|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
5.10.2007 17:59:04   
anonimna thumbs up
Anitka, res poskrbi, da se ob veliki potrebi ne boš napenjala. To velja za vse, punce! Jaz sem v prvi nosečnosti izkusila, kako je, ko imaš po napenjanju krvav izcedek, greš v porodnišnico, te strašansko prestrašijo, potem pa se le najde en pameten zdravnik, ki ugotovi, da je počila žilica ob napenjanju in je drugače vse ok.

Za urejeno prebavo (prakticirano v drugi, tretji in sedaj, v četrti nosečnosti): zjutraj na tešče 2 deci Donata, veliko sadja, zelenjave, LCA jogurt, laneno seme, vsakič po obroku deci Donata, piti ogromno vode. Pomaga, definitivno user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.10.2007 18:01:49   
aurora28
Anna20 dobrodošla user posted image user posted image user posted image Vsi ti znaki kažejo na user posted image , zato pojdi po test in ga zjutraj naredi in obvezno javi! user posted image user posted image

Anitka no se mi je kar zdelo, da je to zaradi velike potrebe. Zaprtost je zelo velik problem v user posted image še posebej v prvih 3 mesecih in potem v 7,8 in 9 mesecu, ko otroček začne pritiskat na vse konce in kraje user posted image , joj komaj čakam, da to doživim user posted image user posted image .

Jaz pa prebavo najprej na tešče vsako jutro spijem 3 dcl donata, gor pa pojem 3 suhe marelice in dobro je, da vsaj malo hodiš po stanovanju gor in dol in boš videla, da bo šlo user posted image . Jaz namreč hodim po stanovanju gor in dol, zato ker ne morem hoditi ven, zaenkrat še ne.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.10.2007 18:05:45   
aurora28
Anonimna thumbs up prav imaš glede lanenega semena, si ga bom kupila. user posted image Hvala za predlog.  Povej mi še nekaj do katere mere pa je dovoljeno napenjanje, mogoče malo hecno vprašanje user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.10.2007 19:16:45   
Naty*
Živjo punce!

kodrana me je že zanimalo kje si ti, pa sm misla, da si od službe preveč utrujena, da bi šla na net user posted image . Lepo da si spet med nami user posted image .

KAHLO - knoflca - tale je šele dobra user posted image . Že js sm smešna, k sm se danes prepričala, da so mi še prav ene hlače od prej, pa so mi res, ampak samo v noge. Pol sm si pa čez luknjo in gumb navezala vrvico, da mi je hlače skupaj držala, tko ene 5 cm so narazen user posted image . Hvalabogu, da sm mela eno luštno tuniko čez, da je vse skupi skrila, ker pogled na tiste štumfe tam spodi glih ni bil prijeten user posted image .

Anitka men za prebavo pomagajo suhe slive pa še za kri so dobre....no pa tud za jest so dobre. Drugač pa definitivno donat.

Js sm si pa zaradi zaprtosti kupla eno mazilo, ker sm ful (beri fuuuuuul) krvavela, ko sm šla na potrebo. In tista stvar res olajša vso zadevo.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.10.2007 20:14:51   
anonimna thumbs up
Ja, imate prav, suhe marelice in slive so tudi zelo fajn za prebavo user posted image  Sploh slive imam jaz rada user posted image

aurora28, težko opišem, koliko naj bi se nosečnica še napenjala. zagotovo ne toliko, da te že vse boli user posted image  Jaz sem se takrat, ko sem potem krvavela, resnično napenjala na vse pretege, da sem bila čisto potna user posted image

anna20, dobrodošla user posted image  Itak ne boš vedela, dokler ne boš naredila testa user posted image  Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Prijeten večer želim vsem user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.10.2007 20:28:08   
aradej
Sama se poslavljam od vas vam pa želim da srečno donosite.

Na prvem pregledu sem ugotovila da je maternica prazna in da krvavitev pomeni spontani splav.

Bomo pa kmalu poskusili znova.

Lepo se imejte in veliko božajte svoje bušije.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.10.2007 20:35:38   
anna20
Zdravo! Zaradi neučakanosti sem že danes naredila test in sicer clear blue...vendar je pokazal negativnouser posted image ...a je možno da zato ker sem test naredila popoldne oz. proti večeru in ne zjutraj.Kakšna je možnost da se je test zmotil??

