Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:19:38
|
|
|
|
sonček33
|
ja Luna to bi pa šlo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:20:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 hihihihihihihihihihihihihihih tejči, a ti očalike nabavim... a misliš da sem se zastonj trudla te iskat???? pol bi prpopala gor kej tazga pismo, sej zdej smo tu zato, da lahk se menmo svega i svašta! Ajsika jst nisem pozabla na tebe! Sam nek del mam! Za dans vseen vela! Pismo, pa še moj ded je zbolel...jao meni danes....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:20:17
|
|
|
|
Erin
|
Sonček , hvala- enako ...bomo videli glede znakov če mi jih pošilja pikica ali teta psiha... , je pa že cel mesec nekaj drugače, sem že govorila o tem že 1.9. takoj ko se je september začel...pa dejmo počakat do torka...če ne sem pa prismuknjena ratala zaradi brezposelnosti...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:22:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa če ne sem pa prismuknjena ratala zaradi brezposelnosti... teejčicaa nisi prismukjena, sam več cajta je za razmišlat in se ukvarjat s samim seboj! Evo, to je potrjeno iz prve roke! Itak pa ima da je pikica tista ki ti povzroča vse te "težavice"!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:28:02
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem se prikazala nazaj sem šla na sprehod po sončku... ion štumfe kupit, mi je zatalo zanko pridelat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:28:46
|
|
|
|
vita80
|
Punce men je pa tak dolgcajt, da še sama ne vem kaj bi s sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa še cel dan sem sama doma!!!!!!!!!!!Bom mogla it nekam na ni čvek!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:30:35
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa sem se prikazala nazaj sem šla na sprehod po sončku... ion štumfe kupit, mi je zatalo zanko pridelat včasih rabi človek kr mal znanja da dešifrira, kaj hočmo povedat! Jst ko včasih sebe pol berem se prav čudim da me razumete, ko pa še sama ne vem čist točn ka tista beseda pomeni!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:30:38
|
|
|
|
vita80
|
eeeee, vidim, da imamo vse tu iste težave! Živela sončna uprava! Sicer bi imela delo z diplomo, pa se mi ne da!! Bom mogla malček, a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:32:05
|
|
|
|
LuNa73
|
vita, ti sam men pošl, ti jo jst popravim pa oblikujem! seveda če že tega nimaš narjenga! Za kiri faks pa maš diplomo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:33:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Živela sončna uprava! Hvala bogu jst totole upravo zapustim s 1. oktobrom! Edino fajn mi je poleti, ko imam neomejeno počitnice, pa si lahk prvošim it na morje kdaj men paše pa za kak dolg men paše!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:33:47
|
|
|
|
ledenka
|
Lunči, prejle si neki rekla, da sem bla zadržana in uradna - res je, sem zmeraj taka ko se razživim, pa se razživim, in vsekakor je to s tistimi, ko sem z njimi na isti valovni dolžini ne mislim nič takega, ampak če je dosti ljudi, težko padem v pogovor
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:33:49
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa ti si sto let za luno . .ion štumfi so zdej eni novi, modni hit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:35:15
|
|
|
|
vita80
|
OOOOOOOOO Lunca šele pr dispoziciji sem! Lenoba grda!!!! Za komercialo? Bi šlo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:35:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Lunči, prejle si neki rekla, da sem bla zadržana in uradna - res je, sem zmeraj taka ko se razživim, pa se razživim, in vsekakor je to s tistimi, ko sem z njimi na isti valovni dolžini ne mislim nič takega, ampak če je dosti ljudi, težko padem v pogovor ej, sej sem jst ista! Ampak na forumčku, hvala bogu, lahk ignoriram tiste s katerimi nekak ne najdemo skupne valovne dolžine!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:37:27
|
|
|
|
vita80
|
Žal niti jaz ne vem kaki so to neki novi štumfi! Daj sonček opiši jih mal nam- ne modnim poznavalkam!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:37:45
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, tko je, če govorim po telefonu in hkrati pišem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:39:00
|
|
|
|
Erin
|
ti, Lunca, kdaj pa ti šiht začneš? nisi nič povedala kdaj... Jah no...res je da je sedaj ko nimam šihta tud preveč za razmišljat, samo upam da ni to to... Ej Lunca ti me pa ne jezej več ...hecam se...sej vem da si največji pozitivček na RR-ju... Uf..lačna sem.... ... Punce počasi odhajam, ker se je moja mami najavila da pride k meni PRESPAT!!! in pride čez pol ure... ... ne ve, da kaj štimam , firbec je tudi svetovni, pa raje ne bom sploh prižigala računalnika...se beremo jutr, ok? Paaaaaaaaapa...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:39:02
|
|
|
|
ledenka
|
sem se skor polulala od smeha ion štumfi jao jao, moram prebrat kaj napišem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:39:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 OOOOOOOOO Lunca šele pr dispoziciji sem! Lenoba grda!!!! Za komercialo? Bi šlo? Preden se je lotiš pisat mi pošlji kje najdem navodila za izdelavo naloge pa ti jo uštimam! Da ti bo pol kr vse avtomatsko številčl pa oblikoval! Ker pol to delat, na koncu-katastrofa! Pa še ko si mentorji pa komentorji zmišlujejo pa brišeš pa prestavlaš sem pa tja... pol je kriza s številčenjem! To ti pa povem iz prve roke! Mam dve diplomi in magisterij za sabo! Tak da nekak vem kak je to! Do zdej so mi še bli vsi hvaležni, ko sem jim jo uredila že na začetku al pa na sredini ! Če resno misliš, ni problema, če me pa hecaš pa.... pa te pošiljam nekam !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:43:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem se skor polulala od smeha ion štumfi jao jao, moram prebrat kaj napišem se ne bi me raj preimenovale v polulanke al pa smejoče polulanke.... sam veš kaj...zveni pa dober tole: ion štumfi! tak mal znanstveno.... ampak se ne bi čudla če bi obstajal taki štumfi, ker jih maš že zdej z nekimi mini-mikro kapsulami pa ne vem še vse s čim...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:45:47
|
|
|
|
ledenka
|
ziher so američani že naredli tud ionske štumfe če maš ionizator za luft pa za vodo... al je pa tole tržna niša
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:48:00
|
|
|
|
vita80
|
O, Lunca ti si pa en zlat človek, ki bi pomagala vsakomur, tudi neznancu! Naj se ti 10000x povrne ta dobrota! Veš pri samem oblikovanju naloge ne bom imela težav, ker nekaj sem se naučila z seminarskimi nalogami, problem mi je kaj pisat! Imam dve tako dobri mentorci, da me je prav sram ker sem tak g...! Jutri moram dokončat dispozicijo pol pa veselo na delo z pisanjem, risanjem, popizdovanjem...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:55:40
|
|
|
|
LuNa73
|
ja zdej ko morem jst delat, pa ga ve serjete kle gor! smotane ste, tak da vete!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 13:57:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 O, Lunca ti si pa en zlat človek, ki bi pomagala vsakomur, tudi neznancu! Čuj ti, zdej pa sem razkurjena! a po tolkem času druženja kle gor smo še kr neznaci al kaj????!!!! Pišuka poldi!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:07:16
|
|
|
|
ledenka
|
lunči si zlata, ti to veš, a ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)
6 (
13%)
7 (
19%)
8 (
29%)
9 (
12%)
10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!