|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.10.2007 19:19:44   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

OOOOOO, madame luna, aveš kok si lepa, ko pogledam čez okno :):):)

sej pa ne vidiš v tretji štukuser posted image  al si tak vlka? nisi nisi....user posted image  al pa mogoče si...user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.10.2007 19:20:16   
Neža7
Spelka12... Hvala za lepe želje. Tudi midva upava, da bo uspelo. Možek mi že trebušček boža user posted image
Tudi jaz ti želim, da boš čimprej zagledala user posted image user posted image

Kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.10.2007 19:28:47   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
Kaj pa hvala luna, ko si me prisilila prebrat zgodbo? user posted image  Bum bum, kak kaže???

Joj, pa res: HVALA, LuNa user posted image user posted image
Kaže pa tako, da imam danes, 6.dan po IUI, roza izcedek. A to lahko že kaj pomeni?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.10.2007 19:53:18   
LuNa73
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bumbum.............jst srčno upam, da to KAJ pomeniiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj delamo test????user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.10.2007 19:58:21   
bumbum
Eh, test pa šele enkrat okrog 2.11.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
25.10.2007 20:10:33   
LuNa73
bučka, sej je pa to že drug teden! user posted image  Kr trpimo še mal v negotovosti... bo pa novica 2.11. toliko lepša in razveseljiva!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
25.10.2007 22:23:57   
Erin
Se opravičujem ker se tukaj že toliko časa nisem nič javila vas pa redno berem... Enostavno imam občutek da nimam k vašim pogovorom nič za pripomnit...se vam pa tako nasmejem, punce face ste in ker sem ravno v emocionalnem filingu - rada vas maaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.10.2007 6:02:08   
LuNa73
Dobro Jutro! Evo enega user posted image , da vas mal pogreje, pa še user posted image , user posted image  in user posted image . Sej vete, po jutru se dan pozna!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.10.2007 17:42:11   
Lupita
Kavica!!!! Se pa javim konec tedna, kako bom razporejena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.10.2007 17:44:30   
Lupita
Ja, čakamo na user posted image user posted image Bumbum...

Lunca, zdajle plešem HULA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sexi ritka pa to.... Hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa, abo kej žura dones al ja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.10.2007 18:41:26   
ledenka
kva zaj, babe? user posted image  ste se ze vse skrile? dans sem mela dopust in sem shoppingirala... v baby centru user posted image  z mojo svakinjo, da bo melo dete kaj za oblect user posted image  je prav fajn, ko vem, da bom vse to jaz nekoc dobila user posted image  sam upam, da bo pr nas tud pupa, k sva nakuple kup roza in rdecih cotik. no, ce bo fant, bo pac gay user posted image  sem se spomnila na eno debato na MONu dolgo nazaj, ko je ena mama sprasevala, ce je njen fantek gay, ko ma rad rdeco kapo user posted image user posted image user posted image  

eh, zaj pa sedim z mackom v narocju in ne morem tipkat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.10.2007 19:45:40   
Lupita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka đe s bla all my life!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.10.2007 21:05:17   
LuNa73
neklepetulje..evo pozdravcek in odzdravcek od mene! Grem spat! Pa sej to ni vec res..kdaj se bo nehala ta zgodnja utrujenost...user posted image . Se ne dolgo nazaj sem jst ob tej uri zacela sele ornk zivet..jah.. pridne bodte!user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.10.2007 21:06:20   
Serendipity
Tok tok - je kdo tu?

Jao, ta tema pa ni preveč aktualna ... user posted image

LuNa - kam že spet letiš? Ti maš pa res sindrom jesenske utrujenosti user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.10.2007 21:09:15   
LuNa73
Se* včeri me je mnda tetraklor ubil... dokončno!user posted image  Sem mnda še dons zadetek! Pa delala sem dons..juter mam pa frajuser posted image user posted image ! Pojutršnem je pa že itak pondelk....
Veš kaj, kar se aktualnosti tiče... jah, ni nas gor ne user posted image , pol pa se ne mormo menit...user posted image  mah..bo boljše...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.10.2007 21:14:41   
Serendipity
A veš kaj sem pravkar ugotovila? Da bereve in objavljave iste vice user posted image  Štorklje  -  Sem prej ugotovila, da sve objavili isti vic na Zabavo user posted image

