|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
23.12.2007 10:44:33   
Estrella*
MAJČICE 2008 

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(GP: 11.01.), NS:user posted image , MORFO:?,  Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(GP:10.01), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +5kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (morfo: 27.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:104cm, +6Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (GP: 22.01.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita , 1.user posted image ,
(GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +3,5Kg)   

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image
,
(morfo: 7.1.)(3D:18.01), NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,(morfo:17.12.),
NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (morfo:07.01.),
NS:user posted image , AC:user posted image  , MORFO:

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image (morfo:27.12)

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:user posted image ),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(morfo:27.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (morfo:15.01.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image ,(morfo:10.01.)
(O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.)(morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ),(morfo:16.01.) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , (morfo:08.01.)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image  , (morfo:08.01), NS:user posted image , Ljubljana
22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (morfo: 07.01.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 96cm, +3kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (morfo:18.01.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 80cm /+10cm/; +2kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006, (GP:18.12.)            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,
(morfo:7.1.) NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:28.12. )(3D:29.12) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+5,5kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (morfo:17.01) , NS:user posted image , MORFO: ,NM

(O:XXcm, +3kg) 
user posted image  martina 25 (82´),(morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (morfo:16.01), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +2kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +1kg )   
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  
(GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017
SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.12.2007 10:45:58   
Naty*
Jutro! Js se še vedno sestavljam skupi od današnje nočiuser posted image ....mel smo en špil v Podskrajniku (verjetno itak sam notranjke vejo, kje je to user posted image ) in sva z lubijem prišla ob pol petih domov. Sicer sem že zdavnaj rekla, da ne bom več pela, ampak me kr zavede, pa grem zraven user posted image ...

Taula, aurora, Tamara hvala za čestitke za sinčka od prijateljice user posted image ....sej ne znam razložit, ampak ko mi je sporočila, da je rodila, se mi je kr kamen odvalil od srca, ker smo skoz čakal kaj bo. Je pa tak drobčken fantiček...2820g pa 49cm, ampak glavno, da se je vse vredu izteklo. Ampak poslušte tole....prišla je v porodnišnico in rekla, da SE JI ZDI, da bi lahko mela popadke, ampak ni bla sigurna, na mizi je mela prvega, ki je bil konkreten. In ugotovijo, da je že 7 cm odprta. Pol so ji pa mehur predrli pa akcija. Je blo pa res baje hitreje kot pri prvem. Upam, da bo pri men vsaj pol tolk na hitro šlo...

Kar se službe tiče je vse res. Ni je službe, ki bi bila vredna, da bi za njo žrtvoval privatno življenje....vsaj po mojem mnenju. Zdej me je (končno) vsaj izučilo.

Estrella* js sm pa pri tvojem prvem postu spregledala avatar, pa razmišljam...zakaj se pa tale ni nč predstavila??? user posted image  No ja....sej sm pol kmal ugotovila.

Nč vse me boli tko da grem še mal počivat, pol greva pa ven jest, ker se danes nobenmu ne da kuhat...al pa počet v bistvu karkoli user posted image ..

Uživajte nedeljo!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.12.2007 11:24:55   
Anitka
Ojla čveke!

Kako? Na hitro vas pozdravim, ker šibamo na kosilo. Sem imela včeraj RD pa moramo malce proslavit z družino. Joj danes veliko hrane, jutri pa tehtanje na GPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite in se kasneje obširneje beremo

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.12.2007 11:47:15   
Taula
Estrella*: dobrodošlauser posted image  Dobro da imaš isti avatar še, drugače bi mislila da imamo novo majčico.user posted image

Jaz sem danes sitna sama sebi. Zadnje čase mi noro paše čokolada, kar se pozna na vagi.user posted image user posted image  Sem še v fazi zanikanja kg.user posted image  Vago sem kar pospravila pod posteljo da drugega leta. Me je kar strah kaj bo rekla na morfi, katero imam ravno po praznikih...super, do takrat bodo kile gotovo šle še gor.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.12.2007 13:48:55   
Estrella*
Anitka, malo pozno a iz srca;

user posted image

Taula: Če te kaj tolaži, sem tudi jaz v "zanikanju". Tehtnica ravno tako pos posteljo, kjer se na najej nabira le prahuser posted image . Ni nam pomoči. Na kg, bomo mislile kasneje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.12.2007 14:39:12   
aurora28
Anitka vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taula ne se sekirat za kile, tudi meni kar bežijo gor, do 21. tedna 2/7 sem se zredila 6,5 kg, torej od zadnje evidence + 0,5 kg. user posted image Obseg trebuha pa zdaj meri že 107 cm, torej + 3 cm. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty tvoj user posted image bo pa velik žurer user posted image user posted image user posted image , ker že zdaj mamica žura, kako bo šele on žural.
user posted image

