|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
3.12.2007 15:12:01   
Estrella*
TamaraJ: Res ne vem kje jih 83kg skriješuser posted image  Jaz sem jih imela ko nisem bila nosečauser posted image user posted image Groza...
Timi je pravi cukrčekuser posted image Komi čakaš na še enega takega, kajne??
Sama sem zadnje dni kar naprej pri slikicah iz Andraževih albumov......

Špelin@: user posted image user posted image user posted image  juhujo +0kg, welcome to the Club, ha sem malo žleht...user posted image , ampak sem kar dobre volje, da nisem edina, ki se redi...

Taula: ja, jaz si tudi ne upam stopit na vago....v sredo mi ne uide, tako da še malo iluzije...Sicer si vedno govorim, da je vseeno, da bo le dete OK, a me kg vseeno malo skrbijo.

Aurora28: Še malo pa boš tudi ti čutila svojega sončka, max. 2 tedna. Saj bo....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.12.2007 15:52:36   
80kaja
živjo punce...
vam gre vsem kar dobro...lepo kajne... vikend je za nami...verjamem,da ste ga prijetno preživele...
bušiji se vztrajno bočijo...je med vami še katera,ki najbližjim še ni povedala novičke?? Bo katera to storila za Miklavža ali Božička ?
lepo vas pozdravlja Kaja

aja, sporočam svoj naslednji GP..uf 10.1. naslednje leto.... joj, zelo dalllleeeeeeeečččč :-(

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.12.2007 16:12:31   
sesil
jaz sem se tudi zredila pomoje za 1.5 kg, ma uradne podatke povem po pregledu .sem kar malo poblendala ko sem videla številko na tehnici.user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.12.2007 17:58:09   
Taula
Sem sitna ko sto user posted image , pa še glava me boli. Cel dan čakam če me pokličejo danes, pa ni nič. Sedaj je pa že prepozno. Če bom čakala še par dni, me bo prej infarkt preden izvem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.12.2007 18:56:11   
kodrana
čer.

dans sem bolj počivala in brala knjigo. sem bila skos tako utrujena. jutri dopoldan greva s taščo v mesto po opravkih.

Taula po moje je to dober znak, da te niso še poklicali. vsaj tako sme zasledila pri ženskah, ki so čakale rezultate amnio. tako da, res mislim da bo vse ok. ko izveš, pa le takoj sporoči, saj smo tudi me nestrpne.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.12.2007 19:04:45   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(morfo: 14.12.), NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image ,(GP:12.12.), (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:104cm, +4,5Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
(GP:12.12.)NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
 NS:user posted image , MORFO:
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)  

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image  

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(GP:12.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (GP:11.12.)NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+7 cm; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:10.01.)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) (GP:12.12.), NS:user posted image , MORFO: , Postojna
user posted image  najča (82´), (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 95cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 78 cm /+7 cm/; +1,5kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008

user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image   TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,(GP:06.12.) NS:user posted image , MORFO:

(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:11.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+3kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image  martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +0kg )   
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  
(GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

SKUPAJ NAS JE 62 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.12.2007 19:14:20   
Estrella*
Taula: Ma, sem tudi jaz slišala, da če so slabi rezultati AC, te prej obvestijo. Še malo počakaj, saj bo kmalu ....

Skye: Riti nimaš? Jaz jo imam na Geschenk, če jo rabiš javi na zsuser posted image user posted image . Ja, smo ženske čudne. Če ni ritke bi jo imele...če ni joškic, bi si jih povečale, če so prevelke, gremo manjšat...nikdar zadovoljne. Veš jaz sem čakala na to nosečnost ravno zato, da si bom šla manjšat zizike takoj ko bom prenehala z dojenjem. Denarček sem že nakupčala.

Kodrana: S taščo po opravkih? Moja jih ima že 75 in mi je prišparano....

Petrahh: Miklavžu bom definitivno kaj nastavla. Saj veš, brez nič ni nič.Pa še GP imam tisti dan...user posted image

Punce kaj ste 12.5. rezervirale za baby booom? Matr bo gužva....je takrat slučajno polna luna??

Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.12.2007 19:18:12   
Katina

Končno sem se lahko za malo dlje usedla pred računalnik - pa sem hitro skup spacala komentarje. Upam da niso preveč nepovezani, da se jih bi dalo razumet.

Skye, saj imaš še čas za to, da čutiš user posted image - tam do 22t. Ej, če rabiš kaj riti ti jo brezplačno oddam kolkr hočeš - je imam za izvoz. Zadnjič mi je moj citiral odlomek iz Ledene dobe o "ogromni riti". K sreči je komentar dobronameren, sicer bi bila lahko (neupravičeno) užaljena.

