|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
6.12.2007 9:17:09   
LuNa73
haloooooooooo ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiika, potrebna sem kofeinskega šoka..... tebe pa od nikoder user posted image ... špelka pa lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmmmm!!!! user posted image
A se vam tolk dogaja zdej v veselem decembru, da nimate cajta niti enga brzinskega kofeta spit z mano???? user posted image user posted image
Zdej grem delat naprej.... pa ko pridem nazaj ima da je kofetek kuhan, pa malca prpravlena!user posted image  Zdej pa je res že cajt da me mal ubogate... nobenga reda ni več...nikjer user posted image

Ej Ajsika moja, zdej sem se spomnla... kaj so rekli gospod REš? Čakam poročilo!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
6.12.2007 10:35:34   
ledenka
 user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 11:36:24 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
6.12.2007 10:39:27   
ledenka
bo vredi kavica? user posted image  posebej za tebe user posted image  pa še ena tortica 

so mi pa na UZ rekli, da mam en lep velik folikel, ki bo v par dneh poču user posted image  tko da moram mojga danes zvlečt v postlo in gasaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  sam ananasa pa ne bo dobu prej user posted image  ja, sem brala debato januark user posted image  in se skor polulala zraven user posted image  ker če bo tko ko pr eni tam, ko je blo zarad ananasa bolj druga varjanta, ne bo plavalčkov v položaju user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 11:36:53 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
6.12.2007 11:12:29   
LuNa73
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...vse je fantastično okusno user posted image .... špelka, še vedno čakam osebnega trenerja user posted image ! Če si pomisla, na mojga lubija, ti povem, da si z njim nimam kaj pomagat.... ker umira user posted image .... user posted image  O.k... sej je res bogi... je mel manjšo operacijo, ki pa je bila baje (no sej vrjamem) boleča ko sto hudičev...user posted image

Ja januarke pa ga tak biksajo, da lahk sam lulaš zraven, če maš mehur bolj poln al pa pipa bol slab tesni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti sam napad... brez kej velik predpriprav... sam mrežaste štunfpantle gor... pa odeta v čipko.... bojo plavalčki čist ponorel user posted image

sam naučit te še morem, kak se slikice pomanjšajo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
6.12.2007 11:27:03   
ledenka
lunčika, to lekcijo si mi oblubla pa že par strani nazaj user posted image user posted image user posted image  

viš, lahk grem dans po štrumfpantle pa kaj rdečega, pa bomo mel miklavža en dan kasnej user posted image  bom parkl... oz. parkla user posted image  sam da ne parkljevka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
6.12.2007 11:40:42   
spelka12
luna osebni trener prihaja user posted image
user posted image  a bo dobr? A ti je ta boljš user posted image ? Meni ta bolj odgovarjauser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
6.12.2007 11:56:09   
ledenka
men je taspodn tud boljši user posted image user posted image user posted image  tazgorn... no, ne vem, zgleda preveč mastn user posted image  se mu v naročje vržeš pa dol spolziš user posted image user posted image user posted image  

špelči, kak si ti?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
6.12.2007 13:11:58   
spelka12
špelči je superuser posted image . Veš tako me pokliče samo moja mami in še to takrat, kadar kaj hoče od meneuser posted image . Moja user posted image  je prišla točno kot ura, prvič po dolgem času sem je bila vesela in zdaj greva skupaj en naklofen popapcat, da naju mal zadane - se imava pol še rajšuser posted image . Pa ti ajsika?
luna se ne javi, tko da pomoje že fitnesira z unmu iz spodnje slikce. Go luna, go luna, korak levo, korak desno, korak naprej in nazaj, zdej pa hop v vrečo, ja tako se to dela, pridna.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
6.12.2007 16:22:43   
ledenka
user posted image

drage pupike, še malce energije za popoldan user posted image  še mal, še mal, pa gremo domov, in jutri je že petek, jupijaja! 