Jaz sem tudi nazaj, sem se pri svojih starših tako najedla, da sem komaj dihala user posted image in potem pridem domov in si odprem še čokolado. Se mi kar rola.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.12.2007 14:52:25   
Estrella*
user posted image PREGLEDI DO KONCA LETA 2007user posted image

24.12.2007: Anitka(GP)

27.12.2007: Aurora28(M), .muki.(M), Katty82(M), Buccka(M), BOJANC(GP)

28.12.2007: Skye(GP)

29.12.2007: Skye(3D)

31.12.2007: Špelin@ (GP)

user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image

04.01.2008: Najča(M), Naja(M), Narava (GP)

07.01.2008: Aria81(M), Taula (M), Estrella*(M), TamaraJ (M), Kaja08 (GP)

08.01.2008: Katina (M), Kastanjeta(M), Zalazoya (M)

10.01.2008: Petrahh (GP), 80Kaja (M)

11.01.2008: Čmrlika (GP)

15.01.2008: Naty (M)

16.01.2008: GoYa (M), Nataša34 (M)

17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M)

18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M)

22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), BOJANC (M)

Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.12.2007 14:58:57   
Estrella*
Aurora: Tudi jaz počasi, a vztrajno capljam za tabo s cm in kg. Sicer pa si vse želimo vidnih bušijev, za to morajo cm poskočiti, kajne?
 Kaj si pa dobrega papcala pri mami? Daj nam zaupaj, da bomo imele kakšno idejo za kosilo...

Katera še ni javila datuma naslednjega GP in želi biti na seznamu, naj javi, da jo dodam.

Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.12.2007 15:12:57   
aurora28
Estrella* moja mami se je zelo potrudila in za kosilo skuhala:

kokošjo juhico
skutine  štruklje
gobova omaka z grahom
piščančji panirani zrezki
zelena solata s koruzo.

Ekola, vse to sem pojedla in nato sem komaj dihala, še sreča da sem šla nazaj domov peš in sem se malo sprehodila.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.12.2007 15:19:21   
Estrella*
Aurora: Mnjami, same dobrote...Sem vsa nažrta, a se mi je ob jedilniku kar nekako vrnil tekuser posted image

Grem malo odremat...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.12.2007 15:33:25   
Naty*
aurora ja tale najin bo zihr glasbenik, že zdej mi z brcanjem kaže, keri komadi so mu všeč, keri pa ne user posted image . Upam sam, da ne bo preveč žuriral vsako noč takoj po rojstvu, namesto da bi spal user posted image . Js mam tud rada, kadar se grem k nam domov fajn najest. Pa še luškan občutek je, ko nas razvajajo zdej ko smo srečke user posted image  ane user posted image .

Taula js mam tud obdobje, ko mi ful paše čokolada. Sploh s celimi lešniki..mmmmm.....ampak... Mogla sm se ji odrečt, zarad slabih wc izkušenj user posted image . Nekak je lažje ne jest čokolade, kot pa trpet pol. No je pa res, da se pol tolažim s kako drugo vrsto hrane, pa smo na istem. Kile in obseg (pa ne sam bušija) vztrajno rastejo user posted image .

Anitka vse najboljše za teeee, vse najboljše za teeee, vse najboljše draga Anitkaaaaaaaa, vseee najboljše za teeeeeee!!!!! Odpeto posebi za tebe... Ker na tale rojstni dan nisi sama, ampak imaš nekoga vedno s seboj, ti želim, da bi se skupaj do maja in od maja naprej lepo imela, da bi bila oba zdrava in srečna in da bi se v tvoji novi povečani družinici imeli zelo, zelo radi user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.12.2007 16:47:30   
buccka
Anitka tudi z moje strani vse naj naj.Najlepše user posted image pa itak dobiš majauser posted image

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.12.2007 17:07:37   
Katina
Vsem res lepa hvala za čestitke. V petek sem imela kar težave in kar hude bolečine, tako, da sem kar počivala, sedaj je boljše. Vikend je pa seveda bolj zaseden, zato imam bolj malo časa priti na net.

nataša34, bravo za user posted image , boš pa v januarju lahko uživala na UZju.
teodoral oz.estrella*, sem uspela skontat, da si to ti. Mi smo imel v SŠ knjigo za španščino v kateri je nastopala Estrelle Fugaz (zvezdni utrinek). Si se tudi ti učila špansko?

