špelin@
|
Dobro jutro Danes me pa res kar razganja od dobre volje Dolžna sem vam (če se vam ljubi brati ) še kompleten opis včerajšnjega pregled. Uro sem imela malo pred eno, ampak je imel zdravnik takrat še predavanja in sem čakala do pol treh. Na srečo sem v čakalnici spoznala en kup krasnih čvekic in nam ni bilo dolgčas Nisem pa še doživela, da bi se mi kdaj zdravstveno osebje tako opravičevalo za zamudo - mi je bilo že kar nerodno Najprej so se mi opravičile sestre, nato mlada zdravnica, ki je dr. Kobala pri določenih zadevah nadomeščala, potem pa še zdravnik, ko je prišel. Vsi resnično prijazni, prav dobro sem se počutila tam. Ko me je dr. Kobal pregledoval, je bil izredno nežen, kar naprej m je govoril, da ve, da boli, ker je v nosečnosti se še bolj občutljivo - ampak hec je, ker mene NI niti malo bolelo, samo rahlo zoprn občutek je. V bistvu bolj nežnega pregleda še nisem doživela! Ves čas pregleda mi je sproti vse razlagal, najbolj hecno je bilo, ko je rekel, da bo zdaj malo tiho, ker bo gledal noter Vzel mi je še bris in povedal, da smo čez kritično obdobje, spremembe pa so ostale približno enake, kot so bile prej Naslednji pregled imam konec februarja. Še enkrat vsem NAJLEPŠA HVALA, ker ste zame stiskale pesti teodoral, aurora28: krasna trebuščka Na 3D UZ ne bom šla, razen če bo moj G imel dober dan in bo pri morfologiji malo preklopil na ta način, ker ima precej nobel mašino. Samo po moje ne bo, ker sem mu in mu bom še stopila na žulj 80kaja, ne bit žalostna, nismo pozabile nate. Samo človek ob vseh tegobah malo spregleda nosečko, ki nima nobenih težav Zdaj si v tednih oz. mesecih, ko je nosečnost najlepša in uživaj Pa seveda za danes!!! narava, ful dober avatar Namesto porodnih zgodb na Zone Reality, ki so tudi meni občasno rahlo čudaške (al pa ornk ), si raje oglej Mein Baby na RTL-u, so bolj našim podobni porodi Pa še prijetno skup spravljeno je vse skupaj, da človek res uživa ob ogledu Kar se avtobusov in tudi vlakov tiče, ti pa čez čas začne dol viseti (vsaj meni je) in mladce lepo zbajkaš s sedeža in je. Poveš, da si noseča in boš, če ne bo vstal, sedla v njegovo naročje. Verjemi, večini postane hitro nerodno in vstanejo. Meni se je v tretji nosečnosti zgodilo, da en tipson ni hotel vstati in sem se res usedla nanj No, nisem glih zmaj, ampak mu je bilo takoooo nerodno, ker se je cel avtobus s šoferjem na čelu režal aurora28, ti se kar lepo zrihtaj za fešto, si zaslužiš mali pingo: Jooooooj, punce, skoraj celo uro sem brala vaše včerajšnje poste Zagotovo sem kaj vmes spregledala - o strijah bom pa raje kdaj drugič
|