|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
18.10.2007 8:34:44   
Naty*
Hvala punce user posted image . Takoj se mal bolš počutim. Danes bom pa ekstra počivala! Zdele kužiko peljem sam na triminutni sprehod, da opravi svoje, pol grem pa ležat. Ampak jutr bo pa treba na šiht, ni kej.

KAHLO seveda bo vse vredu danes! Boš videla, tvoja pikica ti bo pomahala user posted image ! Ti se kr sprosti, a veš kolk bo fajn, ko boš videla tistga mejhnega user posted image , ki veselo utripauser posted image . Pol pa da takoj javiš! Aja šele jutr iz službe? Madona...zdej bom še js komi čakala, da pridem jutr na šiht in računalnikuser posted image .

teodoral boš videla v BTC-ju ti bojo zihr kake všeč, sploh ni dvomauser posted image . Včasih imamo pač smolo da v tujini nč ne najdemo, pa nas čaka pred vrati user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.10.2007 8:51:26   
aurora28
Naty zakaj izcedek, nevem, ampak mislim, da ni nič strašnega in se kar pomiri. Jaz pravim, da v user posted image je vse mogoče. user posted image

Kahlo tebi pa držim pestke za lepo pikico in utripajoč user posted image . Vse bo ok, boš videla. user posted image

Jaz imam pa jutri pregled in tudi sama komaj čakam, čeprav takole ko poštudiram so trije tedni od zadnjega pregleda zelo hitro minili, ampak vse zahvale gredo vam souser posted image , saj mi dan kar hitreje mineva odkar imam vas in naš forum.

Danes ima NS Petrahh, še zate držim pesti in poročaj čimprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.10.2007 9:01:53   
narava
gud mnuvning. user posted image

men je pa dons tkooo user posted image  odkar sem prisla v sluzbo drzim v rokah kartico, ki jo rabim za izstop iz pisarne za na wc, ce mi bo slucajno ratala kriza, da samo "letim" na wc..
brr..pol gre pa se pametna punca jabolko jest user posted image

Taula, drzi se! Vse bo v redu, bos videla..

Joj, moram vam povedati primer ene punce, ki so ji (pac zaradi zelooooo nezavidljivih okoliscin) en jajcnik izrezali, za drugega pa so dr. rekli, da je tako zamotan, zastrikan, s cistami in skup zlepljen, da NI SANS ampak res NI SANS, da bi ona kdajkoli imela otroka. No in punca je bila, logicno, cist na tleh. Nakar se poroci in v roku 2 mesecev zanosi (cisto naravno) ter donosi in rodi zdravega fantka.
Maj pojnt --> Nikol ne ves, kaj in kako bo. Dohtarji recejo eno, zgodi se drugo. Ti recejo, da ni v redu, na koncu se vse lepo iztece. Ali obratno: ti recejo, da je vse ok. Pol pa, na zalost, na koncu se pokaze, da pa ni vse tko ok.
Tako da GLAVO GOR Taula (in Naty).

lp, n.

p.s.: se 1 teden do pregleda..joj kdo bo zdrzal?? (jest, ja kdo pa drug? user posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.10.2007 9:17:21   
KAHLO
 a ni to smešno še ne doglo nazaj smo nestrpno čakale a bo prišla ta user posted image ali bomo delale teste....no zdaj pa vse nestrpno čakamo te naše preglede takšne ali drugačne.....jah, nevem, moram rečt, da smo prav revice, s tem našim čakanjem in upanjem na dobre rezultateuser posted image , zgleda pa tud da temu ne bo koncauser posted image user posted image

Jah upam da bo res g rekla da je vse v najlepšem redu in mi pokazala mojo malo pikico......bl se pol zastavlja vprašanje kako bo me dol z une plastične mize pa papirja spravla.....k se bom sigurno zalubla v to pikico na ekranuuser posted image user posted image kaj še le če bom dobila fotko.....lubi pol danes odpade in se gleda samo fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mam pa g v fužinah in še nikoli nisem šla s trolo tja, zmeraj me je lubi pelal, zdaj pa ne more k ma en sestanek v službi in moram do tja sama prit, a mogoče katera ve če kakšna trola tam pr zdravstvenem domu vstavi ali moram že kje na zaloški izstopit?!?!?! upam da nem k podivjana kura letala po teh fužinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da o pripomočkih ki jih sabo vlačim sploh ne govorim od higienskih robčkov do deota, do svežih štunfik......user posted image user posted image user posted image user posted image
saj vem smotka.....sam ne moram se sprostit pri G če se prej ne osvežim oz. oprham...ampak danes to ne bo šlo ker grem direkt iz službe....in bo treba improviziratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty*
ti pa ležat!!user posted image jutri takoj sporočim kako bo!!!user posted image
Joj  mene tud zanima kako je na NS upam da bo Petrahh pridno poročala.....

