|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
9.10.2007 20:47:05   
Anonimen
Da se še jaz javim. Na NS sem naročena 30.10. v Mb pri dr. Pelkičevi. Tako imam na isti dan zjutraj pregled pri G, popoldan pa NS. V petek grem v laboratorij.
Počutim se super, da večkrat pozabim, da sem user posted image . Ne vem, ali mi psiha preveč dela ampak velikokrat imam občutek, da imam mokre spodnjice, kot da bi imela izcedek. Mislim, da sem malo preveč panična. Zanimivo, kako sem se v tem mesecu spremenila iz totalnega flegmatika se spreminjam v "rahlo" paničarko, pa si nisem všeč.
Pozna se mi še nič ne, nič napetega trebuha, nič zaprta, le mama mi je rakla, da me je malo v bokih razneslo, sam oblečem lahko še vse, seveda raztegljive kavbojke ipd.
Aja, povedala sva že vsem bližnjim in prijateljem in smo ga/jo v petek že zapili. No jaz ne, bodoči ati pa je bil kar malo v rožicah. Sroti, ko ni navajen pit. Je bilo pa super, ko so bili vsi tako veseli za naju.
Držim pesti za vse user posted image
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
9.10.2007 20:56:56   
aurora28
Oj pupe dobro jutro user posted image user posted image user posted image . Sem bila prej tak zaspana, da sem morala iti spat za dve urci in sem se zdaj zbudila. Zdaj bom pa malo pogledala tv, potem pa spet pančat. Ja anonimem ti pa si ena srečka, nič zaprta, nič napihnjena ... malokatera je tak srečna user posted image . Meni pa trebuh že vztrajno raste, tak, da se včasih vprašam kaj pa če imam user posted image user posted image pa se še ni videlo. user posted image user posted image Mah hecam se.

Pri meni je pa tko, da grem samo zjutraj kakat in potem nič čez cel dan. Kako pa ve hodite na veliko potrebo, večkrat ali enkrat dnevno???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.10.2007 20:58:26   
Taula
Na dva dni. Ne pomaga donat, ne pomaga sadje. Nič.user posted image  Že prej sem imela počasno prebavo..kaj šele sedaj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.10.2007 21:11:44   
aurora28
Jaz sem v glavnem proti večeru zelo napihnjena, da me to prav pošteno že moti. Nevem ali bi popila sirup, ki sem si ga kupila? Skrbi me to, da si ne bom razvadla črevesje in bom v prihodnje hodila kakat samo po spodbuditvi črevesja? user posted image Na koliko časa pa ostale opravljate veliko potrebo?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.10.2007 21:19:32   
Anonimen
Jaz grem 1x na dan ali dva in mislim, da je to normalno, niti prej nisem hodila večkrat na dan. 
Glede trebuha zaobljenega že imam ampak (še ne) od nosečnosti, se mi bo najbrž bolj pozno videlo zaradi mojega ljubega user posted image špehcauser posted image .
Anonimna user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
10.10.2007 8:11:05   
KAHLO
Dobro jutri pikice!

Kodrana držim pesti in upam da bo vse vredu, ne pozabi poročatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Teodoral če sem prav zasledila imaš danes pregled, tudi tebi držim pestke in valda tud poročaj kako je blouser posted image
Murva upam da res ni tako hudo, kot se sliši......želim ti vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora jaz sem na istem k ti napeta čez cel dan, ampak večer pa do konca, pa še full trd trebuh mam, drgače pa grem jaz tud na ta veliko vsako jutro pa popoldan (ampak ta popoldan ni vsak dan, lahko rečem da vsak drug), se mi zdi da me ta actimel jogurt kar rešuje.....pa valda dost tekočine.

Drgače se je pa meni zgodilo nekaj čist drugega, na roki sta mi počli dve žilici in mam full dva plava fleka pa boleča na dotik.....pa verjetno nima to nič veze z user posted image ali.....je pa res da se mi je to včeraj prvič zgodilo, pa se nisem nikjer vdarila pa nič....sam naekrat je blo vse plavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.10.2007 8:11:10   
aurora28
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image Danes bo pa dežek. Včeraj sem vam razlagala, da je moja psička vso noč bruhala user posted image , no to noč pa je vso noč in jutro prdala, tak, da sem jo zaprla iz spalnice ven, da sem lahko spala. Skoraj sem se zagiftala user posted image user posted image user posted image . Potem ko sem se pa zbudila je ves čas hodila za menoj in na pet minut spuščala psssssssss user posted image user posted image user posted image , potem sem pa poštudirala, da če bi jaz tak prdala bi me verjetno tiščalo na veliko potrebo. Sem se oblekla in šla z njo na manjši sprehod in ta mala je imela drisko user posted image . Boga revica je, ker pa še povedati ne zna, sam za menoj hodi in potem si moraš sam priti gor kaj hoče.

