|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
20.12.2007 17:34:37   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem vprašala za spol, ampak je samo odkimala z glavo - jaz pa sem si že domišljala, da bom lahko z gotovostjo izbrala rdeči quinny freestyle voziček user posted image  user posted image  user posted image .)

Zakaj pa ga ne? Fantek super paše v tak voziček user posted image

Kot Schumacher v Ferrarija a ne user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.12.2007 18:37:46   
Taula
aja, meni je včeraj g. rekel, da je posteljica zadaj.. to pomeni kaj? da lahko brcike prej čutim? ker neke metuljčke že čutim.. in sem skor sigurna, da je to to..

Meni je G rekel, da me bo zato lahko bolj križ bolel. Tudi jaz jo imam zadaj. Neki sem brala, da naj bi te ki imajo posteljico zadaj imele manjši trebuh...bomo videle čez nekaj mesecev če je res. Za enkrat imam kar velikega se mi zdi.user posted image

Rdeč voz je pa nevtralen..primeren za user posted image  in user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.12.2007 18:44:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
daj ti meni povej, kaka je razlika, da imaš posteljico spredaj? oz. zadaj? nobene, razen brcike lako prej začutiš, če je posteljica zadaj ali kako? ti boš ziher tud kej vedla..

Tule sem pa mrzla user posted image  Žal o legi posteljcie in občutenju ploda ipd. nimam popolnoma nobenega pojma user posted image  Je pa prijateljica skoraj doktorirala iz te teme, ampak jaz sem bolj slab učenec očitno user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.12.2007 18:45:18   
kodrana
Taula mene križ sicer malo boli, vendar ni še take panike. naj tako ostane. me je pa že pred nosečnostjo bolel križ. pred M je bilo lahko zelo zelo hudo, da sem se komaj premikala. tako da, je tole sedaj še mala malica. user posted image  jaz tudi nimam tako malega bušita, samo imam pa res malo špehca že od prej. pa že nosečniško črto imamuser posted image  joj, sem važna. bom dala tudi jaz slikico bušita gor. bi bla pa čist vesela, da ne bi imela potem tako ogromni trebuh.. kot žogica marogicauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.12.2007 18:51:48   
kodrana
evo sem našla nekaj na to temo.
baje, če imaš posteljico zadaj, te bolj križ boli.. pa brcike prej čutišuser posted image . pa trebušček naj ne bibil tako velik, ja, kot če imaš posteljico spredaj.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.12.2007 18:53:35   
Skye
Pupe končno ste se malo zbudile user posted image user posted image user posted image

Aurea user posted image user posted image user posted image user posted image za morfo.

Jaz sem dala nove slikice svojega bušija v album, če katero zanima
user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.12.2007 18:56:05   
Taula
Geslo?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.12.2007 19:00:33   
TamaraJ
Taula, geslo sem ti poslala takrat na skupnem seznamu

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.12.2007 19:01:58   
TamaraJ
Luuuuštkan trebušček Skyeuser posted image user posted image user posted image .

Bom bolj na hitro: čestitke za pregled vsem, ki sem jih spregledala. Ostalo bom brala jutri v službi. Zdaj letim še v trgovino in potem....Hmmmm...spatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
20.12.2007 19:11:19   
CatJa
Tudi mi smo z morfologije, namreč smo šli vsi. Se mi zdi, da je bil UZ bolj na hitro, ker je bil Jan precej nemiren zraven. Vse lepo in prav, kot mora biti, vsi organi pravilni, srček lepo enakomerno bije, teža 390g, menda je mali mal večji, je pa 100% fantek. In en velik divjak. Posteljica je zadaj (kot je bila tudi pri Janu), zato tudi tako močno občutim gibe, leži pa prečno in ima veliko plodovnice.

Naslednji pregled imam 22.1.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
20.12.2007 19:18:44   
Skye
CatJa tud tebi čestitke za uspešno prestano morfouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
20.12.2007 19:22:37   
kodrana
CAtJa user posted image  za morfo.

Skye lep bušiuser posted image . jsz bom tudi poskusila dati slikice bušita v album.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.12.2007 19:50:38   
Aurea
Skye, noro, saj se ti buši skoraj nič ne pozna, pa maš 2 korenjaka notri user posted image .. kr ne morem verjeti , da je to mogoče.
Majčki sta pa luštkani, jaz si moram tudi kakšno omisliti.

