan. Če jo ješ dvakrat tedensko je čisto dovolj. user posted image user posted image user posted image Lahko pa ješ tudi spinaco. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.10.2007 16:33:19   
Estrella*
Modrooka user posted image user posted image user posted image  dobrodošla z novo identiteto.

Punce ste se pa razpisale! Dobim toliko novih idej kaj bi naredila za kosilo, a kaj ko se ga ne morem lotit delat. Mi se vsa hrana zagabi. Če jo dobim servirano nimam nobenega problema jesti.
Tud meni ful pašejo mandarine. Se že malo sprašujem, če je sploh zdravo jesti tolk tega sadja.

Preglede imam na 4 tedne. Mislim, da je to ustaljena praksa, če je vse OK. Drugače na krajši rok. Moj bivši G je pustil partnerja zraven samo ob UZ, drugače ne. Sedanji pa nimam pojma, ga bom vprašala. Sinko si strašno želi z mano na NS. Ali katera ve, če DR. STRahova ali v Dravljah dovolijo prisotnost 5 letnika??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.10.2007 16:58:05   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Ali katera ve, če DR. STRahova ali v Dravljah dovolijo prisotnost 5 letnika??

Za Dravlje lahko 100% potrdim, da petletni otrok sme prisostvovati merjenju NS user posted image  Dr. Pušenjak si je celo vzel čas, da je z našo starejšo deklico (takrat 5-letnico) poklepetal o vsem, kar je bilo videti na UZ in je eno slikico sprintal osebno zanjo. Kako je bila ponosna! user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.10.2007 18:05:34   
Estrella*
Anonimna thumbs up- 1000xhvala za odgovor. Si me resnično pomirila, ker res ne vem kako bi se sicer izgovorila, ko sem mu praktično že dovolila in obljubila, da gre z menoj.
Sploh mu ne smem nobene stvari niti namigniti, če nisem 100%, da jo lahko izpolnim.
Pa saj so verjetno vsi otroci takšni!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.10.2007 21:28:00   
LuNa73
kahlo evo sem se jst mal spomnla na mojo "varovanko" al kak se ze temu rece, ki je cist odpikala svojo mentorco... hjauser posted image !user posted image  Sem mogla pridet mal prebrat, kak ga kej tle gor sračkaš, pa da vidim ka maš zdej za ene nosečniške metode, da se bo pikec pokec v tvojem bušiju lepo razvijal in da mu ne bo dolgcajt od maminih traparij user posted image ! No upam, da se imaš lepo-itak da se maš! Pridna mi bodi in pazi nase! user posted image user posted image user posted image

vse ostale majčice, pa tud bodte fajn in lepo svoje hormončke "brzdajte", da se ne bojo prevč hecal z vami in vam nagajal!user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.10.2007 7:59:44   
KAHLO
Dobro jutro majčice in moja mentoricauser posted image

Luna nič te nisem odpikala, še zmeraj preberem vse tvoje nasvete in pripombe na forumu M ne pičakujem oktobra .... pa sem ugotovila da lih brez dela nisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Me je pa to tvoje sporočilce prijetno presenetilo in razveselilo.....obvezno mi moraš sporočit ko se boš vrnila med borke ali si se žeuser posted image da pridem ša kakšno navijaško za tebe udarituser posted image in seveda hvala ti za lepe želje.

Drgače pa punce, včeraj ni bilo ne makaronov za kosilo niti špinače, pač pa riž in zrezekuser posted image me je kosilo že doma čakalo, kar mi je tud ugajalo ker mi je na poti domov spet slabo ratvalo in sem malo pojedla in že v vodoraven položaj.....jaz niti nimam tako teh jutrjanjih slabosti kot popoldan in zvečer preden zaspimuser posted image user posted image ampak mi je prav všeč tako, vsaj težav v službi nimamuser posted image