mormo tole našo temo malce zbudit, sicer je med januarkami tudi fullll dober feeling, sam smeh pa ananas user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
6.12.2007 21:02:20   
spelka12
mmmmmmmmmm tole pa super zgleda. A lahko vse pojem, a bi še katera mal probala?.....no......čakam.......pol pa nič.
mmmmmmmmmmmm kolk je blo dobro, žal vam je lahko.user posted image  
Men se pa še mal prekmalu zdi za med januarke, pa sej smo komi miklavža skoz dal. Bom raje vse decemberke z roza barvo obmetavala, pa grem pol k januarkam. Tam bodo pa one mene nazaj cilale. 
luna kaj a ti moj trener ni po godu a tko vneto trenirata, da se tud javiš ne?
Moja user posted image  je izginilauser posted image . WTF? Prvič v življenju se mi je to zgodil. A mislite, da se je naklofenčka ustrašla?
A se res nebi nobena zgovarjala z mano? Dooooolgčas mi jeeeeeeeee.
pikalonca a ti tud nimaš minutke? Bi mal o kekcu spregovorile?
Pol pa nč.
user posted image  luna sem ti že zdej spekla fruštuk, da ne boš šla lačna v službo.
ajsika, pikapoka, lunca in ostale izgubljene, prilagam še user posted image , bojda na januarkah piše, da je za neki dobr, pa ne vem za kaj.
Pa še kavo vam bom skuhala user posted image zdej imate pa vsega dost. Tako delo opravljeno, zdej grem pa nina nana v hrčkovo deželo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
7.12.2007 8:48:54   
LuNa73
špelka mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....... krohotam se! user posted image  Nč ne treniram... jst še sam spim pa v službo hodim DELAT! user posted image  Sem že čist crkjena... Sama seb govorim: sam mal še... sam do božiča še......user posted image
Zajtrk..... njamiiiiiiiiiiiiiii njamiiiiiiiiiii.....
Ananas pa tud jst ne vem zakaj je dober pr januarkah... vem pa zakaj je dober če ga moj je.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom danes mal futrala z njim... a kaj, ko je moj celi bolnik... še kr user posted image ... pa po moje še bo neki časa...user posted image

Delo si opravla fantastično..... Luna sita in..... debela user posted image !
Se beremo!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
7.12.2007 10:35:42   
ledenka

ena k(r)avica posebi za vas user posted image  

ananas je bober za okus, punci, tako da je v fazi, ko mora on svojo nalogo opravit drugje, odvečen user posted image user posted image user posted image  no, še vedno pa ma c vitamin not, tko da za nekaj je dober user posted image user posted image user posted image  

me zanima, če bom mela O danes... sej ne vem, a sem borka, nečakajoča al kaj drugega. no, ta mesec še lahko, naslednji mesec pa bom najbrž samo navijačica user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 11:37:23 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
7.12.2007 11:16:10   
spelka12
lunca me veseli, da si sita. A tale debela mi pa ne gre v glavouser posted image , a pol je trener že odpadu k knof?
Pa nič. Te bom raje samo futrala, telovadi pa sama kokr ti paše.
Hm vem, da je ananas dober za naše ljubimce, no za njihove..., sej veste za une tam dol, no za okus njegove......ma nehite me mučit, dobr veste kaj hočem povedat.
Zame to ne velja, ker grejo vsi naravnost v luknjo, tisti ki falijo pa za kazen v wc.
ajsika tegale medija bi pa jaz tud spila, če bi ga mi kdo skuhal. Čeprav že 14 dni ne pijem kofeta, še nimam abstinenčne krize.
Če imaš pa danes O potem te pa ne bom nič spraševala, da se boš lažje fokusirala na user posted image  user posted image .
Ti si naša borka, navijačica, nečakajoča, tolažnica in prijateljica.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
7.12.2007 11:52:12   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  hja, danes zjutraj smo poslali vojsko v napad user posted image user posted image user posted image  tko da se mi kar smeji

špelči, kako zdržiš brez kofeina? jaz bi že umrla user posted image  sicer pijem v glavnem črni čaj, kavo niti ne vsak dan user posted image  ampak take kavice z rožcami in podobnim, sploh s cimetom posute, so posebej fajne user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
7.12.2007 13:49:18   
spelka12
Ma brez kofeina se da zdržat, brez une pavze, ki si jo imel ob kavi pa težko. Sem si kupila brezkofeinsko, je isto dobra, pa pravi čaj lokam (tein boljš deluje name kot kofein).
Sej bi jo še pila ampak sem opazila, da se mi po njej vrti, pa trest se začnemuser posted image , tko da sem v fazi spoznavanja mojega telesa in notranjih organov. Zaenkrat se še vikamo, kmalu bomo pa na tiuser posted image .
Ti kakšna je pa bila tvoja vojska v napadu? Uspešna? A si poslala cel bataljon a samo eno četouser posted image ?
luna božič bo kmalu, pol pa dopust, pa tvoj dragi bo že boljš takrat, pa božiček te bo obdaril, pa šef bo božičnco izplačal, pa svet bo postal boljši, pa mir bo povsod, pa .................. jah pobožne želje.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
7.12.2007 16:44:07   
ledenka
no, četa napada user posted image  sam sluzi nimam nič pa nisem ziher, če mam danes O user posted image  

