|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
21.12.2007 10:10:27   
natasa34
Pozdravček vsem po dolgem času!
Katina, čestitke za krasen rezultat.
Jaz sem bila v sredo na GP, vse v redu, poslušali samo srček, na žalost. Mi je pa sestra celo paniko nardila, ker sem shujšala za eno kilo, sem ji komaj dopovedala, da ne hujšam ampak, da zdaj malo več migam, ko so minile tegobe. user posted image
Morfo imamo pa 16.1.

Lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.12.2007 10:14:11   
kodrana
špelin, si pa kar hitro nazaj. user posted image  a da mu je krulilo? user posted image user posted image  nalezljivo res, nimaš kaj. saj bo 1h kmalu mimo..

Teodoral, evo podatki za na seznam.
morfo 17.1, +3kg

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.12.2007 10:50:31   
Taula
Katina čestitke za user posted image . Joj se spomnem te napetosti, verjetno so se ti tresle roke ko si odprila pošto...važno da je korenjak zdrav. Sedaj pa uživaj v user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.12.2007 10:59:51   
TamaraJ
Uh, kako ste bile pridne. Sploh ne sfolgam vsega prebrat. Danes sem zadnji dan letos v službi in moram uredit še tisoč in eno zadevo. Pa danes je sodelavka prinesla ortopedske žoge in je suuuper na njej sedetuser posted image .

Sem zasledila super rezultate. Katinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, zdaj se ti resnično lahko začnejo prazniki. Čestitke za super rezultate in še BOJANC počakamo in mislim, da smo kompletne. Potem pa res lahko začnemo debate o vozičkih in ostelemuser posted image

aurora...kakšno umetnino pa vseeno lahko pofotkaš in deliš še z namiuser posted image

kodrana...čudovit trebuščekuser posted image . Muco je pa ravno takšen, kakršnega smo imeli pri nas doma v Logatcu. Ime mu je bilo Goco. je pa lani preminil, ker je bil zelo bolanuser posted image

Aurea, CaTja... čestitke za super opravljeno morfouser posted image user posted image user posted image . Kako se meni vleče tja do 7.1.user posted image user posted image , da bom na vrsti... Komaj čakamuser posted image

Če sem katero spregledala se opravičujem. marsikaj mi uspe spregledat.

Ali katera že keglove vaje kaj dela? Jaz se poskušam opominjat in pozabljam. Skooozuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.12.2007 11:06:35   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Pozdravček vsem po dolgem času!
Katina, čestitke za krasen rezultat.
Jaz sem bila v sredo na GP, vse v redu, poslušali samo srček, na žalost.

Zakaj na žalostuser posted image user posted image user posted image . A ti lahko čestitam za GP ali?????

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.12.2007 11:46:16   
Taula
Aurea, CaTja: čestitke za super opravljeno morfouser posted image user posted image

Skye: kje ti skrivaš dva user posted image user posted image  v tem bušiju. Ful dobro izgleda slikica prideva maja.user posted image

Kodrana..tvojega albuma mi noče odpreti.user posted image Pa sem uporabila geslo iz seznama.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.12.2007 12:16:03   
kodrana
Katina, jaz sme ap očitno spregledala.. čestitammmmm za odličen rezultat. za zdarvega sončkauser posted image .

Taula na seznamu se je naša Tamara zmotila pri mojem geslu.. ena črka se mi zdi, da majnka..al nekaj je.. daj malo domišljije uporabi..kaj bi blo bolj logično..če ne boš vedla, ti bom pa na zs poslala..

jaz sem že skoraj prepričana, da čutim brcike.. skso me nekaj boža po trebuhu.. kot, da imam neko jeguljo notriuser posted image user posted image . kolk sme veselauser posted image  in važna..skos se hvalimuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.12.2007 12:23:27   
Taula
Odprla, hvala. Kolk maš lepi buši.user posted image user posted image  Ampak mačkon je pa res čudovit, pravi gospod izgleda na sliki.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.12.2007 12:32:56   
aurora28
TamaraJ ko bodo vse umetnine končane, jim bom pofotkala in jih boste lahko videle. user posted image

Špelin@ res sem v zagonu in še lep čas ne bom nehalauser posted image , danes sem ravno postavila jelko in jaslice user posted image .

