Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:12:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Ej, tega sem pa glih kar brala in pol svizec zavije... banano? ne, ZAJCA!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:12:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Full dober vic! Ampak jaz poznam enega Enisa . Reeeees! joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica bogi on
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:14:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ej, tega sem pa glih kar brala in pol svizec zavije... banano? ne, ZAJCA! aaaa, jaz sem pa mislila, da jajce ej, Spelcika, tvoj jajcek je se vedno tako... bel
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:14:20
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo? erin a se ti še kolca? A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:14:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Full dober vic! Ampak jaz poznam enega Enisa . Reeeees! joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica bogi on Prepozno....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:16:58
|
|
|
|
spelka12
|
Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče . Kot njegova mama.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:18:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo? A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu. fpras fpras, da bomo mele tocno info a, zato mojga se ni eh, se dobr, da nimam ?O, bi bla tecna, ko se ne prikaze domu ja, pa ponosno lahk recem, da je uspel zrihtat napotnico po 1 mescu tezenja, moje slabe volje in parih (seveda mojih) sivih laseh mu je ratalo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:19:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče . Kot njegova mama. aha, enih 50 strani nazaj pa... total razvrat Se, upam, da nisi bla ti tagrda, ki je to povedala naprej
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:22:44
|
|
|
|
ledenka
|
ideje za jajce
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:23:04
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika ne morem verjet. Kr pogumno priznaj, kaj si mu mogla oblubit da je šel? Nov avto, hišo, leptopa, mogoče zajklo? In kdaj ima revček datum? Da ga vemo spodbujat . Ja mojga tud takrat ko je hokej ni damu. Pol imam pa čas klepetat. svizci pravijo, da zavijajo izključno čokolado v folijo, kake oblike pa je ta čokolada mi pa neče izdat. Bojda se najde oblika za vsako priložnost.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:23:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Nice.. Amm... Kaj če ta na tej zadnji sliki dela to kar mislim ?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:25:09
|
|
|
|
Erin
|
Nč se mi ne kolca...uživam v slastnem jagodnem desertu s smetano
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:25:19
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:25:37
|
|
|
|
Serendipity
|
No, želim vam lepesanje!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:27:49
|
|
|
|
ledenka
|
Spelci, v torek greva k Resu, pa sem ga prisilila, da je sel po napotnico. sej s-gram je ze 2x delal pr njem, najbrz ne bo rabu se enkrat Se* delata to, kar delata kaj pa vidis, je pa drugo fprasanje Erin, packa jaz bi tuuuud
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:28:36
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, Se*
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:30:45
|
|
|
|
Erin
|
Nočko Seki ..pridna bodi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:32:04
|
|
|
|
Erin
|
Špeli a si še tuki??? Dej mi neki povej......
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:33:38
|
|
|
|
spelka12
|
seki pa ne no, ravno začel se je. Hvala za linka sem že pofarbala oba jajčka, pa zajčka tud. ah če bi le lunči vedela kaj zamuja revca. erin pa si res paaacka. Kaj nagajaš? In to zdej ko sem lačna.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:35:28
|
|
|
|
ledenka
|
bejbe, zajc in banane
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:35:32
|
|
|
|
spelka12
|
erin kaj naj ti povem? Včerej sva šla z dragijem v Elan po smuče. Pa sem celo pot mislila na tebe. Enkrat se mormo pa res dobit. Na jagodah
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:37:29
|
|
|
|
ledenka
|
hja, gorenjsko-ljubljanski del bi lahk kak meeting naredu z jagodami in cokoladnimi zajci
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:39:08
|
|
|
|
Erin
|
Ja lih to sem te hotla vprašat....kdaj prideš...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:40:23
|
|
|
|
spelka12
|
Popolnoma se strinjam. Ej kaj pa čokoladni zajc nafilan z jagodami? Mmmmmmljaska. Najbolj da se po teh praznikih začnemo pospešeno menit, še preden beyba in erin rodita.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?