|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
29.11.2007 8:07:30   
LuNa73
Evo, danes sem pa namesto ajsike jaz skuhala user posted image , za tiste ki pa ga ne pijete pa en pravi
user posted image . Tak, sej pravjo da se dan pozna po jutru zato še user posted image , da vam mal naraste hormon sreče!!!!

Drgač pa... babike jst sem dans saaaaaaaaaamaaaaaaaaa, tak da vas pridem malo večkrat pogledat!user posted image  Pa še kako rečemo... do takrat pa...pridno delajte....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.11.2007 10:26:20   
ledenka
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ne rabim jaz kave kuhat user posted image  čeprav priznajte, so moje kar domiselne user posted image  se trudim in jih iščem po netu user posted image  

danes je boljše kot včeraj, sem spet mal bolj polna energije user posted image  dela je ful, ampak je že četrtek, tako da je vsaj ta pozitivna stran. in v soboto se začne veseli december - po moje bom mojga zvlekla, da greva na kuhano vino, se mi že ful lušta user posted image  vsaj ena dobra stran tega, da nisem user posted image  - lahk spijem kaj in nimam nič slabe vesti user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.11.2007 10:58:39   
spelka12
luna hvala, sem pravi čaj spila in sem ko nova. Na decemberkah maš pošto od mene.user posted image
ajsika kako lepo te je brat ko si spet dobre volje. Včerej je bil pa res čuden dan, same nesreče pa zastoji pa živčni šoferji pa....
Pa ni važno, samo še 1 dan pa se začne V.D. Komi čakam. Bom vsak dan eno kuhano vince spila, da se ga bom počasi navajala, ker za novo leto imam cilj, spiti en lavor kuhančka, da vsaj enkrat zažuram, se sprostim in pozabim na vse. A bi ga katera z mano spila?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.11.2007 11:12:16   
ledenka
špelči, definitivno sem za popivanje v V.D. user posted image  sej, vsaj ena dobra stran tega nenosečniškega stanja user posted image  no, pivo bi blo še boljše user posted image  vsaj za naša jajčeca, da se množijo in plodijo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.11.2007 11:53:19   
spelka12
kakor ukažete madam, liter piva vsaka, vsaj 1x na dan, pol pa na bolniško za 14 dni, da prideva k sebiuser posted image
sam če bova tolk piva spili bova lahko tud jajčka prodajali, a pokličem Reškota, če jih katera rabi?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.11.2007 12:03:46   
LuNa73
pijandure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Veš kaj špelka... sej veš, da seb najtežje pomagaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sam kr mi nobena ni nč pametnega svetovala in...tako me še danes boli. Sicer ne več tak kot prvi dan... ampak čutim ga pa še... jah... vsaj vem da ga imam user posted image user posted image user posted image

Pišuka...a vete sem misla, da bom mela dans mal več lufta... pa nea gre... sem zdej 4 ure bla pridna ko 100 mravljic user posted image ... zdej pa si skuham kofe pa hit vun na en čik....

škoda ko nimam fotkiča, bi vam slikala tega našga pesa... kak sedi na mojih kolenih... pa se mu veselo spi... kr kinkauser posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 29.11.2007 12:06:59 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.11.2007 12:56:21   
ledenka
čuj lunči, a vun pa nič totega pesa ne pelješ? user posted image  pol bi mela še mal lufta, pa razgibala bi se, in mogoče bi te gleženj nehal bolet user posted image  kaj pa si pravzaprav delala z njim, ta del sem zamudila user posted image

špelči, no, liter piva pa res ni tolk, da ga ne bi mogle pohendlat user posted image  no, sicer ne vem, kak je vsak dan, ampak tu pa tam, kake 1x na mesec, ga pa spijem tolk user posted image  hm, ne, sorry, pijem malo pivo in spijem 2 user posted image  3 je mogoče res mal... dost user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.11.2007 13:26:25   
LuNa73
ooo ajsi... seveda ga peljem vun... sam tu okol je sam en velik parkplac za tovornjake user posted image ... tak da tu ko je mal trave pa se ravn ne morem zrekreirat user posted image user posted image .... hmmm... sej sem pozabla kdaj, ampak men se zdi da prejšn četrttek mi je konkretn noga klecnlauser posted image ... pol je pa mal zrastla v širino pr gležnju user posted image ... jah, nerodna sem bla... zdejle si grem pritisk zmerit, da vidim zaka se mi tok spi user posted image !