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.10.2007 21:00:46   
Katina
Aradej zelo mi je žal, da se ti je to zgodilouser posted image . Sama dobro vem kako je, če se nosečnost konča s ss.

Vesela sem le, da si optimistična in boste kmalu poskušali znova. Držim pesti, da vama kmalu rata in da bo tokrat user posted image brez problemov. Če rabiš kakršnokoli pomoč ali podporo se lahko mirno obrneš name.

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.10.2007 21:06:22   
aradej
Hvala Katina.Danes je že dokaj vredu v sredo pa se mi je sesul svet ko sem na UZ pričakovala da bom slišala srček pa nič.Maternica je bila prazna.

Hvala za spodbudo in lepe želje.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.10.2007 7:32:07   
aurora28
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Aradej
mi je zelo žal user posted image . Držim ti pesti, da vama kmalu rata zagledati user posted image in ti za spodbudo pošiljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se. user posted image

Anna20 verjetno je, da včeraj zvečer ni bilo tolikšne koncentracije hormona v urinu in ga zato CB ni zaznal. Svetujem, da test ponoviš s prvim jutranjim urinom. Držim pestke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.10.2007 9:59:52   
petrahh
Ojla punce,

No dva dni me ni na tej strani . . . . . pa vidim, da ste pa zelo pridne s klepeti.

Punce rabla bi eno pomoč.
In sicer, a katera ve koliko je neveren čebelji pik, namreč včeraj me je pičila čebela.
Vem le to da gre strup po organizmu, koliko pa je to nevarno za mojo pikico?

Ali katera kaj več ve o tem oziroma kje bi se lahko pozanimala kaj več o tem!

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.10.2007 10:05:55   
aurora28
Petrahh za začetek je najbolj pomembno ali si alergična na pik. ASmpak glede na to, da nisi včeraj šla zdravniku potem nimaš alergije na čebelji pik. Jaz mislim, da če nimaš alergije na pik potem ni panike in ni nič narobe. Lahko pa se pozanimaš na forumu med.over.net pri dr. Pušenjaku in mu zastaviš vprašanje. user posted image

Koliko pa si noseča zdaj?

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.10.2007 10:14:27   
petrahh
Živjo Aurora28,

Ne hvala bogu nisem elergičnana čebelje pike, sem pa v 11 tednu.
Hvala za nasvet, ga bom takoj uporabila.

Sem šla mal na net pa sem zasledila le da je za nosečnice uporaba mazila s čebeljim strupom nezaželjena.

No upam, da bo vse ok, mal sem zaskrbjena, saj ne vem koliko je močan ta strup!

No hvala ti, pa sporočim če bom kaj izvedela.

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.10.2007 10:15:49   
sesil
anna20, jaz sem tudi dalala cb ob 16h , pokazal se je pa ogromen +, s tem da je bil 3 dan po pričakovani M. počakaj še 2 dni, pol pa če ne bo M naredi test. ne prehitevaj dogodkov, samo denar boš skozi okno metala za nič. vem pa da je težko čakat

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.10.2007 10:16:31   
petrahh
Aurora28,

še eno vprašanje . . . . kam pa moram it ko priden na med.over.net?
Kje lahko vprašam za nasvet?

Hvala

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.10.2007 10:16:56   
sesil
aradejuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.10.2007 11:12:41   
aurora28
Petrahh ko si na strani med.over.net greš pod forum ginekologija in porodništvo in se ti stran odpre, ampak moraš biti prijavljena, da lahko zastaviš vprašanje. Če želiš lahko jaz zastavim vprašanje, ker sem prijavljena in ti ga bom potem kopirala, ko bo dr. Pušenjak odgovoril, no če si za to user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.10.2007 11:43:36   
aurora28
Petrahh upam, da nisi jezna, sem kar jaz v imenu kolegice postavila dr. Pušenjaku vprašanje user posted image , ampak sem šele potem videla, da je že objavil obvestilo, da bo odsoten od 7.10. do 12.10. in v tem času ne bo mogel odgovarjati na pošto. user posted image Ampak nič zato, sem pa kljub temu poiskala in je že ena gospa isto vprašanje postavila vprašala in dobila takšen odgovor:

