|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
2.12.2007 20:14:12   
ledenka
mela bi pin-up s bozicnim motivom user posted image  pol pa najdi kaj takega user posted image  

dobis user posted image  ce kaj pametnega najdes user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.12.2007 20:21:06   
LuNa73
user posted image  man je pa tale za tebe ful všeč.... user posted image  al pa tale user posted image
aja pa v google sem vpisala pin-up christmas pa pod slike sem šla, pa mi je vrgl kr neki ven user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.12.2007 20:24:54   
ledenka
taprvi mi je ful vsec, pa je prevelik user posted image  sem sicer neki nasla, pa mi ni lih... sem hotla ene od tvojih uporabit, pa jih je problem pomanjsat.

hvala za pomoc! vroca cokolada je tvoja! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.12.2007 20:29:40   
LuNa73
daj pošlji mi, po zs-ju katera ti je všeč... ti jo pomanjšam... ker tole pa je en mal preveč dolgočasno za tebe, kar maš zdej gor...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.12.2007 20:33:34   
ledenka
sem ti ze user posted image  nimam programa za manjsanje gifov, sam za jpg. al pa se nisem pogruntala user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.12.2007 20:58:24   
LuNa73
dans mi ne gre dobro od rok user posted image .. bom probala jutri...  a vela? drgac pa lepo te prosim... nekej druzga si dej gor začasno.... tole ni nič teb podoben user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.12.2007 21:03:36   
ledenka
boljs? user posted image  

hvala za pomoc! ni blema, boma ze kaj najdle... sej sajtov je miljon user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.12.2007 21:09:01   
LuNa73
opaaaaaaaaaaaa batoooooooooo... toooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... čeprav jst nekak navijam za to user posted image

Nč ajsolinčica moja... grem jst...zlikat cote...user posted image  Se jutri kaj bereva... pridna mi bodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! čav bav
poljubček in objemček

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.12.2007 21:11:20   
ledenka
ta mi je tud ful vsec user posted image  no, keri to bo lazje ratal, ta al pa oni, ko sem ga poslala.

fajn likaj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.12.2007 9:10:31   
LuNa73
alo lepotičke... kk ste? jaz super..čeprav sem misla zjutri ko sem prišla da me bo kap... tolk je vzorcev za analizirat user posted image ... se beremo kej.... Ajsi moja... jst nimam časa kavo skuhat.... dej jo ti prosim... špelka, ti pa prosim zajtrk al pa malco prprav user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.12.2007 9:28:15   
spelka12
Si hefe, malica na poti.user posted image user posted image
user posted image  hamburger? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image malo sadja? user posted image kebab? user posted image slastna pica? user posted image user posted image mogoče jajček?
Veš kaj, če boš zbirčna si pa kar sama vzemi, evo cel hladilnik user posted image  user posted image .
Lunca, ajsika sta se najedli?
Moram nujno pohvalit avatarje, super so. Ajsika sexi do konca, sem kr zafarbalauser posted image . Jest sem ga tud že hotla spremenit, pa so vse slike, ki so mi všeč prevelike user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.12.2007 13:18:46   
ledenka
hvala za pohvale avatarja user posted image  za nagrado dobite

user posted image

upam, da ne bo prevelka slika user posted image  

Lunči, men je tista iz dimnika tud ful všeč, tko da se priporočam user posted image  moj trenutni je vsaj rdeč user posted image  mislim, rdeče pobarvan user posted image  

eh, punce, danes me tako neki glava tišči... no, vsaj vem, da jo mam user posted image  ampak komaj čakam, da grem dam in pod kovter... z enim mačkom na nogah in drugim na riti user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.12.2007 13:46:12   
spelka12
Danes je pa res en čudn dan user posted image . Dež lije, pa ga noben od nas ni povabil. Kr neki.
Sam je pa december, december, december, december...pomoje si mislita, da sem mal čez les, samo december imam pa res rada.
Ajsika a ti pošljem parklna, da tvojo glavo mal preruka, pol pa ne bo več bolela. Samo nisem pa vedela, da maček na nogi in na riti pomaga pri glavobolu user posted image , user posted image user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.12.2007 13:52:37   
ledenka
špelči, mi masirata s predenjem refleksne točke al kaj že user posted image  