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.10.2007 9:51:15   
kodrana
Naty* verjamem, da ni nič hudega. le počivaj, prov? po moje preveč laufaš sem ter tja. verjetno se res maternica razteza, pa te zato boli. pa mv si si lahko kaj ranila. a si se kaj anpenjala? kaj težkega dvigovala?

KAHLO držimo pesti za prvi pregled. user posted image  sem vesela zate, da boš videla svojo pikico. jaz moram čakat še do 30.10. joj, kje je še to!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.10.2007 9:54:18   
aurora28
Kahlo ja dober poznam te pripomočke user posted image user posted image user posted image , jaz sem si vedno ko sem šla k bivši G nosila sseboj krilo, pa vložke, pa deorobčke, pa nogavičke.... ampak zdaj ko hodim k novemu moškemu G, pa ne potrebujem nogavičk, ker imajo čiste zoknčke iz vrečke za enkratno uporabo, pa se ogrinjalo imajo. user posted image

A so vam, tistim ki ste že bile na pregledu, G odvzel bris MV?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.10.2007 9:56:48   
KAHLO
joj kodrana res komaj čakamuser posted image ...upam da ti bo ta tvoj čas ki ga še moraš prečakati hitro minil in da bova pol že nestrpno čakale naslednji pregled predvsem pa NS.....me prav zanima kaj bodo te naše punce zagledale na NS a res že spol, al pa kakšen gibek kak halo od pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam res

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.10.2007 10:45:40   
Taula
Glede Fužin: trola 20 ti ustavi direkt pred Zd. domom. Tja vozi tudi bivša 10-ka ki je sedaj 25-ka, in pa 22 se mi zdi.

Hvala za lepe besede..sej sem se malo pomirila. Sem klicala v službo in kar po telefonu povedala da sem noseča..hotela sem povedati šele po NS. Pa niso nič komplicirali.user posted image

Brisa meni ni nič vzela, ker sem ga nazadnje imela tik preden sem zanosila.user posted image

Naty*: počivaj. Dokler ni sveže kri in krčev ni panike. Drugače pa na urgenco..dajo ti tablete in naredijo UZ, ampak verjetno ni nič hudega. Izcedki pridejo in gredo. Bolečine so pa normalne...mene tudi boli zadnje dni ful, ampka je rekla G da je to OK.

Aurora 28: Glede UZ: meni je rekla da pač ne morejo potrditi/ovržti ali Uz kaj škodi ali ne. Sej bom drugi teden videla bebico na NS. Komaj čakam.user posted image  Glede diabetesa pa je rekla naj pazim kaj jem, naj pijem veliko vode, izogibam naj se sladkarijam in da bomo videli kaj bo drugič na pregledu ko bom zopet dala urin. Če ne bo bolje, mi bo predpisala dieto.

Kahlo: srečno na pregledu danes.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.10.2007 10:54:22   
KAHLO
Taula hvala za informacijo glede trole, in tudi zvala za željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz v službi še tudi nisem nič povedala, najprej sem se odločla da bom po prvem pregledu, zdaj pa kar odlašam da bi tudi po ns!?!?user posted image upam pa da bo reakcija ko jih obvsetim o.k, in da ne bo kakšnega razočaranja. Sem direktorju že preden me je premestil na to del. mesto povedala da z lubijem načrtujeva družino konc leta, pa mi je odgovoril, ja no saj ne boš takoj user posted image to je bilo maja.....tak da malo vseeno cvikam

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.10.2007 10:56:02   
Svojeglava
Živjo vsem,

po dolgem času spet jaz...
v ponedeljek imam pregled, komaj čakam, da vidim kaj je s hematomom, sicer pa sem kar se da pridna in počivam ampak mi je še tamala zbolela, tko da sva skupaj doma... hvala bogu da je tako pridna punčka, da res nimam problemov z njo in skupaj počivava, barvava, riševa, gledava risanke, bruhava... no to samo jaz ;))))

bruham že več kot 1 mesec vsak dan vsaj 1x, kakšne dni pa kar cel dan... GROZAAAAAAAAAA!