Ja punce jaz imam že prav konkretne priprave na bruhece, kakanje, drisko... user posted image user posted image Očitno me pri otročku ne bo nič več presenetilo, ker bom že vse prej spoznala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.10.2007 8:30:19   
Estrella*
Jutro!
Res se pripravlja kot, da bo dežek. Nič zato, bo že juti bolje. Danes in jutri sem frej(moj vikend) in sem že kar navajena, da je slabo vreme.
KAHLO- jA, Danes imam težko dočakan 1 pregled, žal šele ob 16h tako, da se bo še vleklo. Imam že splaniran ritual britja in zbiranja dokumentov.

Na kakanje hodim če je sreča 1x na dan ali celo na 2 dni. Sem pila donat, a mi je tako zanič, da ga ne spravim niti dc več po grlu.

Aurora28- tale tvoja kuža ti pa res daje lekcijo. Je že res, da o psi zelo podobni dojenclom, kar se tiče obnašanja, še toliko bolj, če smo jih razvadili do onemoglosti.
Sem malo gruntala, kako se bom spet navadila n ata dojenčkov ritual in me je že kar malo strah. Po tolikem času se malo razvadiš....in je težko ponovno začet. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.10.2007 8:34:59   
aurora28
Teodoral  in Kodrana obema držim pesti na rokah in nogah, da bo vse ok in ko prideta čimprej poročajta. Za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teodoral super za dopust, boš pa imela podaljšan vikend user posted image . Kaj boš pa počela zdaj ko si doma?

Teodoral ja imaš pa prav, ta moja psička po moje čuti, da v meni raste novo bitje in da se v družini obetajo spremembe, zato pa me že počasi navaja na vse. Joj jaz sem tak zaspana, da grem zdajle spet malo pančat. Se beremo čez kakšno uro. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.10.2007 9:02:03   
murva
Jutro vsem skupaj!
Hvala vsem za lepe želje, pa za vzpodbudne besede user posted image . Kaj čmo, nekej pač ni štimalo, pa moramo zdej sprejet stvari take kot so. Doma sta pa dva nadebudneža, ki rabita vesela starša, ne pa kaki zamorjeni pojavi user posted image user posted image . Res, HVALA VAM in SREČNO DO KONCA user posted image user posted image user posted image !
Mi bomo na novo user posted image  počakali do druzga leta.

LP, M.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.10.2007 9:03:14   
anonimna thumbs up
Dobro jutro user posted image

kodrana, cel večer sem mislila nate, obvezno poročaj, kako boš opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28, tale tvoja kužika je pa res revež, no user posted image

teodoral, veš, takole sem jaz razmišljala v tretji nosečnosti (ko smo pričakovali drugo user posted image ). Čisto sem se že odvadila dojenčkastih reči. Me je bilo tudi kar malo strah, priznam user posted image  Ampak sem hitro ujela ritem, zato je bilo lažje kot prvič user posted image  Se pa res nekako razvadiš, ko prvorojenec toliko zraste, da ni več plenic, da zna veliko stvari postoriti sam,... Ampak user posted image  hitro zraste v malega nagajivca, zato brez skrbi user posted image

Taula, včeraj ste se pogovarjale o prebavi. Sama sem imela v prvi nosečnosti tako hude težave, da si kasneje nisem več dovolila, da se mi črevesje poleni. Prišla sem tako daleč, da nisem šla kakat že skoraj 2 (dva!!) tedna, ni pomagal ne sirup, nič user posted image  Poslati so me hoteli na klistir, ampak sem se potem menda od strahu doma vseeno posr*čkala user posted image  Hudo!!!
Pijem ogromno vode, imam svoje rituale (Donat na tešče in deci po vsaki jedi), skrbim, da pojem več sadja in zelenjave kot riža, testenin oz. krompirja, navadila sem se na suhe slive, ki jih prej nisem marala,... Ponavadi grem na veliko potrebo vsako jutro, če ne utegnem, me skoraj zagotovo "zašraufa" do druge popoldne user posted image  Če slučajno dva ali tri dni ne grem, posežem po skrajnem ukrepu, ki se glasi: v parih urah spijem cel liter pogretega Donata, ni sicer ravno okusno ali prijetno, pomaga pa user posted image

