Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Anonimna (joj ko me to razjezi), nardile ne bomo nič še glede marsičesa druzga, tega niti ne nameravamo. Lahko pa komentiramo ane? Sej ni nobena svetovala, da naj jo zaklene v hišo, da ne bo naredila splava.... Če ne bomo komentirale stvari, ki jih pišemo na RR, pol bolš da zapremo temo, ker bo zmerom ostalo pri samo enem postu. To sem mislila...in ti si krajše povedala Naty in TamaraJ, se strinjam. Jaz bi samo nekaj pripomnila: tukaj po forumu vidim ogromno nekih ANONIMNIH (mislim, kot da ne bi bil že nick name dovolj za zagotovilo anonimnosti , ki tut tolk jajc nimajo, da bi upale pod nickom napisati tisto, kar potem izlijejo in izbruhajo pod zagotovilom anonimnosti. In to mi dosti pove o teh anonimnih... mislim, če že sama/sam presodiš, da je tisto mnenje, ki ga želiš nekomu posredovati tako zelo moteče, žaljivo, neprijazno, skratka, takšno, da si niti z nickom ne upaš podpisati spodaj, potem taka mnenja raje obdržite zase. Jaz sem se zdaj odločila, da jih sploh ne bom več brala, sploh je to edini forum, ki ga jaz berem, kjer je kaj takega mogoče. Skratka - če je mnenje ANONIMNO, se mi ne zdi več VREDNO kakršnegakoli povratnega komentarja, saj gre ponavadi za žolčne izlive ali puščice, naravnane z osebnimi frustracijami. Izjeme so redki primeri, ko gre res za varovanje osebnih podatkov. Drugače pa - čestitam Aurori28 za uspešno opravljen izpit in Arii81 za pregled. Vsem, ki imate danes, stiskam pesti. Taula, a zdej pa že kr nogomet špilate tam po trebuhu, kaj to se je tamala sprostila, ko je začutila, da je tudi tebi odleglo. Lep dan vam želim in tistim, ki kuhate kosilo - naj uspe !
|