|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
15.12.2007 22:24:59   
špelin@
Naty*, VSE NAJBOOOOLJŠE user posted image user posted image user posted image

TamaraJ, o tem, kdaj pride duša v telo, imam eno čisto osebno izkušnjo - bom drugič mogoče bolj natančno obrazložila. Gre za trenutek, v katerem se zaveš, da nekaj enostavno VEŠ. Čeprav tega drugim ne znaš razumsko obrazložiti. Meni se je ta izredno močna in globoka izkušnja zgodila v tretji nosečnosti.

Aja, mož je včeraj šel iz službe šele malo pred polnočjo, sem do enih pisala novoletne voščilnice, ker sem ga enostavno morala počakati user posted image  Punci sta zaspali na najini postelji, midva (no, mi trije user posted image ) pa sva se potem tistih nekaj uric stiskala na postelji velike pike user posted image

Lahko nočko vsem user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
15.12.2007 22:30:11   
kodrana
KAHLO tudi jaz držim pestke, da boš čim prej spet srečka nosečka z zdravim user posted image  in to ne dvomim, da bo kmaluuser posted image .

Naty le glej, da lepo izkoriščaš vikend. pa da se razvajata s tvojim..

danes nisem našla takoj našega user posted image  z AS. zdaj zadnje tedne sem ga skoraj vedno našla takoj. pa me je malček panika, moram priznat. no, pa sem toliko časa krožila po bušitu, da sem ga/jo zbudila in se je zaslišal user posted image . očitno smo spali v takem položaju, da mamica in ati nista nič slišala..

Tamara zanimiva tema. jaz se nisem nikoli o tem spraševala. bolj razmišljam z biološkega vidika. celici se združita.. delita.. in tako začne nastajat novo bitje. to bitje ima že neko dedno zasnovo, ki določajo njegove značilnosti, ko se bo rodil in razvijal. okolje ga še dodatno izoblikuje. če se naredi splav ali je karkoli narobe, potem se nikoli ta osebek ne bo razvil.. v osebnost. o duši, kot taki pa ne razmišljam.
je pa tema za razpravljat. kje si to našla, da še jaz prečekiram.

nič, moja ljubezen me kliče, da pridem k njej.. je sitkan, če ga dolgo pustim samega. moški so kot otroci. ampak brez njih ne gre. moj oboževani user posted image .

lahko nočko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
16.12.2007 6:53:19   
Estrella*
Jutro!

Vidim, da se vse še veselo stiskate k svojimuser posted image . Nedeljsko jutro nam je prineslo čisto malo snegeca, res bolj za seme.
Sem v službi in že nesetrpno čakam konec, ko se bomo odpravili praznovat rojstni dan mojega sončka(5) in njegove prijateljice(3).
Dedek mraz je bil uspešen, mali je dobil kar nekaj uporabnih učnih pripomočkov, ki jih je bil začuda bolj vesel kot sladkarij.

TamaraJ: zanimivaa tema. Moram še malo premislit.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
16.12.2007 10:32:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Sem v službi in že nesetrpno čakam konec, ko se bomo odpravili praznovat rojstni dan mojega sončka(5) in njegove prijateljice(3).

Uživajte v praznovanju, junačku pa VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
16.12.2007 11:01:06   
aurora28
Dobro jutro vsem souser posted imageuser posted image user posted image user posted image

Midva sva ga včeraj žurala in je bilo super, sva prišla ob enih zjutraj domov, ful je bilo super, druščina ta prava, še obdarili smo se in najedli kot veliki. user posted image user posted image user posted image Včeraj se žal nisem slikala, ker nama časovno ni zneslo, sva zelo hitela.

Teodoral pri nas pa je zapadlo 10 cm snega in je super, najina user posted image je tak norela, ej prav super vzdušje je, ko se sprehajaš po snegu in nate še pada sneg. Tako romantično. Pridne bodite in uživajte to nedeljsko popoldne. Midva greva danes še na eno rojstnodnevno zabavo k mojemu nečaku.
user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
16.12.2007 16:47:08   
katy82
Čau mačke

Že dolg se nism oglasla tko da najprej tebi Naty vse naj najuser posted image user posted image user posted image pa da bi blo vse po sreči s tabo in tvojima fantoma

Hotla sm pa še to rečt,da mam tud jst morfologijo 27.12. tko da bo treba velik pesti držat,pa bi fehtala če me dodate na seznamuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
16.12.2007 18:18:09   
Taula
Naty malo pozno, ampak iskreno..vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image   Buši je pa user posted image user posted image

Čmrlika in Petrahh čestitke za super rezultate za morfo.user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila na Gorenjskem čez vikend. Snega ni bilo NIČ.user posted image  Sem si kupila eno user posted image  bluzico za službo..je bila ful poceni, samo 17 evrov, pa še da se jo nositi do konca.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
16.12.2007 18:21:10   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
mam danes rojstni dan !