Ker sem bila ravno v filingu in mi je uspelo mojo user posted image  naprosit, da mi je pozirala sem ji hitro dala božičkovo kapo gor in slikala. No, takole pa zgleda (p.s. sem mogla biti sekundna, ker ta moj vragec ne da niti 1 minuto miru, no razen ko spi user posted image user posted image )

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.12.2007 12:52:43   
TamaraJ
Sem kasneje popravila seznam in napisala, da če katera potrebuje popravljenega, naj mi javi na ZS. To še vedno velja. Nisem hotela vsega še enkrat pošiljat. No, kar javite seuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.12.2007 12:55:48   
Estrella*
Katina: sem komaj čakala na novičke. user posted image  za zdravega fanta. Sicer nisem dvomila v R, pa vseeno čestitke!!!
Vsem opravljenim Morfo. user posted image , jaz jo tudi že komaj čakam. Upam, da se bo user posted image  pridno kazala.
Seadaj grem pogledat vse poste, da popravim seznamček.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.12.2007 14:26:58   
špelin@
teodoral, če boš popravljala seznam, pri meni popravi kilažo. Zdaj sem na +1 kili user posted image

aurora28, prav nobel je tale tvoja božička user posted image

natasa34, user posted image  za uspešen pregled. Zakaj si bila pa žalostna?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.12.2007 18:56:29   
špelin@
Ej, punce, tole pa res ni pošteno, da sem ostala sama tule gor user posted image

user posted image  je s šefom in sodelavcema na pizzi, punci se ravno lepo pridno igrata, jaz pa sedim tule s krožnikom na kolenih in jem ostanke včerajšnega kosila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.12.2007 19:12:52   
Taula
Imaš pridne otroke.user posted image

Jaz pišem čestitke...zgodnja ni kaj.user posted image  So že vse pobegnile v tople kraje na dopust očitno.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.12.2007 19:17:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, punce, tole pa res ni pošteno, da sem ostala sama tule gor user posted image

user posted image  je s šefom in sodelavcema na pizzi, punci se ravno lepo pridno igrata, jaz pa sedim tule s krožnikom na kolenih in jem ostanke včerajšnega kosila user posted image

user posted image user posted image user posted image Matr, a je to usoda mamic? Jaz se spomnim, da je moja mami vedno jedla nekaj od prejpnjega dneva in sem ji rekla, da kako lahko to jeuser posted image , ko pa je sveže kuhano. No, jaz tudi zdaj to počnemuser posted image user posted image

aurora...katera pozerka je tvoja gospodična. Moji mi najbrž ne bo uspelo dat kape gor. Kadar me vidi se meče na hrbet in tace v zrak: čoooohaj meeee...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.12.2007 19:25:08   
špelin@
O, nisem več sama user posted image

Taulauser posted image  si me spomnila, da sem pozabila narediti še dve voščilnici - no, vsaj vem, kaj bom zdajle delala user posted image

TamaraJ, take packe smo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.12.2007 19:28:14   
Taula
Taula, si me spomnila, da sem pozabila narediti še dve voščilnici - no, vsaj vem, kaj bom zdajle delala

Menjava vlog..jaz sem jih končala, sedaj grem pa jesti.  Bi jedla kaj dobrega.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.12.2007 19:43:42   
TamaraJ
jest jem same čudne zadeve danes... Zdaj sem jedla tiste ''vetrce'' ali kaj so že... Za ne jelkouser posted image . Tiste iz beljaka in cukra, pečene.. Iz Hoferja. In se kar ne morem ustavituser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.12.2007 20:08:54   
aurora28
Meni tudi paše full sladko, sem packa...zato, ker sva včeraj z mojim kupila bonboniere Atlantis za božična darila in meni se je danes te bonboniere takooooooooooo zluštalo, da sem morala eno odpreti. user posted image user posted image user posted image Ti packa, ti. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.12.2007 20:17:46   
TamaraJ
user posted image user posted image user posted image Jaz tudi ''darila'' jemuser posted image . No, sej do silvestra bom nadomestila z novimi in pridobila še kakšno kilco (ali večuser posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.12.2007 20:25:45   
špelin@
Tako, zdaj imam pa res vse voščilnice narejene in skoraj zapakirane - ok, dve še čakata, da se user posted image primaje domov in jih podpiše user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
jest jem same čudne zadeve danes... Zdaj sem jedla tiste ''vetrce'' ali kaj so že... Za ne jelkouser posted image . Tiste iz beljaka in cukra, pečene.. Iz Hoferja. In se kar ne morem ustavituser posted image