TamaraJ, vetrce sva mi2 z user posted image naredile same, trenutno sva spekle 8 vrt piškotov, obe tako uživava v tem, pa še druživa se. Gre nama pa kar dobro od rok, sva prav posrečen tim. No, vetrci so najbolj na udaru in bo kmalu treba spečt drugo rundo. kar se pa paketov tiče sem tudi jaz opazila, da je sedaj nov e-paket. Po novem letu bom začela malo brskat po spravljenih stvareh in ugotavljala kaj imamo in česa ne. Mislim, da je oblačil kar polno in tudi pripomočke imam shranjene, tako, da do večjih nakupov ne bo prišlo. Nimam pa plenic. Tudi jaz sem vidla trip-trap stolček v ponudbi ampak ne vem ali je kvaliteten. Vem da so originalni Stokke zelo dragi. Mi lahko katera pove, ki ima doma kakšno drugo firmo kako je zadovoljna z njo. Ne bi namreč rada vidla, da se naš user posted image prevrne.

Naty*, vidim, da imaš tudi ti v službi lep sprejem, tudi meni se to dogaja. Ko sem visela po 10-12 ur v službi, pa še kakšen vikend zraven je bilo vse OK, vendar se mi že takrat ni niti nihče zahvalil ali me pohvalil, kaj šele, da bi bila deležna kakšnih ugodnosti, čim pa sem ostala na B, se je ljubezen v trenutku ohladila in šef mi je dal vedeti, da nisem zaželjena, tudi pri izplačilih, ki mi pripadajo me ne precej prikrajšam in razmišljam o tem, da bi si priborila kar mi pripada. Bravo za prijateljico, ki je donosila in rodila zdravega user posted image ! Dobra si, da zdržiš do zgodnjih jutranjih ur. Jaz sem precej večja zaspanka kot prej, ampak paše.

Aurora28, niso povedala s kje odstranjuješ barve za steklo, če jih s steklene površine si lahko pomagaš s strgalcem za čiščenje steklokeramične plošče.

Buccka, lep buši, jaz sem v 20t na kar precej podlage in povem, da je moj tak, kot bi bila v 7.mesecu user posted image user posted image user posted image , vendar vsaj zgleda user posted image , ne več samo podložen.

Anitka še enkrat čestitke za user posted image user posted image .

Aja, by the way - prejela sem rezultate izpita. Uspešno sem ga opravila. user posted image No, po novem letu me čaka pa naslednji. Glede na zavzetost pri učenju bo kar kriza, bolj me mikajo prednovoletne aktivnosti: izdelava voščilnic, pečenje dobrot, okraševanje, zavijanje daril in druženje... Saj je ta čas le enkrat v letu in ga z veseljem pričakujem. Zdi se mi tako čaroben, še bolj pa me veseli, da smo takrat z družino več skupaj. No, naslednji teden se odpira sezona obiskov in druženja, komaj čakam.

Upam, da niste že site mojih dolgih postov, vendar sem si zdaj končno vzela čas, da malo pokomentiram. Lep vikend še naprej

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.12.2007 17:31:57   
aurora28
Aurora28, niso povedala s kje odstranjuješ barve za steklo, če jih s steklene površine si lahko pomagaš s strgalcem za čiščenje steklokeramične plošče.

Katina motive želvic sem imela nalepljene na ploščicah v kopalnici, zato jih zdaj dobro namočim z glizi gobico in malo počakam, nato pa z nohti čoham dol user posted image . Si mi pa dala dobro idejo za strgalo. Hvala ti. user posted image

Čestitke za uspešno opravljen izpit! user posted image user posted image user posted image Je tebi tudi pomagal user posted image . Sem opazila, da imamo zelo dobro motivacijo odkar smo user posted image in nam vse, česar se lotimo gre zelo dobro od rok. user posted image user posted image user posted image

Danes bom poslikala vse moje umetnine.

Se mi je tako luštalo nekaj peči in sem spekla rolado. user posted image Recept je čisto preprost:

5 jajc
10 dag sladkorja
10 dag moke
1 vanilij sladkor
1/2 pecilnega praška
rum

Postopek: rumenjake ločiš od beljakov in iz beljakov stepeš trd sneg. Rumenjake, sladkor, vanilij sladkor in rum najprej penasto vmešamo, nato postopoma dodamo moko, v katero smo predhodno vmešali pecilni prašek. Vse skupaj dobro premešamo in na koncu na roke umešamo sneg. Maso zlijemo na peki papir in rolado pečemo 10 minut na 220 °. Ko se rolada speče jo skupaj s peki papirjem zvijemo in počakamo, da se ohladi. Na ohlajeno rolado lahko namažemo marmelado, puding, različne kreme... rolado na koncu po želji lahko prelijemo s čokolado. user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.12.2007 18:23:23   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Sem imela včeraj RD user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Anitka, vse najboljše!!!! user posted image  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zadnje čase mi noro paše čokolada, kar se pozna na vagi.user posted image user posted image  Sem še v fazi zanikanja kg.user posted image    

