narava
|
ja en zelo lep gud dej vsem so ste ble pa pridne..se dobr da malca v sluzbi traja pol ure, da sem lahko v miru vse pregledala anonimna s prstki gor: wow, sm si te kr predstavljala kako si skocila iz auta, zaloputnila z vrati, vrata od unga tipa skor dol utrgala in ga nahrulila (vse v pocasnem posnetku, filmska scena una ta prava ) sam, da je blo vse ok.. kahlo: joj krediti krediti..mi2 ziviva v stanovanju, ki nama s svojo velikostjo trenutno zelo ustreza, vendar pa bova mogla za bejbija v vecjega..tko da bomo verjetno sli v nakup (o moj Bog, kar zvrti se mi ko pomislim na ljubljanske cene ) Izgleda, da bom jaz na prvi pregled cakala najdlje kje je 25.?? ampak, bodimo potrpezljivi, ne? Sicer pa sem si sedaj nabavla osebni taksi Zjutraj, ko sem hodila v sluzbo z busom, mi je bilo veedno tako slabo, da sem se postavila k vratom in takrat ko je ratalo zeeeelo kriticno, samo ven skocila na naslednji postaji in nato pes v sluzbo..tako, da sem se sedaj zmenila z mojim, da greva oba prej v sluzbo. Me on lepo pelje in sem prej v sluzbi (res je, da zato manj spim - ampak je vredno), on pa tudi pride pravocasno. Urejeno. Ej, jest ne vem kaj mi je bilo sinoci?? Sem celo noc srackala kot nora, sem fasala drisko al kaj?? Moj me je enkrat samo cudno pogledal, kao ja kaj pa teb ni jasn, da vsakih 12 minut hodis na wc, sj vem da si noseca, ampak to je ze mal prehuda frekvenca..sm ga sam lepo pogledala na pol zaspana in ful razdrazena zaradi (ne)spanja in je dal mir je bla huda noc uh..
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|