Katina
|
Dobro jutro, že spet strašim po stanovanju in vam kuham . Do takrat ko vstanete bo ravno pravšnja za lepoto. Včeraj pozno zvečer, ko sem šla po na trening sem ponovno odprla nabiralnik in zagledala pošto iz KC. Prejeli smo rezultate AC in dobili bomo zdravega . Po tistem sem najmanj še petkrat prebrala izvid, če sem prebrala prav, še dobro, da v oklepaju piše normalen izvid. Večkrat sem preverila, a res piše 46, kot da ne bi mogla verjet svojim očem. Hvala vsem, ki ste držale pesti za naju. Končno si bom upala kupiti nove modrčke, ker mi iz starih že vse pada ven in lahko bom šla malo past firbec po trgovinah, kar bo balzam za mojo dušo in končno me ni strah kaj bo s kupljenim vozičkom . Sedaj pa vse stiskamo pesti še za BOJANC. Aurora28, imaš krasen buši, tudi moj je že velik - pa se prepričujem da predvsem od zaloge, ki sem jo imela na startu. Me prav veseli, ko vidim, da tudi drugim raste buši in da je tudi moj že nosečniški - se je kar lepo preoblikoval.Skye in Kodrana tudi vajina bušija se že lepo kažeta, v naslednjih tednih se bosta pa hitro povečevala. špelin@, res sem srečna, da so tvoji rezultati taki kot je treba, da pa imaš zraven končno še eno prijetno izkušnjo pa je toliko lepše. Veš, te pa močno občudujem, glede na tegobe s katerimi se spopadaš uspeš ostati pozitivka, duhovita in srčna oseba. 80kaja, bravo za uspešen GP . Sončnica Sandra, držim pesti za današnjo MF. Veliko užitkov ob gledanju na UZ. Taula in Aurea vidve se pa čim prej pozdaravita. Aurea, bravo za dobro opravljeno MF! Kodrana, tudi mi2 sva hotela kupiti rdeč voziček, ker pa sva kupila rabljenega imamo modrega, no sedaj, ko imamo , je pa to še sploh v redu. Ena izmed vas je omenila, da je modra precej temna - mi imamo košaro bolj temno in sam voziček svetlejše moder - verjetno, ker je starejši model. No, važno je, da bo služil svojemu namenu. Zanj smo se odločili, ker je primeren za rolanje. Vem, da ga bo med rolanjem poskušala vozitu tudi naša in zato je nujno potrebna zavora, ki jo ima na ročaju. Zgleda, da lahko ustanovimo Qunniyev klub, ker nas bo zgleda veliko s temi vozički. CatJa, tudi tebi čestitke za MF Anitka, tebi pa vnaprej vse naj, naj in eno za rojstni dan. Lepo praznuj in si mirno privošči en košček tortice. Če bodo toplice, ki ti jih somajčice priporočajo zasedene, lahko poskusita tudi na Gorenjskem -Bled in Kranjska Gora ali pa morda Portorož. Ena je omenila Salzburg, ki je okoli Božiča prav čaroben. Ko sem bila tam (mnogokrat sem morala službeno tja, vendar je bil malokrat čas za center) sem presenečena ugotovila, da imajo tam trgovinico z novoletnimi okraski, ki je odprta celo leto, nasproti nje pa je trgovinica z velikonočnimi okraski, ravno tako odprta celo leto. Zanimivo, ne? Sprehod po njihovih ulicah je za ženske očke prava paša za oči. Podobno je na Dunaju. Želim vama, da najdeta prijetno destinacijo in preživita čudovite dneve v troje. Mi2 s pa nadaljujeva z domačo pekarno, za nalogo sem si zadala pravo paleto domačih piškotov. Zaenkrat jih puskusni zajčki zelo pohvalijo. Končno sem oddala tudi čestitke na pošto, so ratale zelo posrečene - za spomin sem jih celo poslikala. Tudi novoletna jelka je okrašena - letos po moje - v stilu barv v dnevni sobi - no, obiski jo hvalijo, moja2 pa pravita, da ni lepa, ker ni pisana - le kje imata čut za estetiko? No, mi bimo kot rečeno lahko mirno uživali v božičnem in novoletnem vzdušju, sedaj, ko imamo rezultate, saj se mi je uresničila želja, ki smo jo v pismu dobrima možema zapisali. Zdaj pa bom končno poskusila it spat in vam bom nehala morit jutro z dooooooooooolgimi posti.
|