VSE NAJBOLJŠE!!!!

Lep dan!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.12.2007 18:37:51   
Estrella*
17.12.07      user posted image  majanagaja, user posted image  modrooka

20.12.07      user posted image  CatJa,  

21.12.07      user posted image  Sončnica Sandra***

27.12.07     user posted image  .muki.,user posted image  buccka, user posted image  Aurora28 

04.01.08     user posted image  najča, user posted image  Naja3

07.01.08     user posted image  Aria81, user posted image  Taula, user posted image  Teodoral, user posted image  TamaraJ

08.01.08     user posted image  Katina, user posted image  Zalazoya, user posted image  Kastanjeta

10.01.08     user posted image  80Kaja

15.01.08     user posted image  Naty

16.01.08     user posted image  GoYa

17.01.08    user posted image  narava

18.01.08    user posted image  sesil

22.01.08    user posted image  mali pingo, user posted image  BOJANC

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.12.2007 18:43:46   
Estrella*
Joj, kak  me zajuser posted image  ta seznam. Upam, da veste, da je to seznam za Morfologijo.

Mi smo nazaj s praznovanja rojsnega dne. Najedli in napili smo se za 2 in to dobesedno. Hlače sem si morala odpet, da sem lahko vse vase spravila.
Še dobro, da nimam jutri GP in strašnega tehtanjauser posted image

Kje ste vse majčice? Med vikendi nikjer nobene na spregled. Upam, da je za vami uspešen vikend in se že pripravljate na nov delovni teden.
Kdaj ve postavljete smrekico? Jaz sem jo hotela že danes, pa pravi gospoda , da je še przgodajuser posted image . Mislim, da jo bo tekom tedna. Pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 3610
16.12.2007 19:16:34   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Midva sva bila na Gorenjskem čez vikend. Snega ni bilo NIČ.user posted image  Sem si kupila eno user posted image  bluzico za službo..je bila ful poceni, samo 17 evrov, pa še da se jo nositi do konca.user posted image

Taula, a si šla potem v Lesce v trgovino za user posted image ? A se splača?

Jaz moram še kakšne hlače nabavit, zdaj samo ene nosečniške nosim, ker me stare kavbojke že tiščijo. V Lj je švoh izbira in cene so navite... meni se zdi 50 Eur preveč za nosečniške hlače, v HM sem npr. dala 26 Eur, pa so super, ravno tako trenerka. Puloverčke in majice od HM Mama so mi pa sploh zelo ljube... joj, zakaj je ta oddelek samo v Celju in MB user posted image ... 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
16.12.2007 19:18:07   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

TamaraJ, o tem, kdaj pride duša v telo, imam eno čisto osebno izkušnjo - bom drugič mogoče bolj natančno obrazložila. Gre za trenutek, v katerem se zaveš, da nekaj enostavno VEŠ. Čeprav tega drugim ne znaš razumsko obrazložiti. Meni se je ta izredno močna in globoka izkušnja zgodila v tretji nosečnosti.

Špelin@, upam, da boš kdaj zapisala to izkušnjo, me firbec matra user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.12.2007 19:22:37   
Aurea
Naty, malce pozno a - VSE NAJBOLJŠE! user posted image  user posted image

Teodoral, smrekco pri nas postavim kar na božični večer, se mi zdi najboljše vzdušje, čeprav bo letos zopet bolj na tesno s časom, saj veš, družinski obiski user posted image .

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
16.12.2007 19:29:36   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@, upam, da boš kdaj zapisala to izkušnjo, me firbec matra user posted image

Mene tudi... Jaz nisem še nič v tem smislu doživela oziroma zaznala. Moja mami ima več izkušenj kar se duš tiče, ampak ne v smislu stanja nosečnosti, rojstva...

Mi smo pa ravnokar postavili smrekico. Imamo umetno in sem se kar navadila. Postavili smo jo zato, ker je Timi tečnaril, da imajo že vsi smrekce, samo mi ne user posted image user posted image . No, zdaj jo imamo tudi mi. Mi je pa všeč, samo ponavadi se mi jo ne da postavljat..