KAHLO, poznam to pokanje žilic, meni se je že dostikrat zgodilo, da mi je počila žilica na prstu, peče kot sto vragov user posted image  Ne vem, zakaj se to zgodi, se pa enako dogaja tudi moji mami user posted image

Anonimna user posted image , super, da se vsi tako veselite prihajajočega user posted image  user posted image user posted image

Svojeglava, mislim nate in držim pesti, da se hematom brez posledic za user posted image  razgradi user posted image user posted image user posted image  Misli samo pozitivno!!!

Anitka, uživaj, zate sem vsakič, ko te preberem še posebno vesela user posted image user posted image user posted image

No, deklice moje, jaz sem danes dobila Pušenjakov koledar-knjigico Nosečnost od tedna do tedna (5 novih septembrskih user posted image  so izbrali na MON-u in nam omenjeno poslali) in sem se kar zjokala od veselja. Krasna zadevca user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa še vedno nisem uspela naročiti pri svojem G! Včeraj sem celo popoldne brez uspeha klicarila user posted image  Danes bom šla kar osebno tja, če se mi zdajle ne bo nihče oglasil!

Lepo se imejte user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.10.2007 9:05:00   
anonimna thumbs up
murva, ti si en ta prav user posted image  Želim ti vse dobro, čudovita mamica si user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.10.2007 9:25:22   
anonimna thumbs up
Tako, pa imam še jaz datum za prvi pregled: 26. oktober user posted image

Sem se skulirala in po telefonu nisem bila sarkastična... No, tokrat so mi vsaj verjeli, da tisti user posted image , za kar sem povedala že na pregledu zaradi brisa pred 2. tednoma, nista bili izmišljeni user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.10.2007 9:39:22   
narava
Dobro jutro v to megleno ljubljansko jutro! Upam, da busiji lepo in pridno rastejouser posted image

Jaz pa sem sinoci imela grde sanje, ki jih moram delit..sm sanjala, da se mi je po stegnih ulila kri..jooj, brrr. sm se zbudila cisto premocena in se nisem imela cisto odprtih oci ko sem ze letela na wc preverit situacijo. Ne morem vam opisat obcutka olajsanja, ko sem sedec na wc konco dojela, da so bile le grde grde sanje.. uf..
sicer pa pridno cakam na svoj prvi pregled konec oktobra (sm enkrat prej pomotoma napisala 22.10. namesto 25.10) in odstevam dneve. Na NS se se nisem narocila (se moram cimprej, ne?), sm si prepisala stevilko in danes klicem..

Murva: zares zares si mi dala mislit s svojim pozitivizmom user posted image , se posebej, po teh mojih sanjah..saj je vse v rokah narave, ne moremo cisto nic, se manj pa naredimo ce se sikiramo brezveze..hvala, da sem to dojela.

LP, n.

< Sporočilo je popravil narava -- 10.10.2007 9:42:03 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.10.2007 10:04:05   
Estrella*
Aurora28- žal nimam podaljšanga vikenda, ker delam od petka do torka. Sereda in četrtek sta v bistvu moja sobota in nedelja. Sem kemik in delam v laboratoriju, kjer izvajamo korekcije v proizvodnji, ki na žalost teče 24h na dan vse dni v letu.

Ker dodelavamo našo hiško imam veliko posla z lovlenjem privatnikov( od tlakarjev do parketarjev) Jutri pa definitivnio v austrijo v šoping.

