|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.9.2007 13:19:38   
sonček33
ja Luna to bi pa šlouser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.9.2007 13:20:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

hihihihihihihihihihihihihihih user posted image user posted image user posted image user posted image

tejči, a ti očalike nabavim... a misliš da sem se zastonj trudla te iskat????user posted image user posted image
pol bi prpopala gor kej tazga user posted image user posted image user posted image

pismo, sej zdej smo tu zato, da lahk se menmo svega i svašta!

Ajsika jst nisem pozabla na tebe! Sam nek del mam! Za dans vseen vela! Pismo, pa še moj ded je zbolel...jao meni danes....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.9.2007 13:20:17   
Erin
Sonček , hvala- enakouser posted image user posted image user posted image ...bomo videli glede znakov če mi jih pošilja pikica ali teta psiha...user posted image , je pa že cel mesec nekaj drugače, sem že govorila o tem že 1.9. takoj ko se je september začel...pa dejmo počakat do torka...če ne sem pa prismuknjena ratala zaradi brezposelnosti...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.9.2007 13:22:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

če ne sem pa prismuknjena ratala zaradi brezposelnosti...

teejčicaa nisi prismukjena, sam več cajta je za razmišlat in se ukvarjat s samim seboj! Evo, to je potrjeno iz prve roke! user posted image
Itak pa ima da je pikica tista ki ti povzroča vse te "težavice"!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.9.2007 13:28:02   
ledenka
pa sem se prikazala nazaj user posted image  sem šla na sprehod po sončku... ion štumfe kupit, user posted image  mi je zatalo zanko pridelat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.9.2007 13:28:46   
vita80
Punce men je pa tak dolgcajt, da še sama ne vem kaj bi s sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa še cel dan sem sama doma!!!!!!!!!!!Bom mogla it nekam na ni čvek!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.9.2007 13:30:35   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa sem se prikazala nazaj user posted image  sem šla na sprehod po sončku... ion štumfe kupit, user posted image  mi je zatalo zanko pridelat

včasih rabi človek kr mal znanja da dešifrira, kaj hočmo povedat! Jst ko včasih sebe pol berem se prav čudim da me razumete, ko pa še sama ne vem čist točn ka tista beseda pomeni!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.9.2007 13:30:38   
vita80
eeeee, vidim, da imamo vse tu iste težave! Živela sončna uprava! Sicer bi imela delo z diplomo, pa se mi ne da!! Bom mogla malček, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.9.2007 13:32:05   
LuNa73
vita, ti sam men pošl, ti jo jst popravim pa oblikujem! user posted image  seveda če že tega nimaš narjenga! Za kiri faks pa maš diplomo?

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.9.2007 13:33:37   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Živela sončna uprava!

Hvala bogu jst totole upravo zapustim s 1. oktobrom! Edino fajn mi je poleti, ko imam neomejeno počitnice, pa si lahk prvošim it na morje kdaj men paše pa za kak dolg men paše!user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 860
21.9.2007 13:33:47   
ledenka
Lunči, prejle si neki rekla, da sem bla zadržana in uradna - res je, sem zmeraj taka user posted image  ko se razživim, pa se razživim, in vsekakor je to s tistimi, ko sem z njimi na isti valovni dolžini user posted image  ne mislim nič takega, ampak če je dosti ljudi, težko padem v pogovor user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.9.2007 13:33:49   
sonček33
LuNa ti si sto let za luno . .ion štumfi so zdej eni novi, modni hit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.9.2007 13:35:15   
vita80
OOOOOOOOO Lunca šele pr dispoziciji sem!user posted image user posted image user posted image Lenoba grda!!!! user posted image  Za komercialo? Bi šlo?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.9.2007 13:35:29   
LuNa73

Lunči, prejle si neki rekla, da sem bla zadržana in uradna - res je, sem zmeraj taka user posted image  ko se razživim, pa se razživim, in vsekakor je to s tistimi, ko sem z njimi na isti valovni dolžini user posted image  ne mislim nič takega, ampak če je dosti ljudi, težko padem v pogovor user posted image

ej, sej sem jst ista! Ampak na forumčku, hvala bogu, lahk ignoriram tiste s katerimi nekak ne najdemo skupne valovne dolžine! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.9.2007 13:37:27   
vita80
Žal niti jaz ne vem kaki so to neki novi štumfi! Daj sonček opiši jih mal nam- ne modnim poznavalkam!user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.9.2007 13:37:45   
ledenka
oooo, tko je, če govorim po telefonu in hkrati pišem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.9.2007 13:39:00   
Erin
ti, Lunca, kdaj pa ti šiht začneš? nisi nič povedala kdaj...

