|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
16.10.2007 14:08:51   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ne bomo se šle tkole.. me z anonimno trrumbs up sva imeli zadnjič tud eno vročo debato, samo skregat se je pa brez veze. povej jima anonimna.. da je škoda. vsak ima svoje..

Se strinjam user posted image  Jaz imam tebe rada, čeprav imava različna stališča user posted image
Če bi se pa vse v vsem strinjale, bi bilo pa že zelo čudno user posted image  Se niti pogovarjat ne imele kaj user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.10.2007 14:08:55   
TamaraJ
Ja, mimogrede sem pozabila omeniti prej, da so meni hormoni popiuser posted image . Z mojim sva že od petka na bojni.... Ampak ne morem mu dopovedat, da JAZ NIČ KRIVA!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.10.2007 14:10:00   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja, mimogrede sem pozabila omeniti prej, da so meni hormoni popiuser posted image . Z mojim sva že od petka na bojni.... Ampak ne morem mu dopovedat, da JAZ NIČ KRIVA!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po nagi riti ga dej... user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.10.2007 14:10:12   
TamaraJ
Ja, pa na tehnico nisem šla že več kot eno leto... Kar ne morem se pripravit. Jo nimam doma in jo nočem imet. Sem potem boljše voljeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.10.2007 14:10:53   
TamaraJ
Ja, thumbs up... še to popoldne. Obljubimuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.10.2007 14:11:06   
KAHLO
Naty* ti si pravi mali hudičekuser posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes tud šla za vsak slučaj na tehtnico, samo kaj če mi zmeraj drgače kaže.....user posted image user posted image ampak vseeno zdaj me pa daje firbec, če sem že kaj pridobila, oz. kje prevečuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.10.2007 14:12:53   
TamaraJ
Ej, a Taula nas je RESNO zapustila??? Halooo, Taula??? Tvoje komentarje rada berem in te bomo zelo pogrešale tukaj gor. No, vsaka od vas je nepograšljiva, tako da veste!! In pridne bit!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.10.2007 14:17:00   
KAHLO
Veste kaj meni je vseeno če tote ribe te zaj pomagajo ali ne.......tlko ste o njih napisale....DA JIH GREM ŠE DANES NABAVIT IN JIH PRIDNO POHLASTATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram rečt da ste prav dobre, da lahko ob pogovoru o hrani trezno razmišljate, jaz zdaj ko berem te vaše odgovore v zvezi s to ribo, vidim ribje jedi na tisoč in en načinuser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.10.2007 14:18:23   
TamaraJ
Sem malo brala za nazaj... maska, žal mi je. Res nezavidljivo obdobje. Ampak za vsakim dežjem pride sonček in tudi zate bo. Kmalu. Vso srečo naprej user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.10.2007 14:19:09   
Naty*
KAHLO ja verjetno mamo eni avatar primeren, drugi pa podpis ane user posted image user posted image . Kaj čmo, sm rekla, da taka ko sm sm....

Ok no, sej vem, da je ta odhod zdej zato, da bi mela slabo vest, ampak a sm res kej tolk hudga napisala, da je treba zdej kr s foruma it? user posted image  Sej sm v naslednjem postu razložila stvari. A ni najboljš stvari razčistit ko te živcirajo? Če sm napačnega mnenja, bom zdej pač pisala izključno samo takrat, ko bo kera kej vprašala, da ne bi spet kero užalila. Eh sej človek nikol ne ve, kaj je prav....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.10.2007 14:22:25   
TamaraJ
Naty, ko se bodo strasti umirile bo vse OK. In verjamem, da nas Taula ni zapustila, ker tudi tvoji posti niso bili ne žaljivi, ne nesramni... Jaz vse skupaj berem kot en majhen konflikt, ki se bo zelo kmalu uredil. Ne smemo bit slabe volje. Zaradi malih pikic. One si zaslužijo srečne in vesele mamice. Take moramo bit! (Jaaa, vem, da je včasih težko...)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.10.2007 14:24:47   
Taula
Šla sem na kosilo ker je user posted image  lačno bilo. Kaj moram zraven imeti laptop v jedilnici in tipkati.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.10.2007 14:33:51   
TamaraJ
O Taula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da sta se najedla. Jaz moram čakat še malo več kot pol ure. Potem pa grem z mojima fantoma mal jest. No, midva user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.10.2007 14:34:54   
KAHLO
Taula.....tvoji hormončki so pa danes čist borbeni....user posted image user posted image user posted image ,  zgleda da boš mela pravega malega fajterjauser posted image user posted image