Teodoral, hvala za prijaznost. Odvečne kg, pa zgleda dobro kamufliram user posted image . in še enkrat hvala za ažurno urejanje seznamov.

Aurora28, jaz imam izpit iz poslovnih financ. A imaš ti strokovni izpit iz javne uprave? Super,da je s psičko bolje. Jaz user posted image čutim kdaj pa kdaj, ko se umirim, ne redno. Sicer pa, kot rečeno, do 22t imaš čas, tako da ni panike.

TamaraJ, ja hvala za lepe želje. Prvi del - dobro prestana AC je mimo, čaka nas pa še drugi del "izpita".
O kateri smeri magisterija pa razmišljaš? Prav imaš, da ti študij vzame ogromno časa in mogoče je res boljše, da še malo počakaš.Še bo čas, da se posvetiš karieri, ta te bo počakala, otroci pa ne. Pri zgodbi o likalniku sem se pa od srca nasmejala user posted image . Je dobil odpoved iz krivdnih ali nekrivdnih razlogov? Sem pogledala slikce - ne samo da nisi pingvinček, ampak imaš prav sexi trebušček - ko bi jaz imela takšnega na koncu bi se sama sebi zdela najlepša, pa Timi je tud en bonbonček - mal me spominja na sina moje sodelavke - mu je ful podoben.

Špelin@ tudi tebi hvala za lepe želje, ko sem prebrala o sveže pečenem kruhu sem takoj dobila polna usta sline user posted image a bo tud zame en kos? Hvala za kompliment, sem kar mal zafarbala. Hči je bila jeseni stara 10 let in je že prava gospodična. K sreči so njeni najstniški popadki še v začetnem štadiju, tako, da nam ni hudega.

Kodrana se strinjam s teorodol - ti imaš prednost pred svakinjo, ker boš prva, vendar te čisto razumem, da bo del pozornosti pač preusmerjen drugam, žal.

Naty*, bravo za tvoje boljše zdravje. Kaj pa bi šla študirat naprej - a visoko na fakulteto za upravo ? Če imaš res dobro podporo v partnerju in starših se mogoče da študij vklopit v tvojo shemo, ne bo pa lahko. Če je to res velika, življenska priložnost je za premislit. Bi blo pa včasih res fajn, če bi lahko odgovornost in krivdo za odločitve naprtil nekomu drugemu, a kaj ko bi ta pobral tudi zasluge user posted image ! Bravo za izbrana imenauser posted image , jaz previdno čakam na konec leta, da lahko začneva s temi radosti. Čerav je user posted image že po svoji vesti izbrala imeni za user posted image ali user posted image - pa sem ji povedala, da so to lahko predlogi, da bo pa vrhovni poveljnik - beri diktator odločil kako in kaj ko bo čas.user posted image

kaja08- važno da je vse OK. Mogoče se je pa G odločila, da boš user posted image tako dolgo kot slonice user posted image ? Je pa res zanimivo, da si dva tedna v 15 t.

Taula, kako te razumem. Verjamem da si z živčki čist na user posted image . Še malo pa ti bo kamen padel iz user posted image . Ti pošiljam en user posted image , da ti bo lažje.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.12.2007 19:29:45   
Skye
Uh kolk ste pridne...vas je kar težko slediti. Sicer pa zdaj je še čas, ga je treba izkoristiti...MAJA 2008 ga bo manjuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Skye: Riti nimaš? Jaz jo imam na Geschenk, če jo rabiš javi na zs .

Hehehe...to si dobro napisala....sem se prav iz srca nasmejala ...bi jo mal imela....sam važna je tud oblika...vzamem sam če dobim obliko jabolka, in ne kakšne slive in podobnega user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prav kar mal surfala po netu in naletela na video  - baby karate kid..joj kolk je luškan...vredno si ga je ogledatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Awm9nE8bJtI&feature=related

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.12.2007 20:08:54   
Skye
No jaz sem dodala eno slikico mojega bušija v album...počasi bo nekaj user posted image user posted image , potem moja dva korenjaka pri 11 tednih, in mojega navihanega user posted image  user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.12.2007 20:22:23   
Katina
Joj Skye, ti si pa res suhica. Iz mene bi lohk naredil tri take, pa še bi kaj ostalo. Še dobro , da imaš user posted image user posted image , da se bo buši prej poznal. Poš tolk luštna user posted image , kar za na naslovnico kakšne revije.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.12.2007 20:35:24   
Skye
Katina mi bo kar špeh začel rasti...če me boš tolk hvalilauser posted image   Moram reči, da me je na sliki manj, kot v resnici...predvsem trebušček je v real večjiuser posted image

