Čmrlika
|
Dobro jutro! jaz tud srkam mojo pa prav v miru prebiram vaše poste, in še čas imam kaj napisat...Moj je pravkar, s 4 urno zamudo šel malo v službo pogledat... ...joj, a sem nesramna? se je blo ful fajn, ko je bil doma, kljub temu, da je bil buban, ampak tolk hudo pa zadnje dni več ni bilo, ampak ker je mel stalež, je pač iskoristil....Danes pa panika, kaj mora vse nardit, ker jutri pa že ima dopust..Ah, moški, slej kot prej jih sreča... Jaz pa se vam moram pohvalit, da že cela 2 dni spim kot top , upam da še kak dan, ker drugače imam tud jaz izlete s knjigo in toplim mlekom ponoči po stanovanju , pa podložim tu pa spet tam, pa dvignem vzglavje da me kislina kao neha mučit, pa lulat, pa potem tri ure ne morem zaspat nazaj... Smo si res boge, ni kaj...Ko bom drugič bom že bolj na to pripravljena, zdaj pa me te reči -manj prijetne vezane na nosečnost, kar presenečajo...si nisem mislila kaj vse lahko prinese s sabo ? Se je še kteri zdelo, da je to ful nekaj brez problemov? O MV pa tole, na koledarju sem prebrala... Med 22. in 24. tednom nosečnosti je najprimernejši čas za vaginalni ultrazvočni pregled, pri katerem ginekolog izmeri dolžino materničega vratu. S to meritvijo oceni tveganje za prezgodnji porod za približno 10 tednov vnaprej. Če je maternični vrat krajši kot 15 mm oz. pri dvojčkih krajši od 20 mm, ginekologi poostrijo nadzor nad nosečnostjo in nosečnici svetujejo nadaljnje ravnanje. Potrebno je veliko pridnosti in previdnosti. Torej predvidevam, da ga bo meni jutri na pregledu izmeril? Upam, da bo dovolj dolg , bi si vedno tako želela, karkoli že... BOJANC- tudi jaz sem danes v mislih s tabo, čeprav ti zadnjič nisem nič napisala...Predvidevam pač, da so vse besede v takih trenutkih odveč, če ne prihajajo od "pravih ljudi". Bodi močna!!! pa vsem, ki ste danes na pregledih! pa slikce enga kompletka in copatkov od božička sem dala v album... Lp, BZZZZZ
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 10.1.2008 9:55:15 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|