Držite se vse MAJČICE!!!

Pa da bi čim prej nehale bruhat!!!! Joj kako si to želim!!!!

Svojeglava

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.10.2007 10:58:56   
kodrana
petrahh držim petsi za nuhalno danes. poročaj vse podrobnosti, ok?!

KAHLO, hvala. ja komaj čakam NS in da sem potem vsaj malo bolj pomirjena.

sedaj pa kuhat...

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.10.2007 11:08:48   
LuNa73
kahlica moja, da te tukaj mal prekontroliramuser posted image .... Drž se danes!!!!!! Pa jokaj, pa ne pust se pregnat z mize, ampak glej kolker dovg ti paše svojo pikico.... evo, se mi že mudi... pa pa

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.10.2007 11:12:46   
TamaraJ
Ojla punce,

Včeraj nisem imela nič časa pa še neverjetno tečna sem bila.

KAHLO... komaj čakam novičk s tvojega, tako težko pričakovanega pregleda.
Naty... Mislim, da ni nič hudega, ker bi po moje potem več krvavela. Sicer pa kot so ti napisale; tv primeru krvavitve TAKOJ na urgenco.

In ker ste se menile o pasjih prijateljih, sem tudi jaz svojo mrcina dala v album. 27. aprila letos sem jo šla iskat v zavetišče v okolici NM, stara je nekje okoli 2-3 leta. Skoraj bolj proti 3 vleče. Našli so jo ful pretepeno, pa 7 mladičev zraven (vsi razen enega so preživeli in so jih oddali). Našli so jo nekje v gozdu. Psiho je imela čist na tleh in se je lastnik zavetišča eno leto (to je izredno) ukvarjal z njo. Zanimivo je še to, da so jo našli 27. aprila 2006. In točno čez eno leto je prišla k meni. Ali jaz k njej. Je fantastičen kuža, prijazna, simpatična, neskončno hvaležna in ima rada daljše sprehode. Tako, da se dobro razumeve. Edino skakat po ljudeh (od same prijaznosti) je ne morem odvaditi. Pa niti preveč ne poskušam s kakšno trdo vzgojo. Ona je moja prijateljica in to je dovolj. Ne rabim vojaškega psauser posted image . Je pa baje mešanka med kraškim in nemškim ovčarjem. No, lahko si jo pogledate v mojem albumu.

Drugače pa sem v službi in bi šla takoooo rada domov. Pa spat. Pa problem imam: SKOZ SEM LAAAČNAAAAuser posted image user posted image user posted image . V prvi nosečnosti mi je uspelo iz 56 začetnih kg končati pri 83 kg. Tim je imel 3460 g, mal plodovnice...ostalo pa ena veeelika rit!! Moram pazit zdej.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.10.2007 11:26:53   
Taula
TamaraJ: sem pogledala album. user posted image je tako sladka videti. user posted image  Eni ljudje so tale svinje in tako grdo delajo z živalmiuser posted image

KAHLO: meni tu itak ne bodo podaljšali pogodbe...to sem vedela že od začetka. Sej prvotno sem želela povedati osebno po NS, samo se pač žal ni izšlo. Sem pa pozit. presenečena nad odzivom.user posted image

Svojeglava: kaj pa zdravniki pravijo na to da ves čas bruhaš? To je lahko nevarno zaradi dehidracije.user posted image  Drži se.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.10.2007 11:44:39   
Naty*
Oj punce! Hvala za tolažbo. Ampak js danes že celo jutro jokam....evo zdele spet ko sm gledala slikce od TamareJ, pa sm upala, da bom js tud dočakala kako slikco od moje kužke pa mojga otročka skupaj user posted image .

Mislim, da sem v depresiji. Zdele sm malo brala med.over.net in je ena anja pisala o nespečnosti in razdražljivosti. Js sm skoz misla, da je to normalno za nosečnost, pa ji je Pušenjak napisal, da ni in da bi blo dobr naredit presejalne teste za poporodno depresijo!!!??? Me je kr pogrelo....isto se meni dogaja. Ponoči ne spim, podnevi pa tud ne morem. Vse me tolk žre....vem, da mi v službi vse delo ostaja, kar je najnujnejše mi zdej sicer dve sodelavki naredita ampak...user posted image  Tolk nekoristno se počutim...ne morm delat v službi, ne morem doma, ker me skoz trebuh boli, mogla bom nehat pet v našem bendu, ker ne bom mogla tolk dolg stat.... Sploh ne vidim nič pozitivnega. Pa da bi blo vsaj s pikico vse vredu, pol bi blo čist kul...tko pa zdej te bolečine pa izcedki.

