|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
14.10.2007 10:52:37   
kodrana
teodoral meni tudi danes ni tako slabo. zaenkrat.
kam boste šle na nuhalno?
moj lubi je užaljen, ker skos tu gor visim, tako da se bom njemu posvetila..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.10.2007 11:08:23   
Soncnica Sandra ***
Živjo Kodrana!

Lahko ti povem da grem jaz na NS v Domžale k dr. Strahovi. Ena moja kolegica je bila tam, pa je rekla da je bla ful prijazna in da njima (bila sta skupaj s fantom) je ful velik stvari povedala.
Kar se pa tvojega dragega tiče sva zelo na istem :-)
Midva imava danes kopromis: on za navadnim računalnikom, da lahko igra igice jaz pa na kavču za prenosnnikom. Tako da je volk sit in koza cela user posted image

Lp dan ti želim še naprej

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.10.2007 11:17:46   
Estrella*
Jaz bom poklicala v Domžale k dr.Strahovi in v Dravlje. Pol bom pa vidla kje je manj za čakat. Čeprav so mi Dravlje mnogo bližje....
Moj dragi tudi vedno piz...., ko sem na RR. Je rekel, da je to prav nezdravouser posted image user posted image . Ja, če je pri njemu prisotna kakšna razvada je pa itak vse OK. Tako, da nimam kakšne slabe vesti......

Sončnica Sandra- koliko prej se je potrebno naročit pri dr. Strahovi??
Kodrana- še malo pa bomo vse cvetoče in brez problemov kar se tiče teh slabosti. Komaj čakam 2 tromesečje

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.10.2007 11:33:39   
Taula
Kodrana: če te tako skrbi pojdi na samoplačniški UZ. Tistih 25-30 evrov boš že pogrešila in mirna boš. Drugače bo pa z user posted image vse Ok...veselo bi migala in user posted image bo utripal, boš videla.

Jaz grem na NS v Dravlje ker imajo tudi 3D.

DRugače imam pa pregled v sredo...in spet UZ. Komaj čakam da vidim koliko je user posted image  zrastel.user posted image Moja G mi res dela UZ vedno in preglede imam na 14 dni. Sedaj če bo vse Ok jih bom verjetno imela na manj časa, a vsaj na UZ ne špara, tako kot eni G.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.10.2007 11:54:53   
aurora28
Kodrana jaz sem na prvem pregledu bila v 6t, tak, da ne se sekirat preveč. Z user posted image bo vse ok, boš videla. Jaz grem tudi na NS k dr. Strahov, na NS pa sem se naročila v 9 tednu. Midva pa že kuhava kosilo, mnjama. user posted image

Danes jo je najina psička resnično zagodla Petru, sploh ga ni upoštevala in ni hotela priti k njemu. Moj mož je bil že ves živčen, premražen, mokre čevlje je imel... bogi user posted image , eno uro jo je prepričeval, da pride k njemu, da jo priklene in da lahko gresta domov, ampak ni in ni prišla. Zato je mene poklical, sem se oblekla in šla ven na travnik. Dee Dee je na moj žvižg takoj priletela k meni, dala poleg in se usedla ob mojo levo nogo. Nato pa sem ji dala njeno najljubšo sladico POLI salamo. user posted image user posted image user posted image Neverjetno kako psi čutijo kadar si napet in živčen in si v mislih želiš kadar te ne uboga, da bi ji najraje vrat zavil user posted image user posted image user posted image . Ampak jaz pravim, da nas psi hitro naštudirajo, še hitreje pa otroci. user posted image user posted image

Malo sem vam potožila kakšen dopoldan sva imela in upam, da niste jezne in da ne smetim  našega user posted image foruma. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.10.2007 15:25:41   
Soncnica Sandra ***
Zivjo Kodrana!

Na NS sem se naročila v 9tednu, ker sem imela prvi pregled šele v 10t5d, tako da sem se naročila prej, in mi sploh niso komplicirali v Domžalah.
Čaka pa se približno 3 tedne, nekaj dni več ali manj.
Stane pa 60€ pa v gotovini je treba plačat.

