|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
5.12.2007 8:32:29   
aria81
Jutro.

Danes me čaka pregled in UZ. Moj dragi je rekel da gre z mano ker ga zanima kaj počne najina pikica v bušiju. user posted image  Glede spola sva se odločila da nočeva vedet, naj ostane presenečenje. Čeprav do maja je dolga in sem bolj firbčne narave, sem mu rekla naj bo tokrat po njegovouser posted image user posted image . Saj ne da je vedno po moje, no skoraj vedno....

Pregled imam ob 15h in sem že malček nestrpna. Pa še za morfo se moram zmenit.

Sporočim kako je šlo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.12.2007 8:40:25   
kodrana
jutro.

aurorauser posted image  za izpit. superca.

Naty* to je sestra od mojegauser posted image .  živi še doma. tisti fant s katerim je, je pa "samo prijatelj". ona je tako zaljubljena v nejga, kot neka najstnica..
on vztraja pri svojem, ja. in včeraj nama je s user posted image  povedala, da bo šla delat splav. me je spraševala, kam se to gre.. a joj.
pravi, da se sama ne vidi z otrokom. hoče, da bi bil tudi on del tega. če noče, noče tudi ona.
že ve..

kar se tče slabosti, saj je melo bolje a še vedno je na trenutke kar slabost.

aria82 držimo pesti danes za pregled.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
5.12.2007 8:41:46   
Katina
Včeraj je bil en krasen dan poln dobrih novic user posted image .

Tudi današnjim user posted image , ki imata GP želim veliko lepih treutkov ob opazovanju user posted image na UZ. Držim pesti za aria81 in teodoral.
Tudi jaz vam danes ne bom težila, ker sem moram res učit za izpit, če vam pa bom, pa pomeni, da se premalo učim in me kar naženite dol iz neta. user posted image

Pa ne pozabite pripravit košaric, peharčkov in podobnega z malo piškoti in kozarcem mleka, da bo jutri kaj "not padlo".

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
5.12.2007 9:41:44   
80kaja
majčice, vas samo pozdravim na hitro. Držim pesti danes za dekleti,ki imata GP in vse dobro tudi vsem ostalim....
lep dan, kaja

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
5.12.2007 9:49:39   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
...in včeraj nama je s user posted image  povedala, da bo šla delat splav. me je spraševala, kam se to gre.. a joj.
pravi, da se sama ne vidi z otrokom. hoče, da bi bil tudi on del tega. če noče, noče tudi ona.
že ve..

Škoda... kar jaz bi jo poskušala prepričat, naj tega ne naredi. Meni ni vseeno za splav pri 16, ki je bil takrat edina rešitev. Še otrok nisem mogla imeti otroka. pri teh letih pa... Joj, kar hudo mi je zanjo. Tudi jaz imam prijateljico, ki je šla delat splav pri 28 letih (izobraževanje, služba, nepravi ****er). Zdaj je stara 35, srečno poročena in sta v vrsti za posvojitev. Vse ostalo je odpovedalo. Ne sprašujte, kako objokuje svojo odločitev. Jaz sem s Timijem zanosila nepričakovano. Pri letih, ko še nisem pomislila resno, da bi imela otročka. Nisva imela stanovanja adaptiranega, končevala sem fax, brez službe, nič denarja (sva praskala celo za kavo in bencin). Takrat sem imela majceno pavzico po kontracepcijskih user posted image . In spomnim se, ko mi je mami rekla (ko sem ji v presenečena in malo v dvomih povedala novičko), da je zelooo vesela in da naj se ne sekiram  in raje uživam nosečnost, saj za enega majcenega človečka bomo pa že poskrbeli. In nekako se je vse uredilo. Stanovanje sva uredila tako, da je bilo OK za nekaj let (z res minimalnimi stroški), čeprav naju čaka še kar nekaj dela (glavnina v bistvu). Diplomirala sem, ko je imel Timi skoraj dve leti in nisem nič zamudila. Poiskala službo,... In seveda postala najsrečnejša mamica svojemu sinku. Pa ni bilo enostavno. Pač si moraš postaviti v življenju prioritete. Zame je to družina. In biti mama samohranilka? V mojem krogu poznanstev jih ni malo. Veliko jih je kasneje spoznalo partnerja, ki je sprejel seveda tudi otročka. Vse je rešljivo.
kodrana...tvoji svakinji res želim pravo odločitev (če to sploh obstaja v tej situaciji) in si želim, da ne bo svoje odločitve obžalovala.