mah, ta december... za letos sem mela par želja, in ko razmišljam o letošnjem letu... nobena od želja ni bila uresničena user posted image  največja želja je seveda user posted image  ampak tudi to ne gre tako zlahka, kot sem mislila... in povrhu tega sta dve, ki sta mi zelo blizu, letos zanosili, in pri nobeni ni bilo ravno načrtovano user posted image  ampak ok, to je spet moja rak rana. in še ta moj glavobol, ki očitno prinaša ven najslabše misli... res sem sam še za pod kouter user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.12.2007 17:55:40   
pikapoka2
ojlali, ojlala je katera tukaj?user posted image
Preverjam, ker me je pač LuNca naučila, da najprej pogledam na borbo,
potem pa pride vse ostalo!user posted image  In, da vam povem, odkar delam po njenih navodilih, sem bolj "normalna"user posted image
Ker pa sem zdaj tukaj sama... letim v trgovino po čokolado, se vrnem in če bom še vedno sama, pol pa grem skakat okrog.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.12.2007 18:17:25   
LuNa73
pikapoka Jst sem tu.. ampak veš kaj... zdej pa fajn razmisl, kak boš spravla moj grdi pogled nazaj v lepega.....user posted image

Hm, sicer ne vem, kje me ubogaš...ker me nič ne ubogaš... in ne držiš obljube... si rekla da me ne boš več pustila tak dolg samo in.... hja, en teden, kaj pa je to?! user posted image  Še vedno grdo gledam... in tudi ton ni najlepši... priznam...se pa trudim, da tole zveni kar se da prijazno...user posted image

Špelka, zdej pa prosim še osebnega trenerja.... ker tole, ka si pa ti prpravla za malco.... a misliš, da je sploh kira kej dobila vstran????? user posted image user posted image

Ajsi, kak pa kaj refleksna masaža pod koutrom pa dvema mačkonoma na seb??? Uspela??? Če ja, pol si nabavim mačka! user posted image  Grem probat zmanjšat slikice....

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 3.12.2007 18:20:15 >

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.12.2007 18:27:01   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

pikapoka Jst sem tu.. ampak veš kaj... zdej pa fajn razmisl, kak boš spravla moj grdi pogled nazaj v lepega.....user posted image

Hm, sicer ne vem, kje me ubogaš...ker me nič ne ubogaš... in ne držiš obljube... si rekla da me ne boš več pustila tak dolg samo in.... hja, en teden, kaj pa je to?! user posted image  Še vedno grdo gledam... in tudi ton ni najlepši... priznam...se pa trudim, da tole zveni kar se da prijazno...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.12.2007 18:29:29   
pikapoka2
Pa še zdaj sem videla sporočilo šele čez pet uruser posted image
Slepa sem, stara sem že......user posted image
LuNa si tukaj? Al si že šla jezna name?
Daj pridi da ti povem kaj se je v tem tednu zgodilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.12.2007 18:43:00   
LuNa73
Pismo.. jst sem skoz tu... berem našo borbo od začetka... me je mal nostalgija prjela... pa berem kake traparije so mi šle po glavi.... pa tvoje panično skakanje... pa.. aja aja pogrešam.... pa vito... pa pikico.... pa lupitko....

Itak pa.... tebe pa sem, pa te zdej ne več.... še vedno grdo gledam!

Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.12.2007 18:47:44   
pikapoka2

pa te zdej ne več.... še vedno grdo gledam!

sranje, raje grem preden da me roka tresne po glavi skoz ekranuser posted image
ker ni moj računalnik in nimam ravno nekih groznih denarnih sredstev na razpolago, tako da.... zaradi varnostiuser posted image
adiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooo!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.12.2007 18:55:57   
LuNa73
kam te greš? če si mi pa oblubla da mi poveš kaj se ti je zgodil ta teden... al prejšm... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.12.2007 18:57:37   
LuNa73
Itak pa.... tebe pa sem, pa te zdej ne več.... še vedno grdo gledam!

jah kak naj te pogrešam, če pa si tu gor user posted image user posted image ... edin zmenit se boma še mogle, da ne boma izmnično skakale sem pa tja...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.12.2007 19:03:05   
pikapoka2
zaj pa res grem, na sprehod, čez par minutk, ko pozvoni na vratih
me kr nekaj ven meče spetuser posted image , mogoče sem okuženauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.12.2007 19:06:24   
pikapoka2

kam te greš? če si mi pa oblubla da mi poveš kaj se ti je zgodil ta teden... al prejšm... user posted image

Daj, daj, prosim sama ugotoviuser posted image user posted image , user posted image
Danes je en teden.....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.12.2007 19:07:13   
LuNa73
lej, prideš gor... pa kr greš... in ti si moja virtualna prjatlca? Jst mojih nikol ne zapustim samih... na ta način.. pridem in grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?