|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
5.10.2007 11:38:26   
Estrella*
Moj sinko je bil kot dojenček skrajno naporen in zahteven. Ponoči je sicer spla, podnevi pa tud minutke ne. Ni se hotel nosit in crkljat, ampak skoz si mu moral nekaj animirat, da se ni jokal. Po 6m se je začelo stanje spreminjat na boljš, ko je sam sedel....Sedj je tak cukerček in si sploh ne morem mislit, da je bil tak.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.10.2007 11:51:45   
anonimna thumbs up
Ja, teodoral, tudi moji dve bejbi sta iz težavnih user posted image  postali pravi pridni mali dami user posted image  Sem čisto nora nanju user posted image

aurora28, se ti pridružujem user posted image Prejle sem bila strašansko lačna, mala je zaspala (ja, ta mali sulc zdaj, ko ima dobri dve leti, spi 3x več kot, ko je bila user posted image ) in sem si šla odrezat 2 kosa kruha, vzela sem še 3 kose sira in pol konzerve sardin. Fino začnem mlatit, potem pa slaboooooooooo - sem čisto na meji, ali bi bruhala ali ne... user posted image  Pa tako z užitkom sem zjutraj dala peč kruh... Saj bo bolje user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.10.2007 11:55:29   
Taula
En kveščn: kake trebuhe imate? Ker meni je v enem tednu ful zrastel?user posted image user posted image user posted image  Po kilah se ne vidi, trebuh je pa tak velik....kaka bom šele v 9 mesecu če bo šlo tako naprej? Sodček?user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.10.2007 11:57:42   
anonimna thumbs up
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

En kveščn: kake trebuhe imate?

Napihnjenega user posted image user posted image user posted image  Meni je šla kilaža še celo dol, v "vamp" me je pa napihnilo user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.10.2007 12:00:27   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
kaka bom šele v 9 mesecu če bo šlo tako naprej? Sodček?user posted image user posted image

user posted image user posted image  Jaz sem bila v tretji nosečnosti kot žoga na dolgih nogah user posted image user posted image  Trebuh sem imela tak, da bi ga lahko na samokolnici pred sabo vozila user posted image  Za primerjavo: na koncu prve nosečnosti sem imela trebuh tolikšen kot v tretji nosečnosti sredi sedmega meseca user posted image  Rodila sem pa enako velika otroka user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.10.2007 12:04:58   
Estrella*
Men je vamp tudi narastel. Mislim, da ga dogo ne bom mogla več skrivat. Pa naj se vidi razkoš! Pri prvem je blo komaj kaj videt, sam v 8-9m pa sem dobila balon.
Sam men so user posted image full lepe in jih z užitkom opazujem

Neposredna povezava do sporočila: 731
5.10.2007 12:06:14   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Sam men so user posted image full lepe in jih z užitkom opazujem

Se podpišem pod tole user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
5.10.2007 12:12:09   
Taula
Se so meni tudi lepe, samo skrbi me kaj bo na koncu. Da še hoditi ne bom mogla..se bom kar kotalila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 733
5.10.2007 12:26:01   
Estrella*
A, saj ni važno, pot do porodnišnice boš že zmogla!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.10.2007 12:31:01   
aurora28
Meni je tudi trebuh zelo zrastu, zdaj se že opazno vidi. Moram to napihnjenost pripisati tudi Dabrostonu, ampak trebušček raste. Nekaj dni nazaj nisem imela tako občutljivih prsi, zdaj pa so mi spet ratale občutljive.

Ampak ženske najlepše mi je gledati kako dojenček iz vsakega dneva v dan raste v maternici in se razvija. A ni zanimivo iz ene milimeterske pikice nastane bebica.

Zdajle sem se spomnila, da ko sem bila prejšnji petek na pregledu je bila v čakalnici tudi ena ženska iz mojega kraja in je bila 2 noseča in je rekla, da je ona svojega prvega sinka rodila, zdaj pa poslušte to: dolg je bil 57 cm in tehtal je 4.520 user posted image user posted image user posted image Saj mi sploh v glavo ni šlo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.10.2007 12:33:56   
narava
En lep pozdrav tudi od mene!

Pred kratkim sem ugotovila, da bom tudi jaz majcica, sicer dolocen PDP 28.5.2008. No ce se pa kaj zavlece, se pa samo k "junijkam" preselim. :)
Ne vidi se se nic, slabo mi ni nic, lulam normalno, le  prsa so "bombasticna" :) Ze prej niso spadale v "manjso" kategorijo, sedaj pa sploh :)

No, lep dan vsem..