No, potem razumeš, zakaj jaz prav teh Hoferjevih "vetrcev" namenoma nisem kupila, ampak sem jih samo previdno od daleč ogledovala... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Meni tudi paše full sladko, sem packa...zato, ker sva včeraj z mojim kupila bonboniere Atlantis za božična darila in meni se je danes te bonboniere takooooooooooo zluštalo, da sem morala eno odpreti. user posted image user posted image user posted image Ti packa, ti. user posted image

Joj, kolikokrat sem že požrla za darila namenjene bonboniere... user posted image  To je en od glavnih razlogov, zakaj več ne podarjam bonbonier, čokolad in podobnega.

V Hoferju sem pred enim mesecem kupila (prvo) škatlo čokoladnih obeskov za na jelko. Prihodnji teden sem kupila drugo, še malo kasneje pa tretjo... In okraskov ni več - le kam so šli user posted image  user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.12.2007 20:36:01   
TamaraJ
Ej mamice... ful sem navdušena nad novičko, da bomo od 1. januarja lahko izbirala med paketom A, B in e, ki si ga lahko izbereš sam ali pa vzameš eno izmed 20 pripravljenih variant. Seveda lahko vzameš tudi 250 €. Jaz ga bom zihr izbrala, saj itak nameravam kupiti nove tetra (ker so stare kot šmirgel in so super cujneuser posted image ), povijalne, majčke... pa trip-trap stolček, ker itak rabimo potem dva. Je res super iznajdba. tema je odprta pod čvekanje v prič.... No, jaz še izbiramuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.12.2007 20:57:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ej mamice... ful sem navdušena nad novičko, da bomo od 1. januarja lahko izbirala med paketom A, B in e, ki si ga lahko izbereš sam ali pa vzameš eno izmed 20 pripravljenih variant. Seveda lahko vzameš tudi 250 €. Jaz ga bom zihr izbrala, saj itak nameravam kupiti nove tetra (ker so stare kot šmirgel in so super cujneuser posted image ), povijalne, majčke... pa trip-trap stolček, ker itak rabimo potem dva. Je res super iznajdba. tema je odprta pod čvekanje v prič.... No, jaz še izbiramuser posted image user posted image

Sem prebrala, ja. Tudi meni se zdi super pogruntavščina user posted image  Sem že razmišljala, da bi mogoče izbrala lupinico, če posojene ne bom dobila nazaj user posted image  Ampak cunjic, tetra plenic in ostale opreme za user posted image  imam pa dovolj, zato po moje niti to ne pride v poštev za nas.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.12.2007 10:14:06   
Naty*
Jutro bejbe! Joj sm se namatrala preden sem uspela vse za nazaj prebrat! Ne bom komentirala vsake stvari posebej, ampak čestitke Katina za rezultate user posted image  in ostalim za uspešno morfo in GP user posted image !

Js sm bla pa v četrtek v službi in sm ugotovila, da sm se res čist brez veze dva meseca vozila v Celje, cela zelena, s slabostjo in glavoboli, zdej pa šefica vid samo tisto, kar mi ni uspelo narediti, ne pa tistega, kar sem, kljub temu, da bi mogla bit v bolniški user posted image . Tko da sm se odločla, da v prihodnje res gledam samo nase in otročka, ker ljudje truda sploh ne znajo cenit.

Naj vam pa še nekaj povem...če se katera spomni, sem pred mal več kot dvema mesecema pisala o prijateljici, ki se ji je v 27. tednu MV skrajšal na minimum in je dobila injekcije za razvijanje pljučk, ker je izgledalo, da bo že kr rodila. No zdržala je do deset dni pred rokom in je danes ponoči rodila fantka user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.12.2007 11:59:07   
aurora28
Naty super novička za tvojo prijateljico user posted image user posted image user posted image . Naty glede službe, sem si tudi sama ˝gor prišla˝ ko sem videla kakšen je odnos v službi, še posebej do tistih ko so na bolniški. Sprva sem si gnala k srcu, kasneje pa videla, da vsak gleda na svojo rit in zato sem se tudi sama odločila, da gledam na sebe in svojega otročka. In moj user posted image je na 1. mestu!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?