Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:45:15
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bi kar kratkega dolgi je... predolg
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:46:45
|
|
|
|
Erin
|
Kje se zajoti skrivajo?? Jest bi tud žrla(ja punce prav ste prebrale) enega lepega rjavega slastnega doooooooooooolgega zajčka sonček - veš da držim pesti...že ves čas in še jih bom...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:47:18
|
|
|
|
spelka12
|
Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:48:03
|
|
|
|
ledenka
|
EEEERRRIIINNN lih prav, smo lih o tvojem busiju govorile
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:48:29
|
|
|
|
Erin
|
Ej pa moj buhi je bil prejšnji teden narazstavi...Špelka, kr ti se sleč
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:49:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:49:31
|
|
|
|
spelka12
|
erin tole tvoje dete pa neče in neče it v 6 okvirček, pa tak se veselim ko se končno premakne. Sem pa res čudna v kaj se to zapičim. Babe sam čupo grem posušit. I"ll be back.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:49:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka EEEERRRIIINNN lih prav, smo lih o tvojem busiju govorile Ja jaa sem prikolcala do ekrana
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:49:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Se* jest sem kuj za pijačo. Ker je virtualna si lahko priboščim. En gin tonic, cimetovo tequilo pa en fajn koktejl z ananasom za čez prosim. Pa pico za zraven. Jao naj ti bo, ker te hormoni mečejo račun pridepo pošti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:50:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca ...razen če te je že mali nasitil...zajec da ne bo pomote...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:51:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, lahk se gremo pa igrco vstavipresledekvSejingovor neeee itttttt Ja, ja, kerjefullmuuučnoo todelat! Aresboste takfajn? Eto, zdaj pa prevedi!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:51:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 erin tole tvoje dete pa neče in neče it v 6 okvirček, pa tak se veselim ko se končno premakne. Še 10 dni...vsakega 1. v mesecu se premakne ker imam 1.8.08. PDP
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:52:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca ...razen če te je že mali nasitil...zajec da ne bo pomote... ah, potem ko pojes kratkega, te samo malce potesi... pr dolgem pa... traaaajaaaa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:53:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca ...razen če te je že mali nasitil...zajec da ne bo pomote... Hm...mislim,da imam pošteno pokvarjene misli.. Grem iskatzajčka. Aja, kje se zajček začne jest? Uhčki ali spodaj? Oz kakšno predigro naj ponudim?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.3.2008 20:55:23 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:54:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, lahk se gremo pa igrco vstavipresledekvSejingovor neeee itttttt Ja, ja, ker je full muuučnoo to delat! A res boste takf ajn? Eto, zdaj pa prevedi! a bo? aja, jaz bi pila uno zadevo z ananasom zarad C vitamina seveda
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:54:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca ...razen če te je že mali nasitil...zajec da ne bo pomote... ah, potem ko pojes kratkega, te samo malce potesi... pr dolgem pa... traaaajaaaa Baraba..a ti bi se kr na male spravljala
< Sporočilo je popravil Erin -- 20.3.2008 20:55:28 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:55:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm...mislim,da imam pošteno pokvarjene misli.. Grem iskatzajčka. kerga pa? od milke al lindta al kerga drugega?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 20:57:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, lahk se gremo pa igrco vstavipresledekvSejingovor neeee itttttt Ja, ja, ker je full muuučnoo to delat! A res boste takf ajn? Eto, zdaj pa prevedi! a bo? Pridna! Jaz bom kar z dvema naenkrat. Dolgim in majhnim, da sprobam pa poročam.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:01:00
|
|
|
|
ledenka
|
uuu, to je pa moja fantazija mal en pa mal drugi zajc seveda al pa tud ne se vidi, da bo jutr pomlad, pa se polna luna je
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:02:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuu, to je pa moja fantazija mal en pa mal drugi zajc seveda al pa tud ne se vidi, da bo jutr pomlad, pa se polna luna je Hm, saj smo še pri zajčku, ane? Kam pa je sunshine šla?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:03:41
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja sam po dolgem pol naslednjič bolj ceniš kratkega , spet mislim postopek, da ti ne bo kaj pokvarjenega na pamet hodil . ja, ampak po kratkem pa v dolgem tolk bolj uzivas... mislim seveda na zajca ...razen če te je že mali nasitil...zajec da ne bo pomote... ah, potem ko pojes kratkega, te samo malce potesi... pr dolgem pa... traaaajaaaa Baraba..a ti bi se kr na male spravljala Aja ve o zajcih, jest sem imela neki drugega v mislih . Ko smo že pri tistem drugem pa še en vic, men je res za polulat. Se zgovarjata 2 sodelavca in prvi pravi: ej stari ne vem več kaj narest. Otroc v šoli se nonstop delajo norca iz mojga froca in se derejo za nemu URAC, ej URAC. Pa pravi drugi: ma sej ni to nč tazga ja kuko mu je pa drugač ime? Pa pravi prvi: ja ENIS. Matr sem pokvarjena. Ga povem fotru in ga ni ene 10 minut dojel .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:04:35
|
|
|
|
ledenka
|
sunshine pa... sad je ima, sad je nema sededa smo pri... zajcu a ti delas presledke s tabulatorjem? pametnba punca
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:06:30
|
|
|
|
ledenka
|
mega vic
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:08:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Ne, asjika, to moj space obvlada! Mater sem važna. Seveda, smo pri zajčku, potem pa svizec zavije... Full dober vic! Ampak jaz poznam enega Enisa . Reeeees!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.3.2008 21:09:21 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:10:19
|
|
|
|
ledenka
|
tale vic sem "ukradla" na zabavi Oče se je zvečer pozno vrnil domov in iz hčerkine sobe zaslišal ječanje. Odprl je vrata hčerkine spalnice in zagledal hči, ki se je samozadovoljevala z banano. Ko se je naslednje jutro hči zbudila je šla v dnevno sobo, tam pa je zagledala očeta, ki je imel na vrvici privezano banano, ki jo je vlekel po stanovanju. "Ja, kaj pa delaš?" ga je vprašala- "Zetu razkazujem stanovanje!" in pol svizec zavije... banano?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?