Pa res; ne me narobe razumeti. Splav, za katerega se ti zavestno odločiš, ni enostavno dejanje. Vem. In upam, da je ne bo zlomilo, ko boš ti držala v rokah svojo štručko. Res naj dobro premisli. Je vredno.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
5.12.2007 10:18:21   
Naty*
kodrana res sm žalostna, da sta se tko odločla user posted image . Enkrat je že tekla beseda o tem...razumem punce, ki so mladoletne brez sredstev za preživljanje, po možnosti s strogimi starši, da se odločijo za splav. Ampak da se odloči ženska, ki že ni več tko zelo mlada....tega pa ne razumem. Razen, če je zdravstveni razlog. Prepričana sem, da bo enkrat obžalovala, pa ne da ji privoščim. Ma kako lahko zaradi enga jebuser posted image  zavrže nekaj, kar bi bilo del nje???? Moški lahko pridejo in grejo, otroček pa je vez, ki traja doživljenjsko. Men je moj bivši enkrat, ko mi je M zamujala reku, da če bo kej, da mogoče ne bi obdržala...pa sem mu povedala, da otrok v vsakem primeru ostane, pa naj reče kar če. Če noče imeti stikov prav, ampak moje telo...moja odločitev.
Ampak sej ne moreš pomagat. Kakorkoli se bo odločila bo mogla s tem živeti, sem pa tud js prepričana, da jo bo zlomilo, ko bo gledala svojega nečaka/nečakinjo ko odrašča. Po moje je hudo živeti s tem.

Sicer pa naj vam na hitro povem tole zanimivo zgodbico. Moja sestra je stara 18 let in njena sošolka iz osnovne ima čez en mesec rok. S fantom, ki je deset let starejši od nje sta se odločla otroka obdržat, čeprav niti približno ni bil planiran. No med nosečnostjo sta se razšla, on se je poročil z drugo, ona pa že ima novega fanta, ki je star toliko kot ona. Vse to med nosečnostjo!! Si predstavljate? Toliko o tem, kaj je prioriteta v življenju. Fantje pridejo in grejo...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
5.12.2007 10:27:16   
TamaraJ
Bravo Naty...user posted image user posted image user posted image  fantje pridejo in gredo. Otrok pa doživljenjska vez. In ni primerjave.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
5.12.2007 10:32:00   
Aurea
Punce, dons ste pa nekam radikalne user posted image  

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
5.12.2007 10:59:10   
kodrana
lepo ste to napisale.user posted image
saj ni še sigurna. je še neodločena. upam,da se bo prav odločila. vsi pa navijamo, da ga obdrži, seveda.

Teodoral jaz držim pesti tudi zate..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
5.12.2007 11:11:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
...in včeraj nama je s user posted image  povedala, da bo šla delat splav. me je spraševala, kam se to gre.. a joj.
že ve..

Škoda... kar jaz bi jo poskušala prepričat, naj tega ne naredi. Meni ni vseeno za splav pri 16, ki je bil takrat edina rešitev. Še otrok nisem mogla imeti otroka. pri teh letih pa... Joj, kar hudo mi je zanjo. Tudi jaz imam prijateljico, ki je šla delat splav pri 28 letih (izobraževanje, služba, nepravi ****er). Zdaj je stara 35, srečno poročena in sta v vrsti za posvojitev. Vse ostalo je odpovedalo. Ne sprašujte, kako objokuje svojo odločitev. Jaz sem s Timijem zanosila nepričakovano. Pri letih, ko še nisem pomislila resno, da bi imela otročka. Nisva imela stanovanja adaptiranega, končevala sem fax, brez službe, nič denarja (sva praskala celo za kavo in bencin). Takrat sem imela majceno pavzico po kontracepcijskih user posted image . In spomnim se, ko mi je mami rekla (ko sem ji v presenečena in malo v dvomih povedala novičko), da je zelooo vesela in da naj se ne sekiram  in raje uživam nosečnost, saj za enega majcenega človečka bomo pa že poskrbeli. In nekako se je vse uredilo. Stanovanje sva uredila tako, da je bilo OK za nekaj let (z res minimalnimi stroški), čeprav naju čaka še kar nekaj dela (glavnina v bistvu). Diplomirala sem, ko je imel Timi skoraj dve leti in nisem nič zamudila. Poiskala službo,... In seveda postala najsrečnejša mamica svojemu sinku. Pa ni bilo enostavno. Pač si moraš postaviti v življenju prioritete. Zame je to družina. In biti mama samohranilka? V mojem krogu poznanstev jih ni malo. Veliko jih je kasneje spoznalo partnerja, ki je sprejel seveda tudi otročka. Vse je rešljivo.
kodrana...tvoji svakinji res želim pravo odločitev (če to sploh obstaja v tej situaciji) in si želim, da ne bo svoje odločitve obžalovala.