Sploh ne vem, kaj mi je. Tole ni čist nč men podobno. Redko me kaj tolkle podre...

kodrana, KAHLO, taula, aurora28, TamaraJ hvala user posted image , zdej skoz počivam, bom pa tud ob 13.00 poklicala G, ko začne delat in se probala zmenit, da bi me pregledal danes namesto v torek. Sej vprašat ni greh ane...

Sej mogoče sm sama kriva za tole. Dva dni zaporedoma sm šla v trgovino peš, ker mam avto na servisu, ni se mi pa dal čakal lubija da pride iz službe. In sm misla, da bom kupla samo kruh, pol pa...user posted image  no sej veste....en kup drugih stvari še.

aja js čist zaposlena dons sama s sabo....
taula glede slabega urina ma problem veliko nosečnic....poskusi spit vsaj 2l vode na dan. Glede hematoma pa se ne sekiraj, glavno, da so samo še ostanki, tud to se bo sčistlo, sam da je drugi user posted image  vredu. Sej bo vse dobro, boš videla user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.10.2007 11:53:11   
Taula
Naty* o nespečnosti je že nekaj tem na RR. Razdražljivost je pa po moje tudi normalna, ker nam hormoni šopajo levo in desno.
Jaz ful slabo spim...ker me vedno nekaj skrbi. Najraje bi se z macolo po glavi zvečer udarila da bi zaspala.user posted image  Služba pa...jaz sem komaj danes povedala da sem user posted image Celo noč sem paničarila kaj bodo rekli, lubi mi je rekel naj me ne skrbi..da je važen bebek...službe pridejo in gredo. Ima čisto prav.
Tvoja služba je bila tam pred tabo in tudi če boš ti na bolniški ne bodo propadli. Meni je tudo moreče ker bom 2 meseca že doma...prej sem pa po cele dneve letala okoli. Samo vse za user posted image .

Ti kar pokliči danes G. Sej ponavadi nič ne komplicirajo in te kar vzamejo, samo malo pač počakaš da prideš na vrsto. Jaz sem prepričana da bo vse OK.user posted image Povej ji tudi kako se počutiš, mogoče ti bo kaj svetovala.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.10.2007 12:45:15   
KAHLO
Naty ne ga zdaj sračkat s kako depresijo!!  jaz sem pa tud že veliko prebrala da je nespečnost ponoči ena od nosečniških tegob, mam tudi eno debelo knjigo doma pa tudi isto not piše......drgače pa so to jokanje to so pa hormoni......mene je zadnič kr iz lubega miru zgrabil krč jokanja in v eni minuti sem tulila v drugi minuti pa sem razmišljala kaj mi je blo in zakaj sem tulila.....res pa nisem nič po tv gledala...samo gumo na hlače sem šivalauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak moram pa rečt da mi je pasal tist jokecuser posted image tak da jaz mislim da je vse o.k, če pa se ti ne počutiš vredu in si čist  zaskrbljena pa le pokliči g in se pojdi pokazat......zavrnili te sigurno ne bodo.. pa skučaj čim prej nasmešek na usta pričarat....saj si pikica vzgled po mamici jemle..in verjetno nočeš da bo  takšen kot ta user posted image user posted image

še nekrat jaz verjamem da je vse vredu.......pr nas vseh majčicah.....samo  se na trenutke pač  mal v hlače podelamo ...user posted image tak da bo boste vidle za vse majčice 2008user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.10.2007 13:02:54   
kodrana
Naty* vem, kaj te daje.. razumem. posebej zaradi tega flekca zjutraj. po moje ni nič. to pomeni samo, da si nosečka. in vse bo ok. glede depresije in vsega skupaj pa opažam, da sem sama ravno tako čudna, imam čudne misli, jokicam in sploh ne mislim tako zelo pozitivno.. jst mislim Naty*, da so vsi ti občutko normalni. od vseh teh hormonov, straha za naše pikice..
upam, da te bo vzela g. prej na pregled, da te malo pomiri.
Naty* drži se.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.10.2007 13:04:15   
Naty*
Ja punce sej vem, da morm bit pozitivna zarad tistga mejhnga user posted image  user posted image . Pa sej tiste, ki se že dalj časa poznamo (na "zanositev" smo ble tud velikokrat zaskrbljene ane) veste, da me ne prime velikokrat takale žalost. Če se le da sm zmeri dobre volje, ampak očitno se nikogar ne izogne čist user posted image . Sej bo...zdele začne delat G in ga bom js kr poklicala. Pol ko bom pa pikico vidla, bom pa pomirjena.