EVO da vam pripravim en user posted image za zjutraj in pol pridno z pisanjem na RRuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.10.2007 8:16:21   
aurora28
Dobro jutro user posted image ! Nekaj me zanima in sicer če mi lahko poveste, kje bi si jaz lahko kupila barvaste hlačne nogavice za nosečnice? Zadnjič sem že šla pogledati v Fabianija in jih imajo, ampak samo črne in kožna barva user posted image , to pa mi sploh ni všeč. Jaz moram obvezno nositi oranžne, zelene, modre, rdeče, rjave... in seveda črtaste brez teh pa itak ne gre. user posted image user posted image user posted image Moj fetiš, če še ne veste so barvne nogavičke, dokolenke, hlačne nogavice... 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.10.2007 8:21:01   
KAHLO
Aurora ta bo pa težka, jaz sem zadnjič tud iskala ene nosečniške odštekane žabe...v grazu....in ti moram rečt da nisem nič našla....pol sem v h&m dobila navadne črneuser posted image sem že razmišljala če bi kupla kake pisane za bl močne postave....ampak mislim da ne bi šlo....tako da.......mene tudi zanima če se da kje dobit, mogoče pa majo v kepici v btc-ju!?!?!?!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.10.2007 8:49:48   
aurora28
Sem že pogledala na njihovi spletni strani, ampak imajo user posted image hlačne nogavice v črni, sivi in kožni barvi. Bljak kako dolgocajtno. Sem klicala v tovarno Polzela in so mi povedali, da ni ekonomske računice user posted image , ker ni bilo toliko povpraševanja, zato zdaj izdelujejo samo še  user posted image nogavice v klasičnih barvah. Dolgčas....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.10.2007 9:03:31   
KAHLO
thja če pa ni ekonomske računice pa je nabolje da jih same začnemo barvat s tekstilnimi barvami kaj mislišuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.10.2007 9:27:34   
Naty*
Jutro bejbeuser posted image ! Vidim, da poteka razprava o hlačnih nogavicah, pa sm se probala spomnt, če sm že vidla kake barvne kje pa žal....js sm si kupla kr navadne bež za pod hlače, da bi bli pa kje kej ekstra založeni se pa ne spomnim.

Js sm pa danes doma ostala, ker se ful neki slabo počutim. Zadn tedn me spodi na trebuhu kr neki boli. Že prej me je malo, pa vem, da je tista bolečina od širjenja maternice, tale pa ne vem kaj bi bla. Me je kr malo strah user posted image . Pol sm pa šefico poklicala, da bom danes doma pa grem jutr na šiht. Ampak kaj mi nuca, zdej sm pa na telefonu, pa morm sodelavki narekovat, da piše vabila na razgovor namesto mene user posted image . Tko da se šihta ne morm rešit zaboga ne!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.10.2007 9:32:13   
KAHLO
oj Naty*mogoče bi blo boljše če bi ti šla kar počivat ha.....a v službo pa ne moraš e-majla poslat kako naj napiše sodelavka vabilo na razgovor oz. ji poslat osnutek vabilauser posted image drgače pa mene tud danes vse nekej špika in tišči ampak ne na spodnjem delu trebuha ampak takoj pod prsmi oz. tu je želodček.....pa rebreuser posted image najbl mi paše če se strogo pokonci držim...kaj šele bo ko bomo proti koncuuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.10.2007 9:40:21   
Naty*
Ja KAHLO sej počivam pri računalniku user posted image  pa jem zajtrk. Ma ne sej si bom kr prvoščla veliko mero ležanja danes, ampak še prej morm kužiko ven pelat. Osnutke mam pa itak v svojem računalniku, ampak za drugo delovno mesto. Tko da sm jo mogla pelat preko vseh gesel do taprave mapce, pa še pol sva mal predelale, da je zdej tko kot je trebauser posted image . Še zmer bolš kot pa da bi se mogla v Celje pelat, pa še baje so bli eni zastoji zarad prometne nesreče zjutraj.

Ja kaj nas še vse čaka pol ko bojo malo večji tile razbojniki ane user posted image , ko na bojo pritiskal na vse mogoče organe, pa zbrcali pa zboksali pa ne vem kaj še vse!!!user posted image

Ampak vse trpljenje za dober cilj! Pol bomo mele pa čist svoje dišeče štručke v rokah user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.10.2007 9:51:26   
KAHLO
Naty* moram rečt da se veselim tistega večjega trebuščka...z vsem tem kot si opisala....seveda najbl si želim da bi blo z našimi majčki res vse naj naj naj naj boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pol pa vredu da si doma ostala in rešla celotno zadevo. Jaz bi danes tud najraje doma ostala k pa da tu sedim, sem tako utrujena oz. zaspana pa še to tiščanje me hudo motiuser posted image ampak bo treba potrpet še 5 ur in poluser posted image
Drgače se pa sploh nočem pritoževat, naj bo k bo samo da je un tam not happy, danes na poti v službo mi je blo slabo, sva se kar pomenla, kako prijetno komunicira z mamico....da sam čaka če bo mogla za kak grmiček stopit pa se izpraznituser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.10.2007 10:12:09   
bobika
Pozdravljene punce!

Jaz sem pa danes bila ponovno pri ginekologinji. Sem se zjutraj zbudila in šla na wc in na wc papirju nepričakovano zagledala kar veliko krviuser posted image . Sem se zelo prestrašila, saj je bilo krvi kot pri menstruacijiuser posted image . Kljub brisanju ni izginila. Sem kar laufala k g. Me pregleda in na ni bilo videti kakšnih nepravilnosti.
Pikec lepo raste in je prav živahen biluser posted image user posted image . Pokazala mi je bitje srčka in premikanje rokic in nogic. V glavnem bila sem zelo srečna, da je z malim pikecom vse vredu
. Od česa pa krvavitev pa mi ni znala povedati. Dobila sem dabroston.
Nisem se še čisto pomirila in me je kar strah kaj bi lahko to bilo. Upam na najboljše. Moram počivati. Moja tavečja bo pač malo prekrajšana sprehodov in biti od zunaj, dokler ne pride babica ali pa ati. Na srečo je tako kar pridna v hiši, da ne bo preveč problemov.

