Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 21:08:52
|
|
|
|
Fargesia
|
midva sva bla včeraj na Zbiljah in vam morm eno slikico pokazat...sem jst slikala! veliki fotograf
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 21:09:08
|
|
|
|
trinity22
|
mmmmm jaz sem pa bla na tortici .... Se* full dobri čeveljčki, pa stvari za poroko tudi men je tud ful všeč ta šopek - beli, čeprav bom sama imela rdeče vrtnice, ker bom imela vse v belo rdeči kombinaciji, pa more bit šopek pol rdeč Obleko za poroko boš kupila ali si jo boš sposodila? Ledenka lepo prosim niiiiičččč več snega, sedaj ko se že tako lepo martinčkamo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 21:10:25
|
|
|
|
trinity22
|
waw masa full dobra slikca
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 21:14:01
|
|
|
|
Argojuhica
|
Dober večer, Hvala za čestitke mojemu sinku. Tri leta, pa se mi zdi, kot bi to bilo včeraj. Res smo se imeli lepo, malo smo pohajali, danes smo bili pa v postonjski jami in moram rečt, da je neverjetna. Moram se pohvaliti, da sem naredila dve torti in, sta bili enkratni( upam, da niso glumili). Vidim, da se tudi ve težko odrečete dobrotam. Jaz samo jem, ne vem kam to pelje. Po moje ve samo sanjate in lepite slikce, jaz pa to tudi udejanjam in zadnje čase se mi kar nekaj kopiči okrog pasu. Bo treba telovadit, ne pa s hrano ga srat. Erin, ti imaš pa že tako lep in velik trebušček. Upam, da nam boš sproti dostavljala slikice, le malo višje še poslikaj, ker me zanima tudi, kako izgleda mamica pike. Ostalim pa lep začetek tedna in upam, da bom imela kaj časa, da se vam pridružim. Nočko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 21:25:00
|
|
|
|
LuNa73
|
uuuuuuuuu, Maši, lepa fotka... sam fajn bi blo, če bi jo obrnila, ker sem si jaz zdej skor vrat zlomla, ko sem glavo obračala, da je labodek prav stal . Trinity, ti tud o sladkobah... jaz bom sladkorno dobila . Argožupca moja.... ti le glej, da boš mal več tukaj gor pri nas. Vidiš da je tukaj tema o vsem drugem, sam o..... NE . Hmmm... ampak, zakaj pa še nam nisi sem gor poslala une tvoje dobre tortice? Tak, tud jst sem fotograf.... ampak ne tak dober kot Mašika. Pa še tega mojga bumberja poglejte kam se spravi spat ... no tu je vun že prlezu.... Tak, zdej grem pa jst počas spat! Pridne bodite in lepo se imejte. Nočko!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 7:28:05
|
|
|
|
murkica
|
Dobro jutro čveke. No jaz sem že v službi in pijem en čajček, ker sem se odločila, da bom poskušala malo omejiti kafetka. no potem sem si pa vanilija čaj skuhala, pa sploh nisem zihr, če mi paše. Danes je že tretji dan, ko skoraj nič nisem spala ponoči. Utrgal se mi bo. Zvečer sem tok zaspana, da komaj do postelje pridem, potem pa se obvezno zbudim ponoči, danes sem se že ob 2-h in potem čez nekaj časa zaspim in imam občutek, da sem ful dolgo spala in ugotovim, da je v bistvu minilo 10 minut. No in tako gre celo noč. Pol pa je bil danes še ponedeljek in me je čisto zamorilo, ker sem mogla it v službo. Pa sej veste kako je to, po celi neprespani noči, proti jutru sladko zaspiš že od same utrujenosti in potem zvoni ta hudičeva ura. BOm šla pa popoldne malo spat za kakšno urco, da bom nadoknadila zamujeno. Sicer pa Se* meni je res krasen šopek, mogoče tisti iz albuma malo bolj, ker je bolj bogat. Je pa res, da če želiš šopek potem na poroki vreči(kar predvidevam, da ga tudi boš), da je bolje, da je narejen iz kakšnih vrtnic, ker ga lahko potem tista posuši in spravi za spomin. Te bele pa vprašanje kaj bi bilo z njimi. Maša ful lepa fotka. Tudi mi smo včeraj v LJ videli labode. sam jaz se jim ne približam, ker bi me sigurno napadli. Za od daleč so pa res lepi za pogledat. No se še kaj beremo, jaz pa šibam mal delat.
