Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 8.4.2008 21:01:43
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin A SE SEDAJ KAJ BOLJE ZNAJDETE? Neeeeeeeeeeev vseeno jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tetke bomo čudovitemu erin-juniorčku. Čestitke za lulija ajsika ja pri fantovih bo to prvi vnuk. ma še enega mlajšega brata, ki je pa še daleč od otrok. lunčika o ne, ne, ne. Nikoli in nikdar te ne bi zapustila. Ga ni človeka ali stvari, ki bi lahko prišla med naju lubica. Te že ubogam in se ujčkam . Pa še 1x oprosti, če si dobila tak občutek. smajlikizeloooolepogledainsetiopravičujeizdnasvojeduše. Veš da nonstop mislim na mojo asfalterko . beyba - ja mate prav, res je že dolgo ni tu. Še moje vabilo za na torto je ni zvabilo gor , beybaaaaaaa pogrešamo te, kam bek. uuuuu trinity, voham žurko ta mesec . Spet bomo lahko zapele vse najboljše.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 8.4.2008 21:09:45
|
|
|
|
spelka12
|
Joj lunčika zdej mi pa ne greš iz glave , a sem te res tokrat spregledala? res mi je žal. Trenutno se fokusiram na ajsiko in sončka, da jima uspe priti do svojih . Oprosti še enkrat, obljubim da se bom poboljšala. Še 2 strani, pol nas pa zaklenejo, matr smo čveke. Glejte da bo tista, ki bo odprla borbo II na prvo stran dodala še link do prejšnje borbe, da bomo lahko pogledale nazaj in se nasmejale.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 8.4.2008 21:20:47
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelči, ni bil namen slabo ves delat... sam tak se mi je pač zdel... te pa potolažim, sej me nisi velikrat spregledala... sem zelo malo postov naklofala v zadnjem času... IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunčika o ne, ne, ne. Nikoli in nikdar te ne bi zapustila. Ga ni človeka ali stvari, ki bi lahko prišla med naju lubica. Te že ubogam in se ujčkam . Pa še 1x oprosti, če si dobila tak občutek. smajlikizeloooolepogledainsetiopravičujeizdnasvojeduše. Veš da nonstop mislim na mojo asfalterko . Jah, to je tak kot tvoja teta pa čokoladni zajčki pa... ko svizec zavije čokolado....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 6:45:54
|
|
|
|
becky
|
spelka12 kak boš ti mela luštnega pubeca...sem ti prav fouš. ampak ti ful privoščim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 9:01:37
|
|
|
|
spelka12
|
becky tale pubec bo grel srčeka od naše erin. Meni ga bosta (upam) grela kar 2 pubeca ala pa pubiki . lunči vse sem smrtno resno mislila, o kakem svizcu pa čokoladi ti to , da nisi zbolela Včeraj preživela ene 2 ure pred školjko, danes stanje nič boljše . Skoz imam občutek, da mi zraka zmanjkuje .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 10:48:46
|
|
|
|
ledenka
|
en cajcek za punce kako ste kaj? ne bom se pri vsaki posebej ustavljala, sam posiljam vsaki posebej! pocutim se... zaspano po moje prometrium tako vpliva. cel dan sem vceraj predremala na kavcu in potem v postelji zaspala ko ubita danes pa sem bila pridna, sem sla v trgovino, in kupila lignje - bom naredla rizoto za danes in jutri sam recept se rabim sicer pa me vse spika, joski me bolijo za pop* upam, da je to dober znak?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 15:18:08
|
|
|
|
pikapoka2
|
ledenka, tud jaz upam s tabo, da je to dober znak! a mesec bo plusek, sigurno! Saj bo, zdaj imam že jaz upanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 16:45:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Jupi!!! Fantka bomo meliii! Erin - hvala za detajlno obrazložitev, sem zamenjala lulčija pa jajčka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 16:53:13
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, pikapoka zelim ti, da tudi ti cim prej zagledas Se*, ko razumes pozo, ti je vse jasno punci, je pa borba 2 ze v pogonu.... tako da tale bo kmalu usla v arhiv jaz sem cel dan prespala, zdaj pa si k,osilo kuham - rizota z lignji. upam, da bo dobro
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 17:59:15
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi bravo, čestitam pa ne delaj preveč... ti sam lepo počivaj in se pusti razvajat od pet do glave - ti ful privoščim , 22. pa le kaj bolj konkretnega gor pripopaj, da ne bomo sam s čajčkom nazdravljale
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 18:30:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm...kako doseči stran 200? Mogoče takole ....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.4.2008 18:31:03
|
|
|
|
Serendipity
|
Nep ... ni šlo, so ''premali''
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 10:54:17
|
|
|
|
LuNa73
|
Jst bom pa še kr vztrajala tukaj - sem čustveno navezana na to temo. Pa bi izkoristla še te dve strani. A ve ne? A vam je fajn neki pustit nedokončanga????? Bom mela pa samogovore, če bo tud tko. Jst sem za to, da se jo zaklene pr 200... pol pa nov začetek....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 11:28:06
|
|
|
|
sonček33
|
LuNca no pol padejmo naklofat še te dve strani. Sej mislim, da ne bo problema. Kako si? A si prebrala moj grozili post, ki je bil namenjen tebi??
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 12:47:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Oj sonček! Jah, če bi imela samogovore tukaj, potem bi se ti dve manjkajoči strani počas polnili in bi bila tale borba 1 še kar nekaj časa aktivna . Sem pa prebrala tvoj "grozilni" post, samo mene se grožnje nč ne primejo.. zmano morš tak lepoooo . Evo, zdej grem pa delat naprej... ti pa tudi vidim da si o.k. Zdej pa grem na kofetek s Se* . Končno! Ba be mejte se!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 12:48:34
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Zdej pa grem na kofetek s Se* . Končno! Ba be mejte se! o važička!!! jst bi tud šla! Z obema, pa še kakšno bi zraven povabila!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 12:49:31
|
|
|
|
spelka12
|
Jest sem tud tuki, hočem 200-to stran!!!!! lunči pa Se* pri nas je začel dež padat, da nimata vedve prstov vmes čveke? Se* ti kr popej fantičke tle gor do 200-te strani.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 13:39:57
|
|
|
|
ledenka
|
kuku, jaz sem tuuuu do sedaj nismo imeli elektrike sej so to napovedali, pa sem mislila, da je prvoaprilska no, tako da so mi smisel zivljenja za 6 ur vzeli - internet in tv
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 13:44:41
|
|
|
|
spelka12
|
Ti pa res uživaš na bolniški . Jest bi tud. Danes pa tašča peče palačinke. Jamyyyyyyyyy. Sem že tolk lačna, da mi je skoz bolj slabo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 13:55:02
|
|
|
|
ledenka
|
palacinkeeeeee ahem, sem ti omenla, da prihajam v gorenjski konec mal popoldan jaz si moram pocasi moje ligenjcke naredit... bo po moje spet kar rizota, vceraj je bila dobra pa ne da se mi pacat z nicemer drugim sem bila danes malce naokoli, pa sem bila po enem caju in par trgovinah tako utrujena, da sem po dobri uri sla kar domov
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 14:20:04
|
|
|
|
Erin
|
Ja punce moje...pa kaj delate tukaj če imamo že drugi del odprt? A mal pomagam? A je dost?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:46:48
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:48:23
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:49:12
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:50:22
|
|
|
|
ledenka
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?