Lep dan še naprej,
Sandra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
14.10.2007 17:17:24   
Naty*
Živjo bejbike! Kljub nedelji ste kr pridno na RR-ju user posted image . No za mano je pa spet en težek dan. Kosilo je šlo ven, precej hitreje kot noter, tko da sploh ne upam nič več jest. Itak vse zbruham. Samo zajtrk ostane, ostalo pa ne... Danes se mi je pa po bruhanju zgodilo še nekaj. Mogoče je katera mal medicinsko podkovana, pa bo znala povedat, kaj bi to blo.

No js tko klečim nad školjko in ko je blo konec sm hotla vstat. U tistem me je pa na desni strani pod rebrami tolk usekalo, da nisem mogla nič. Neki časa sm se matrala, pol sm pa lubija poklicala, da me je pršu dvignit in me je nesu na kavč. Ene deset minut me je še tolk bolelo, da nisem mogla dihat, zravnat se pa itak ne... Me je blo že strah, da je kaj narobe...kaj mislite da bi to blo? A se je že keri to zgodilo?

kodrana tebe pa razumem, da te je strah. Ampak takrat ko se je men dogajalo tisto s prazno GV, sem izvedela za en cel kup zgodb, ko ženske še v osmem tednu niso videle utripa al pa celo ploda, čez en teden se je pa pokazal. Zato sem tudi jaz še malo počakala. Sej ti je G reku, da je oblika pravilna in da je vse normalno za tisti teden ane? Js sm prepričana, da bo vse vreduuser posted image user posted image .

Zvezdica pozdravljena! Upam, da boš kljub poznemu odgovoru prebrala moj post. Js nisem imela skoraj nobenih znakov še po tistem, ko mi je M zaostajala. Vsaj ne takih, ki bi se bistveno razlikovali od PMS-a. Tko da tud če ni znakov, je to lahko zelo dober znak user posted image . Js držim pesti, da boš kmalu na našem forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.10.2007 18:40:18   
Anitka
Ojla!

No vidim, da s tako grozno slabostjo nisem edina. Jaz najprej celo noč nisem mogla spati, nato sem ob 5.15 že šla viset nad školjko. Tako me že dolgo ni mučilo. Poleg tega me že od včeraj boli v križu in vse mišice spodnjega dela telesa. Upam, da nisem staknila kake viroze v vrtcu. Danes še ako ali tako nisem nič pametnega pojedla, ker imam preslab želodec - kos kruha in krožnik juhe. Lačna sicer sem, amapk ne vem kaj naj jem, ker se bojim spet tega bruhanja.

Naty za tvoje bolečibe pa ne bi vedela. Upam, da si sedaj že bolje.

Kodrana poskusi biti čim bolj mirna in iz srca ti želim, da bo vse O.K. Če pa te preveč skrbi pa morda pojdi na samoplačniški UZ, da ne boš do pregleda tako trpela.

Aurora ti kar piši o svojih dogodivščinah, da se malce nasmejimo ob prigodah vašega psička.user posted image

Taula kak fajn, da boš spet videla svojo user posted image user posted image

Ah Tedoral in Soncnica Sandra to so pač naši moški user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič moje sonosečke - uživajte, želim vam čim manj slabosti in se spet kaj tipkamo.

Lp

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.10.2007 19:43:17   
Taula
Aurora28: seveda ne smetiš. Meni je fino da napišemo še kaj drugega-

Jaz sem danes ful utrujena, smo bili na praznovanju enega r.d. Se je vleklo ko jetra, mene je že tako bolel križ na tistih neudobnih stolih.user posted image  Že celo pop. me boli neki na desni strani pod jajčniki. Itak je baje to normalno, znak da se neki dogaja.
Slabost pa...v petek sem imela občutek ko da imam vse v grlu, a nisem mogla bruhati. Sem bedela pozno v noč. Nekaj dni mi je bilo ful slabo, danes je bolje. Me samo boli.

