|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
4.12.2007 11:27:10   
katy82
Kr pogumno mačka držim pesti,pa še paruser posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.12.2007 11:28:53   
Skye
Taula držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.12.2007 11:36:36   
Taula
V roku dveh ur bodo poklicali ko pridejo v Postojno in dobijo rezultate. user posted image  Sedaj sem še bolj živčna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.12.2007 11:43:17   
Skye
Taula, če bi bilo kaj narobe bi te verjetno sami poklicali, brez da jih ti kličeš...tko da mislim da bo vse OK....drži se punca....MOČNO DRŽIM PESTIuser posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.12.2007 11:44:42   
TamaraJ
Matr, vem kako dooolgi znata biti dve uri. Ampak me vse držimo pesti zate in za super rezultate. Če te ne pokličejo v dogovorjenem roku pa kar kliči nazaj. Včasih malo pozabijo, ti pa trpiš doma. Eno kavico si skuhaj, preberi novice, tukaj kakšno slikico daj gor user posted image ...in upam, da mine to grozno čakanje

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.12.2007 11:44:52   
Taula
Nisem bila prva tečka, ki jih je danes klicala...je samo rekla da v Postojni dobijo danes rezultate in pokličejo v vsakem primeru..če je slabo ali dobro. Sedaj pa čakamo in bulimo v mobo ko norci.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.12.2007 11:47:59   
Skye
To čakanje je res grozno...še jaz bom zdaj postala nervozna in bom čakala, kdaj te pokličejo in da bo vse vredu.  Jaz ti predlagam da greš mal ven na sveži zrak...na kakšen sprehod, saj med 4 stenami se mi zdi da še bolj razmišljaš o tem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.12.2007 11:52:24   
petrahh
Taula . . . tudi jaz držim pesti, pa tko kot so ti že ostale svetovale, malo se zamoti, da ti čas hitreje mine

potem pa le sporoči, čakamo na veselo novico

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.12.2007 12:24:33   
TamaraJ
petrah...naš zalivček je goruser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.12.2007 12:30:09   
petrahh
TamaraJ . . . hvala, ooo ful lepo, sam mi je pa nekam znano, moram prov mojga vprašat, če nismo bili celo mi tu nekje blizu v nekem app. Jaz pa jih še bom poiskala pa jih dam v album.

In kaj boste kaj danes imele za kosilo?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.12.2007 12:43:25   
Katina
Taula, ena ura je mimo, še malo pa bo, boš vidla. Tukaj nas tolko drži pesti, da sploh ni panike. Saj veš - danes bo srečen dan in zelena luč za nakupeeeeee! Nujno se javi, ko boš izvedela dobro novico.user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.12.2007 12:58:02   
kodrana
Taula sem živčna s tabo. le hitro javi..ne dvomim v dober rezultat.

ja, s taščico se super razuemva. ej anjboljša tašča na svetu. res dobra ženska. sva šle dans v trgovino in je kupila tudi tisto, kar sem jaz nabrala. čeprav sva se zmenili, da kupiva vsaka zase. ampak me je uštela. je kar trgovki za blagajno rekla, naj vse skup računa. sem protestirala, vendra je trgovka kar njo upoštevala.
no, kakorkoli dobra je zelo.
moja svakinja se še odloča, kaj bo. ali bo otroka obdržala ali ne. verjamem, da ji je zelo težko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.12.2007 13:05:59   
TamaraJ
kodrana, koliko pa je stara tvoja svakinja??

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.12.2007 13:06:15   
petrahh
Kodrana . . . no lepo je slišati da se s taščico razumeš user posted image
Verjamem, da je svakinji zelo težko

TamaraJ . . . slike so v mojem albumu, če rabiš geslo piši na ZS

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.12.2007 13:06:24   
aurora28
Taula držim pesti in navijam za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi čimprej.