Neposredna povezava do sporočila: 736
5.10.2007 12:44:46   
Estrella*
Ja mere dojenclov so včasih šokantne! Kolegica je rodila eno leto nazaj punco 4.500kg, 57cm, kar mene bolj skrbi je obseg glavice 38cm!!! Mislim, da te kap. Kako to ven spravit. Moj mali je mel 34cm, pa ni bilo ravno poetično.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.10.2007 13:05:21   
aurora28
Pojma nima Teodoral, nisem še probala user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla Narava user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
5.10.2007 13:43:05   
bobika
Pa se še jaz pridružujem članicam ki imate slabosti. Včeraj pa danes mi je bilo tako slabo, da sem komaj živela. Sedaj je pa ok. Sem zjutraj skoraj uro gledala Nodija (beri dremal) zraven tamale user posted image , da sem pol prišla malo k sebi.

Moja punčka je pa bila tako priden dojenček, da si lahko res samo želim še to pikico tako pridno. Spala in jedla do osmega meseca potem pa se je sama odstavila od dojena  in se čisto spremenila. Že pri 2 mesecih je prespala noč 12 ur. In potem smo jo mogli malo zbujati da je jedla, ker se je premalo redila.  Po osmih mesecih smo pa ugotovili kako je če otrok ne spi. In smo kar precej prebedeli.
Sedaj je pa ponovno poljše, le da ima zopet neko obodobje večkratnega zbujanja čez noč.

Naročila sem se na NS in jo imam 30.10 takrat bom noseča 12t in 4dni.

Jaz sem bila v prvi nosečnosti tudi precej okrogla. me je kr strah kako bo zdaj. Do 5 meseca se spolh nisem zredila pol pa buuuum. Še dobro, da sem pol mesec prej rodila, da me ni še bolj razneslo user posted image

Tako, malo sem se javila grem zdaj malo počivati imam ravno čas ko tamala še spi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.10.2007 15:04:27   
KAHLO
OJ, da še jaz premaknem svoj trebušast piskrčekuser posted image user posted image

Kaj naj rečem, nemogoče je sedet s temi nenosečniškimi hlačami, drug teden grem kar ene iskat.....jaz nevem ta napetost mene sploh ne mine, a sploh mine?!?!user posted image user posted image Danes sem za vsak slucaj z knoflco zapela hlače in ko sem se v službi vsedla je una knoflca samo odletela...........nič pol sem jih spet z gumbom zapela, zdaj pa moram vsake tlko časa malo vstat da to tiščenje popusti...user posted image   druga stvar k pa je je pa tudi ta da ne želim, da bi v službi prej zvedli za to mojo user posted image , vsaj pred pregledom še ne, in poskušam tud bušija malo not prtisnit, ko pred koga stopim...pa itak ne pomaga....sem opazla da je vseeno če not vlečem ali ne, ta bauhi je in pikauser posted image je pa res da me je kar malo strah kakšna še kje bom. Ne moram rečt da sem debela suha pa tudi ne.....lih vmes, je pa res da se full hitro zredim, tak da upam da se zdaj med user posted image ne bom preveč, in da bodo pol te odvečne kilce kr padle z meneuser posted image sem optimist hauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.10.2007 16:19:02   
kodrana
dan dan.

dva dni nama ni dell net in se nisem mogla nič javit.
jaz sme še vedno (hvala bogu) brez posebnih slabosti, razen zjutraj ob 5h, ko vstanem in vzamem dabroston se mi dviguje, da je joj.
napihnjena sem, jem veliko, ker mi paše.. posebno popoldan. trebuh ej pa tak, kot da sem v 5mesecu:). user posted image user posted image
kako ste kaj ve?
imam nekaj hlač, ki so v pasu širše lai z nizkim pasom in zato hvala bogu še gre. z kakimi bolj popetimi, pa žal več ne..
povedala nisva še nikomur, se bova vsaj do prvega pregleda vzdržala.
sedaj , ko delam mi čas tudi veliko hitreje mine in tako lažje čakam svoj prvi(takrat se ni še nič videlo) oz. drugi pregled.

punce, lep vikend vsem skupaj. uživajte in se razvajajte maksimalno. pobožajte trebuščke.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.10.2007 16:36:56   
Anitka
Ojla!

A ve ste tudi tako napihnjene?user posted image user posted image user posted image user posted image Sem si ravno prej merila obseg trebuha, ki se je v roku 1 tedna povečal za ene dva cm.user posted image user posted image user posted image user posted image Eh bo že. Saj to sem želela. Trebuh nosečk je pa itak nekaj najlepšega.