< Sporočilo je popravil murkica -- 25.2.2008 7:30:10 >
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 8:11:25
|
|
|
|
Fargesia
|
Lunca moja, namenoma je bil tak slikan!!! ker je ravno takrat proti meni plaval v taki pozi...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 8:49:01
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro.... Jst sem pa tko zaspana in komaj čakam da grem mal spat, sploh ne vem kaj sem tako zaspana... Se* in Špelka bom slikala bšija, pa vama ga bom pripopala, da se bosta lahko naslajali nad nami sloni oz. kiti.... Ma ste se načvekale med vikendom sem vas komaj prebrala. tako se mi ne da bit v službi danes...Nasplošno ugotavljam da se mi tako ne da več zjutri ustajat za v službo, ker se mi je zdej že do 12-ih tako začel vlečt. Mam filing da sem že full dolgo v službi, pa je do dvanajstih še 3 ure.... Mal me daje spomladanska utrujenost....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 9:54:52
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce sem upala da vam bom danes lahko povedala lepo novičko, ko sem imela prvi pregled, pa nisem zvedela nič kaj vzpodbudnega noseča bi naj bila po ZM 9 tednov na UZ pa je danes G videl plodek velik 4 mm kar ustreza 6 tednov in še ni bilo videt utripa. G pravi da je možno da sem zanosila kasneje( ampak meni se zdi 3 tedne veliko)in da se v petih dneh moa pokazat utrip ali pa je kaj narobe z nosečnostjo in se plodek ne razvija full sem žalostna , ker mam občutek da se ne bo dobro končalo. naslednji UZ imam naslednji ponedeljek in srčno upam da se bo kaj pokazalo lep dan vsem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 10:37:15
|
|
|
|
spelka12
|
Joj kolk sem jest lepa - moja frizerka res dela čudeže. Hvala za lepe želje in pesti vsem. Čisto vsem. Od jutri dalje se bom mal bolj pogosto javljala ker sem si vzela bolniško do naslednjega ponedeljka, moj mi je obljubu 24 urno uporabo njegovega leptopa tko da vas že vnaprej rezerviram pri vaših lubijih (ajsika razen tebe, vidva kr dirkejta po avtocesti ) ajsika šcšcšcšc virozi in . Se* ti pa znaš omehčat človeka . Ok no mogoče eno tako mini nalepkico. lunči si ne predstavljam kak zgleda moj ko grdo gleda . Ga še nisem vidla. A pa misliš da bi ga migetalčki kej šmirglal? Pomoje bi se mu smejal pol bi ga pa še plunl za konc. Aja super avatar. Mi gre že una pesmica iz levjega kralja po glavi. Kak že gre? Can U feeeeeel the loooooove toniiiiight.... Joj, joj, joj, joj.......babe zalublena sm , pa ne v mojga dragija ampak v .........jp lunči v tvojga mopseka. Ajajaj kaki cuker. A bo kake otroke kdaj delov? Se javim pa odkupim enga. maša super slikca. A si jim kej koruzo metala? A si kakšno dobro kupo dol jedla? Meni so carske. beyba komej čakam slikce tvojega bušija. To ti bom fouš se že vidim. pikica prišla do tvojega posta. Ne bom te še nič tolažila, raje ti dam en objem pa obljubim ti, da bom stiskala pesti do ponedeljka pa še čez za tebe in tvojo pikico. Povej ji, da njene tetke navijajo zanjo. Ne bodi še nič žalostna, takile fižolčki zrastejo čez noč. No naš direktor je danes zbolel in smo sami v službi. ŽURKAAAA . A niso dobri smayliji?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 10:38:07
|
|
|
|
beyba
|
Ne prehitro obupat, včasih se srčet takoj na začetku še ne pokaže in ga boste zagledal šele v ponedeljek. Če bi morala bit noseča 9 tednov, g ti je pa rekla da si 6 tednov, pa bi bilo kaj narobe, bi se v teh treh tednih(ki ti sfalijo) sigurno že pojavile kake krvavitve, in bi bil to spontani splav. Nebi samo odmru, pa bi potem ostala noseča. Tako da se lapo potolaži, nikar ne vrži puške v koruzo in bodi optimistična. Boš vidla da bo v ponedeljek vse uredu....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 10:40:41
|
|
|
|
beyba
|
Spelka 12 in kaj boš počela zdej med bolniško pa dans ko je tak sonček...Sej veš na ležalnike se gre sončat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 10:52:49
|
|
|
|
spelka12
|
Uf beyba bi pa ne morem. Danes delam do 18.00 Jutri je itak punkcija pol sem pa 3 dni po punkciji čist zanič pol bo pa že ET (prenos mojih otročičkov) pol se pa že začne normalni delovnik. Ampak eno soboto bova pa sigurno šle na Šmarjetno, pa tud če te peljem do sedla pa greva pol naprej. Se t vid da si gorenjka, sam lušte delaš...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 10:58:38