Anonimna thumbs up- ti bom kar verjela in se upala, da bo v drugo lažje. Sam skrbi me tudi to, da nisem ravno več med mladimi. 33 let imam, prvič sem rodila pri 28, ki tud niso ravno rosna leta.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.10.2007 10:15:37   
anonimna thumbs up
joj, narava, kakšne grozne sanje user posted image  Glavno, da so samo sanje user posted image  Se spomnim iz prve nosečnsoti, da sem tudi jaz imela obupne nočne more, na srečo je bilo v resničnosti vse v redu user posted image

teodoral, kako nisi več med mladimi, taka si kot moj mož, ki je pri 33-ih začel jamrati, kako je star user posted image user posted image  Jaz bom ob rojstvu tretje user posted image  stara 32 let in imam sama sebe za mlado, sploh nimam občutka, da se staram. Enostavno grem skozi življenje in se imam fajn user posted image  Kadar me kaj potre, poiščem način, da to kar najhitreje "skanaliziram" ven iz sebe user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.10.2007 10:18:31   
murva
Ja, v nosečnosti se take grde sanje rade pojavljajo - ti povem, sem jih redno sanjala v prejšnjih nosečnostih. Kar se pa narave tiče -  je moj ginekolog v pondelk na UZ pregledu reku, da je medicina včasih nemočna, ker ne razume še zakaj do nečesa pride in kako to preprečit. In to je to.
Ti kar veselo glej v nov dan, pa sanje čimprej pozabi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.10.2007 10:44:35   
Naty*
Jutro majčice user posted image !

murva user posted image .... ful vesela sem, da si to tako dobro prenesla. Prav imaš, da pozitivno razmišljaš. Pri nas tud v prvo ni šlo, gre pa sedaj tko kot je treba, tko da se vse enkrat reši. Glavno, da pa imaš že dva nadobudneža doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kodrana upam, da je blo tisto res samo zaradi napenjanja pri kašljanju. Sicer se pa spomnim ene ankete o krvavih izcedkih in je ful veliko žensk napisalo, da so kljub temu srečno donosile. Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28 kot da bi opisovala mojo kužiko user posted image user posted image user posted image . Pojedla bi vse...enkrat je prišla do vreče briketov (ja moja krivda, ker nisem dobr omare zaprla) in je pojedla vse...hvalabogu, da jih je bilo samo še dve kili! Ampak....mogle sva it na pumpanje želodca...v soboto ob enajstih ponoči user posted image . Da ne razlagam, da sm bla olajšana za dobrih 250 EUR. Ampak kaj čmo. Naša bitjeca so user posted image , js vem, da me je ta kužka naučila odgovornosti in sem prepričana, da bom tudi zaradi tega boljša mami.

KAHLO po moje ma to pokanje žilic kej veze s tem, da se nam je količina krvi povečala za 40-50%. Mogoče določene žilice pač ne grejo v korak s časom in spremembami user posted image .

No da se vam pohvalim, da imam kar dvoje nosečniške hlače. V celem ogromnem kompleksu BTC in City Center ima samo Zara nosečniški oddelek in pa trgovina Kepica user posted image . Žalostno... No ampak, do Zare sploh nisem pršla, ker sem v Kepici probala ene športno elegantne črne hlače in ene kavbojke pa sm kr oboje kupla! Tolk so lepe user posted image . In moj trebušček se zdej prav vidi, da je nosečniški user posted image in ne več kot da sm se samo zredila. No če vas zanimajo cene, hlače 52 EUR, kavbojke pa 60...sej vem, da je veliko, ampak rastejo s tabo celo nosečnost in mislim, da je to zelo dobra naložba.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.10.2007 10:47:08   
KAHLO
jaz sem tud zadnjič imela full čudne sanje, in sicer sem se sprehajala z vozičkom, bila je zima in pol sem hotla bebeju popravit kapico, ko pa sem ga pogledala v obraz pa je mel vsega lišajastega oz. se mu je lupiluser posted image

Drgače sem pa včeraj v ljubljani srečala eno mamico, je v vozičku mickenega bebeja vozila, verjetno je bil čist "frišen", pa sem se pol kar malo zamislila kako je krhki in bom verjetno vsa trda ko ga bom imela v rokah, zarad glavice pa bla bla bla.....kje sem jaz žeuser posted image user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.10.2007 11:41:38   
KAHLO
Naty* fino, res so mal drage te hlače, jaza bom probala v petek kaj v grazu najt, po malo nižji ceni ...upam da bo kaj...... je pa res da sem zadnjič v nami videla tud nosečniške hlače....in moram rečt da sem prav začudeno pogledala ker imajo L, M, in celo S hlačeuser posted image jaz pa sem smilila da so tokakšne univerzalneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si pol kar malo butasto naprej pršla.....sem se pa pol zamislila če jih zdaj kupim ( morem jih obezno ene kupit, kr s tem tiščanjem ne zdržim več  devet ur v službi),, a bom mogla pol januarja še ene par kupit!?!?! bogi moj proračunuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.10.2007 11:46:40   
aurora28
Joj meni je pa tako slabo, nič se mi ne da, sploh nevem ali bi šla spati ali bi gledala tv.... Sem se pa odločila, da bom danes šla z mojim možekom malo na sprehod, kljub temu, da ne smem, ampak 30 minutni sprehod mi lahko samo koristi.