Pa res; ne me narobe razumeti. Splav, za katerega se ti zavestno odločiš, ni enostavno dejanje. Vem. In upam, da je ne bo zlomilo, ko boš ti držala v rokah svojo štručko. Res naj dobro premisli. Je vredno.

Samo, če fajn premisliš, tud ti nisi takrat imela načrtovanega otroka pri 16, ne? Naj se odločita po svoje, tukaj itak ne bomo nič naredile.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
5.12.2007 11:13:25   
Naty*
TamaraJ ja če je pa res user posted image . Sej tud če pri nas vse štima nimamo nobenega zagotovila, da bodo veze doživljenjska (seveda pa vse upamo, da bodo ane user posted image ). V vsakem primeru bodo pa otročki zmerom našiuser posted image .

aria81 in teodoral lep pregled vama želim!

Men se pa dons tolk nč ne da. Včeri sm bla na šihtu, sm misla, da bom šla sam za kake štiri urce nardit nujne stvari, ki jih tanova še ne obvlada, pol sm bla pa skor do štirih user posted image . No dons sm pa utrujena pa se mi še posode ne da zložit iz pomivalca user posted image ...o lenoba, lenoba...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
5.12.2007 11:18:24   
Naty*
Anonimna (joj ko me to razjezi), nardile ne bomo nič še glede marsičesa druzga, tega niti ne nameravamo. Lahko pa komentiramo ane? Sej ni nobena svetovala, da naj jo zaklene v hišo, da ne bo naredila splava....

Če ne bomo komentirale stvari, ki jih pišemo na RR, pol bolš da zapremo temo, ker bo zmerom ostalo pri samo enem postu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
5.12.2007 11:23:44   
kodrana
Naty* ja maš prav. jst sm hotla, da se odpre diskusija o tem. namreč, da vidimo, da niso vsi otroci, tako zaželjeni.. in kaj nardit, ko si oče tega bodočega otročička ne želi.
stara je pa res že nekaj in bi ga lahko obdržala. ama in oče jo bosta podpirala, tudi finančno, če bo treba. plače pa ona nima nekaj visoke. je delavka. ampak je do sedj kar nekaj našparala.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
5.12.2007 11:34:27   
Taula
Aurora čestitkeuser posted image user posted image

Aria81, Teodoral...srečno na pregleduuser posted image  Aurora..sej midva vozička verjetno še ne bova kupila (čeprav imajo sedaj kar akcije ker prihajajo novi modeli), samo preverjava jih. Vsaki mesec bo treba kaj kupiti, da se stroški porazdeljo. Če vse kupiva v enem mesecu bova bankrotirala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
5.12.2007 11:37:24   
Taula
Pozabila napisati...zadnje dneve se mi je zdelo, da me bejba brca, danes me je pa ful. Sem pobožala trebuh pa je še bolj brcala.user posted image  Tako da čutim brcike.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
5.12.2007 12:08:23   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo, če fajn premisliš, tud ti nisi takrat imela načrtovanega otroka pri 16, ne? Naj se odločita po svoje, tukaj itak ne bomo nič naredile.