Naty*  nič o tem razmišlat pa sekirat, si takšna kot si ....jaz se to sploh ne sekiram več, tistim kerim si všeč se nas itak ne boš losala, tistim ki pa jim nisi pogodu, se bodo pa pač stran obrnili, ali pa te spregledali...no big dealuser posted image
Saj je res da vsem ne moramo ugajat.....
Zdaj ko si omenla da ti je avatar pripisan....oj oj, poglej si mojega....kakšno si kje morte mene predstavlat...user posted image user posted image

v glavnem punce še eno uro, pol si pa skuham makarončke pa tuno, pa koruzo  čez ...........mljask.....kaj bi še lahko kaj dodala da bi bilo vse skupaj bl... sočno .....a ma kakšna kero idejouser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.10.2007 14:40:19   
Naty*
KAHLO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smejim se komentarju na tvoj avatar user posted image user posted image . Ma men si všeč odkar sem te spoznala (s tvojim avatarjem vred) in morm rečt, da paše tvojim postom. Pa ne da si te tako predstavljam! user posted image

No sej tko sm js hotla povedat, eni ti kliknejo, drugi te pa spregledajo user posted image .

Predlog za makarončke: med tuno zmešaš kislo smetano, soliš, mešaš, mešaš in daš na makarončke. Js sm to enkrat jedla pri prijatlci in je blo....mmmmmmmmmmm.......

Js pa kuham krompir, zdele grem pa še špinačko nardit, ko lubi pride pa še jajčka na oko spečem in vržem čez. Že en teden sanja o tem, danes sem se ga pa usmilila user posted image . Dober tek vsem!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.10.2007 14:42:10   
narava
jaaaa, jesttttt...ajm en ekspert for tuna dišes user posted image

preprazi cebulo, dodaj tuno. prazi naprej, dodaj paradiznikovo omako in koruzo. dodaj sol, vegeto, petersilj in majaron (lahko tudi lovor. list) in prelij preko makaronov..se bolje preko njokov...mmmmm user posted image

upam, da ti bo kul..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.10.2007 14:42:32   
kodrana
no, samo da smo vse uredili.

Naty jst bi tud špinačko papcala. njami.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.10.2007 14:43:35   
KAHLO
Naty* ja pečeno jajčko vržeš kr v špinačo ali kako......to pa še nisem slišala, mi pr špinači in pirejo sam kuhana jajca zraven papcamo, madonca, zdaj se mi še pa jajca luštajo!¨!!!!! jaooooooooooooo....kaj bo še meni danes slabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.10.2007 14:44:51   
KAHLO
narava....po moje bo.....sam da je sočno:user posted image user posted image moj namreč ne je makaronov če ni zadost omake.....zbirčneš.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.10.2007 14:47:32   
Taula
KAHLO ja verjetno mamo eni avatar primeren, drugi pa podpis ane . Kaj čmo, sm rekla, da taka ko sm sm....

Ok no, sej vem, da je ta odhod zdej zato, da bi mela slabo vest, ampak a sm res kej tolk hudga napisala, da je treba zdej kr s foruma it? Sej sm v naslednjem postu razložila stvari. A ni najboljš stvari razčistit ko te živcirajo? Če sm napačnega mnenja, bom zdej pač pisala izključno samo takrat, ko bo kera kej vprašala, da ne bi spet kero užalila. Eh sej človek nikol ne ve, kaj je prav....