Re: Pik čebele ali ose v nosečnosti Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 16.08.2003 13:32
Pri piku žuželk je nosečnost lahko ogrožena le toliko, kolikor je ogrožena nosečnica zaradi anafilaktične reakcije, če je slučajno alergična na pik določene žuželke. Menim, da za vaš plod ni nevarnosti.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 6.10.2007 11:44:25 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.10.2007 11:59:37   
Anitka
Punce hvala vam tisočkrat za vse odgovore. Bomo poskusili z Donatom in kakšnimi suhimi marelicami, slivami, lanenim semenom, LCA jogurte pa pijem.
Aja, še to- donata ni potrebno segreti, a ne?

Naty kakšno mazilo si si kupila?

Aradej žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pridne bodite, pobožajte bušije in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.10.2007 12:36:03   
petrahh
Aurora28,

Najlepša hvala za vso tvojo pomoc.user posted image
No upam da bo vse ok!user posted image

l.p.petrahh

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.10.2007 14:39:54   
aurora28
Jaz si Donata ne pregrevam, ampak ko si ga nalijem v kozarec vzamem žlico in z njo mešam donat, dokler ne vidim da se pri mešanju ne sprošča več CO2. Dokler tega nisem delala sem spila donat kar direkt in sem bila tako napihnjena kot žaba user posted image user posted image user posted image .

Moj možek pa zdajle pripravlja vse za pecivo Bela pita in kmalu se bo pekla user posted image user posted image user posted image .
A ni danes tak turoben dan, enostavno moraš v stanovanju imeti luči prižgane, ker drugače izgleda kot da je ura 7 zvečer. user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.10.2007 14:51:41   
sesil
jaz imam pa eno vprašanje. kako kej pri vas seks? meni se enostavno kr ne da oz me prsa - bradavice tolk bolijo da jih moj še skorda primet ne sme. pa me kr mine. pa malo čuden občutek imam, čeprav sem že prebrala da ni zadržkov za to vrst tekovadbe. 
brala sem tudi , da te v nosečnosti ful prime za seksat. pa zakaj mene ne?sej prej je bla ta telovadba pri nas na 1. mestu - sam akcija.sama sebe ne štekam.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.10.2007 15:05:47   
majanagaja
Pri meni je seks strogo prepovedan user posted image . Pa tako bi... Zaradi krvavitve v 8. tednu mi je ginekolog prepovedal seksati do kontrole 22.10.

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.10.2007 15:09:26   
anna20
ja bom še malo počakala potem ga pa spet naredila in upam da ne bo M. Upam da bo en velik plusekuser posted image user posted image  vam sporočim
lp

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.10.2007 15:16:15   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli                2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Maska           1  .user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image
 (2.P:19.10.), (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image )  (26.10. NS)
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image    1.user posted image    (2.P:30.10)

06.Maj 2008

user posted image  Taula 
                (user posted image  user posted image )

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                       (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99                 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika                 2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                   1. user posted image
user posted image  .muki.
                         (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(2.P:11.10.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image  anonimna user posted image   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava                    (1.P:03.10.) 

13.Maj 2008 

user posted image Naty*                   2. user posted image (2.P:23.10.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82                1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                  2. user posted image  (2P:19.10.)
user posted image  StBarbara            2. user posted image  

user posted image  Liza

22.Maj 2008
user posted image  teodoral               3.user posted image (1.P: 10.10.) 
user posted image  Naja 3                  2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008 
user posted image  glen                              (1.P:03.10.) 

user posted image  sesil                               (1.P:19.10.)
user posted image  ninula                             

26.Maj 2008
user posted image  eole                              (1.P:16.10.)

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO                  1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                  1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)
user posted image  Mettyy                          (1.P:10.10)

user posted image  narava

29.Maj 2008
user posted image  murva                   4.user posted image (1.P:15.10)
user posted image  TamaraJ               2.user posted image

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image        3.user posted image      
user posted image  Kodrana                2.user posted image
 (2.P:15.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo   
user posted image  Žanka                    2.user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             

URADNO POFOČKANIH 48 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......