CatJa user posted image  za morfo. A pri tebi je bilo tudi bolj na hitro... no, saj je morebiti bolje, da pač pogledajo tisto, kar je treba in da user posted image  ne mučijo preveč z UZ (tako se jaz tolažim, ker je prehitro minilo, pa človek čaka 2 meseca na ta pregled, potem pa en-dva-tri in je konec). Ampak ste pa vsaj spol izvedeli user posted image

Kodrana in Taula, tole kar berem o zadaj ležeči posteljici me je kar malo zaskrbelo... glede križa mislim, saj imam v ledvenem delu malce krivo hrbtenico in bo treba verjetno počasi začeti s krepitvenimi vajami za ta predel. Že nekaj časa se spravljam, da bi začela s kakšnimi lahkotnejšimi vajami za nosečnice in upam, da naslednji teden dobim tisti dvd film od vzajemne za nosečnice, pa bomo videli, če bo ok.

A ste tiste, ki ste že rodile, v prejšnjih user posted image  delale kakšne vaje?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.12.2007 20:16:45   
kodrana
evo, jaz sem dala slikici v album..nov album, vendar pod istim geslom.

lahko nočko.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.12.2007 20:22:57   
buccka
Js bi tud rada videla vaše bušije. A se da dobit ta vaša gesla? Po naslednjem pregledu dam tud js gor slikice.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.12.2007 21:53:01   
Anitka
Oj majčice!

Najprej vsem čestitke za dobro opravljene GP in morfouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda hvala za predloge za oddih. Ne veva še kam jo bova mahnila. Bova pa šla tam od srede do petka naslednji teden. Za Silvestrovo bova pa kar doma.

A sem včeraj jamrala, da nimam še nobene stvari za user posted image ?user posted image user posted image user posted image Danes sem izjemoma kupila eno tako cute majčko v Benettonu. Ko sem jo v trgovini zagledala nisem mogla proč od nje in tako dobi naše težko pričakovano detece prvo darilce pod jelkouser posted image user posted image user posted image Se pa moram še pohvaliti, da sem od dragega dobila že darillo za rojstni dan (dva dni prej - se ni mogel učakati) in sicer kavni avtomat.user posted image

Rdeča barva vozička je pa tudi meni zakon, sploh, če še ne veš kaj bo, punčka ali fantek. Se mi zdi, da super obema pristoji.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.12.2007 22:47:16   
špelin@
CatJa: user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo user posted image

Skye in kodrana, sem šele zdajle pofirbcala vajine fotke. Dva ljubka trebuščka user posted image user posted image  
Skye, tvojega user posted image  se sploh ne morem nagledati - tak curkček, da bi ga kar pojedla user posted image
kodrana, a imaš to ti Garfielda doma? Prečudovit mačkon user posted image

Aja, majčko z napisom bi tudi jaz imela, sem že nekaj namigovala Dedku Mrazu (beri: user posted image ), ampak močno dvomim, da mu je "potegnilo" user posted image

Aurea, bom pošteno povedala, da jaz v nobeni nosečnosti nisem kaj posebej telovadila oz. izvajala posebnih vaj. Čeprav najbrž ne bi bilo slabo glede na moje stopnjujoče se težave s križem user posted image

Anitka, user posted image  za obe darili user posted image

No, zdaj grem pa končno spat user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
20.12.2007 23:02:50   
Anitka
ŠPelin@ jaz upam, da dedek Mraz ali pa BOžiček uresniči tvojo željo in te preseneti z majčko. Jaz jo tudi že imam in sicer rdečo z belim napisom. KO se bom z njo poslikala bom dala v album, da boste videle še moj bušček.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.12.2007 4:57:19   
Katina
Dobro jutro, že spet strašim po stanovanju in vam kuham user posted image . Do takrat ko vstanete bo ravno pravšnja za lepoto.

Včeraj pozno zvečer, ko sem šla po user posted image na trening sem ponovno odprla nabiralnik in zagledala pošto iz KC. Prejeli smo rezultate AC in dobili bomo zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image . Po tistem sem najmanj še petkrat prebrala izvid, če sem prebrala prav, še dobro, da v oklepaju piše normalen izvid. Večkrat sem preverila, a res piše 46, kot da ne bi mogla verjet svojim očem. Hvala vsem, ki ste držale pesti za naju. Končno si bom upala kupiti nove modrčke, ker mi iz starih že vse pada ven in lahko bom šla malo past firbec po user posted image trgovinah, kar bo balzam za mojo dušo in končno me ni strah kaj bo s kupljenim vozičkom user posted image .
Sedaj pa vse stiskamo pesti še za BOJANC.

Aurora28, imaš krasen buši, tudi moj je že velik - pa se prepričujem da predvsem od zaloge, ki sem jo imela na startu. Me prav veseli, ko vidim, da tudi drugim raste buši in da je tudi moj že nosečniški - se je kar lepo preoblikoval.Skye in Kodrana tudi vajina bušija se že lepo kažeta, v naslednjih tednih se bosta pa hitro povečevala.