Naty*: žal ne vem kaj bi to bilo. Povprašaj G ko greš kaj na pregled. Upam da je sedaj bolje.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.10.2007 19:57:12   
aurora28
Naty sicer nisem zdravstveno podkovana, ampak mislim, da te je zagrabil krč zaradi bruhanja. Ker pri bruhanju se vso telo zelo napenja in je normalno, da te zagrabi krč. To je isto no, mogoče ni ravno primerjava ampak če dolgo sediš po turško in imaš noge pokrčene se preneha cirkulacija in dobiš mravljince, običajno se lahko zgodi tudi, da ti noga omrtvi za nekaj časa. Jaz mislim, da ni nič narobe, pač si se preveč napenjala in te je zagrabilo. user posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.10.2007 8:00:43   
aurora28
Dobro jutro user posted image ! Koliko nas ima ta teden pregled? 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.10.2007 8:15:16   
KAHLO
Dobro jutro sonosečke!user posted image

Mah vidim da se je dogajalo od mojega zadnjega javljanja pa do danesuser posted image , kratek povzetek, vidim da ste se borile s slabostmi, anonimathumbs z norci na cesti....upam, da se je zdaj končalo s to verigo nesrečnih dogodkov..res upam, pa vidim da ste tud dost naklepetale o svojih prvih pregledih....ENE ŠE ZMERAJ ČAKAMOuser posted image meni se že prav vleče do tega četrtka.
Naty* tebi želim da prideš čimprej v obdobje ko se te slabosti umirijo.
Zvedica lepo da si nas prišla pogledat, se vam moram kaj oglasit, kaj se pa tvojega vprašanja tiče, jaz nisem imela nobenih posebnih znakov razen malo bolj občutljive zizikeuser posted image drgače pa je blo ve kot da bi dobila M......tako, da pusti se presenetit upam da boš že med junijčicamiuser posted image

No punce jaz sem bla v petek v Grazu in sem si nakupla nekaj teh nosečniških hlač, nekaj dvoje hočem rečt kavbojke in ene žametne temne (da me čez zimo ne bo zeblo) za vsake sem dala 40 evrov....se mi zdi da ni nič kaj cenej kot pr nas, razen mikic!?! v c&a pa sploh nisem nič pametnega našla, meni ni bilo nič všeč!!!
Sem pa danes tako dobro pučutim ker me tam okrog pasu čist nič ne tišči ...jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz vam povem da so te hlače zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.10.2007 8:19:31   
KAHLO
Aurora jaz ga imam.....ampak komaj v četrteeeeeeeeeeeeeeeeeek....mene pa tako zanima če  je vse vredu...prav strah me je, ta vikend sem imela spet same čudne sanje, kar naprej se mi je sanjalo o dojenčkih z Dawnovim sindromom, en je pa bil celo slepuser posted image mene ta moja zaskrbljenost kar razžira, še kar naprej me tam odzadaj nekaj preganja in se ne moram čist sprostit v to user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.10.2007 9:06:59   
aurora28
Jaz imam pregled v petek user posted image user posted image , komaj čakam, da vidim svojega korenjaka. user posted image

Punce nekaj me zanima ali ve že kaj urejate stanovanje ali hišo za povečanje družine? Mene daje dilema odkod naj vzamem denar, ker morava še urediti dnevno sobo (nakup sedežne in mizice) ter spalnico (kotna omara in vse za otročka). Od kod boste ve vzele denar, boste vzele kredit in za kakšno obdobje? Moj pa kar naprej forsira, da morava zamenjati avto, stanovanje pa daje malo na stranski tir. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.10.2007 9:28:44   
KAHLO
Midva morva do maja še celotno stanovanje renovirat in to od a do ž....tak da bova kredite pojemala vsak za enih pet let.....pa bomo kreditna družinauser posted image user posted image user posted image moj se sploh nič ne sekira pravi da so krediti slovenski šport...jaz pa kar malo cvikam ker nikoli neveš kaj se lahko zgodi...ampak bo treba.   Do user posted image   mora biti vse urejeno.......

Tak da bo treba novembra pošteno pljunit v toke in začet delat!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.10.2007 9:40:47   
Naty*
Jutro šiške miške user posted image ! Vidim, da je beseda o kreditih, no tu mam js kr precej izkušenj user posted image . Ma sej ni tolk hudo, ampak midva sva od julija do septembra morala stanovanje v hiši uredit na polno. Kar pomeni menjava strehe, knauf stropovi, električne instalacije, podni, menjava pip v kopalnici, svoj vhod sva naredila, pa seveda vse opremila. Glede na to, da nimava sreče pri lotu, sva pač mogla vzet stanovanjca za ohoho let. Ampak sva se zavarovala za vse živo, kar pomeni, če se enmu neki zgodi bo drug lahko živel naprej (joj kake besede, ampak je treba realno razmišljat v takih primerih ane).