sem že... 115/65, pulz 82 user posted image user posted image user posted image user posted image ... uuuuu, je nekam nizek... se tolažim,, da je bil včeri zgorn pod 100 in da je dons to kr o.k....user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 29.11.2007 13:27:22 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.11.2007 13:31:24   
oktavija
Ledenka, Spelka12, LuNa74 ve ste zakon! user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.11.2007 20:33:52   
LuNa73
Sem vam skuhala že kavico za jutri zjutraj... pa šlogate si lohk iz nje če bo božočnica al ne... me prav zanima kaj vam bo pokazal... user posted image user posted image user posted image
Ampak šele zjutraj jo spijete... a vela?user posted image

user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.11.2007 21:35:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

pijandure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Komu ti to pijandureuser posted image ? Če misliš naju z ajsiko - midve sva samo žejne. A ti nisi nič user posted image . No vidiš kaj se nardi, če premalo piješ - pritisk ti pade. Spij eno kavico pa pravi čaj, čez pa red bull pa boš ko nova. Garantiram.
Pa hvala za kavo, mal je že mrzla, do jutri bo pa pomoje ledena. Jo bom spravila v mikro.
sonček33 nas pogreša pa sem ji rekla, da se dobimo tuki. Pa ni sledu o njejuser posted image . Aja buča noč je, sonček gre takrat spat. Mislim inteligenca na višku.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.11.2007 12:55:19   
LuNa73
ajsika, a moja kava pa ni okusna? user posted image user posted image user posted image user posted image
no, a ste si šlogale? bo božičnica al ne? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.11.2007 13:01:05   
ledenka
user posted image  lunči, seveda je bla okusna user posted image  sam božičnice mi pa ni hotla pokazat, pa sem jo parkrat pretresla user posted image user posted image user posted image  

dans mam ful dela, tko da nimam niti cajta mislit na RR. sem si ravno naredila čaj in uživam 10 minut miru in tišine, pol pa naprej. eh...

je pa peeeeeteeeeek in jutri se lahko spet malce naspim user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.11.2007 13:03:00   
spelka12
lunca a vela, če sama sebi pošlogam?
Napovedala sem si božičnico, 13 plačo, nagrado za izjemno delo in še eno nagrado za ogromen prispevek k kolektivu, pa zgodnji regres bom bojda dobila, pa teta za katero ne vem bo na mene prepisala svojo čisto novo hišo, no pa štorklja bo kupila navigacijo in bo že decembra al pa januarja prispela iz Afrike, aja pa še letos bom teta.
No a sem si dobr šlogala? Bi še katera izmed vas rada, da ji malo v pravi čaj pogledamuser posted image user posted image user posted image ?
Še malo pa bo december.........komej čakam.

kava je bila odlična, penca je bila še iste oblike kot takrat, ko si jo skuhala lunca moja. Prav z užitkom sem jo popila, ne vem od kod ta užitek user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.11.2007 13:11:54   
ledenka
user posted image  a bo mela štorklja GPS user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.12.2007 10:20:50   
LuNa73
Dobro jutro!!!! Sem se že spraševala če bo katera kavico skuhala pa nič od nič... pa sem vam jo jaz... eno tako lublansko user posted image ! Pa upam, da vam bo zelo okusna in da jo bote spile z veliiiiikkkiiiiiiiiiiim užitkom user posted image ! Sem se že čudla, da nam jo ajsika še ni postregla user posted image !
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.12.2007 17:41:13   
ledenka
hvala za kavico user posted image  ti, jaz ob vikendih dolgo spim, ni sanse, da ti tak zgodaj kavo skuham user posted image  ce komaj iz postelje prilezem ob 10h zjutraj... al pa se kasneje user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.12.2007 12:17:38   
ledenka
spet nikjer nobene cveke user posted image  vam bom pa jaz kavico skuhala...
user posted image

a bo?

tule v Lj je tak turoben dan... grem raj kar v bano se malce namocit, bom pol mogoce boljse volje user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.12.2007 15:20:14   
pikapoka2
super kavicauser posted image
je pa vsaj kavica, če že vas niuser posted image
Grem nazaj lenarti, to počnem že celi danuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.12.2007 19:35:53   
ledenka
pikapoka, tud jaz nisem kaj boljsa user posted image  trenutno jem datlje, njami, kolk mi je to dobro user posted image  in na tv gledam, kak delajo cokoladne dedke mraze user posted image  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.12.2007 19:47:35   
ledenka
LUNCICA!!! KJE SIIIIIIII??????

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.12.2007 20:03:59   
LuNa73
Evo meneeeeeeeeeeeee!!! Sem klepetala po telefonu user posted image ... kk si mi? Kaj je novga?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.12.2007 20:09:06   
ledenka
brrrr, se mi je post zbrisal user posted image

mah v sredo mam pregled pa me to nic kaj ne veseli. pa kaj cem, tak je, spremenit nic ne morem user posted image  

pa novi avatar iscem user posted image  bolj bozicnega user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.12.2007 20:10:26   
ledenka
na tej temi se bolj sama s sabo pogovarjam user posted image user posted image  mal shizofren feeling user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.12.2007 20:12:16   
LuNa73
ej, a midve pa se loviva pa loviva????? user posted image  Kakega bi mela? Ti ga pomagam najdit... sam povej mi stil... a božička.. al anglčka... al kaj? user posted image  Lahk pa tole...
user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?