Khm ..še dobro, da si mi vse tir poslala, ne samo eno (bi se bala, da je prav tista hudobna)user posted image

Jah, jaz sem se tudi enkrat s tem tetraklorom ''zadela''... Da ne omenjam glavobola user posted image

No, samo res - kar lovimo se skupaj, pa nikoli ne pridemo ob istem času gor ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.10.2007 11:25:27   
pikapoka2
halo pičkice!!!!!!!!!
Kako ste, nič še niste kavice kuhale danes?
user posted image

bumbum, saj veš ne, da ti želim na testu user posted image user posted image , da bo veselo in se bo pelo!!
držim pesti!!!!!!!!!
user posted image

lupitka,
user posted image

ledenka, LuNa73,
pozdravček tudi vama user posted image

user posted image    

Lepo preživite to dolgočasno deževno nedeljo!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.10.2007 13:18:23   
ledenka
ma kaki dez, tu je ze sonce user posted image  pa se dobro, da delamo ta teden sam 3 dni user posted image  kaj vec se mi pa res ne bi dalo user posted image  

ste ure prestavle? pr men je mal trajalo, da sem ugotovila, da je tud to treba nardit, se dobro, da racunalnik to sporoci user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.10.2007 14:17:16   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

bumbum, saj veš ne, da ti želim na testu user posted image user posted image , da bo veselo in se bo pelo!!
držim pesti!!!!!!!!!
user posted image

Pikapoka, HVALA! Jooj, si sama tudi to želim, pa spet nekako dvomim....razen tistega roza izdeka, ni niti enega najmenjšega znakca, da bi lahko bila user posted image . Ne vem, UPAM, me je pa strah, da roza flekec le ni bil zaradi vgnezditve.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.10.2007 14:22:24   
ledenka
bumbum user posted image  se malo, pa bos vedela, kako in kaj!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.10.2007 14:26:46   
LuNa73
bumbum, kolkrat do zdej pa si že mela roza flekec v času med O in M?

Zdej sem šla trikrat prebrat, kaj ti upaš in česa te je strah!user posted image user posted image  Sem mislila, da upaš, da ni bila vgnezditvena... jaooooo...sem se že mal razkurla.... pa sem raj še dvakrat prebrala in skužila, kaj upaš.... in česa te je strah!user posted image
Itak veš.. jst držim pesti!!!!! Men e zdi, da trenutno sam za tebe... oz. tri okončine so stisjene v pest za tebe...ena pa še vedn za špelko!!!!user posted image

babe, zdej pa hit mal čvekajte, ker pol jst zbežim... že spet!user posted image

Se*, ja sem vidla šele pol, da si že ti tote štorkle gor prpopala... eh, pa naj dvakrat berejouser posted image !

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.10.2007 14:26:57   
bumbum
Jap, ledenka, še malo.....čeprav zame še tako zelo veliko, ker se full vleče vedno teh 14 dni. Prvi teden še nekak gre, pol pa........leeeeezeeeee in pooooočaaaaasi gre.user posted image Ampak, ja, saj nimam kaj, počakat bo treba.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.10.2007 14:28:04   
LuNa73
oooooooo ajsika.... jst že odštevam dneve.... že komaj čakam, da pokvakava en malo v živo... pa torticaaaaaaaaaaaaaa njamiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image ... je zdej že 100% da sem v LJ! pondelk pa tork!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.10.2007 14:28:13   
bumbum
LuNa, še nikoli ni blo tega flekca.user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.10.2007 14:29:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Jap, ledenka, še malo.....čeprav zame še tako zelo veliko, ker se full vleče vedno teh 14 dni. Prvi teden še nekak gre, pol pa........leeeeezeeeee in pooooočaaaaasi gre.user posted image Ampak, ja, saj nimam kaj, počakat bo treba.

Kaj pa če se midve mal zamenjava.... men pa dnevi in tedni tak letijo, da se še sam čudimuser posted image user posted image !
Itak pa lej, kr naj se vleče še 9 mescev.....user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?