Imam pa en problem - prej sem na WC-ju opazila kapljico krvi. Sicer zdaj o krvi ni več niti sledu, a sem se zelo ustrašila. Ima katera tudi takšno izkušnjo? Mene je full strah, da ne bo kaj narobe. A naj še malo počakam in če se ponovi grem k zdravniku, ali kaj? Help

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.10.2007 17:01:20   
Taula
Anitka najprej se pomiri.
Je bila kri sveža?
Si mogoče prej imela spolne odnose, si mogoče bila na veliki potrebi in se napenjala? Imaš kakšne krče ali je vse Ok? Jaz sem imela že kri..pa sem opazovala. Mi je rekla G naj grem na urgenco nujno če imam krče in večjo količino sveže krvi. Če je pikica naj se opazujem, če se ne izboljša pa na urgenco.
Majhne pikice krvi so normalne ker se dol vse širi in kaka žilica poči. Če jo bo več, oz. krči pa na nujno urgenco.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.10.2007 17:02:12   
Taula
Aja..pa mene se je to naredilo 3 teden nazaj...sem dobila tablete in je pomagalo.

Pa počitek je zaželjen.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.10.2007 17:07:13   
aurora28
Kahlo najprej za tebe, jaz ti svetujem, da ne vlečeš trebuh noter, ker si lahko škodiš. Pusti prosto pot bušiju.user posted image Če pa nočeš, da bi sodelavci že zdaj izvedeli, ti pa predlagam, da si kupiš eno tuniko, ker je super za zakrivanje trebuha, če pa bi te ker kljub temu kaj vprašal pa rečeš, da si se ful najedla. Aja pa še to, meni je ratalo, ko me je kdo vprašal če smo že kaj naročili (beri sem že bila noseča) sem preprosto rekla, da delamo na tem. In potem niso več spraševali. user posted image user posted image user posted image

Anitka zdaj pa še zate, ta kri bi lahko bila marsikaj:
1. maternični vrat je v user posted image zelo prekrvavljen in mogoče zaradi tega,
2. si mogoče šla na veliko potrebo in ti je mogoče malo žilica poknala. To se rado zgodi in ni nobene panike za to.
3. mogoče pa sploh ni nič, včasih se nekaj kar tako zgodi in sploh ne vemo odkod razlog, tak da mislim, da če nimaš več nič krvi, potem je ok. Se pa spremlji in če bi karkoli bilo hitro pokliči svojega G. Ampak jaz mislim, da ni panike. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes jedla pizzo user posted image , ampak sem spet lačna. Pri meni je tako, da jem zdaj v user posted image bolj po malo in po večkrat na dan, potem pa sem seveda zelo hitro lačna user posted image user posted image . Zdaj grem malo pančat in se čez kakšno uro beremo naprej. user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.10.2007 17:08:16   
aurora28
pa pa user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.10.2007 17:10:16   
Anitka
Taula hvala. Ja res sem se precej napenjala zaradi odvajanja blata, ki mi zadnje čase povzroča malce težav. Je pa bila sveža kri, takšna čisto svetla. Krčev pa mislim, da ni. Malce prej sem bila spet na WC-ju in sedaj je bilo le še malce čisto svetlorjavkaste sledi. Če se bo ponovilo bom šla kar v bolnico.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.10.2007 17:14:20   
Taula
Če se ponovi pojdi na pregled oz. če imaš čudne krče nujno. Sej naredijo ti Uz in ko vidijo da je vse kot mora biti ti dajo ali samo počitek ali tablete.
Je pa to pogosto pri veliki potrebi...najprej imamo težave z zaprtostjo, potem pa tole.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.10.2007 17:24:07   
anna20
Lep pozdrav!
Sem nova tuki...vsem ki pričakujete vse čestitkeuser posted image  Midva s fantom si zelo želiva eno bebico,zdej se pa neki dogaja sam nism prepričana če je kaj na tem. Imam vrtoglavice, slabost, špikanje po trebuhu, od včeraj pa tudi bolečine v hrbtu. Menstruacija mi zaostaja šele 1 dan. Koliko je možnosti da sem noseča? A je vse skupaj čisto nekaj drugega? po test pa sploh ne upam it,da nebi bla potem razočarana ker nebi bil pozitiven, upam da se ne sliš preveč čudno glede testauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.10.2007 17:35:43   
Anitka
Taula in Aurora najlepša vama hvala. Zgleda, da je bila kriva velika potreba. Upam, da res. Sem pa malo prej planila v tak jok zaradi tega, ker sem se ravno pogovarjala z dragim po telefonu (je na nekem službenem pikniku), pa me je tolažil, pa rekel, da midva vse zrihatava. Jaz upam, da bo res vse o.k., saj že zelo dolgo čakam na svojo prvo user posted image user posted image

Punce kaj jeste, pijete za boljšo prebavo?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......