Lepo se imejte in se beremo jutri.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
16.12.2007 19:31:56   
Anitka
Oj!

Tudi pri nas postavljamo smrečico kar na božični zvečer. Sem si pa letos zamislila okraske v rdeče-beli kombinaciji. Lani pa je bila v oranžni.

A se pri vas tudi vsi tickerji ne vidijo?user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz namreč od svojih štirih vidim le enegauser posted image user posted image

Jaz pa grem jutri malce na obisk k zobozdravniku, da malce preverimo, če vse štima. Sicer pa že nestrpno čakam, da pride 24.12., ko grem spet na GP.Pa še RD me čaka prej.

Jaz sem danes tudi kar nekaj časa iskala to naše zlato bitjece z AS. Se je malček skrivalo, pa še višje sem ga našla kot prej.

Aurea jaz tudi lahko nosim le še ene stare kavbojke, pa še tiste me zvečer že tiščijo, drugače pa se potepam naokrog v nosečniških.user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.12.2007 19:45:38   
Taula
Taula, a si šla potem v Lesce v trgovino za ? A se splača

Na Jesenice sem šla in sem tam kupila bluzico in sp.del trenerke.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.12.2007 19:52:55   
Aurea
Anitka, jaz pri tebi vidim 2 tickerja, mogoče nekatere strani malo štrajkajo... ali pa RR user posted image

Tamara, to je noro, kako ta praznična mrzlica vpliva na otroke... mislim, včasih smo par tednov prej okrasili razred in domača okna, potem pa do božiča in počitnic ni blo pretiravanja, zdaj pa nas že konec oktobra trgovci posiljujejo z novim letom...

Oni dan sem šla v Merkur po božično zvezdo in ko sem izbirala rastlinico je par metrov naprej na vsake pol minute zarjovel SLON user posted image , ki je kraljeval na vrhu božičnega aranžmaja... je blo kot v džungli user posted image , no, malo kasneje sem videla, da vrtijo v ledeni jami pod slonom film Ice Age in misterij je bil razjasnjen. Ampak še vedno sem čutila sočutje do trgovk, ki poslušajo tole cel dan.   

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.12.2007 19:58:07   
Anitka
Aurea jaz pa vidim le enega.user posted image user posted image

Ja tale okraševanja, ki se iz leta v leto pričnejo bolj zgodaj včasih res niso podobna več ničemer. Ne pravim na začetek okraševanja v decembru. Da nas pa z dekoracijami pričnejo posiljevat malodane že v oktobru. Eh, brezveze. Se mi zdi, da potem do praznikov že popolnoma vse izgubi svoj čar in namen.Mi v vrtcu smo začeli z okraševanjem v decembru. Smrečico smo že tudi okrasili in sicer v sredo, ko smo imeli delavnice s starši in smo jo potem skupno okrasili.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.12.2007 7:30:58   
Estrella*
Jutro!
Je katera za  user posted image ?
Waw, kakšna lepa barva portala! Modra, mrzla, zimska.
Tickerji delujejo! Meni dostikrat ne kaže od babystrology.

Včeraj sem user posted image  čutila skoraj cez cel danuser posted image user posted image  Prav krasen filing.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.12.2007 8:05:45   
petrahh
Teodoral in ostele ki jih zanima. . ..  ni problema za podatke.  Ko sem imela pregled sem bila v polnem 20t.

gest po UZ . . . .20 3/7
gv/tt/bpd . . . .. . .  49
obseg glavice . . . 175
obseg trebuha . . 154
femur . . . . . ..  . .  32

Teodoral . . . a si prosila še za kakšne podatke?

No pa lep dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.12.2007 9:16:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Anitka, se strinjam glede tegale okraševanja. Jaz sem se namenoma izogibala vsemu temu do preteklega petka, ko pa me je vzdušje zajelo v polnem zamahu in zdaj sem "not" user posted image user posted image  Voščilnice narejene, napisane, krašenje se začne danes popoldne, ko pride šefica iz šole user posted image  Včeraj sem bila v pravem "filingu" in sem naredila po stanovanju konkretno čistko - v smeti sta romali dve orjaški vreči navlake user posted image
teodoral, meni je tudi všeč nova barva RR user posted image  Prav krasno je prebrati o gibih otročka, se kar stopim user posted image

Evo, si grem zdaj nalit user posted image , potem pa bi še malo počvekala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.12.2007 9:36:54   
špelin@
No, zdaj si bom pa vzela čas in napisala nekaj o moji izkušnji glede duše.

