|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.10.2007 20:21:39   
ledenka
NancyF, ti drzimo pesti user posted image  sam naredi test se enkrat, pa kerega drugega, ker ta BC ma tule fuuuul slabo reputacijo - marsikeri je bil ze lazno pozitiven user posted image  kolk se spomnim, se mu pojavi ena rahla bela crta, ki nic ne pomeni user posted image  zanic roba.

upam, da je pr tebi tapravi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.10.2007 20:23:12   
LuNa73
ajsika..jaz morem it peglat..joooooooo, kak sem boga, ker nimam moje zlate mame pri sebi!user posted image
Punce, lahko noč, pa lepe sanje!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.10.2007 20:24:53   
ledenka
pol pa nic, lunci, ce me samo pustis user posted image  

user posted image  mej se lepo in fajn peglaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.10.2007 22:18:31   
LuNa73
sem se mal user posted image  sem gor, da vidim če že vse pridno user posted image , pa vidim da so nekatere še vedn vztrajne tu gor....
evo jst pa še kr veselo delam in ni videt koncauser posted image ..s tem mislim peglanjeuser posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.10.2007 11:09:32   
ledenka
user posted image

Dobro jutro! ena kavica za vas, taka dišeča!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.10.2007 12:49:31   
NancyF
Ej punce, zdej ste me pa kar prestarašile s tem BC, da ne pokaže vedno pravilno.
Samo danes zjutraj sem ponovno probala, ker mi je še ena palčka ostala in mi je spet malo pokazalo. Danes kupil CB pa bom videla jutri zjutraj. Javim vam, kakšen bo rezulatat! Lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.10.2007 12:52:55   
ledenka
user posted image  držimo pesti, da je to to! user posted image  

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.10.2007 17:24:43   
Lupita
Kaj je babnce?! A ste me kej pogrešale al ja?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luv ya all so much!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.10.2007 17:27:19   
LuNa73

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, lej jo lupitko!!! A si se odločla, da se vrneš med nas????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A če smo te pogrešale???? ehhhhhhhhhhhhh, kje paaaaaaaaaaaa user posted image !

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.10.2007 17:42:01   
Lupita
Lunček ne dohajam te - vsepovsod akcija in dirkam sem in tja, pa nikogar ne ujamem!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.10.2007 17:47:19   
LuNa73
hja, hvala enako... jst tud direkam vsepovsod kjer vidim tvoj nick... se očitno midve mal križava... a misliš, da se bojo najine poti tu gor spet kmal srečale?user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.10.2007 18:54:16   
Lupita
Joj, Lunček, do solz si me pripravla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.10.2007 19:14:18   
LuNa73
Lupitka, od česa?user posted image  A sem kej tak grdega rekla?user posted image  Nisem, ne!!!user posted image user posted image user posted image  Ej a veš da sem 5 in 6. 11. v LJ? Z ajsiko sva že zmenjeni da me pelje na tortico in kofeteka, ko je tok velik pršparala kr testekov ni delala.... user posted image  A ne ajsika?user posted image  Kam pa naj pol ti pelješ? Če se pa še četrta lublančanka javi, pa nas pelje vse tri...user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.10.2007 20:37:00   
Lupita
Zelo zelo mikavno!!!!

Moram razmislit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.10.2007 10:04:25   
ledenka
jeeeej, lupitka user posted image  ti si nas kr mal zignorirala user posted image  

lohk bi šle vse 3 na tortico - glede na to, da 5. dobim plačo user posted image  

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.10.2007 10:09:44   
ledenka
user posted image

Pa še ena kavica za zjutraj user posted image  sem prejle pozabla prilepit user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.10.2007 11:55:41   
spelka12
kavaaaaaaaaaaaaaaa to mi deli ajsika s smetano pa s cimetom pa en cooky zraven.
Vidim, da imamo eno novo NancyF welcome homeuser posted image .
lupitka kje si se pa ti skrivala tolk časa? Ti, ti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.10.2007 14:47:30   
ledenka
špelči user posted image  to je že čudn, da maš take specialne želje user posted image  kako gre tvojim jajčkom, so vsa že v nizkem štartu, da se vsadijo?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.10.2007 15:27:47   
pikapoka2
pridne pupe ste!!!!!!
papa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.10.2007 15:50:48   
NancyF
Alooooo!
Danes sem ponovno naredil test s CB , pa se je pokazalo user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.10.2007 16:13:15   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  nancyF, čestitam user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.10.2007 17:03:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: NancyF

Alooooo!
Danes sem ponovno naredil test s CB , pa se je pokazalo user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Č E S T I T A M !

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.10.2007 17:24:06   
LuNa73
NancyF ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.10.2007 17:31:25   
bumbum
NancyF, BRAVO!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.10.2007 20:01:25   
spelka12
ajsika moja jačka danes počivajo, lenarijo, smrčijo in se skratka pustijo razvajat. Ker ko bojo enkrat v men, bo ko v vojski, postroj, jutranja telovadba pol pa akcija. Če ne bojo ubogal pa sklece do jutra.
nancyF supercauser posted image user posted image  vedno ko napišem tvoj nick mi gre pesmca po glav: nancy, nancy iz ljubljane, nancy oštja vi ste zame, nancy, nancy iz ljubljane bambola.....lalalalalalalalalalalala ker naprej pa ne znam.
lunca a si se službe že navadla? Pa mopsek, a ti še nagaja?
bumbum kaj je zdej s teboj? A si bla že na IUI, a še greš, a je uspelo.....povej, povej.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?