Seveda ni lušno met kredit, ampak danes je mal težko drugače. Zamenjala sva tudi avte in sicer sva šla na malo nižji cenovni razred kot prej, ker nama je bilo stanovanje pomembnejše. Mava pa še vedno dva solidna avta. Kar se pa otroške sobe tiče, bova pa urejala počasi. Nekaj bova tud dobila od žlahte (voziček pa previjalno mizo baje), za ostalo je pa še nekaj mesecev časa, pa bo vsak mesec nekaj user posted image .

KAHLO vse se da dobr izpeljat, če se stvari pametno lotiš. Tud kredituser posted image . Kar se pa hlač tiče, so pa še zmer 20 EUR cenejše kot pri nas, kar se kr pozna. No me veseli, da tud tvojga bušija ne tišči več user posted image .

aurora28 tud js mislim, da bil krč od bruhanja, ker je blo čez 10 minut boljše. Upam samo, da se ne bo ponovilo, ker je grooozno.

Želim, da dnevi tistim, ki čakate na prvi pregled čim hitreje minejo!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.10.2007 9:44:03   
Estrella*
Aurora, Kahlo- kar se tiče kreditov, se vam pridružujem. Midva sva šla v gradnjo montažne hiše, ki je podkletena. Vse skupaj bo naju prišlo okoli 35 starih mio tolarjev. No to bomo natančno videli spomladi. Kredita sva vzela kar 141 000eur. Tako, da sta ve na boljšem. Mislim, da je potrebno reskirati, saj drugače nikoli nič nimaš.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.10.2007 9:46:26   
mettyy
Dober dan vsem bodočim mamicam! user posted image

Aurora28 - user posted image glede stanovanja je tako, ker sva midva planirala nosečnost, sva si že v poletju uredila računalniško sobo, tako da je soba, ki je bila prej namenjena računalniku, likanju, sušenju perila,..., sedaj prosta in jo bova popolnoma renovirala. Če je potrebno kje skitat, pa prebelit - sicer še ne vem, v kakšno barvo bova pobarvala otročičkovo sobico. Nekaj stvari si bova sposodila ( previjalno mizico, zibelko, ...), drugače pa bova kupila novo mladinsko sobico, da ne bo potrebno iz otroške sobice spet kupovati (ko bo otrok že velik) mladinsko sobo.  

Sem ginekologinji rekla na zadnjem pregledu : " Najprej štalca, potem pa kravca - in se mi je ful smejala. Imava vse urejeno, tako da čakava samo še na najino malo veselje. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.10.2007 9:51:21   
anonimna thumbs up
Dobro jutro, drage moje user posted image

Čez vikend ste bile zelo pridne, sem vse prebrala, ampak vse zbrkala, več ne vem, katera je kaj pisala user posted image user posted image  V glavnem, vidim, da se imate vse lepo - če odštejemo slabost, bruhanje (boga Naty* user posted image ). Pa še nekaj imamo skupnega - nezainteresiranost za user posted image ... Moj user posted image  se je včeraj pritožil user posted image  Je pa zdaj zbolel in ga zdravje tako matra, da lažje prenaša sušo user posted image  Srči, če boš bral, ne zamerit, ok user posted image  Saj bo bolje user posted image

Mi smo v soboto vplačali aro za nov avto, nanj bomo čakali približno 3 mesece, ker takega, kot smo si mi zamislili, ni na zalogi user posted image  Pa bomo spet v novem kreditu user posted image  Drugače ne gre. Ker smo rekli, da ob zajetnem kreditu ne bomo kupovali rabljenega vozila, smo se že 1x nasmolili in se ne gremo več. Naš avto je šel danes v popravilo (poškodbe od bližnjega srečanja s srno). Mi bo kar malo žal za njim, ko bo šel od hiše, ampak žal zadaj ne stlačim 3 otrok user posted image

A še katero tako salamensko zebe kot mene? Oblečena sem kot mišelinček, pa se ne uspem segreti...