Za začetek:
1. Poudarjam, da gre za moje osebno mnenje in mojo osebno izkušnjo - ne trdim, da je to edina oz. prava resnica, zato pričakujem tudi od drugih, da spoštujejo mojo zelo intimno izkušnjo. Tako kot bom jaz spoštovala mnenje drugače mislečega. Samo vzdržite se žalitev - žal je možna anonima, zato to pišem.
2. Ko se je govorilo o posmrtnih izkušnjah, je marsikdo napisal, da gre za kemijsko reakcijo v možganih. Seveda dopuščam tezo, da je kompleten fenomen duše "le" skupek kemijskih reakcij.

Kot vas večina že ve, sem izgubila sinka v 20. tednu druge nosečnosti. Ves čas po izgubi sem malo dušico čutila tako blizu sebe, da je to dejansko nepojmljivo in ne znam na kratko opisati. Ko sem zanosila tretjič, me je nekje v 8. - 9. tednu nosečnosti ponoči zbudil nek glas. Ne spomnim se, da bi kogarkoli videla, bil je le nek nežen glas, ki mi je rekel: "Mamica, nič se ne boj, zdaj me ne boš več čutila ob sebi, ker grem v telo otročka, ki raste v tebi. In punčka bom." Vem samo, da sem zaspala nazaj in ko sem se zjutraj zbudila, dušice ni bilo več ob meni. Ampak nisem se počutila osamljene, bila sem čisto pomirjena in predvsem SREČNA.

Imam pa še eno noro izkušnjo iz prometne nesreče - o tem mogoče drugič user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.12.2007 9:53:57   
Estrella*
Petrahh: hvala za izčrpne podatke. Nič drugega nisem imela v glavi. Sama zelo rada (čeprav vem, da ni pomembno) primerjam podatke o rasti user posted image . Jaz sem bila ravno s sinko na pregledu 20t3/7 in se mi zdijo idealni R za primerjavo.

Spelin@: Zelo lepo si opisala svojo izkušnjo user posted image . Meni so takšna čutenja zelo blizu in moram priznat, da si me zelo ganila. Kar se tiče čutenja umrle duše imam podobno izkušnjo z umrlo sestro in mami. Prisotnost obeh še vedno čutim. Vendar se o teh stavreh z večino ljudi ne morem pogoverjat. Žal....
Poznam pa tudi manj prijetno plat tega: vsakič ko mi je umrl kdo bližnji, sem natanko vedela , da se bo to zgodilo in kdaj. To pa predstavlja zame zelo veliko breme, ki ga moram prenašat. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.12.2007 9:56:50   
TamaraJ
Hvala spelin@ za opis tvoje izkušnje. Ti absolutno in povsem verjamem, saj me zanima dušni svet že zelo dolgo. Rada bi si tudi razložila določene dogodke, ki so se mi zgodili (dooolga zgodba, pa ni za na forum). Pa se o tem tudi skoraj bojim govoriti in pisati, saj te takoj zbombandirajo. Ena (anonimna seveda) mi je očitala, da s svojim mnenjem psihiram in kar nekaj o dušah pišem, kot da sem ušlatana. Kot si ti napisala spelin@, tudi jaz prosim, da moje mnenje vzamete kot mnenje, ki ima vsak drugačnega. Jaz verjamem v to, da nas dušica obiskuje in se seveda zadržuje pri nas v nosečnosti. Mislim pa, da se dokončno odloči za ''vselitev'' šele ko se rodi. In seveda je prisotna, saj v sebi ne nosimo mrtvega telesa, kot so mi nekatere očitale, da sem napisala. Razloge za različne pripetljaje iščemo lahko v več smereh. V vsakem primeru hrepenimo po tem, da bi raziskali naznano. In to so le teze, mišljenja, ... in seveda izkušnje nekaterih, ki jim večina na žalost ne verjame. Še enkrat poudarjam, da je to moje razmišljanje in nikjer nisem napisala, da je to dejstvo.
Sem pa vesela, kadar nekdo odkrito zaupa izkušnjo, ob kateri vse preveč ljudi zavije z očmi. Hvala

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.12.2007 10:00:20   
80kaja
majčice pozdravček še od mene....
ste pa dobro navijale včeraj za naše športnikeuser posted image ...za smučarje, plavalce, biatlonce, deskarje....mmmm sem uživala,ko jim je šlo dobro.... pa tale čaroben snegec za povrhu...super....
vas le pozdravim in zaželim en fajn teden
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?