Welcome to the club user posted image , no, saj vidim, da nas je kar nekaj takih.
Ampak jutri grem pa res na vago (da bom lahko ažurirala podatke za na seznam user posted image
Sploh ne upam pomisliti, kaj bo po praznikih na tehtanju pri GP... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Naty, tudi jaz te občudujem, da lahko tako žuraš... Jaz sem zmatrana že samo od obiskov, pa če samo sedimo.

Katina, fino, da ti je zdaj bolje. A si ti tudi na bolniški? Glede službe ti dam čisto prav - kar izbori si tisto, kar ti pripada! In čestitke za izpit user posted image  Po obiskih si pa le vzemi tudi malo časa za novi izpit, če ti bo zneslo, saj boš potem veliko bolj pomirjena vstopila v novo leto.

Aurora, vidim, da si imela tudi ti danes kuharsko žilico, jaz sem tudi pekla - skutno-marelični štrudelj - mljask.
Zdaj, ko sem končno osvojila novo pečico, bodo večkrat na sporedu kulinarične specialitete.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.12.2007 18:44:41   
Estrella*
Waw, punce vidim, da ste dobro podkovane v peki slaščic. Pohvalno. Jaz sem danes tudi spekla višnjev kolaček. Vendar ga je že skoraj zmanjkalouser posted image SEdaj ko sem doma, samo gledam kaj bi spekla in seveda popapcala. Imam srečo, da je možiček tudi sladkosned in mi pomagauser posted image

Katina: Res lepo, da se bolje počutiš. Čestitke za opravljen izpituser posted image . Glede dela, ki te čaka v prihodnjosti...ni panike, kot lahko vidimo imaš zanesljivo pomoč v strejši user posted image  in ni vraga, da vama s skupnimi močmi  uspe!
Glede španščine; res sem se jo učila in mi je najljubši jezik. Bila sem tudi v J Ameriki, kjer sem jo uspešno prakticirala. Upam, da bo še kakšna priložnost. Drugače pa si močno želim učiti francoščino...nekeje v prihodnosti...
V službi pa jim le pokaži, da se s teboj ne bodo igraliuser posted image .

Naty: Te kar občudujem, da zdržiš tak tempo. Jaz sem že sedaj podrta in za v posteljo. Tvoj mali se bo verjetno pridružil Timiju in bosta ustanovila svoj benduser posted image

Anitka: veliko sreče na jutrišnjem pregledu user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.12.2007 20:48:50   
aurora28
Zdajle se grem pa zrihtat in v posteljo, sem že pošteno utrujena.

Lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.12.2007 21:56:26   
Anitka
Ojla!

Najlepša hvala za čestitke in dobre želje za jutrišnji GP. Me je pa kar malce strah jutri stopiti na tehtnicouser posted image user posted image Vikend je bil tak, da se je na veliko jedlo in verjetno bo tudi rezultat tak. Le zakaj nimam pregleda v petek. Eh bo že, a ne?

Katina tudi jaz ti čestitam za uspešno opravljen izpit in le tako naprej.

Estrella* user posted image user posted image user posted image za nov čudovit vzdevek. Bom malce rabila, da se te navadim. Ali pa tudi ne. user posted image

Aurea jaz bom tudi jutri sporočila podatke za ažuriranje seznamauser posted image user posted image

Grem zdaj v horizontalo in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.12.2007 21:58:52   
špelin@
Hojla user posted image

Anitka: VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEE user posted image

aurora28, mene pa letos bolj ta lena grabi glede pečenja peciva user posted image  Ostajam samo pri piškotih user posted image

Katina: user posted image  za uspešno opravljen izpit!!!

Estrella*, dobro, da nisi zamenjala avatarja, da sem te takoj prepoznala user posted image

Naty*, mene bi pobralo, če bi tako dolgo "ponočevala" user posted image  In seveda user posted image user posted image  za tvojo prijateljico!

Mene tehtnica zaenkrat še rada vidi, trmasto vztrajam na +1 kg. Sploh mi ne teknejo "težke" jedi, bi pa požrla na tone sadja, če bi ga toliko imela doma user posted image  Danes sem se basala s kislo repo user posted image

Vsem pošiljam tople pozdravčke iz lepo pospravljenega stanovanja - beri: "čudeži se dogajajo, če se najavijo obiski" user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.12.2007 8:37:05   
Estrella*
Jutro majčice!

