ledenka
|
bumbum, bova trepetali skupaj! spelcika, punca moja, ti lahko samo recem, da se jim namalaj tam in izsiljuj! sicer pa si taprvi pregled imela pri Reskotu, da ti je potrdil, da si , sedaj bi morala imet NS mislim, cez 3-4 tedne, seveda. razen, ce hoces bolnisko, potem pa itak rabis G. ampak nase zdravstvo je res a so ti pogodbo zrihali? ce ne, velja, da ce si imela pogodbo in ti niso rekli, da po izteku pridi nazaj delat, da se avtomatsko steje, da si za nedolocen cas razen, ce so kaj zakon vmes spremenili pa da se bolj podrobno povem, kako je sla punkcija no, jaz na mizo, moj v kabino (ojoj, je najprej plavalcke moral zbudit ), Resko pa se je ves cas usajal, zakaj se razlicno piseva k mava vsak svoj priimek. in pol sva udarla debato o Islandcih, ki majo cist svoj sistem on je bil tud tam in mu je bilo zelooo vsec no, mojega smo pol se cakali. je pa res, da sem si pred odhodom dala ketonal v rit, tako da ni bolelo - je pa izjemno neprijetno. si ne predstavljam, da bi mi na zivo to delal. potem, ko je ketonal popustil, me je bolelo kot recimo pri M - ne prehudo, sam mi je pasalo lezat na kavcu pod deko si pa res ne predstavljam 15 foliklov, mora res bit ko