Seveda me ne moremo nič narediti in seveda se bosta odločila po svoje, kako pa drugače. Tukaj smo predvsem za izmenjavo mnenj. Ja, pri 16 nisem imela načrtovane nosečnosti, logično, kajne? In pri 16 si nekje v srednji šoli, iščeš se še, nimaš službe, niti polnoleten nisi... Pa še bi lahko naštela. In v nobenem smislu nisi pripravljen imeti otroka. Pri 26, 27 pa si odrasla oseba. Načeloma skrbiš sam zase, imaš službo in v osnovi si sposoben skrbeti še za otroka. Razen izjem, pri katerih so posebni razlogi (bolezni,itd.), da ne morejo prevzeti starševske funkcije. Anonimen: mislim da je nekakšna razlika med 16 letom in 26 letom starosti. Ali se mogoče motim?

Kakorkoli.. o temi sem podala svoje mnenje, ki je samo mnenje. Tega naj bi imeli na forumu pravico izražati. Telo in posredno odločitev pa je od gospodične X, naj se z njo strinjamo ali ne.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
5.12.2007 12:09:55   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Anonimna (joj ko me to razjezi), nardile ne bomo nič še glede marsičesa druzga, tega niti ne nameravamo. Lahko pa komentiramo ane? Sej ni nobena svetovala, da naj jo zaklene v hišo, da ne bo naredila splava....

Če ne bomo komentirale stvari, ki jih pišemo na RR, pol bolš da zapremo temo, ker bo zmerom ostalo pri samo enem postu.

user posted image user posted image  To sem mislila...in ti si krajše povedalauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
5.12.2007 12:11:10   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pozabila napisati...zadnje dneve se mi je zdelo, da me bejba brca, danes me je pa ful. Sem pobožala trebuh pa je še bolj brcala.user posted image  Tako da čutim brcike.user posted image

Bravo Taulina bejbauser posted image user posted image user posted image . Pridna, ti samo razveseljuj mamico in očka še naprejuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
5.12.2007 12:23:48   
kodrana
Taulauser posted image  za brcike. jaz jih tudi že komaj čakamuser posted image .

men je tuki fino in da lahko komentiramo in se pogovarjamo. zakaj se ne bi pogovarjale o vsem. zato smo tukaj.. čvekanje v pričakovanju. saj, če kdo ne želi tega brat, pač spregleda. vsak pa ima pravico do svojega mnenja.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
5.12.2007 12:50:53   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image user posted image  To sem mislila...in ti si krajše povedalauser posted image

Naty in TamaraJ, se strinjam.

Jaz bi samo nekaj pripomnila: tukaj po forumu vidim ogromno nekih ANONIMNIH (mislim, kot da ne bi bil že nick name dovolj za zagotovilo anonimnosti user posted image , ki tut tolk jajc nimajo, da bi upale pod nickom napisati tisto, kar potem izlijejo in izbruhajo pod zagotovilom anonimnosti. In to mi dosti pove o teh anonimnih... mislim, če že sama/sam presodiš, da je tisto mnenje, ki ga želiš nekomu posredovati tako zelo moteče, žaljivo, neprijazno, skratka, takšno, da si niti z nickom ne upaš podpisati spodaj, potem taka mnenja raje obdržite zase. Jaz sem se zdaj odločila, da jih sploh ne bom več brala, sploh je to edini forum, ki ga jaz berem, kjer je kaj takega mogoče.
Skratka - če je mnenje ANONIMNO, se mi ne zdi več VREDNO kakršnegakoli povratnega komentarja, saj gre ponavadi za žolčne izlive ali puščice, naravnane z osebnimi frustracijami.
Izjeme so redki primeri, ko gre res za varovanje osebnih podatkov.

Drugače pa - čestitam Aurori28 za uspešno opravljen izpit in Arii81 za pregled.

Vsem, ki imate danes, stiskam pesti.

Taula, a zdej pa že kr nogomet špilate tam po trebuhu, kaj user posted image  to se je tamala sprostila, ko je začutila, da je tudi tebi odleglo.

Lep dan vam želim in tistim, ki kuhate kosilo - naj uspe user posted image !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
5.12.2007 12:54:47   
TamaraJ
Pa še tole: tista, ki bi rada imela gesla za albume naj mi piše na ZS in ji pošljem. Seveda so tam zbrana tista gesla, katere dovolijo posredovanje. Če katera ne želi, da je njeno geslo na seznamu, naj mi piše in to sporoči. Nekaj gesel je dodanih, nekaj popravljenih.