|
|
|
|
beyba
|
Mal je treba sploh tistim ki so v službi do 18-ih Eni gremo čez pol ure že domov...matr bo luštno komi čakam...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 11:03:54
|
|
|
|
Fargesia
|
Pikica, en veeeeelliiiik bjem zate preko neta!!!! Spelka, 2 vreči koruze sva jim zmetala, pa vročo čokolado s kokosom in mandlji sem papcala - pila...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 11:28:18
|
|
|
|
beyba
|
Evo dovolj....uradno grem na malico potem pa domov....na sončka a ne Špelka....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 11:41:32
|
|
|
|
Erin
|
jutrooooooooo Mene pa en heca ...že v petek soboto in še dans me okol 8h en kliče na domači telefon in dvakrat pozvoni potem pa prekine...ravno toliko da me zbudi in spravi iz postelje...grrrrrrrr ....bomo videli kaj bo naslednje dni. pikica - ne bit žalostna...pri meni tudi še niso videli srčka pri 6 tednih pri 7 je pa že veselo razbijal...sprosti se, odmisli slabo...boš videla vse bo uredu LuNa - takega mopseka imajo pa tudi moji sosedje, starega okoli eno leto...kako je to meni smešen kuža s tistimi velikimi učkami... No danes popoldne pa jaz mojo mačkonko peljem k veterinarju ker ji teče kri iz "njene" odprtince pa ji nebi smela ker je sterilizirana... Upam da ni kaj hujšega....DRŽTE PESTI PROSIM....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 12:07:57
|
|
|
|
spelka12
|
erin držim pesti za tvojo hm "muco", da tale njena kri ni nič hudega. Mogoče ji je pa kak velik mačkon nedolžnost vzel , sorry vem da ni smešno ma pa sej bo vse v redu. Boš videla da bo. beyba to sploh ni smešen . Delat se norca iz delovnih ljudi . Sploh si ne predstavljaš kak bi šla s tabo na ležalnike. Posončkaj se še namesto mene.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 12:42:32
|
|
|
|
Erin
|
Špelka..ne da bi vedela ...ampak bi moral biti pa to kar vztrajen mačkon da jo je videl in splezal do nje v 4 štuk.. pa še gotovo bi se ga ustrašila kot ker ne pozna ničesar drugega razen mene in stanovanja...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 12:43:59
|
|
|
|
spelka12
|
Kaj pa veš koga tvoja muca spušča not ko sta vidva zdoma!!!!! Ti rajš eno kamero naštimej pol boš pa vidla kolk so mačke pregnane.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 13:03:26
|
|
|
|
Erin
|
Neneeeeeeee..moja muca je izrazilaželjo po celibatu in jaz zaupam v njeno vzdržnost
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 13:40:13
|
|
|
|
spelka12
|
Aha a pol je pa tko ko un vic o nunah k se s kolesom brez sedeža vozijo . Celibat pa tak .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 15:04:51
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla bejbe. Evo midva z dragim sva doma, mislim bolj ali manj okoli letava, ampak nimava službe. Sva se šla zment za poroko, pa na enmu dooolgmu sprehodu sva bila. zdaj kuham rižota iz radiča ter pancete, potem pa na balkončka kavico spit...kaj sledi pa nimam pojma Lep dan vam želim.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 15:12:22
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, a lahko pridem na kosilo ful dobro se sliši špelči, za tebe držim jutri pesti - okol 7h zjutraj se bom ravno mimo Postojne peljala pa bom mislila na tebe Erin, moji mački so tud precvikani, pa mačkon kljub temu skoči na muciko sicer pol ne ve, kaj bi ji naj naredu, pa jo začne besno lizat hja, se greta vsaj oralo beyba, sem ti fauš - ko si ti šla domov, sem komaj prišla s prve runde sestankov. je pa fuuuuuul vroče! maša, še par dni do pikica ta teden navijamo s tabo! murkica, kupi si Sanosan, zeliščne tablete za spanje. meni pomagajo pa ni kemija. lunči, lepi mopsek zaj vem, zakaj nimaš cajta za nas pa raj njega čohljaš juhica, tudi od mene čestitke tvojemu sinčku! trinity, sneg se je ustrašu! polaris, se* in ostale
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.2.2008 17:22:45
|
|
|
|
beyba
|
Evo špelka pa SE* kot sem obljubla moj buši se nahaja v albumu... geslo imata pa na ZP, če želi še katera geslo naj se mi javi na zs
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.