Da končam: ne poznam te osebno in nikoli te ne bom spoznala. Slabo vest nimam namena vzbujati nikomur, ker tega ne maram delati ker je to otročje. Pač imaš o meni negativno mnenje, jaz ga o tebi sploh nimam ker te niti ne poznam. Na podlagi foruma, avatarjev, napisov si pa ne ustvarjam mnenj o uporabnikih ker to ni objektivno in ker mi je forum razvedrilo in ne kaj drugega. Da bi si pa zapomnila kaj pišejo na forumu pa še manj.user posted image  Če torej napišem kar te moti..preskoči. Če ti dvigne pritisk....se pa umiri, ker ni moj namen nikogar napadati-povem le svoje mnenje..in temu je namenjan forum. Iz moje strani smo razčistili.

Pridno božajte bušije, jaz grem pa na sonček in klepet z kolegico.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.10.2007 14:48:04   
Naty*
kodrana pridi user posted image ...

KAHLO ko sm js prvič pri njegovih dobila na mizo špinačo in pire, pa je njegova mama pršla s pečenimi jajci k mizi sm prou debelo pogledala. Kam pa naj s tem? Je rekla, ja povej kam ti dam, na špinačo al krompir....pa js tko čist nevedna....sej vseeno user posted image . No pol sm vidla, da ostali to jejo tko nekak ....skupaj... in sm probala. Ej ful dobr! No zdej tud js to počnem user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.10.2007 14:57:08   
KAHLO
to pa moram probat!!!user posted image madonca sem že lačna ta ura pa se ne premakne nikamor, danes bodo pr nas piskri igrali domauser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.10.2007 15:00:53   
Naty*
KAHLO vem kako je....js sm že zdele šla po en krajček kruha, ker ne zdržim user posted image .

Nč uživajte, js se morm it mal uredit, ker greva z lubijem na pogreb. Sicer je umrla mama od enga iz našega banda (že zelo stara) in je nisem poznala, pa mi je vseeno tko bad it user posted image . Nisem glih v stanju za hodit na pogrebe, ampak je treba.

No se beremo, če ne prej, jutr ko bom na šihtu user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.10.2007 15:06:04   
aurora28
Taula in Naty vaju pa bomo vse našeškale po nagi riti user posted image user posted image user posted image user posted image , ne ga srati, pač to so hormončki, hormončki, hormončki...še en dokaz, da je z user posted image vse ok. user posted image

Glede rib pa je takole, enkrat sem nekje prebrala in potem še od mnogim žensk slišala, da so ribe v nosečnosti zelo pomembne, ne priporoča se jesti skuš, morskih psov in velikooooo količine tune, ker vsebujejo svinec in lahko privede do zastrupitve.

Najbolj zdrava riba v nosečnosti in nasploh je LOSOS. Je sicer ena izmed najbolj mastnih rib, ampak najbolj zdravih, saj vsebuje maščobe Omega 3 in 6, ki pa pomagajo in zelo pripomorejo k razvoju otrokovih možganov in oči, pri odraslih pa znižujejo holesterol in krvni tlak. user posted image

Zdaj pa še k avatarju, ja kaj pa vam moj avator pove, da sem vzvišena, glede na moj visoki vrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.10.2007 15:12:28   
KAHLO
Aurora28  ti si pa pol ornk zvišanauser posted image user posted image user posted image user posted image predvsem pa da rada zaužiješ veliko svežega zrakauser posted image user posted image

glede na to kar si  napisala odpadejo zdaj makarončki s tuno in nevem če nebom prešaltala na špinačo kot piše naty*....glede teh tun sem jaz tud že slišala da niso baš najbolše več....zaradi onesnaženosti pa to!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......