špelči, men se je enkrat (po ene 5 kavah) zgodlo, da sem mela neki podobnega kot en mini srčni napad - sem se tresla, ful potila in srce mi je razbijalo ko noro. zdaj spijem pa eno ali max. 2 kavi na dan, pa še to po hrani user posted image  in nujno belo kavo, da je bolj švohcena. In pazim, da ne spijem več kot 4 doze čaja in kave na dan, razen včasih, ko vstanem sredi noči ali pa imam neenergetski dan.

lunči, kje pa se ti kaj potepaš? avatarčkov še nisi pomanjšala user posted image  a je vse ok s tvojim dragim, upam, da bo čez vikend že bolj OK?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.12.2007 18:53:19   
spelka12
luuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaa a veš kaj. Če bi bil tvoj dragi zdrav za akcijo še ne rečem, ampak glede na to, da je revež poškodovan bi se pa lahko malo javila. Pa še petek je.
Sem hotla it ven na eno pijačko in niti ena nima časa za meneuser posted image , al delajo, al jih možje ne pustijo ven, al so bolne. Mogoče se me pa bojijo? Tuširam se redno, zobe krtačim vsaj 2x na dan....pojma nimam kaj je.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.12.2007 19:09:31   
LuNa73
Evo mene.. mam pol ure cajta...user posted image user posted image ...sem ravnb prišla iz službe user posted image ..če bo kiri za čvekat, naj me pocuka na ZS... tam fajn utripa, pa takoj vidim...user posted image  Ta cajt pa jo mal šetnem naokol user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.12.2007 11:24:12   
ledenka
user posted image pa se ena dopoldanska sobotna kavica user posted image  

Kako ste, punce moje? ugotavljam, a sem mela O vceraj al jo mam danes user posted image  danes ali jutri bi bilo definitivno boljse user posted image  da mam razlog, zakaj mojga zvlect v postlo user posted image  

sicer pa nic posebnega... moram mal pogledat za zimske gume, mi je moj narocu, tako da se bom odklopla z RR in sla na kak avtomobilizem user posted image  je prav grozno, da nimam casa tega delat cez teden, vse pa je cez vikend zaprto. eh, dalec smo se od potrosniske druzbe user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.12.2007 14:44:29   
pikapoka2
Jaz pa sem spila kar tole kavico od včeraj,
ker je danes še niste kuhaleuser posted image , kje pa ste vse???!user posted image
Grem preverit če je kaj novegauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.12.2007 19:27:27   
ledenka
a nikjer nobene? eh, upam, da ste pridne in slonckate user posted image  kolkr se spomnim, nas ma nekaj v tem casu O user posted image  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.12.2007 21:30:49   
LuNa73
Halo babuške... kak kaj? A res? O je na pohodu...? pol pa se sploh ne čudim, da je tak mrtvo kle gor... ajsika, kaj pa ti delaš potem tu gor? user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.12.2007 21:51:45   
ledenka
user posted image  lunci, odganjam tiste, ki majo O in bi morale slonckat, pa se jim ne da user posted image

kak si, je tvoj kaj boljsi?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.12.2007 21:56:51   
LuNa73
Evo mene  user posted image !

Ajsi, moj je malo boljsi, ampak ko bi ti to vidla.... ma tako lukno not "zvrtano" user posted image  ... v glavnem odprta rana... tak da mi nic ne hip hopamao user posted image ... bomo že nadoknadl... enkrat user posted image .

Jst sem o.k... nic kaj pretresljivo novga ni... Čuj, a ti pa nimaš O?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.12.2007 22:02:56   
ledenka
sem mela, ni nic vec user posted image  tak da nima smisla hopacupat al kaj user posted image  eh...

joooj, to je pol hudo, sploh moski ene 3x slabse to prenasajo kot me user posted image  al pa 300x user posted image  

sem kar sama, se mi zdi, da sem bla prevec tecna in je moj spokal v pisarno user posted image  mam pa vsaj svoj mir user posted image  pijem lepo vincek, se sproscam in pripravljam na nov teden user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?