Sem brala kaj ste pisale. Punce na se kregat zdaj so najbolj važni naši pikeci.

Lepo se imejte!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.10.2007 10:25:31   
Naty*
bobika me je kr strah ratalo, ko sm začela brat tisto od krvi user posted image , ampak pol k sm prebrala do konca ....uf....hvalabogu, da tvoj mali/a veselo skače po bazenu user posted image .

Glavno da je vse vredu. Drugače si pa sploh ne predstavljam, da bi začela krvavet, tud js bi mende kr v pižami letela do G! Vedno ko se brišem, pogledam, če je vse vredu. In bognedaj, da bi mela wc papir s kakimi rdečimi rožicami (pr men so rumeneuser posted image ), ker bi zmeri paniko zagnala, preden bi sploh preverla, kaj je user posted image .

Nč drage moje, js sm sprehodila mojo zverino user posted image , zdej grem pa počivat pred tv. Mal se bom razvajala. Pa se še kej beremo.

KAHLO ti se pa le pomeni še kej s pikico, tud midve z mojo si vsake tolk kej povemo, js največkrat rečem: a vidiš kake bedarije tvoj oči špila? user posted image ....a ni luškan, ko zdej nismo nikoli same?user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.10.2007 10:29:28   
Taula
Bobika: jaz sem imela že večkrat krvavitve. Pravega vzroka ponavadi ne vedo, včasih pa je kriv kaki hematon ki pride in izgine. Važno je da je user posted image Ok, ti samo počivaj in jej tablete pa bo krvavitev izginila.user posted image

Glede žab pa: res imajo žal samo navadne. Ene si pomagajo tako, da si kupijo pisane višje dokolenke/nadkolenke. Jaz bom pogledala zanje v Italiji če bom kaj tja šla nakupovati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.10.2007 10:38:47   
KAHLO
Joj bobika hvala bogu da se je srečno končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa kar noge v zrak in lepo uživat....
Naty* za tebe isto velja....pr tebi bi še samo dodala da maš čist prav in da so nam zdaj monologi opravičeni ker bistvo smo dve osebe v eniiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa rožic tiče mam jaz tud take rmeneuser posted image saj to je vredu a ne?!?!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.10.2007 11:08:10   
narava
Pozravljene!

Ko smo ze pri barvah..hehe, jaz sedaj uporabljam SAMO spodnje perilo, ki je kontrastne barve od rdece (zeleno, kozno, belo ipd,) Rdece, crne, temne in ostale barve, pri katerih nisem ziher kaksne barve je kaj, sem lepo dala na stran user posted image  je treba bit ziher.
sem zadnjic mela neke rdece in sm bla cist na trnih dokler nisem domov prisla in jih nemudoma zamenjala z BELIMI user posted image  da bo jasno kot na dlani user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.10.2007 11:09:48   
aurora28
Bobika zdaj pa si me prestrašila, ampak ko sem naprej brala se mi je kar nasmejalo. user posted image user posted image user posted image Superca, samo da je z user posted image vse ok in da pridno raste. Taula ima prav ponavadi se lahko v maternici naredi hematon in potem tudi izgine, je pa tudi res to, da je v user posted image MV zeloooo prekrvavljen in včasih lahko poči kakšna žilica in zato kri. Ti lepo počivaj in miruj, na koliko časa pa ješ Dabroston? Jaz ga jem na 8 ur.

Naty a tvoja mrcina se je zlaufala, ker naša mrcina ga je danes spet zatupila mojemu možu. Kot običajno jo je peljal na sprehod na 8 m povodcu (beri - ker jo je zadnjič imel spuščeno in se mu več ni pustila ujeti in prikleniti, sem morala jaz posredovati user posted image ), ker pa je vidu da ga zelo uboga (beri - ja valjda na povodcu vsak pes uboga user posted image user posted image ) in jo je spet spustu in ta smotka mala si ga je spet privoščila. user posted image user posted image user posted image Zadnje čase ga sploh ne uboga, mene pa mora, ker ve da ji jaz dajem hrano user posted image user posted image user posted image .

Taula jaz upam, da boš našla kakšne odštekane nogavice v Italiji, ker tu pri nas je tak dolgčas glede izbire user posted image . Sploh se ne znajo it. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.10.2007 11:11:41   
aurora28
mene pa danes računalnik zelo heca user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......