|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.10.2007 19:05:08   
bumbum
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, murkica! Skačem od veselja zate!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapoka2, ne drži nas predolgo v negotovosti. Navijam, saj veš....

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.10.2007 21:02:18   
Serendipity
Pikapoka - Eto, da začnem .... za tisti spešal dan, ko boš delala test ti pošiljam - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam, da bojo pripomogli, da boš lažje vidla čarobno črtico user posted image user posted image  ter da nam čimprej polepšaš dan z rozano novičko! user posted image  user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.10.2007 5:54:55   
LuNa73
Jutro, no dobro jutro! Ena sobotna kavica! user posted image  Več kot to pa zdaj nisem sposobna nardit!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.10.2007 14:43:19   
ledenka
muuurkica user posted image user posted image user posted image  ti zelim lepo nosecnost user posted image user posted image user posted image  in zdravega user posted image  

pr meni ni nic, je moja user posted image  menjala gumo in pridrvela. kaj cmo. pa naslednjic.

no, se kratko porocilo o Resu - ko je se enkrat pogledal rezultat od mojga, je videl, da so prisotne aglutinacije. mora naredit se en pregled, da bomo videli,m a je to prisotno v taki meri, da vpliva na zanositev, ali ne. ce ima prevec lepljive plavalcke, greva direkt na ICSI (?), ce sem ga prav razumela. ce je vse ok, grem se jaz na laparo, pol bomo pa videli. user posted image  no, za novembra je moj ze narocen, jaz pa sem tud zmenjena za laparo takoj po tem, ko dobimo njegove rezultate - najbrz bom sla decembra.

vsaj pot naprej je... ampak zaj bo moj vsaj tiho... ker ocitno tudi pr njem ni vse 1000% ok... to pol ne bo tema za kreg user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.10.2007 18:42:17   
pikapoka2
No, da se malo oglasim. Me cel dan ni bilo doma, šele zdaj prispela.
Test imam še zapakiran in ostaja za naslednji krog.
Ker si je tud moja user posted image  popravila crkjen avto in prišla do mene.
Tako da nisem rozika, pa nič zato, bom pa naslednji krog.
Hvala da ste upale z mano.
Zdaj pa še na ne pričakujemo, da sporočim da me pobarvajo v modro,
potem pa grem ajat, ker sem zmučena do konca.
papa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.10.2007 18:45:58   
LuNa73
pikapoka hej! klinc jo gleda, a ne?user posted image zdej pa dobra volja je najbolja in gremo naprej!user posted image  važn da boma še skupej tukejuser posted image ! Jst sem cela neka out in sem danes po službici šla celo spat! Tole vreme je mal čudno in me dela čudno!user posted image

ajsika user posted image user posted image !

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.10.2007 20:57:49   
spelka12
pikapoka pa sem ti rekla, da te me pridemo iskatuser posted image .
luna kaj jest to prebiram, da bosta s pikopoko ostale same? Še eno tako, pa te bom po riti s koprivo.user posted image
ajsikauser posted image sam, da se premika.
Pa da še jest poročam. Punkcija zelo uspešna, transfer imam v četrtek. Sem pa do 29 na bolniški, tko da bo računalnik pr sestrci pomoje pregoru.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.10.2007 14:26:14   
ledenka
hmmmm, niokjer nobene? pa kufeta tud ni? user posted image  

sej vem, da ni vec jutro, ampak men je takoooo fajn lenarit! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.10.2007 14:34:34   
LuNa73
ajsika... evo en popoldanski kufe user posted image user posted image user posted image  al pa kr trije user posted image ! kak si? Kaj je novga?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.10.2007 18:53:53   
ledenka
ob tem cajtu itak pase sam se zeliscni caj user posted image  si ga moram nardit, da se mi ne bo tako zelo sladko jedlo. itak nimam nic doma, in tako je tud prav user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.10.2007 19:34:29   
spelka12
ajsika jest tud zdejle čajčka pijem - malina in črni ribez, mmmm kolk je dobr, pa limono pa med imam notr, zraven pa grickam jaffa cakes ( men pa paše sladko ).
Vsi so šli k bratrancu na obisk, danes je imel birmo, jest pa sedim doma ko en lolek pa v TV bulm.
Sovražim bolniškouser posted image .
bumbum ima pa enkrat kmalu IUI, bumbum veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.10.2007 19:36:33   
ledenka

trenutno sem se v fazi obesanja paerila... no, trenutno govorim zmamo po telefonu, no, ona govori user posted image  tak daaj se pride na vrsto user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.10.2007 19:41:05   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

trenutno sem se v fazi obesanja paerila... no, trenutno govorim zmamo po telefonu, no, ona govori user posted image  tak daaj se pride na vrsto user posted image

jst tebe včasih prav težk razumemuser posted image ! O.k, prvo je perilo... drugo, pa, a boš možu dala al kaj???user posted image
ampak zdej pa ti men povej, kak ti rata: obešat perilo, čvekat, no poslušat mamo po telefonu in tule klofat..... ti si res super grl user posted image

špelka, a ni fajn mal pred TV posedat??? Pa bit sam s seboj? Nč.. preden grem roke razvajat, grem še mal peglat... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.10.2007 19:44:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jst tebe včasih prav težk razumemuser posted image ! O.k, prvo je perilo... drugo, pa, a boš možu dala al kaj???user posted image
ampak zdej pa ti men povej, kak ti rata: obešat perilo, čvekat, no poslušat mamo po telefonu in tule klofat..... ti si res super grl user posted image