Joj jaz sem tudi živčna in me že kar zvija, ojoj sploh ne morem kaj konkretnega jest, sem skoz na wc školjki in jem sadje. Še kosilo se mi ne lubi skuhati. user posted image user posted image user posted image Držite pesti in navijajte. Midva z mojim korenjakom sva se zmenila, da bova oba združila moči in nama bo ratalo. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.12.2007 13:06:38   
GoYa
Taula, še malo. Držim pesti in verjamem, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.12.2007 13:07:49   
Taula
So me klicali..utrip sem imele ene 300 verjetno. Dete je kromosomsko zdravo, izvedela sem spol (drugi pozitiven šokuser posted image ), naročila sem se na morfologijo-7.1.2008 jo imam.
V glavnem, ko mi je razlagala, da je vse ok sem samo jokala, in momljala hvala.user posted image  Jutri dobim še izvide na papirju....da vidim črno na belem da piše 46.user posted image

Hvala vsem za user posted image

Katina, Bojanc..sedaj sta vidve na vrsti za dobre novice.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.12.2007 13:09:32   
narava
EVO, NA TOLE CAKAM ZE CEL DAN!!! in ja, kriciiim! user posted image
FULL sm vesela za vaju, Taula!!!
FUL!

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.12.2007 13:09:39   
kodrana
Tamara svakinja ima 26let, kmalu 27. vendar oče tega otroka, ga noče. hoče,da gre na splav. ona pa ne ve.. ona bi imela otroka, vendar bi rada,d abi tudi on bil del tega. on pa noče..

aurora
držim pesti..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.12.2007 13:11:26   
kodrana
Taula  čudovite noviceuser posted image user posted image user posted image . verjamem, kako ti je sedaj odleglo. kaj pa spola nam en boš zaupala? je fantič? jaz namreč malo sumim..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.12.2007 13:12:54   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

... on pa noče..

sploh se ne zaveda kako dragocen DAR je to..da dar, ker ni vsakomur (vsaki) dano, da bi imel otrocka..

ko se bo zavedel, bo morda ze prepozno.

Drzim pesti za svakinjo, da bo sprejela odlocitev, s katero bo lahko zivela..

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.12.2007 13:13:18   
Katina
Kodrana, veš kako lepo je slišat, če katera hvali taščico. Bravo za tvojo taščo. Tudi jaz verjamem, da je tvoji svakinji težko, kajti taka odločitev ni kar tako in te spremlja celo življenje.
Aurora28 ob kateri uri imaš izpit in kako dolgo traja, da bom lahko držala pesti.  Drugače sta pa ubrala odlično taktiko, jo bom še jaz sprobala jutri.
Jaz se sploh ne morem učit, ker mislim na Taulo, ko bi bilo njene agonije le hitro konec.

Da mal razbijem napetost vam pošiljam meni:
1. čufti v paradižnikovi omaki
2. polovičke krompirja pečenega v pečici
3. kuhana cvetača
4. solata
Zraven pa iz druge polovice mletega mesa delam še polpete, ki bodo mogoče za jutri skupaj s krompirjevo solato.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.12.2007 13:15:55   
BOJANC
Taula super za dobre izvide,nas še čaka ampak rezultati bodo pa pri vseh dobri.user posted image user posted image user posted image
Verjamem da so bile to zate danes najdaljše ure.Lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.12.2007 13:16:01   
Katina
Taula, vmes ko sem pisala si sporočila veselo novico- tudi jaz kar jokam od sreče, ko tole pišem mi sloze tečejo po licih. Bravooooooooooooooo! Zdaj pa le uživaj v user posted image .  MF imaš pa en dan pred mano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
4.12.2007 13:16:49   
sesil
Toula super, sem ful vesela zate. boš še nam spol namignila?
kodrana, mogoče se bo pa oče tega otroka premislil. splav je zelo huda travma za ženske no, in če smem pripomnit svoje mnenje : če si ona želi otroka naj ga obdrži (saj to ni nobeno sebično dejanje)in naj se ne ozira na tega tipa,  ki je očitno  kuser posted image  in egoist.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?