|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.3.2008 17:51:20   
Erin
Ajaaaaaaaa beybi mojauser posted image user posted image user posted image kako se počutiš?

Sem danes po dolgem času pogledala moje tickerje in opazila da  BOM JUTRI NA POLOVICI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.3.2008 18:48:30   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sem vedla da bom še neki našla...... tak tale pa je za vsako od vas-mojih bab žab in kokel špikelšpokel user posted image .....hja namest obale bi si lohk pele Ringa raja....

Špelka, a tole ko vam pojem, pa nič ne velja?????????
LP
S.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.3.2008 20:35:57   
spelka12
sončeeeek33 to mi deli. user posted image user posted image  aprila boš definitivno user posted image . Bom držala pesti ko prava žaba.
erin jest da sem nenasitna? Ne, ne, no mogoče malo, ampak samo takih prepovedanih stvariuser posted image . Musaka mi je njamy ampak taka zelenjavna. Sovražim faširan meso. Jest sem pa danes piško spekla pa pečeno zelenjavo in regrat s krompirjem. Mmmmm kolk je blo dobr. A jutri boš pa že na polovici? Uuuuuu žurkaaaaaa.
vita neeeeeeeeeeeee, prosim reci da ni res. Proooosim. Pa ne moj Murko. Kam moram it, da jo preprečim? Sem že tam. user posted image user posted image user posted image
lunči pa sej veš, da si me s severino ganila. Res men je Severina ful carica. Sploh komad Virujem u te. Zmerej se zjokam.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.3.2008 22:24:36   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunči pa sej veš, da si me s severino ganila. Res men je Severina ful carica. Sploh komad Virujem u te. Zmerej se zjokam.

user posted image user posted image user posted image sva že dve user posted image

Kako ste kaj punce moje? Jaz sem, razen rahle utrujenosti in kljuvanja po zobkih še kar vredu.

Ajsi, hvala za tvoje dobre kavice - carica si, ampak na klepet pa še le kaj pridi.

Naši bodoči mamici in ostale skoraj bodoče mamice, želim vam prijeten večer in še prijetnejšo nočko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

vita neeeeeeeeeeeee, prosim reci da ni res. Proooosim. Pa ne moj Murko. Kam moram it, da jo preprečim? Sem že tam.

Špelči, ti bom 3. maja pred festivalno pomagala metati riž

user posted image , pa ni vrag, da ne rata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
13.3.2008 10:05:47   
ledenka
user posted image

jutrooooooo! kavica, vzemte si 5 minut, pol pa dalje deeelaaaaat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
13.3.2008 10:12:23   
spelka12
kavaaaa. Ta je pa taka vegeterjanska z zelenjem user posted image .
polaris važi, bova skupi metali riž. Da bo velik malih murčkotov - smajlikizgroženogleda.user posted image
erin zdej si pa že na polovici user posted image user posted image . Še mal pa bo erin/ka jr. skočil/a ven user posted image user posted image .
Se mi zdi da je čist premal žurk zadnje čase na borbi. Zdej pa tko. Vse, ki se letos poročite boste dobile dekliščino, vse, ki pa letos dobite user posted image  vam pa pripravimo bejbi šaver.
Zmenjeno?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
13.3.2008 10:29:17   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  jeeee, spet ga bomo piiiiileeeee user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
13.3.2008 12:21:58   
tinkamiška
kuluser posted image

lep danuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
13.3.2008 14:32:37   
sonček33
Na tej borbi je tako žalostno postalo. Kje ste pupike? Dajte kaj rečt no. Jaz vas mis. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
13.3.2008 15:18:32   
murkica
Zdravo babežabe!

Erin- na polovici si že? Sam res čas hitro mine.

Sonček- tudi jaz že danes zate in za tvojega držim pesti in sem prepričana, da boš ti naša aprilska nosečka.

Ledenka- Hvala za kavico, mi bo res pasala glede na to, da danes še nisem nobene spila.

Špelka- Jaz sem čist za....

Lunči- Evo sanje se ti bodo uresničile, lahko boš šla na poroko od Murkota.  Pa ko bo vprašal, če ima kdo kaj proti(al to sam v ameriških filmih vprašajo?), pa lahko rečeš da imaš ti in da si ga želiš.

Drugače pa sem jaz danes čisto nesrečna... Očitno se je moja O začela, moj dragi pa je odšel na službeno pot in se vrne šele v soboto. Mislm, danes sem opazila sluz, jaz pa nimam dragega da bi slončkala.  A mislte, da če v soboto bo že prepozno?
Tok sem jezna, k se mi je vse pomešal. Zdej mam cikle dolge kar 35 dni, prej so bili točni kot urca na 29., O imam pa vedno takrat kot sem jo imela, ko so bili cikli krajši. No pa ta mesec je po dveh mesecih precej lepo vidna sluz. Ker namreč prejšnja dva sploh nisem sigurna, da je bila O prisotna. Ta mesec pa je zagotovo. No bomo pač počakali. Bomo pa ta mesec bolj telovadl, da se spraviva v formo, naslednji mesec pa čist zares ponovno akcija, pa ni vrag, da se ne bi prjelo, ko bova mela tok vaje za sabo .

V glavnem jaz šibam po eno frendico v službo, se gre prijavit na maturo(( pa da ne bo kera mislila, da se družim z najstnicami, samo ona je pač malo zabušavala, pa se je zdaj odločila da resno zagrabi) Ful sem ponosna nanjo!!!,)  pol pa greva na eno kafetko, da bova mal čvekale na sončku.
Za jutri sem pa že rezervirala masažo(tajsko), pol pa si grem še popult obrvi...( a ste mi kej fovš?), moram še vam malo luštov naredit.