Komaj čakam, da bomo skupaj pršle čez tele krizne mesece, da bo konec slabosti, tečnobe, utrujenosti in skrbi kaj gre lahko narobe. Da bomo samo jamrale, kolk nas križ boli, ko mamo tolk velik trebuh user posted image .

Kdaj pa ma petrahh NS?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.10.2007 13:15:14   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli                2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka           1.user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image
 (2.P:19.10.), (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image )  (26.10. NS)
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image    1.user posted image    (2.P:30.10 NS)

06.Maj 2008
user posted image  Taula 
                 1.user posted image  (26.10. NS)

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                    (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99              1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika               2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                  1. user posted image
user posted image  .muki.
                3. user posted image  (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image   modrooka   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava  

13.Maj 2008 

user posted image Naty*                  2. user posted image (2.P:23.10.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82               1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                 4. user posted image  (2P:19.10.)

user posted image  Liza 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara           2. user posted image   

22.Maj 2008
user posted image  teodoral              3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS)
user posted image  Naja 3                 2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil                             (1.P:19.10.)
user posted image  ninula                             

26.Maj 2008
user posted image  eole                            
user posted image  Mettyy                        (2.P:23.10.)   

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO               1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)               

user posted image   narava                        (1.P:25.10.) , (14.11. NS) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ             2.user posted image (2.P:08.11.)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image     3.user posted image  (1.P:26.10.)  
user posted image  Kodrana             2.user posted image
 (2.P:30.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo    

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.10.2007 13:25:52   
Estrella*
Punce!

Mene danes kar razganja. Sploh ne vem kaj mi je.Slabosti so občasne ampak kljub temu sem tako dobre volje.

KAHLO in Petrahh držim pestke za današnji pregled, pa le poročajta kako je bilo.
Naty - ti se kar sprosti, kakšna depresijca nič ne škodi. Res nas kakšen dan popade skrb in žalost, če to ne traja dolgo ni nič narobe in jaz pravim, da je vsaka stvar tu z namenom  in na mestu. Sama sem doživljala v 1user posted image  taka nihanja v razpoloženju, da sem ravnotako mislila, da nisem več pri sebi. Pa je vse minilo Te 3 -4 meseci so resnično čustveno zelo naporni. Hvala bogu, da hitro minejo.
TamaraJ- Kužika je pravi sladkorček. Stric ima doma šarplaniko, ki zelo spominja na tvojo kosmatinko.
Vidim, da je med majčicami veliko ljubiteljc kužkov. Zelo pohvalno.

Kaj danes kuhate? Jaz sem naštimala čufte v paradižnikovi omaki in pire krompit ter zeleno salato z jajčkom.

16.10 je imela pregled EOLE. Upam, da je bil uspešen.

Jutri pa srečno Aurori28, sesil in Katini!!!!!user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.10.2007 13:34:37   
Eviii
drage srečke user posted image . najprej naj vam voščim lepo in umirjeno nosečnost in hiter porod v imenu celotne ekipe RR.
kot moderatorka seznama nosečk in mamic vas naprošam, da določite eno izmed vas, ki bo skrbela za ažuriranje seznama nosečk. lahko na zs ali pa kar na seznam nosečk.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.10.2007 13:34:40   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Jaz sem naštimala čufte v paradižnikovi omaki in pire krompit ter zeleno salato z jajčkom.

user posted image evo dobra izbira! user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.10.2007 13:35:40   
KAHLO
Naty* jaz tudi komaj čakam da bomo debatirale o takih stvareh kot zdaj oktobrske in novembrske....sem šla mal pofirbcat so prav luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image vse si že želijo it rodit...probleme majo z spanjem in križi.....tud njim vsem držim pesti...da bodo čim prej mamice zdravih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.10.2007 13:37:36   
KAHLO
jaz sem včeraj jedla čufte...........mmmmmmmmmmmmmmm špica vam pomev, namesto zelene solate pa rdečo peso....mi je tud pasala k balzamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......