anonimna thumbs up
|
Dobro jutro kodrana, cel večer sem mislila nate, obvezno poročaj, kako boš opravila aurora28, tale tvoja kužika je pa res revež, no teodoral, veš, takole sem jaz razmišljala v tretji nosečnosti (ko smo pričakovali drugo ). Čisto sem se že odvadila dojenčkastih reči. Me je bilo tudi kar malo strah, priznam Ampak sem hitro ujela ritem, zato je bilo lažje kot prvič Se pa res nekako razvadiš, ko prvorojenec toliko zraste, da ni več plenic, da zna veliko stvari postoriti sam,... Ampak hitro zraste v malega nagajivca, zato brez skrbi Taula, včeraj ste se pogovarjale o prebavi. Sama sem imela v prvi nosečnosti tako hude težave, da si kasneje nisem več dovolila, da se mi črevesje poleni. Prišla sem tako daleč, da nisem šla kakat že skoraj 2 (dva!!) tedna, ni pomagal ne sirup, nič Poslati so me hoteli na klistir, ampak sem se potem menda od strahu doma vseeno posr*čkala Hudo!!! Pijem ogromno vode, imam svoje rituale (Donat na tešče in deci po vsaki jedi), skrbim, da pojem več sadja in zelenjave kot riža, testenin oz. krompirja, navadila sem se na suhe slive, ki jih prej nisem marala,... Ponavadi grem na veliko potrebo vsako jutro, če ne utegnem, me skoraj zagotovo "zašraufa" do druge popoldne Če slučajno dva ali tri dni ne grem, posežem po skrajnem ukrepu, ki se glasi: v parih urah spijem cel liter pogretega Donata, ni sicer ravno okusno ali prijetno, pomaga pa KAHLO, poznam to pokanje žilic, meni se je že dostikrat zgodilo, da mi je počila žilica na prstu, peče kot sto vragov Ne vem, zakaj se to zgodi, se pa enako dogaja tudi moji mami Anonimna , super, da se vsi tako veselite prihajajočega Svojeglava, mislim nate in držim pesti, da se hematom brez posledic za razgradi Misli samo pozitivno!!! Anitka, uživaj, zate sem vsakič, ko te preberem še posebno vesela No, deklice moje, jaz sem danes dobila Pušenjakov koledar-knjigico Nosečnost od tedna do tedna (5 novih septembrskih so izbrali na MON-u in nam omenjeno poslali) in sem se kar zjokala od veselja. Krasna zadevca Drugače se pa še vedno nisem uspela naročiti pri svojem G! Včeraj sem celo popoldne brez uspeha klicarila Danes bom šla kar osebno tja, če se mi zdajle ne bo nihče oglasil! Lepo se imejte