murkica
|
Sicer zadnje dni nisem imela časa, da bi prišla na forum, vendar sem mislila na vse vas, še posebaj na Špelko.. Draga moja Špelka... Čestitam ti iz vsega srca in moram ti povedati, da sem že ob Benikinem postu začela jokati(seveda od sreče), potem pa še ob tvojem. Prepričana sem, da bo vse v redu, da bo nosčenost potekala tako kot mora in da boš čez dobrih 7.m držala v rokah svoji pikici. Tako, da nič se ne sekiraj in ne beri slabih stavri, saj boš samo zaskrbljena brez potrebe. Bodi sedaj optmistična in seveda, če se ti prikrade kakšna slaba misel, se oglasi pri nas, ki jo bomo takoj prepodile. Sej veš, mali pikici imata na forumu tok "tetk", da bo sigurna katera tukaj, ki bo mamici stala ob strani, če bo kakšen dan bolj slabe volje.... Ampak res sem srečna zate. To je pa novica in pol... Čeprav sem bila prepričana, da bosta dva, je tale novička vseeno izjemna. Tvojega trebuščka si bomo zdej vse ogledovale, k bo velik za dva... Še enkrat čestitam, tako tebi kot tvojemu dragemu in pa seveda tudi pravi tetki Beniki..... Hura.... Res lep začetek vikenda, kako naj nebi bil, ko pa človek prebere tako lepo novičko!!!