Naty*
|
Oj punce! Hvala za tolažbo. Ampak js danes že celo jutro jokam....evo zdele spet ko sm gledala slikce od TamareJ, pa sm upala, da bom js tud dočakala kako slikco od moje kužke pa mojga otročka skupaj . Mislim, da sem v depresiji. Zdele sm malo brala med.over.net in je ena anja pisala o nespečnosti in razdražljivosti. Js sm skoz misla, da je to normalno za nosečnost, pa ji je Pušenjak napisal, da ni in da bi blo dobr naredit presejalne teste za poporodno depresijo!!!??? Me je kr pogrelo....isto se meni dogaja. Ponoči ne spim, podnevi pa tud ne morem. Vse me tolk žre....vem, da mi v službi vse delo ostaja, kar je najnujnejše mi zdej sicer dve sodelavki naredita ampak... Tolk nekoristno se počutim...ne morm delat v službi, ne morem doma, ker me skoz trebuh boli, mogla bom nehat pet v našem bendu, ker ne bom mogla tolk dolg stat.... Sploh ne vidim nič pozitivnega. Pa da bi blo vsaj s pikico vse vredu, pol bi blo čist kul...tko pa zdej te bolečine pa izcedki. Sploh ne vem, kaj mi je. Tole ni čist nč men podobno. Redko me kaj tolkle podre... kodrana, KAHLO, taula, aurora28, TamaraJ hvala , zdej skoz počivam, bom pa tud ob 13.00 poklicala G, ko začne delat in se probala zmenit, da bi me pregledal danes namesto v torek. Sej vprašat ni greh ane... Sej mogoče sm sama kriva za tole. Dva dni zaporedoma sm šla v trgovino peš, ker mam avto na servisu, ni se mi pa dal čakal lubija da pride iz službe. In sm misla, da bom kupla samo kruh, pol pa... no sej veste....en kup drugih stvari še. aja js čist zaposlena dons sama s sabo.... taula glede slabega urina ma problem veliko nosečnic....poskusi spit vsaj 2l vode na dan. Glede hematoma pa se ne sekiraj, glavno, da so samo še ostanki, tud to se bo sčistlo, sam da je drugi vredu. Sej bo vse dobro, boš videla
|