špelin@, res sem srečna, da so tvoji  rezultati taki kot je treba, da pa imaš zraven končno še eno prijetno izkušnjo pa je toliko lepše. Veš, te pa močno občudujem, glede na tegobe s katerimi se spopadaš uspeš ostati pozitivka, duhovita in srčna oseba.
80kaja, bravo za uspešen GPuser posted image .
Sončnica Sandra, držim pesti za današnjo MF. Veliko užitkov ob gledanju user posted image na UZ.
Taula in Aurea vidve se pa čim prej pozdaravita. Aurea, bravo za dobro opravljeno MF!
Kodrana, tudi mi2 sva hotela kupiti rdeč voziček, ker pa sva kupila rabljenega imamo modrega, no sedaj, ko imamo user posted image , je pa to še sploh v redu. Ena izmed vas je omenila, da je modra precej temna - mi imamo košaro bolj temno in sam voziček svetlejše moder - verjetno, ker je starejši model. No, važno je, da bo služil svojemu namenu. Zanj smo se odločili, ker je primeren za rolanje. Vem, da ga bo med rolanjem poskušala vozitu tudi naša user posted image in zato je nujno potrebna zavora, ki jo ima na ročaju.  Zgleda, da lahko ustanovimo Qunniyev klub, ker nas bo zgleda veliko s temi vozički.
CatJa,
tudi tebi čestitke za MF user posted image
Anitka, tebi pa vnaprej vse naj, naj in eno user posted image za rojstni dan. Lepo praznuj in si mirno privošči en košček tortice. Če bodo toplice, ki ti jih somajčice priporočajo zasedene, lahko poskusita tudi na Gorenjskem -Bled in Kranjska Gora ali pa morda Portorož. Ena je omenila Salzburg, ki je okoli Božiča prav čaroben. Ko sem bila tam (mnogokrat sem morala službeno tja, vendar je bil malokrat čas za center) sem presenečena ugotovila, da imajo tam trgovinico z novoletnimi okraski, ki je odprta celo leto, nasproti nje pa je trgovinica z velikonočnimi okraski, ravno tako odprta celo leto. Zanimivo, ne? Sprehod po njihovih ulicah je za ženske očke prava paša za oči.  Podobno je na Dunaju. Želim vama, da najdeta prijetno destinacijo in preživita čudovite dneve v troje.

Mi2 s user posted image pa nadaljujeva z domačo pekarno, za nalogo sem si zadala pravo paleto domačih piškotov. Zaenkrat jih puskusni  zajčki zelo pohvalijo. Končno sem oddala tudi čestitke na pošto, so ratale zelo posrečene - za spomin sem jih celo poslikala. Tudi novoletna jelka je okrašena - letos po moje - v stilu barv v dnevni sobi - no, obiski jo hvalijo, moja2 pa pravita, da ni lepa, ker ni pisana - le kje imata čut za estetiko?

No, mi bimo kot rečeno lahko mirno uživali v božičnem in novoletnem vzdušju, sedaj, ko imamo rezultate, saj se mi je uresničila želja, ki smo jo v pismu dobrima možema zapisali. Zdaj pa bom končno poskusila it spat in vam bom nehala morit jutro z dooooooooooolgimi posti.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.12.2007 5:34:09   
Katina
Še vedno ne morem spat - zgleda da je to razburjenje ob novici.

Še to sem pozabla povedat, da smo vstopili v 20t. Še nekaj dni, pa bomo prekoračili 1/2 user posted image . Kmalu po NL pa nas čaka MF, upam, da bo G imela tokrat ta fancy UZ. Če bo imel moj user posted image čas, ga bom povabla zraven, pa še po user posted image bom šla v šolo, če bo hotela zraven.

Sem vam hotla skuhat svežo kavico, pa je ne znam prilepit! Help!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.12.2007 6:31:58   
Skye
Jutrouser posted image

No vam bom pa jaz ponudilaa kavico namesto Katine...izvolite user posted image

Katina čestitkeeeeeeeeeeeee za tvojega junaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako lepo je slišati take lepe novičkeuser posted image

Skye, noro, saj se ti buši skoraj nič ne pozna, pa maš 2 korenjaka notri .. kr ne morem verjeti , da je to mogoče

A misliš da je majhen?.......men se pa zdi že prava gorauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Skye, tvojega  se sploh ne morem nagledati - tak curkček, da bi ga kar pojedla

Tak cukrček je sam na slikici....drugače pa je prava trma, ki se ne zaveda da je tko majhen in bi se spoprijel z vsakim velikanom (tud dogo) če je treba ...v glavnem pravi terieruser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aure

Kodrana in Taula, tole kar berem o zadaj ležeči posteljici me je kar malo zaskrbelo... glede križa mislim, saj imam v ledvenem delu malce krivo hrbtenico in bo treba verjetno počasi začeti s krepitvenimi vajami za ta predel.