Jah no...res je da je sedaj ko nimam šihta tud preveč za razmišljat, samo upam da ni to to...

Ej Lunca ti me pa ne jezej večuser posted image user posted image ...hecam se...sej vem da si največji pozitivček na RR-ju...user posted image

Uf..lačna sem....user posted image ...

Punce počasi odhajam, ker se je moja mami najavila da pride k meni PRESPAT!!! in pride čez pol ure...user posted image user posted image ...
ne ve, da kaj štimamuser posted image , firbec je tudi svetovni, pa raje ne bom sploh prižigala računalnika...se beremo jutr, ok? Paaaaaaaaapa...

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.9.2007 13:39:02   
ledenka
sem se skor polulala od smeha user posted image user posted image user posted image  ion štumfi user posted image user posted image user posted image  jao jao, moram prebrat kaj napišem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.9.2007 13:39:40   
LuNa73

OOOOOOOOO Lunca šele pr dispoziciji sem!user posted image user posted image user posted image Lenoba grda!!!! user posted image  Za komercialo? Bi šlo?

Preden se je lotiš pisat mi pošlji kje najdem navodila za izdelavo naloge pa ti jo uštimam! Da ti bo pol kr vse avtomatsko številčl pa oblikoval! Ker pol to delat, na koncu-katastrofa! Pa še ko si mentorji pa komentorji zmišlujejo pa brišeš pa prestavlaš sem pa tja... pol je kriza s številčenjem! user posted image  To ti pa povem iz prve roke! Mam dve diplomi in magisterij za sabo! Tak da nekak vem kak je to! Do zdej so mi še bli vsi hvaležni, ko sem jim jo uredila že na začetku al pa na srediniuser posted image ! Če resno misliš, ni problema, če me pa hecaš pa.... pa te pošiljam nekamuser posted image !

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.9.2007 13:43:04   
LuNa73

sem se skor polulala od smeha user posted image user posted image user posted image  ion štumfi user posted image user posted image user posted image  jao jao, moram prebrat kaj napišem

se ne bi me raj preimenovale v polulanke al pa smejoče polulanke.... sam veš kaj...zveni pa dober tole: ion štumfi! tak mal znanstveno....
ampak se ne bi čudla če bi obstajal taki štumfi, ker jih maš že zdej z nekimi mini-mikro kapsulami pa ne vem še vse s čim... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
21.9.2007 13:45:47   
ledenka
ziher so američani že naredli tud ionske štumfe user posted image user posted image user posted image  če maš ionizator za luft pa za vodo... al je pa tole tržna niša user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.9.2007 13:48:00   
vita80
O, Lunca ti si pa en zlat človek, ki bi pomagala vsakomur, tudi neznancu! Naj se ti 10000x povrne ta dobrota! Veš pri samem oblikovanju naloge ne bom imela težav, ker nekaj sem se naučila z seminarskimi nalogami, problem mi je kaj pisat!user posted image user posted image  Imam dve tako dobri mentorci, da me je prav sram ker sem tak g...!user posted image  Jutri moram dokončat dispozicijo pol pa veselo na delo z pisanjem, risanjem, popizdovanjem...user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.9.2007 13:55:40   
LuNa73
ja zdej ko morem jst delat, pa ga ve serjete kle gor! smotane ste, tak da vete! user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.9.2007 13:57:00   
LuNa73

O, Lunca ti si pa en zlat človek, ki bi pomagala vsakomur, tudi neznancu!

Čuj ti, zdej pa sem razkurjena! a po tolkem času druženja kle gor smo še kr neznaci al kaj????!!!! Pišuka poldi!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.9.2007 14:07:16   
ledenka
lunči user posted image user posted image user posted image  si zlata, ti to veš, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!