|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
3.12.2007 19:07:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kam te greš? če si mi pa oblubla da mi poveš kaj se ti je zgodil ta teden... al prejšm... user posted image

Daj, daj, prosim sama ugotoviuser posted image user posted image , user posted image
Danes je en teden.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????
Kva je en teden???? Pismo... tuhtam pa tuhtam...pa nič ne iztuhtam...user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.12.2007 19:12:32   
pikapoka2

lej, prideš gor... pa kr greš... in ti si moja virtualna prjatlca? Jst mojih nikol ne zapustim samih... na ta način.. pridem in grem user posted image

halo!!!!!! saj tebe itak nikol ni, skoz piše odsotenuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.12.2007 19:14:08   
pikapoka2
Ma ne, LuNa moja draga, tok davč pa spet ŠE nisem!
Imam šele O zdaj, no te dni naj bi bilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.12.2007 19:14:24   
LuNa73
a ti mene mal tak kot se dela z elastiko? user posted image  Ne morem potuhtat..odgovor mi... ne pa mi o moji odsotnosti, ko veš, da sem skoz odsotna ampak gor user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.12.2007 19:15:03   
pikapoka2
Danes je en teden odkar več ne....

Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.12.2007 19:15:41   
LuNa73

Ma ne, LuNa moja draga, tok davč pa spet ŠE nisem!
Imam šele O zdaj, no te dni naj bi bilauser posted image

se mi je zdel.. ampak sej veš... to tuki najprej človk pomisli... sej pa čudeži se dogajajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.12.2007 19:17:29   
LuNa73

Danes je en teden odkar več ne....

Res??????? Bravoooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Le glej da bo pr tem NE ostalo....

Pismo.... kaj pa jaz???? Jst bi tud mogla it.... user posted image ..pa klinc gleda... bom že!

Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.12.2007 19:20:34   
pikapoka2
Pismo.... kaj pa jaz???? Jst bi tud mogla it.... user posted image ..pa klinc gleda... bom že!

zaj pa jaz ne štekamuser posted image  kam bi mogla it?!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.12.2007 19:22:27   
LuNa73

zaj pa jaz ne štekamuser posted image  kam bi mogla it?!

na odvajanje... sej pa se igrama igrico - vstavi pravilno besedeo... al ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.12.2007 19:29:51   
pikapoka2
ma, ja, ampak jaz nisem šla kam, ker mi je samo ratalouser posted image
saj bo tebi tud, ko se boš pač enkrat res odločlauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.12.2007 19:31:15   
pikapoka2
Zaj pa pičim na en babji čvek v živo in kratek sprehod, se potem vrnem, če se ne zavleče.user posted image
pridna bodi, pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.12.2007 19:33:24   
LuNa73
kontra... uživaj! pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.12.2007 21:57:55   
pikapoka2
LuNa jaz te bom po ritiuser posted image
grdo gledam, piham ko bikuser posted image  
Nisi mi odgovorilauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.12.2007 9:47:18   
ledenka
user posted image

tkole, ena specialna kavica za moje drage borke user posted image  kaj je pri vas novega? sem kar mal živčna, jutri me čakajo nadaljne preiskave... bomo videli, kaj bojo pokazale user posted image  

ref,leksomazaža z mački je ful pomagala user posted image  priporočam, in boljš za želodec ko kaki tableti user posted image  ker če kaj vzamem, vzamem močne, pol pa me po želodcu šraufa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.12.2007 10:16:57   
oktavija
OOOOOOOOOOOOOOO Ledenka ti si se pa fill potrudila, sam škoda da jaz ne smem papat mleka in smetaneuser posted image ....