Aurea tud jaz nimam ravno super hrbtenice (prehitro rastla v mladosti), pa nosim oba zadaj. Trenutno me še križ nič ne boli....upam da tako ostane. Bom pa povprašala G ali obstajao kakšne posebne vaje.

< Sporočilo je popravil Skye -- 21.12.2007 6:35:40 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.12.2007 8:47:20   
špelin@
Katina: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JUHUHU!!!!!!!!!!!!!! Tole je taprava novica za čudovit začetek dneva user posted image user posted image

Skye, poznam teriersko kri user posted image  Imam doma hudo trmo od višavke, ki tudi izgleda kot ena igračka, ampak v živo je user posted image  Največji štos je, da si vragec pesjanski drzne lajati na večje pse, ki bi jo zmazali za malico, manjše pa čisto ignorira user posted image  Da ne govorim o (ne)ubogljivosti user posted image

Anitka, sem malo razmišljala - jaz si že dolgo želim iti na Dunaj in bi takle čas zagotovo izkoristila za en lahkoten potep, če bi bile okoliščine primerne user posted image  V Salzburgu sem že bila in zna biti res pravljičen, sploh če si v pravem razpoloženju user posted image

Jaz se zdaj odpravljam še k zobarju, da dobim novo plombo - stara je držala še vse od osnovne šole, potem pa v obupnem stanju padla ven user posted image

Samo user posted image  še spijem user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.12.2007 9:34:06   
aurora28
Dobro jutro čvekice user posted image user posted image !

Za začetek naj čestitam vse ki ste imele GP in morfo user posted image user posted image user posted image .
Fešta je za menoj in imela sem se krasno, malo me je ciper prezeblo, kljub temu, da sem bila debelo oblečena, ampak najboljši del zabave je bila pojedina user posted image . Pohvale so letele user posted image .

Danes sem dopolnila 21 tednov user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam na morfo, da bom lažje zadihala, saj veste kaj vse namuser posted image roji po glavah dokler ne vidimo našega user posted image , ko pa ga vidimo si na veliko oddahnemo. user posted image

Ampak zunaj pa je ratala prava Sibirija user posted image user posted image user posted image

Moje risarsko-slikarske mojstrovine se že poznajo, ker imava z mojim v kuhinji steklo v vratih sem naredila rožice in metuljčka in nastal je lep travnik user posted image , na vhodnih vratih krasi božiček, danes pa bom še dokončala ribice za kopalnico.

Punce komaj čakam, da pride spalnica, da si jo urediva. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.12.2007 9:58:20   
kodrana
aurora28user posted image  za 21t. mi smo jih danes napolnili 17Tuser posted image .
samo, da ste se imeli lepo na fešti.. važno, da je bila hrana okuser posted image . kar se tiče mraza, je res mrazzzzz..
verjamem, kako se veseliš spalnice, kajti mi2 si štimava kuhinjo, jedlinico, dnevno in se res veseliva. moj user posted image  non-stop nekaj ustvarja. je poknaufal, pokital, prebelil..sedaj bova položila laminat.. komaj čakam.. user posted image

špelin ja, tale mačkonček je res cukerček. tako eleganten maček in pogumen ter zelo radoveden. če kaj delaš zunaj, takoj pride zraven in z zanimanjem opazuje. res je cukerček. samo zdaj ga nič ne prijemam, ker še nisem prebolela toxe in mi je kar malo hudo. ampak na prvem mestu je otročiček.

jaz bi imela tudi nosečniško majico z napisom..samo ne vem, če se bo božiček kaj takega spomnil..

Katina, no potem ste prav trofli. meni je vseeno za spol, gotovo bova imela rdeč voz. ja, res bi lahko imele svoj klub qunnijevuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.12.2007 10:00:34   
špelin@
Tako, sem nazaj user posted image  Skoraj zmrznjena user posted image  Še vedno pljuvam ostanke plombe ven in sem jezna sama nase, ker se zjutraj nisem dobro najedla - eno uro ne smem jesti user posted image  Najbolj hecno je bilo, ko mi je zobar šaril po ustih, jaz pa sem poslušala, kako revežu kruli po želodcu user posted image  Ampak je to očitno nalezljivo, ker zdaj tudi meni user posted image

aurora28, user posted image  za fešto. Super, da si se imela lepo user posted image  Bravo za vse umetniške stvaritve user posted image  Ko si v pogonu, ne smeš nehat user posted image  Kdaj pa dobita spalnico - saj si verjetno napisala, ampak sem spregledala?

Na hitro še zložim perilo, potem pa šibam k mami po malo piko.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!