TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Če hočeta pa lahko tud js naju s Tamaro pripeljem do Lj. pa gremo z mojim avtom naprej. Stvar dogovora . Se ne morte zment,a? No, gremo pa z mojim. Bo treba žrebat Tamara men se strije sicer ne delajo, ampak se vseeno preventivno mažem s kremco...če se je res ne moreš znebit se seveda priporočam. Pa še dober razlog je, da se končno lahko spet dobimo, preden lilly rodi . No, a bi tale petek zneslo? Moram mal moje babnice na kup spravit, sicer bo Lilly res prej rodila A sm kej pozabla? No sej bom pa pol pripisala... U glavnem moj delovni dan je za mano (naporen ko ), ampak jutri me čaka še eden, ker ni vse ratalo naredit ...rajš ne razlagam. Celje je še zmer tolk daleč, kot je blo .... Boga... ti nič ne privoščim. kodrana... pozdravi se IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sva z mojim kupila otroški voziček Quinny Freestyle 3 XL Comfort, barva sand, zraven pa sva še kupila vrečo. Jaz imam pa malo rabljenega XL4. Vreča bo pa super prišla jeseni in pozimi. Bodo še takoo majhni tile naši mladički IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE DEJTE POVEDAT TISTE KI STE ŽE ČEZ 20.TEDEN OZ. ŽE MATE IZBOČEN TREBUH....A ŠE LAHK LEŽITE NA TREBUHU? Niti ne, čeprav je bila to moja omiljena poza. Podobno se naštimam kot narava.. nespečnost... ja, cele noči šetam, luftam sobo, pa lulat, pa pijem vodo, pa Donat, pa se premetavam, pa žreeem čokolado z lešniki ponoči, pa... Ja, poznam nespečnost. Zjutraj me pa skoraj kap, ko mi okoli 5 le uspe mal zaspat in imam 5:45 že budilko. Skye...blagor tebi hijenca, tally, Petrahh, 80Kaja in edinaos: in še enega za razervo jutri. Poročajte seveda. Aurea: , super novičke!! Sicer pa je Jane voziček luštkan. Jaz košare nimam, ker je babca eni moji prijateljici rekla, da je to za poleti sauna. Kaj pa vem, jaz sem rodila oktobra in sem bila brez košare. ABC se je spustil skoraj do nule in sem imela itak spodaj še blazinico.. Tudi Q se spusti, tako da ne bom kupovala košare. Če se pa ne spusti, jo pa že moraš. No, jaz vozičkov po trgovini ne gledam in sem po svoje kar vesela zato. ker sem extra komplikator. Sem videla boogaboo-ja (ali kako se že napiše) v živo in mi je...Hmmmm.. zelo neprivlačen. Ko pa sem izvedela še za ceno (čez 800 €).. Čmrlika: upam, da se ti uspe vsaj malo namočit. baje so tisti kopalni tamponi res OK. Sicer pa naj bi bile terme manj umazane kot kakšen Tivoli npr. Upam, da se bosta imela super . Aja, luuuštkane cotike Taula: dobro delovno klimo ti želim in pridne mulce. Predvsem čim manj stresno. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva sva nabrala 23 ženskih imen , recimo da jih gre v ožji izbor 11. Moških imava nabranih 10. Težka bo Si vaju kar predstavljam, kako črtata manj ustrezna s seznama IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Pa saj to mislim, ker meni je samo na začetku v 6. tednu naredil vaginalni UZ, ko pa sem naslednjič prišla na GP v 9. tednu pa mi je že delal UZ preko trebuha in nič meritev MV. Po moje, da začnejo meriti MV okrog 30 tedna ali kaj? Kaj pa pravite Špelin@, TamaraJ, Estrella*, Katina...verjetno sem katero še pozabila, pa brez zamere kdaj je vam G meril MV v prejšnjih nosečnostih? Booo? Sploh se ne spomnim . Sem že zadnjič nekaj študirala, pa se ne morem spomnit. Ja, tik preden sem rodila..itak katy82... pogumna si in resnično ti želim, da se ti tole z zdravjem umiri. Me je kar mal stisnilo, kaj si vse dala skoz. Eno za lepše v naprej. Pa da ne pozabim Valentine in speline in morda za katero še ne vem. Res vas občudujem. Že zaradi optimizma, ki ga nosite v sebi. Jaz tudi danes nenehno mislim na BOJANC.. zdaj je najbrž že vse za njo. In si ne morem predstavljati bolečine. In si jo nočem. In mislim da ve, da smo v mislih z njo in ji iz srca želim, da ne izgubi volje in da se loti novega podviga, takoj ko bo mogoče. Vem, da z bistveno večjim strahom..pa vseeno. BOJANC Glede vprašanj pri G... tudi enega se nikoli ne spomnim. In se zmeri po glavi tolčem, ko grem ven in se spomnim. Ah, nosečnice jana81: kuhinja na poti? Tisto s paketi sem pa že videla. Sem že nabirala za vajo v košarico in še nisem zihr, kaj bom vzela. Ali paket ali denar. Večino stvari že imam in nikakor ne morem nabrati za tisto vsoto ostalih stvari. Najbrž denar, ker imam večino stvari že od Timija. je pa super, da so povečali izbiro in uporabnost in predvsem to, da lahko sam izbiraš. za Pušenjaka pa se ne sekiraj. Ni slab in je res strokovnjak. Samo včasih pa zna napisati odgovor, ki te mal na rit vrže. Moramo pa tudi upoštevati, da je polno zaseden in ga občudujem, da sploh odgovarja na MON in še to tako hitro. Kar se pa tatarca tiče... ne sekiraj se. To je ponavadi slabše. Vse bo OK! 80kaja za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam eno vprašanje, ker se ne spomnim kako je bilo v prvi . Kolikokrat je treba kri dat? Jaz sem jo že dvakrat in jo moram še enkrat pri 30. tednu. Jaz sem jo do sedaj dala 2x in urin 2x. barbaw...jaz imam večino cujnic v nevtralnih barvah in vzorcih. Pa držim pesti, da se mali pozdravi. naš je tudi nekje na meji in si samo želim, da mi ne zboli. Glede tvoje službe pa se pridružujem mnenju od Estrelle. Od žensk bi pričakoval več razumevanja, anyway... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaja 08: Ja kam pa daš listek, da nanj ne pozabiš Sem prebrala še od Aurore... Ja, res danes ni dobre volje. Kadar je dobre volje, tudi na najbolj butasta vprašanja odgovarja prijazno. Mogoča ga je pa danes katera že iz tira vrgla... pa ste vidve z jano nagazile na mino. Ne sekirajta se. Sicer pa...jaz grem domov zdaj. Cel dan vas po malem berem in nikakor nisem imela časa napisat en sam post. Zato je zdaj tole vse na kupu . Če mi bo Timi dovolil do compa, se pa še kaj beremo. Božajte svoje čudovite trebuščke in cartajte svoje najdražje.