Punce a ste že razmišljale, da bi si trebušček, ko bo ravno prav zaobljen dale "ovekovečiti"...npr. z gipsom. Jaz si bom naredila odlitek "prsi do trebuščka" tam nekje v 7-8 mesecu, pol ga bom lepo prebarvala in na steno. Sem videla na TV, in ful dobro zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.12.2007 20:42:23   
Katina
Sem našla eno zanimivo stran, kjer obljubljajo test s katerim že v 10 t lahko izveša kaj nosiš user posted image oz. user posted image . Pravijo, da je 90% zanesljiv in da vrnejo denar v primeru, da kiksnejo. Me prav zanima, če to res deluje. Cena .........oh, rajš ne bi.
Če katero zanima je tu link:

http://www.nimblediagnostics.eu/

By the way - kako kopirate link, da je možen takojšen dostop? Men ne rata.

Drugač sem pa na strani http://www.mama.si  preverila ,kaj naj bi imeli po tabeli iz kitajske. Pravijo, da bo user posted image . No bomo vidli, verjetno že čez 1 mesec.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.12.2007 7:13:09   
Estrella*
Jutro!

Nobene še na netu??? No Katina, cena je tako astronomska, da rajši počakam še 5 mesecev.....Drugače bi bilo zanimivo delati tak test. Jaz sem ravno prav firbca, a mi k sreči finance ne dopuščajo take podvige.

Kitajska razpredelnica...mamice a vam je v prejšnjih user posted image  zadela? Meni je napovedala user posted image  in bil jeuser posted image . Sedaj naj bi imelauser posted image , Pušenjak pravi, da bolj kaže v user posted image . No bomo videli, čeprav bi rajši imela še enegauser posted image , bo tudi user posted image dobrodošla. Se pa kar mal bojim, das punčko ne bom znala.....Komj čakam morfo, da se bo kaj videlo. Praviji+o, da se spol na NS bolj kot ne ugiba. Šele po 16t naj bi se razločno videl.

Skye: O tem odlitku sem veliko brala na RR. Kaj vem, če bo buši lep mogoče bi pa res....
Mein Gott, kako si suhica. Buši se ti pa kar pozna...... 
Ne vem ali sem spregledala, nosiš dvojajčne user posted image user posted image ?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.12.2007 7:57:14   
Katina
Morgen,

sem danes tebe spustila prej na čvek. K sreči danes nisem špilala zombija sredi noči. Sem spala kot user posted image . Prav pasalo je, ker sem moram zapodit med knjige. Vmes bom seveda držala pesti za Taulo in Auroro28.

Ja, res je cena je zasoljena, zato je raje nisem napisala. Bi blo pa zanimivo poznat kakšno predstavnico, ki je preizkusila to čudo. Prvič sem namreč slišala, da se da iz krvi izločit kromosom Y, še posebej če računaš, da mora ta vzorec priti nazaj do njih. No, verjetno nikol ne bom vedla a deluje.

Sem šla preverit če za mojo user posted image deluje kitajska tabela, pa deluje user posted image - prav zanimivo, še posebno če veš, da je moški tisti, ki določi spol - mogoče bi bila tabela 100%, če bi upoštevali to "malenkost". Edino, če ženske v kombinaciji  starosti in mesecev v letu izločimo semenčice z nepravim "nabojem". Ma sem razvila celo teorijo, me prav zanima kaj je bila osnova te tabele.

No, pa lep dan še naprej, pa ena user posted image zate teodoral, ki si tako zgodaj vstala in seveda za vse ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.12.2007 9:06:38   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Tista kitajska tabela je meni 1x napovedala pravilno, 2x pa narobe user posted image  Kr neki user posted image user posted image  Itak je fifti-fifti user posted image user posted image  Me zanima, kaj se zgodi, če sta dvojčka - različnega spola. Kako potem funkcionira tale tabela user posted image

Odlitek trebuščka je luštna ideja, če imaš dovolj prostora. In ne preveč otrok! Jaz si namreč nikakor ne predstavljam, kam bi dala vse orjaške v mavec odlite trebuhe iz svojih nosečnosti, bi se morali kar izseliti user posted image  Imam raje v spomin na nosečnost druge, (manjše user posted image ) dokaze in seveda svoje sončke user posted image

user posted image  sem že spila, grem nad perilo user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.12.2007 9:15:07   
TamaraJ
Dobro jutro mamice!

