|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
4.12.2007 13:17:23   
petrahh
čestitke taula user posted image  user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
4.12.2007 13:19:54   
kodrana
narava se strinjam.
je pa definitovno težko, če oče otroka zavrača. in ne bo skrbel za njega. če bo sama za vse. saj starši pomagajo, vendar ni to isto. vsi bi raje vidli, da obdrži otroka.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
4.12.2007 13:28:19   
Taula
Hvala vsem.user posted image  Spol....sem bila 99% da bo user posted image , je pa user posted image . user posted image user posted image Občutek me je čisto zavedel, in vse vraže...utrip ploda, računanje po kitajski tabeli (ali kaj je že tista tabelauser posted image ) kažejo narobe pri meni.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
4.12.2007 13:33:34   
Anonimen
Taula super user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image

Od ene bivše majčice user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.12.2007 13:37:23   
Taula
Od ene bivše majčice

Mogoče od te, ki ima enega luštnega sinčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.12.2007 13:38:38   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

je pa user posted image . user posted image user posted image

Lumpa, ze nagajauser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.12.2007 13:40:12   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
 Držite pesti in navijajte. Midva z mojim korenjakom sva se zmenila, da bova oba združila moči in nama bo ratalo. user posted image user posted image user posted image

Go, go Aurora... go, go!!user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.12.2007 13:41:41   
GoYa
Taula, super novička user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.12.2007 13:42:03   
špelin@
TAULA, JAZ SEM ČISTO IZ SEBE OD VESELJA user posted image user posted image user posted image  Če tole ni res najboljša novica danes user posted image  Pa ne samo danes !!!

Sem se takoj razživela, čeprav sem bila prej čisto brez energije in zaspana user posted image   Zdaj si lahko grem v miru skuhat pripadajočo user posted image
Zdaj pa bomo zadrževale dih za Katino in BOJANC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kodrana, verjamem, da je za tvojo svakinjo tole res težka odločitev user posted image  Dejstvo pa je, da je le ona tista, ki bo s svojo odločitvijo morala shajati. Očetu otroka očitno dol visi user posted image  Če se čuti dovolj močno, da bo psihično prenesla splav, je to eno. Drugo pa je, če bo ob takem dejanju celo življenje trpela user posted image  Ne bi bila edina - poznam eno takšno in še po dolgih letih s solzami grenko plačuje za svojo takratno odločitev. A finančno oz. materialno je svakinja dovolj preskrbljena, da bi lahko preživela sebe in otroka?

katy82, zdaj pa pospešeno v čvek z nami user posted image

aurora28: user posted image user posted image user posted image

Še naše kosilo: fižolova juha s peresniki in palačinke z ledenim čajem (ga dam v maso namesto mleka). Za čez pa malo kasneje sadna solata - moram porabiti sadje, ki se še valja v košari, da prej ne zgnije user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.12.2007 13:43:03   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
 Držite pesti in navijajte. Midva z mojim korenjakom sva se zmenila, da bova oba združila moči in nama bo ratalo. user posted image user posted image user posted image

Go, go Aurora... go, go!!user posted image user posted image

giv mi en ej - EJ!
giv mi e ju - JU!
giv mi en ar - AR!
giv mi en ou - OR!
giv mi en ar - AR!
giv mi en ej - EJ!

gooooooooou aurora! user posted image

joj cufa!

ma sm ful vesela za Taulo, kaj cem user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
4.12.2007 13:46:10   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Tamara svakinja ima 26let, kmalu 27. vendar oče tega otroka, ga noče. hoče,da gre na splav. ona pa ne ve.. ona bi imela otroka, vendar bi rada,d abi tudi on bil del tega. on pa noče..

aurora
držim pesti..

Odločitev je pa njena. Kaj pa ni mislil prej ko ga je namakal madona!! Kako mi grejo na k... tako kretenski tipi, ki potem hočejo, da ona naredi splav. Prej pa hupacupa brez česarkoli v glavi. Imela sem splav (res sem bila še mula, 16 let) in ni OK. To ni tako, kot da greš po štruco hruha v trgovino. Matr!!In ko bo hotela imeti otroke, pa zanositi ne bo mogla. Pa pri teh letih jaz nebi razmišljala. Ke hudo mi je, ko hoče ženska na splav pri idealnih letih za otroka zaradi tipa, ki ne ve kam ga tlači. GRRRRR!!! Sej vem da ni moja stvar...sam tistim, ki ne morejo zanosit so takšne info kap. In vem, kako si nekatere želijo to majceno bitjece... nekatere pa imajo kretenskega tipa za razlog...  Joj, ne me narobe razumet.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
4.12.2007 13:47:10   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Drzim pesti za svakinjo, da bo sprejela odlocitev, s katero bo lahko zivela..