No potem sem si pa jutri še cel dan vzela frej in bom lahko uživala. Mam malo stvari za naredit na vrtu, stvari posjat, pa mi bo kar prav prišlo po enournem razvajanju.

Bodite pridne pa se jutri kaj beremo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
13.3.2008 16:13:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

... lahko boš šla na poroko od Murkota.  Pa ko bo vprašal, če ima kdo kaj proti(al to sam v ameriških filmih vprašajo?), pa lahko rečeš da imaš ti in da si ga želiš.

Jaz bi kakega kolega poslala za joke da bi oporekal porokiuser posted image user posted image user posted image ..ah...kaj bluzim..itak bo vsa gejevska smetana štrajkala ko bodo izgubili enega izmed njih...alpa ne...ker jih je zatajiluser posted image user posted image user posted image hmmm...sej ne vem večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
13.3.2008 16:27:03   
spelka12
erin - smajlikiresgrdogleda. Kje so tiste obljubljene fotke tvojga prelepega bušija? No kje? Kje? Jest pa vsa happy laufam na tvoj albumuser posted image . Le glej, da se odkupiš in prilimaš vsaj 2 fotki drugače bom, bom, bom.....mah nč objela te bom pa bo.
murkica povej tvoji kolegici, da smo tud me ponosne nanjo. Res spoštujem vsako, ki se spravi dokončat kako šolo ali tečaj.

A pol gremo skup na murkotovo poroko? Pa se vse naenkrat tam stepemo. Al pa ko župnk vpraša če kdo oporeka najprej vstane beyba in reče - jest, ker je on oče mojega otroka pol pa še erin in reče isto. Si predstavljate šokirane izraze ljudi?user posted image  Ne no, zdej sem pa že kruta ala kako?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.3.2008 16:51:06   
vita80
Vidim, da ste čist not padle s tem Murkotom!user posted image user posted image user posted image Baje sta že ful vabil razposlala.... Bi pa res rada spoznala tisto ko ga bo vzela! Kakšna srečnica je lahko! user posted image Mislim, da ji ga vse tu gor zavidamo!Vsak dan ji bo lahko z svojim žametnim glasom pel serenade pred spanjem...user posted image user posted image user posted image OOOhhh kaj zamujamo!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.3.2008 16:54:15   
vita80
Ravnokar sem šla na njegovo spletno stran pogledat, pa mi je kar pet začel, sem kar kurjo kožo dobla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.3.2008 17:32:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Ravnokar sem šla na njegovo spletno stran pogledat, pa mi je kar pet začel, sem kar kurjo kožo dobla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a ma spletno stran...moram prevertuser posted image

Špelka, za dans imam oblubljen fotošuting pa sladoled pa smetano pa jagode...tako da bom jaz srečna, ti boš srečna..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
13.3.2008 18:39:01   
polaris
Vita, ti pa kar velik veš o Murkecu user posted image Da nisi morda prav ti tista srečnica, ki bo 03. maja dahnila DAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
13.3.2008 18:42:27   
polaris
Erin, jaz tud čakam na fotke...

Sekiiiii, kje si??? Pa ostale klepetulje???

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
13.3.2008 18:47:34   
Serendipity
user posted image  Tu, sem se zapopala na čudne navade ... eno temo v tistem čvekastem delu foruma in .. jao, jaz sem psihič user posted image

Erin - tak je - če ne bodo slikce s tvojim bušijom, ti jaz grozim, da pripopam gor slikce z mojim! user posted image  Se upaš it?

sunshine - That's the spirit! Neverjetna si! user posted image  user posted image

hm ... shit, zdaj pa sem pozabila, kaj sem še hotela ... user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
13.3.2008 18:48:32   
vita80
Ojjjjoooooojjjj! Res bom letos dahnila DA, sam ne njemu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
13.3.2008 19:05:28   
Serendipity

Aja! Kaj bi skoraj pozabila:

PUNCE! ROKE VSTRAN! TA MLADEC JE MOJE MESO! KAPIŠ?
Vse kar lahko naredite je, da mi iz srca čestitate! Pa nehajte se slinit po njem! user posted image  

ps: Amm, pa še nekaj - riža ne mečite tja, raje nama kar celo vreče dajte, ta lumb samo riž je ... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.3.2008 19:06:11 >

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
13.3.2008 19:31:28   
sonček33
Se* - srečkica.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
13.3.2008 19:42:52   
Serendipity
Hja, tak komad kot je to je težek ulov. Pa ga ne dam iz rok. Ha! Pa niste ugotovile, da je on moj lucky one, kaj? Saj sem vama namigovala v vse smeri ... poroka maja, igra klaviaturo, poje, pleše, sexi, postaven, vroč, obetaven ...

za trenutek bom nehala, ker se mi je prikazala slika, ki jo je Lunca nalepila user posted image

No...čist super duper fantič! IN MOJ! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
13.3.2008 19:44:54   
sonček33
Joj, Se* - ej k sem pa tale tvoj post prebrala, čle vrjameš al pa ne - vse kocine so šle gor...NISEM TI FOVŠ

Neposredna povezava do sporočila: 4373
13.3.2008 20:02:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj, Se* - ej k sem pa tale tvoj post prebrala, čle vrjameš al pa ne - vse kocine so šle gor...NISEM TI FOVŠ

user posted image  user posted image  user posted image
To samo tak praviš ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
13.3.2008 20:14:25   
sonček33
user posted image user posted image user posted image
Veš da ne bom priznala

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?