Kako ste? Jaz sem bila včeraj po nakupih v Postojni z mojima dvema fantoma (piksne za muce, psičke), potem pa smošli še malo firbcat v Pikapolonico. pa me ni fascinirala. Tako majhna ponudba...no, če si navajen na res velike trgovine. S prijateljicami smo šle velikokrat v AT po cujne in ostalo za tamale.. Pa videla sem voziček, ki ga vsi tako hvalijo-Jane Slalom.. za 700€ user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa nisem dol padla od tega , da bi me fasciniral. Za to ceno bi lahko imel vsaj GPS montiran, pa daljinca... Bom jaz kar tastarega dala atiju popravit, ker je pravi mojster. Timijev voziček je ABC Focus alu in sem bila zelo, zelo zadovoljna. Pa se ne more primerjati cena z Jane. Je pa res, da so kilometri naredili svoje. Sem bila pa res skoz okoli in se je dobro obnesel.

Timi je pravi cukrčekuser posted image Komi čakaš na še enega takega, kajne??
Sama sem zadnje dni kar naprej pri slikicah iz Andraževih albumov......

A ni noro, kako smo čist zaljubljene v svoje otročičke. So res naši najsvetlejši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In res, komaj čakam še enega sončka!

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
O kateri smeri magisterija pa razmišljaš? 

Glede na to, da sem v trenutno grafiki in tudi izobrazbo imam v tej smeri... sem dobila resno potrebo po še kakšni drugi smeri, saj imam cilj v prihodnosti delati v vodilni funkciji. To mi izredno leži, predvsem sama organizacija dela in podobno. Zato nameravam delati magisterij iz managementa. Zdi se mi, da je to idealno za dopolnitev moje stroke. Veliko stvari sem že preštudirala in se učila za diferencialne izpite. Potem pa odločitev malo prestavila. Bo že še čas. Vpisati sem se nameravala na Primorsko fakulteto, potem pa se je moj brat (strojnik) vpisal na ljubljansko ekonomsko, dela magisterij iz iste smeri kot želim jaz. Pa me je skoraj prepričal, da bom jaz tudi po vsej verjetnosti vpisala v LJ. No, bomo videli. Zdaj je čas za moje user posted image .

Je dobil odpoved iz krivdnih ali nekrivdnih razlogov?

Sej v bistvu je čudovit izum... Dobil je nadomestek v obliki super sušilca, kateri je moja lanska najboljša pridobitev. Zanj sem se dolgo odločala...potem pa mi je prišlo do vrha. Predvsem zato, ker sem cele dneve samo prala, peglala, pospravljala, kuhala... Grrrrr!!!! Predvsem likanje sem od nekdaj sovražila, ker je totalna izguba časa. Ko se samo spomnim, da sem Tima skoraj do 7 meseca povijala v tetra, jih prala in potem ure likala... Ahh, česa sem bila vsega zmožnauser posted image .

Sem pogledala slikce - ne samo da nisi pingvinček, ampak imaš prav sexi trebušček - ko bi jaz imela takšnega na koncu bi se sama sebi zdela najlepša, pa Timi je tud en bonbonček - mal me spominja na sina moje sodelavke - mu je ful podoben.

Hvala user posted image user posted image user posted image

Še katera čuti gibe? Včeraj sem brala, da so zelo redke, ki čutijo že zdaj. Ampak jaz ga. Ni dileme. Če je vse mirno, malo podražim to malo bitjece in potem začutim, kako se odzove. Je pa res, da sem Timija čutila v 17 tednu.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.12.2007 9:20:09   
TamaraJ
Glede kitajskega napovednika pa... meni je Tima prav napovedal, zdaj pa tudi kaže na fantka. Meni je pa res vseeno. Samo, da dobim zdravega otročka!user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.12.2007 9:45:47   
petrahh
Jutro,

No jaz sem si namesto kave privoščila kakav pa kos kruha z margerino in marmelado, bi še katera? user posted image

Kodrana . . . . lepo da se razumeš s taščico. A živite v isti hiši?

TamaraJ . . . . ooo tud jaz bi rada mal že pošpegala po trgovinah, sm ti fovš user posted image
No danes bom mal po netu pogledala razne vozičke, posteljice in ostalo  . . . . . . . . predvidevam, da je ponudba velika in kako naj se človek potem odloči kaj bo kupil?

