murkica
|
Se*- te čist razumem. Pri meni je ravno tako. Vsi okoli mene so noseči( sicer pri nama res nihče ne ve, da delava na otročičku, tako da je to malo lažje, da me ne sprašujejo vsi, kako pa kaj, ker bova (kao) prej končala šolo in to) ampak tudi nihče ni načrtoval... Mislim, sej sva se že zafrkavala z dragim, da bi se mogla odločt in rečt, da je res najbolje da malo počakava in da najprej sezidava domek, pa sem prepričana, da bi ponesreči takoj že v prvo uspelo.... Ma ne vem no, včasih življenje res ni pravično. Ampak sploh me to nebi motilo, da pač morava malo čakati na pikico, če se nebi po svetu dogajalo toliko krivic. Koliko otrok je rojenih in prepuščenih na milost in nemilost, koliko otrok strada v Afriki, ker nimajo kaj za jesti, koliko otrok je vrženih v domove, kjer jih mučijo, midva pa bi skrbela za najino pikico, pa ne moreva priti do nje... Mislim, bova enkrat že prišla ampak, vseeno zakaj toliko truda, ko pa je po svetu toliko otrok, za katere bi veliko ljudje bolje skrbelo, jih imeli radi, pa ne morejo zanositi. Malo je vse skupaj nepravično. No ampak sem prepričana, da tudi za nas vse štorkle že krožijo naokoli. Tudi me, ki smo sploh še ostale( namreč saj ste že skoraj vse nosečke) bomo ponosno kazale svoje okrogle trebuščke. Jaz sem prepričana, da je ta mesec naš( april) ali pa maj, ko jo tako ali tako mesece ljubezni in ni vrag, da nebi uspelo.... Zato vsem nam, ki še čakamo na svoje pikice pošiljam , da bi čim prej uspelo zagledati , vsem, ki pa ste nosečke pa pošljam kar tako za srečo, da bo vse tako potekalo kot mora. LP Murkica