Lep začetek tedna želim vsem user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.10.2007 9:52:56   
kodrana
ojla punce.
ja, saj se počutim že bolje. samo tisti črviček me je matral..

dajte mi povedat, a vas še vedno "dol tišči"!? mene tud fajn zaboli v področju maternice, če zakašljam ali kihnem. na wc-ju pa se sploh en morem napenjat, ker me boli..

Naty* verajmem, da je bila tista bolečina le od bruhanja.
drugače pa , kar se tiče mojega pregleda zadnjič. po zm sem bila noseča 6T in 5dni. po gestaciji je rekla, da sem noseča 6T. itak imam ovulacije 18, 19. dan. gv je bila velika 17mm in tudi rumenjakov mehurček je bil. vse lepo zgledalo. plod naj bi se videl šele, ko je gv 22mm. me tolko ne skbi, da se plod ne bi potem videl, temveč, da je vse skupaj spet bolj majhno in bo spet kaj narobe. prvič namreč, je bila tudi gv malo manjša.. pa potem plodek malo manjši.. ampak sem imela skos krvave izcedke, kar je značilno za molo. g. me je sicer potoležila, da je vse normalno in da je ok glede na to, da se ni še ničesar videlo pred 14.dnevi.. bodimo optimistični. kaj nam preostane.

mi2 imava tudi še vse za uštimat. sedja kuhinjo, jedilnico in dnevno. otroška soba pride kasneje na vrsto. zibelko in posteljico bova dobila pri meni doma. sta skoraj novi in lepo ohranjeni. vendar ne vem, če bi otroka prvo imela v zibelki. najraje kar v posteljici..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.10.2007 10:00:31   
narava
ja en zelo lep gud dej vsem souser posted image  

ste ble pa pridne..se dobr da malca v sluzbi traja pol ure, da sem lahko v miru vse pregledala

anonimna s prstki gor: wow, sm si te kr predstavljala kako si skocila iz auta, zaloputnila z vrati, vrata od unga tipa skor dol utrgala in ga nahrulila (vse v pocasnem posnetku, filmska scena una ta prava user posted image ) sam, da je blo vse ok..

kahlo: joj krediti krediti..mi2  ziviva v stanovanju, ki nama s svojo velikostjo trenutno zelo ustreza, vendar pa bova mogla za bejbija v vecjega..tko da bomo verjetno sli v nakup (o moj Bog, kar zvrti se mi ko pomislim na ljubljanske cene user posted image )

Izgleda, da bom jaz na prvi pregled cakala najdlje user posted image  kje je 25.??user posted image  ampak, bodimo potrpezljivi, ne?

Sicer pa sem si sedaj nabavla osebni taksi user posted image  Zjutraj, ko sem hodila v sluzbo z busom, mi je bilo veedno tako slabo, da sem se postavila k vratom in takrat ko je ratalo zeeeelo kriticno, samo ven skocila na naslednji postaji in nato pes v sluzbo..tako, da sem se sedaj zmenila z mojim, da greva oba prej v sluzbo. Me on lepo pelje in sem prej v sluzbi (res je, da zato manj spim - ampak je vredno), on pa tudi pride pravocasno. Urejeno.

Ej, jest ne vem kaj mi je bilo sinoci?? Sem celo noc srackala kot nora, sem fasala drisko al kaj?? user posted image  Moj me je enkrat samo cudno pogledal, kao ja kaj pa teb ni jasn, da vsakih 12 minut hodis na wc, sj vem da si noseca, ampak to je ze mal prehuda frekvenca..sm ga sam lepo pogledala na pol zaspana in ful razdrazena zaradi (ne)spanja in je dal mir user posted image

je bla huda noc uh..user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.10.2007 10:12:26   
anonimna thumbs up
narava, zadnje tri dni oba z mojim user posted image  sračkava kot za stavo, zgleda, da gre za kakšen virus user posted image  Ampak danes je že bolje. Držim pesti, da tudi pri tebi tole hitro mine user posted image

kodrana, tudi mene ob kihanju zaboli. Včasih me boli kar tako, brez razloga. Ampak bomo to vzele v zakup user posted image  Poleg tega sem se čez vikend sumljivo razlezla, sploh ne morem več zapeti kavbojk! Imam odpet gumb, ampak me tudi zadrga že špona user posted image  Še dobro, da imam ene druge udobnejše hlače, drugače bom pa kar oprala nosečniške kavbojke user posted image