Teodoral . . . . moji kg so poskočili user posted image  in predvidevam, da ne boš za vsak povečan kg popravljala tabelo? Jaz ti jih sporočim ko imam GP, da vpišeš vse nove podatke.  Se pa vse zahvaljujemo za urejanje user posted image  Mislim pa da je še ena urejala to al se motim?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.12.2007 10:17:06   
sesil
teodoral, veš da tudi jaz že kar nekaj časa razmišljam, da bi dala zizike manjšat. verjetno bom to naredila po 2 otroku. si pa ne predstavljam kakšne bom imela, ko bom dojila. najprej pridejo joški izza vogala, pol čez 10 minut pa jaz.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.12.2007 10:56:42   
Katina
Ko ste že pri zmanjševanu oprsja je ta poseg najbolj zoprn od vseh posegov v zvezi s prsmi in si najbolj razrezan. Upam, da vaju nisem prestrašla. O zmanjševanju že dolga leta fantazira moja sestra, ki se ravno zaradi zgornjih razlogov ni odločila za ta poseg.

petrahh- ja tudi Anitka je urejala seznamček, ampak se zadnje čase ne javlja tako pogosto.

Taula, mislim nate in držim pesti. Prepričana sem, da bo to tvoj srečen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še mal talismančkov za dobro mero.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.12.2007 11:15:04   
Estrella*
petrahh: kg so šli tudi meni navzgor. Koliko še ne vem, bom izvedela jutri. Jaz si bom svoje podatke ažurirala ob vsakem pregledu. Mislim, da je to čisto dovolj. Ostale pa posredujte po svoji presoji. Za zajtrk sem imela ravno tako kot ti le,da sem papcala že ob 5.45huser posted image

Sesil: Jaz sem se odločila za zmanjšanje in se seveda o tem pozanimala tudi pri plastičnem kirurgu. Zagotovil mi je, da je poseg veliko manj nevaren kot povečava. Sama se z zizikami borim že od 10 leta in mislim, da bi mi poseg spremenil kvaliteto
življenja.

TamaraJ: Res marsikdo pravi, da je še prezgodaj za čutenjeuser posted image . Vendar sem jaz več kot 100% prepričana kaj čutim. Ponoči se kar kobali kot mlinsko kolo.....Res čudovit občutek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.12.2007 11:17:12   
Skye
Jutro čvekiceuser posted image

Zanimiva tema...zmanjšanje oprsja...hmmm...jat sem dostikrat pomislila, da bi si ga dala povečati, čeprav je to bilo bolj v moji glavi...res odločila se verjetno za to nikoli ne bom. Sicer pa se mi bodo verjetno zdaj po nosečnosti tako povečale...no upamuser posted image

Punce jaz sem pa ugotovila, da bom imela z nakupom vozička za dvojčke kar probleme, saj je ponudba zelo skromnauser posted image

Skye: O tem odlitku sem veliko brala na RR. Kaj vem, če bo buši lep mogoče bi pa res....
Mein Gott, kako si suhica. Buši se ti pa kar pozna...... 
Ne vem ali sem spregledala, nosiš dvojajčne user posted image user posted image ?

Ja dvojajčna sta moja user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.12.2007 11:17:26   
katy82
Dobro jutro mačke

No,da se pohvalm  mi je lubi končn zrihtu internet doma tko,da ne rabm it kam na obisk,da vas lahko mal preberem.Vidm,da ste postale že prave prijateljice,je ful lepo vidt kolk ena drugo spodbujate in si dajete ful nesebične podpore.
Midva sva zdej že 17 tednov noseča pa že kr kumi čakam,če se bo user posted image  kej premaknu sam nč ne kaže,mislm,da bom morala še mal počakat k je le prva user posted image  pa pravjo,da rabš mal več cajta.

Sm bla prejšn teden na pregledu pa nama je dala že datum za morfo:27.12.tko da bojo to najlepši prazniki doslej.Kumi čakam da zveva kaj se skriva v mojem trebuščku.
A je še kateri user posted image  tako hitro minevala,men se je tm do 10 tednov tko vlekl,zdej je pa kr zlaufal mim?

N pridne bodte,upam,da me boste sprejele med sebe pa bušije božajte

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.12.2007 11:24:09   
Taula
Jutro bejbe.user posted image

Jaz zbiram pogum, da pokličem genetičarko in vprašam kdaj bodo rezultati. Sem strahopetec.user posted image user posted image

Skye...vozičkov res ni veliko...ko sva midva še pričakovala dva, sva si jih ogledovala modele od Hartana. Peg Perego ima luštne..ampak drage.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?