Sej ne bom jokala no!user posted image user posted image user posted image   Samo se malo šalimuser posted image user posted image user posted image .
Kako ste danes naše borek?
Jaz sem še vedno bolj tako ker me v službi še kar jezijo moji preljubi sodelavki v pisarni... user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam da se jih kmalu znebim....user posted image user posted image user posted image

No lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.12.2007 10:22:09   
spelka12
Oooooooooooo punce moje.
Danes imam pa za vas nekaj posebnega.
user posted image user posted image
No vsaj vidite, zakaj imam tako rada decemberuser posted image . Vsaj enkrat v letu se lahko nabašem s torto. Ve si kar vzemite, jih imam še veliko. Ko pojemo pa pridejo na vrsto še tekoče substance.
Ajsika me veseli, da se bolje počutiš, teli mačkoni pa res pomagajo.
pikapoka, lunca kaj sta pa vedve včeraj imeli? No ne vem zakaj se gre, ampak pikapoka čestitam ker že en teden ne........user posted image
Zdej grem pa naprej praznovat, sem nesla mal priboljškov v službo in grem papcat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.12.2007 10:31:04   
oktavija
user posted image user posted image Spelka12 a ti danes res praznuješ kajuser posted image , al si nas samo prišla malo razvajat?user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.12.2007 14:42:43   
pikapoka2
spelka12
Vse najbooooooooooljjjjjjjjjjjjjššššššššeeeeeeeeeeeee za ttteeeeeee,
vseeeeeeeeeeee
nnajboljšššššššššššššššeeeeeee dragaaaaaaaaaaaaa špelkaaaaaaa,
vse najboljšeeeeeeee za teeeeeeee!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za darilce pa tak veš kaj ti želim!!!!
Plusek in da se ti uresničijo vse želje.

aja, spelka, pela sem ti, da ne boš mislila da jecljamuser posted image
Zdaj pa grem nad tvojo torto!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.12.2007 16:21:41   
ledenka
Špelči user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  vse najnajnajboljše!

Ti želim, da bi danes preživela takole:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

da bi se dan končal takole: user posted image  

in da bi bil kmalu en mali špelček ali špelka na poti

user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.12.2007 16:25:17   
bumbum
Spelka12, vse naj za roj. dan! Želim ti le eno majčkeno pikico!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.12.2007 17:40:19   
LuNa73
Špelka... itak veš, da ti jst pa tile trije želimo vse naj naj... kaj naj bo naj, pa itak sama najbolje veš! user posted image  Upam, da lepo praznuješ.... in ne visiš na RR-juuuuuuuuuuuuu...user posted image  (sem te ravnokar vidla)

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.12.2007 17:42:20   
LuNa73
o ajsi... ti si tud gor.... jst pridem bolj pol, ker grem zdasj na pijačkouser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.12.2007 17:44:40   
spelka12
Joj ko bi me zdejle vidle. Nikol ne farbam, trenutno sem pa ko božiček v glavo.
Hvala punceuser posted image . Jest sem si zaželela za roj.dan eno pikico in VEM, da mi bo uspelo. No če ne letos pa naslednje leto. Ni važno, samo da bo.
Pikapoka tole si pa tako lepo zapela, solzice si mi privabila v oči - kaj si ti ena poklicna pevka?user posted image
Sem šla pa včeraj v drogerijo po tonik in mi je prodajalka (ena stalna ki mi vsakič svetuje) rekla, da zdaj pa že zgledam starejša in mi je dala kremco za očesne gube (pa ni vedela kolk sem stara al pa kej)user posted image . Sem se majčken zamislila in gasa domov pred špegu in kaj ugotovim - prodajalka laže. Izgledam odlično pa naj ljudje govorijo kar hočejo. user posted image user posted image
Ker ne vem, kdaj imate ostale r.d. vsem želim enako. Eno pikico, pa pridnega možeka.

Kje pa je danes lunca? luuuuuuuuuunnnnnnnaaaaaaaaaaaaa, torto šparam za tebe kje si?
oktavija zakaj ne smeš mleka in smetane? A ti potem jabolčno torto spečem? Je ful dobra res.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.12.2007 18:43:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Kje pa je danes lunca? luuuuuuuuuunnnnnnnaaaaaaaaaaaaa, torto šparam za tebe kje si?

a sem nevidna al kaj? Pa dve minuti pred teboj sem pisala user posted image ! Itak pa... od zadnje malce si mi dolžna osebnega trenerja....user posted image ...Ker se od takrat še sam kotam...(kotalim)user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.12.2007 12:58:12   
oktavija
user posted image  Ka zdej čveke, a danes pa niste nič zgovorne... Včeraj tolko smeha, dans pa sama tišinauser posted image !
No jaz sem vas mal povabila, zadej pa se še mal ve oglasite!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?