Midva še nisva nikomur povedala, moja mati pa rahlo sumi, se mi zdi user posted image  S starejšo hčerjo sva se že določene reči pomenili, ona jemlje vse skupaj čisto spontano in sem prepričana, da je novica sploh ne bo presenetila. Pravi, da bi rada imela še eno sestrico ali bratca user posted image  Mlajša je tudi za, ampak ona še ne ve, kaj sploh pomeni imeti doma dojenčka user posted image

Jaz svojih dveh user posted image  nisem imela v zibelki, čeprav mi jo je hotela svakinja posoditi, meni je zibelka grozno nepraktična. Na začetku sta cca. 3 mesece spali v pletenem košku (v katerem sem pred ohoho leti spala tudi jaz user posted image ), je fajn, ker sem ga lahko postavila kamorkoli user posted image  Potem sta šli pa v posteljico.

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.10.2007 10:18:27   
KAHLO
Narava  jaz sem imela v petek isto zgodbo.....ampak mislim da je bla kriva jutranja kava, preden sva šli s sekico v graz v shopping sma se stavle na kofetu in delale bojni plan.....no in ker meni pač zjutraj sploh ne paše nič dat v usta, sem na tešče spila tisto kavo latte....je res da je kave samo za plunk.....ampak pol sem pa cel dan, za vse kar sem dala v usta šibala na sekretek na ta veliko....kar lilo je iz mene.....še na avtocesti sma mogli ustavti, sekica se je tolk smejala da je skoraj dol padla......ampak zgleda da je treba vse v zakup vzetuser posted image user posted image
Naty* a nisi ti rekla da si za hlače dala 50 evričov, ah buši uživa v vsej svoji svobodi!user posted image user posted image

Jah, zdaj je treba samo še ugodne banke najt s krediti.....user posted image

Anonimnathumbs jaz sem tudi ugotovila da se tako težko ločim avta, se kar čustveno navežem nanj. Midva sva lani kupila novega in mi je šlo kar na jokanje, k je un tip najinega odpeljal.....k da bi oddala kakšnega mladička, me je prav skrbelo kako bo zanj skrbeluser posted image no zdaj sem se pa na tega že navezala...čeprav nobenega od prej ne pozabim....smotka pačuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.10.2007 10:28:35   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: anonimna thumbs up

Pa še nekaj imamo skupnega - nezainteresiranost za user posted image ... Moj user posted image  se je včeraj pritožil user posted image  Je pa zdaj zbolel in ga zdravje tako matra, da lažje prenaša sušo user posted image  Srči, če boš bral, ne zamerit, ok user posted image  Saj bo bolje user posted image

Stari, what's wrong with me?? user posted image  Jaz pa bi vedno in vedno user posted image  Je moj rekel, da me ze skor ne more dohitevat..sej sva bla ze prej zelo aktivna, ampak sedaj mmm user posted image

hehe, najbrz hvala Bogu za tako stanje..upam, da se ne bo spremenilo user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.10.2007 10:35:03   
Taula
Jutro user posted image ,

Glede stvari za user posted image . Midva imava nekaj denarja našparanega ker šparava za hiško, tako da bova iz tam vzela. Vsaki mesec bova nekaj kupila oz. pač manj dala na varčni račun. Ta mesec bova kupila angel care. Glede opreme: lupinico si bom probala izposoditi pri kolegici, ostalo bova pa kupila, ker ne poznam nikogar ki bi imel male otroke oz. so vsi opremo že naprej posodili. Posteljico je rekla da bo kupila tašča, omare v sobici za user posted image  pa že imava. Avto sva menjala nekaj mesecev nazaj tako da vsaj tega stroška ni. user posted image  
Glede prebavni motenj...nimam teh težav, sem prej zaprta kot kaj drugega.user posted image

Jaz imam pregled v sredo, komaj čakam.user posted image Če bo vse Ok bom šla nazaj delati, kaj se bo tudi poznalo pri plači.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......