Sem ravno s sprehoda z user posted image . Imamo -4 st in nekaj snegeca za vzorec.
Ker me je grabila lenoba pri nakupih daril, moras sedaj nemudoma v Lj. po darilca.
Uživajte v toplih domekih in se oglasim kasneje!
LP
Nina

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.12.2007 8:50:57   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pijem user posted image , mož je šel k mesarju user posted image

Estrella*, pri nas je vse belo, dol so padajo prav debeli kosmi - tokrat se tudi jaz te idile veselim, ker nikomur ni nikamor treba in se bom jaz lepo grela, punci in user posted image  pa bodo šli delat snežaka user posted image

Mene čaka še zavijanje daril za user posted image  in zame user posted image , drugo je že vse varno soakirano in skrito v omari med spodnjim perilom user posted image

En čudovit dan želim vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.12.2007 9:45:49   
eole
dobro jutro!
že lep čas se vam nisem oglasila. kar ni časa ... tudi prebrati nisem uspela vsega ... bom med prazniki, ko bo več časa user posted image  a je ša katere poleg mene danes v službi?

aja, morfologijo imam 18.1., estrella prosim, dodaj na seznam.
lep dan vsem, pa tudi lepe praznike.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.12.2007 10:19:51   
Taula
Jutro vsem.

V Lj ni nič snega, samo leden dež je bil. Sem že pred 7h čistila avto ker sva ga peljala na redni servis.user posted image  Baje bo zvečer snežilo, bomo videliuser posted image
Drugače je pa zjutraj klicala sestra od user posted image , da je nečak zbolel in da ne vedo ali ima norice ali ošpice. Jaz sem norice imela ful mile, ampak sej jih imaš le enkrat?user posted image  Upam da nima nič od tega.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.12.2007 11:05:41   
Pepita
Dober dan, tudi od mene ko se redkeje oglašam.
Najprej za seznam: MORF. sem imela prejšnji teden (vse OK; spol vem, pa ne povem user posted image ). Zredila sem se dodatni kg. Me ja pa kar panika, ko me je strah naslednjega tehtanja, ko sedaj smo jeeeem. Groza, 1 teden sadnih dni bi bil premalo po vsem tem. Naslednji pregled imam 15.1. 11.1. pa začneva z materinsko šolo.

Drugače pa je najin/-a user posted image pravi divjak. Brca kar naprej, najraje pa ima moj mehur, mu zgleda žogo predstavlja user posted image . Zadnjič sem bila na koncertu, to je šele bilo veselo je kar poplesaval/-a po trebuhu, upam, da bo potem tudi rad/-a plesal/-a in ne bo po atiju, ki ne pleše user posted image .

Vam vsem in vašim bližnjim pa danes želim OBILO MIRU IN BLAGOSLOVA NA TO SVETO NOČ.

Vesele praznike!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.12.2007 15:46:37   
Estrella*
MAJČICE 2008 

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(GP: 11.01.), NS:user posted image , MORFO:?,  Maribor (O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(GP:10.01), NS:user posted image , MORFO: 

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (morfo: 27.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:107cm, +6,5Kg )
user posted image   Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (GP: 22.01.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image , NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita ,
1.user posted image , (GP:15.01.) ,MORFO:user posted image , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +4,5Kg)   

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image ,
(morfo: 07.01.)(3D:18.01), NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (morfo:07.01.),
NS:user posted image , AC:user posted image  , MORFO:

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image (morfo:27.12)

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:user posted image ),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(morfo:27.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (morfo:15.01.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image ,(morfo:10.01.)
(O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´),(morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ),(morfo:16.01.) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), (morfo:04.01.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , (morfo:08.01.)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (morfo:04.01.), NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image  , (morfo:08.01), NS:user posted image , Ljubljana
22.Maj 2008
user posted image   Estrella*/Medvode/ (74´), 3.user posted image (morfo: 07.01.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 96cm, +3kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (morfo:18.01..), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (morfo:18.01.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 80cm /+10cm/; +2kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006,            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
(morfo:07.01.) NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:28.12. )(3D:29.12) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+5,5kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (morfo:17.01) , NS:user posted image , MORFO: ,NM

(O:XXcm, +3kg) 
user posted image  martina 25 (82´),(morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (morfo:16.01), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +2kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +1kg )   
user posted image  Kaja08
(78´), 1.user posted image  (GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017
SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!