špelka, a ni fajn mal pred TV posedat??? Pa bit sam s seboj? Nč.. preden grem roke razvajat, grem še mal peglat... user posted image

daaj - da caj user posted image  tko je, ce govorim po tel in hkrati tipkam user posted image

sej sam govorim in tipkam, perila ne morem obesat, ker mam sam telefon na zico user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.10.2007 19:46:37   
LuNa73
ti ga dans spet mal biksaš, jaz pa se režim ko ena zmešana kura... tako kot že miljonkrat do sedaj: hvala bogu sem sama pa me noben ne sliši! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.10.2007 19:50:24   
ledenka
jooooj, moja mat je mela monolog user posted image  zaj ma zadolzitve babice - pere in lika oblekce za mojo necakinjo user posted image  sama se je javla, pol pa jamra, ko ma toooooolk dela user posted image  

itak da ga biksam, k nikol za sabo ne preberem. pol pa tud v sluzbi pridejo kake cudne varjante ven user posted image  pol me je pa sram, k se mi vsi smejijo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.10.2007 19:51:17   
ledenka
cuj, kaj ti si tu al ne? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.10.2007 19:58:25   
LuNa73
sem tu, zakaj? user posted image user posted image
Veš kaj, a ko bom v Lj se bova dobli na enem kofetku?user posted image  Da se ti še v živo en mal narežim...user posted image
Jst sem misla, da si ti v službi pa bolj resnauser posted image ... da ga ne biksaš tak...
Itak pa..tele babice... jih je kr nekej ko se same javlajo ka bojo vse nardile, sam da pol lahk mal jamrajo in da jih drugi tolažjo in jim govorijo, da kak so pridneuser posted image !
Kolk pa maš staro nečakinjo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.10.2007 20:01:05   
spelka12
luna nč ni fino bit sama s sabo, se težko prenašamuser posted image . Pa rit me od sedenja boli, nč čudnga, da gre skoz bolj narazen, ko jo pa sam teptam nonstop.
aha ajsika pa sem jo našla, še eno tako mamo namreč. Naša je čist ista. Pusti bom jest to pa ono pol pa cel dan poslušamo, vse je samo na men, noben nč ne pomaga, križana gora zakaj mam samo jaz take otroke pa....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.10.2007 20:03:35   
ledenka
-3 tedne user posted image  ma svakinja rok cez 3 tedne, pa zaj ze peremo nove cotike user posted image  

itak da te ne pustim nazaj na Stajersko, ce carine (=1 kava) ne popijes z mano! user posted image

ma kaki resna, no way. sem bla dost dolgo resna, zaj mam pa tega dost pa mi je zapoznela puberteta mal na mozgance vdarla user posted image  ce preresno jemljes lajf, se gres lahk se sam vstrelit user posted image  no... sebe al pa zajca, in ker zajcjega golaza ne maram... user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.10.2007 20:07:00   
LuNa73
špelka... tole z ritjo.. torej je to čist ok... bolš bol v širino, ko v globino, al kak bi človk reku temu izbočenju ven....user posted image
Ej sem se nekej spomnla.. a sam dva si boš dala vstavit? zaka pa ne treh? user posted image  Čuj jst mislim tote tvoje špelke pa špelkote...user posted image
a vete babe, da odkra sem jst na RR mi je šlo k vragu ene par napisov na tipkah... in dans sem vidla, da so bli s ssrebrnim flumastrom narjeni... no, sedaj jih ni več... jih je verjetn moj dragi napisu... pa mi ni jasn...glede na to, da kolk cajta preživi za računalnikom, da še ne ve na pamet kje je kira črka...user posted image  hmmm, no sej je pa res da miška tud šteka... verjetn od njegovga klikanjauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.10.2007 20:11:01   
LuNa73
ajsika..... resnost res ni lepa čednost... pa a veš, da sem jst bla včasih tud bolj resna..čisto resno! zdej pa ko hočem kej resnega povedat rečem: zdej pa me resno poslušite...ampak ponavadi se že tukaj začnejo vsi mal nasmihatuser posted image ... se bom mogla zresnat...al pa tud ne... še ne vem kak mi bouser posted image !
UUUUUUUUUU pol pa fajn... boš ti lepo vs pojerbala kar se otrokeca tiče...sej če se ne motim sva midve že enkrat nardili en dil za te otroške rekviziteuser posted image .
Čuj pa s kirga konca MB si bla ti?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.10.2007 20:11:22   
ledenka
spelka, itak so vse mame iste user posted image  zlate, sam vcasih jih je tezko poslusat user posted image  me bomo ciiiiiiiiiiist drugacne user posted image  yeah right user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.10.2007 20:14:13   
NancyF
Živjo punce! Zanima me, če morda katera ve...... danes zjutraj sem naredila test z Baby chekom, rahlo se mi zdi, da se vidi črtica, jutri poskusim ponovno. Res da sem test naredila 5 dni prekmalu. Morda pa le sem noseča. Kaj vi mislite? Mislite, da če se malo vidi, da je user posted image ?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.10.2007 20:15:56   
LuNa73
NancyF jst srčno upam, da je to to... ampak, a ne bi probala čez dva dni? Al pa probej s prvim jutranjim urinom jutri... držim pesti!user posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?