Se podpišem!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
4.12.2007 13:49:34   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

in ne bo skrbel za njega.

Bo, bo... Se jih da dobro izterjat po sodni poti.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
4.12.2007 13:52:25   
TamaraJ
Taula...tudi meni je odleglo. Zdaj pa te kar vidim s tistim širokim smehljajem na obrazu. Srečne smo s tabo in končno je prišel čas, ko lahko začneš uživati nosečnost 100%. Bravo user posted image

No, stiskam pa še za Katino in BOJANC! Potem pa debate o vozičkih, cujnicah... user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
4.12.2007 14:07:23   
sesil
ja, s splavi se ni za hecat. poznam punco, ki je delala splav pri 25 letih  - otrok ratal nenačrtovano(zato ker je vpisala magisterij in njena kariera...) zdaj je poročena in z istim tipom ki je prej splavla sedaj ne more imeti otrok. trenutno pa ima 33 let. sedaj ji je prekleto žal, zakaj je delala splav. usoda se pač z nami poigra kakor se hoče.
upam da se bo svakinja odločila za tako odločitev, da jo potem ne bo obžalovala. stvar je pa itak samo njena.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
4.12.2007 14:09:25   
Skye
Taula bravooooo....čestitam za dober rezultat in za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
4.12.2007 14:11:56   
pikica_30
Živjo!
Jaz imam pa za vas majčice eno vprašanje, čeprav sem sama junijčica (PDP 3.6.), ampak lahko tudi v maj padem. user posted image  V glavnem sem konec 14t, vi ste pa že mal pred mano, zato bo glih prav, da vas vprašam. Sva z možekom poslušala najino user posted image  z AS in do včeraj sva vedno slišala samo srček, kako lepo utripa (cca. 150 na min). No včeraj sva pa poleg teh utripov slišala na vsake 5-10 sekund še ene čudne zvoke zraven, kot bi se user posted image  v stene butal (je moj dragi reku). Men je blo ful čudn, kar neki je butal noter, ampak po moje ni bilo od prebave ali drugih mojih zvokov. Do sedaj tega nikoli nisva slišala. Ali katera, ki posluša AS, kdaj sliši še kaj drugega kot utripe srčka? In kako se ti zvoki slišijo?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
4.12.2007 14:14:09   
Taula
Ti zvoki so normalni..jaz imam včasih občutek da moja user posted image  karate notri igra, ker take čudne zvoke dela.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
4.12.2007 14:17:35   
Skye
Pikica...čist normalni so ti zvoki....moja dva sta prava telovadca....včasih tako poka, da je kar jojuser posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
4.12.2007 14:19:05   
Anonimen
Taula, vesela sem zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
4.12.2007 14:26:19   
pikica_30
Taula in Skye, hvala za odgovore, sem se kar malo pomirila. Je fino, da kdaj nasvet dobiš od tisth, ki so par tednov pred tabo in ti lahko kaj koristneg povejo!

Ne vem točno, ker nisem brala za nazaj, kaj je bilo s tabo Taula, samo vidim, da so vse punce fuuul vesele zate, ker si dobila dobre rezultate iz Postojne! Tako da ti seveda tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image , saj se je vedno tako lepo veseliti, ko od user posted image  slišiš dobre novičke! A ni svet takoj veliko lepši?!? user posted image  user posted image  user posted image

Pa še to: vidim, da ste majčice ful čvekice in ful povezane med sabo in si veliko pomagate in stojite ob strani! user posted image  user posted image  user posted image  Vas še pridem kaj pogledat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
4.12.2007 14:28:05   
aurora28
Taula superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo zvečer, grem počasi na izpit, ki ga imam ob 16. uri.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
4.12.2007 14:29:49   
Skye
Aurora drži se punca.........bomo mislile nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.12.2007 14:33:06   
Taula
Aurora držim pesti. V dvoje vama bo uspelo.user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.12.2007 14:34:41   
Skye
Taula in imaš že kakšno ime za tvojo pikico izbrano ?...zdaj ko definitivno veš, da je user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?