Teodoral a tako, da si kemik. Kaj pa ti lahko kaj škodi, ker delaš v laboratoriju z različnimi kemičnimi snovmi? No, upam, da ne. user posted image

Naty najina psička je tudi tak požrešnež, vse kar ji daš poje od salam, do kruha, žgancov, banan, jabolke obožuje in kivija, paradižnik, paprika... mah ni da ni, kar ona ne bi pojedla user posted image user posted image Vem, pa da so psi kar drag šport, že kvalitetna hrana stane, potem cepljenja, mogoče kakšne operacije... No midva z mojim bova preden bom šla roditi uredila dnevno sobo in spalnico, tako, da bo kavč (usnjen dvosed) od psičke romal v smeti in dobiva novega, ampak na novega ji ne bova pustila. Zato pa ji bom kupila ležišče Rogz, ki stane 150 €. user posted image user posted image

Ampak enkrat ko imaš psa, potegne tudi denarnico za sabo. user posted image user posted image user posted image

V mojem albumu je moja spička, geslo je deedee.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.10.2007 12:27:01   
Taula
Zdravo user posted image .
Najprej veliko sreče za vse, ki imajo danes pregled.user posted image Čakamo pozitivne novičke.user posted image
Jaz se nalivam z donatom..le zakaj.user posted image user posted image  Drugače sem pa že malo napeta ker imam jutri pregled...upam da bo ok.

Murva tako si močna.user posted image Upam da vaju čimprej spet obišče user posted image .
Glede cunjic..jaz moram iti po kake tunike, ker nočem v službi še povedati. Povedala bom uradno po NS šele.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.10.2007 13:11:36   
mettyy
Pozdravljene vse srečne nosečke!

Pravkar sem prišla iz zdravstvenega doma, kjer sem uspešno opravila prvi pregled. Drugi me čaka 23.10.. Ginekologinja mi je dala nov PDP - 26.5.2008, lahko pa se zgodi, ker je glede na zadnjo menstruacijo plod mali, da bo PDP teden kasneje se pravi 3.6.2008. Ampak zaenkrat je datum 26.5.2008.
Moram pa priznati, da sem bila včeraj kar precej nervozna¸, in sploh nisem mogla spati ponoči. Že ponoči sem od dveh naprej bedela, in sem danes tako srečna, ker je bil zaznal srček moje pikice. Me je ginekologinja vprašala, a ne bom nič rekla, ker je vse v nalepšem redu, pa sem ji odgovorila, da ne morem govoriti, ker sem bom začela od sreče jokati.

Veliko sreče vsem, ki imaste jutri pregled. Mislim na vse Vas. Uživajte in sploh se ne živcirat.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.10.2007 13:14:17   
Taula
Mettyy superuser posted image
Ko prvič vidiš user posted image in slišiš da je vse ok, imaš občutek kot da si v nebesih.user posted image user posted image

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.10.2007 13:18:05   
aurora28
Hej user posted image kje se skrivate? Vedno bolj razmišljam, da bom izkoristila čas za učenje, ker sem doma in enostavno nevem več kaj bi počela. Študiram, da se bom prijavila na strokovni izpit iz ZUP-a. Moram sam preveriti ališe velja litaratura, ki jo imam doma.

Prejle ste se pogovarjale o letih, no jaz bom 9. novembra dopolnila 28 let in glede na to, da sem po srednji šoli šla na faks, se potem zaposlila, poročila, se mi 28. let ne zdi, da bi bilo že malo prepozno za 1. otroka. Meni se ta leta zdijo še bolj primerna, ker sem sama sebe našla, ugotovila kaj si želim v življenju...je pa res, da bolj kot je ženska starejša, večje ima težave glede same zanositve in v nosečnosti.  Ker če pogledamo ženske - punce, ki zanosijo pri 22. letih sploh nimajo težav. Upam, da nisem katero užalila s tem, ampak jaz osebno gledam na to tako. user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......