Drugače pa razmišljam, da bi kar malo izpuhtela iz službe, ker se mi ne daaaaa veeeeč user posted image . Sem že toliko naredila danes, da bi lahko bila že dve uri doma. pa mora mama Miklavžek še po nakupih za Timčkovo košarico. Moram najti čimveč... od suhih krhljev, kakčne mandarince in seveda še čokoladica, ker drugače Miklavža ne bo maral. Jaz ga nisem preveč, ko sem bila majhna, ker ni nikoli nič sladkega prinesel. Mi je bil pa komunistični stari dedo bolj všeč. Predvsem zaradi obilnejših daril user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
5.12.2007 12:57:59   
aurora28
Kodrana jaz srčno upam, da se bo od tvojega user posted image brata punca pravilno odločila. Mislim, da je dovolj stara, pa kljub temu, da je navadna delavka, pa kaj potem, koliko je takšnih, ki so navadne delavke (v bistvu sploh nevem kaj misliš pod navadno delavko?) in imajo po dva ali tri otroke. Moje mnenje je takšno: da je ta fant izredno neodgovoren, a zdaj ko pa sta naredila otroka, bi pa on kr rep med noge in jaz nisem nič kriv. Matr bi ga na gouser posted image . A za seks mu je bila dobra, za prevzemanje odgovornosti pa on še ni pripravljen user posted image . Takega je treba takojjjjj pustiti, se bo že slej ko prej tepel po glavi. Upam, da bo otroka obdržala in dedeca bincnala v rit. Če si on zdaj ne želi otroka, pomeni da si tudi nje ne želi. Upam, da bo dovolj pametna in bo otroka obdržala. Pa za vraga saj ni tako mlada, ona se sploh ne zaveda kaj bi vse ženske, ki ne morejo zanositi storile, da bi imele vsaj enkrat v življenju takšno priložnost. Daj jo še ti spametuj. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
5.12.2007 12:58:55   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Lep dan vam želim in tistim, ki kuhate kosilo - naj uspe user posted image !

ko smo ze pri kosilu: vedno, ko berem vase menije, si mislim: mmmm, pa KDAJ jim to rata skuhat?! Sama domov iz sluzbe pridem okrog pol 5, moj pride ce cez eno uro.. V tem casu (al pa kako urco vec) moram skup zmetat najino kosilo (ki naj bi bilo pocasi ze raznoliko user posted image ). Vendar mi pocasi zmanjkuje idej za krompir, pasto, riz in podobne "ta hitre" stvari..
dolg uvod. torej, zanima me, kaj in na kaksen nacin kuhate tiste, ki recimo delate in imate potem "omejen" cas in predvsem voljo/energijo/moc za neke hude hisne specialitete?

pomagajte mi, ker sama vec ne vem, kaj naj user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
5.12.2007 13:00:52   
Naja30
Kako ste pridne s pisanjem, sploh ne sfolgam!

Vsem, ki imate danes pregled, želim vse dobro in da vidite svoje pikice, kako uživajo na toplem. user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
5.12.2007 13:10:48   
kodrana
aurora, nisem napisala, da je navadna delovka. napisala sem, da je delovka. ko me je Naty, mislm da ona, spraševala, če ima dobro plačo!? nikoli nisem rekla, da je navadna delovka. meni je vsako delo spoštovanaj vredno. moja mama je kuharica in snažilka. pa sem zelo ponosna na njo. saj je vsak koristen za družbo in ne morjo bit sami direktorji in direktorice.
kar se tiče delovske plače. vse se da. moja tašča in tast sta z dvema delovskima plačama naredila hišo, kmetijo vzdrževala, kupila stroje, vzgojila tri otroke. sta pa res šparovna in ne zapravljata za brezveze. vse se da,če se hoče.
ona je od mojega dragega sestra. ne pa od brata punca. ker če bi bila od mojega user posted image  brata punca, bi temu bratu sprašili vsi rit!!!user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...

Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?

V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)

Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!