|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
27.2.2008 10:51:27   
tinkamiška
ja kaj pa je danes, nič čtiva mi niste pripravileuser posted image user posted image

murkica, midve sva pa na istem, in tudi jst si ne upam upati, ker sem bla tolkrat že razočarana in sem se odločila, da če je do 1.3. ne bo, bom delala takrat test. o znakih pa rajši ne razmišljam, ker jih bom kar naenkrat imela cel kup...

kaj pa ostale?

pri nas nič novega, grem zdej sesat, zračit bajto, .....

lep dan!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.2.2008 11:17:40   
Erin
jutroooooo

jaz sem tudi malo žalostna...zaradi naših punc ki so kar izpuhteleuser posted image user posted image user posted image Pa kje za šmenta ste?
Če je vaš odgovor user posted image vam je oproščeno...drugače pa ne..user posted image
murkica - jaz pa najraje oz najslajše spim ko moj gre oz ga ni oz je na kavču...ker imava posteljo široko le 140 cm in se potem takoooooooo razkomotim da je prav užitekuser posted image ...me zanima kako bomo spali ko bom v kakem 7,8, 9 mesecuuser posted image user posted image user posted image ..Najbolje da mojega kar na kavč takrat preselim...itam rad tam spi (ker ima tv zraven - moškiuser posted image )user posted image

Lepo se mejte pa veselo klepetejteuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.2.2008 12:15:25   
Serendipity
Ojla!

Ja, kaj te zdaj? Nič novega ne dogaja? user posted image  KJe ste pupe? A samo slončkate, kaj? Naj vam bo. Bi jaz tuj, pa je moj na šihtu. Hm, kam pa je Kahlo izginila?
Ajde, eno kofi vam častim: user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.2.2008 12:37:42   
murkica
Kakšni lepi kofetki. Zdaj mi je prav zapasal. Še urco in pol, pa grem domov, pa si bom tudi jaz enega privoščila.

Ja drugače pa res nevem kaj je to, da nikjer ni nobene. Pomojem tako kot jaz smao pridejo pogledat, pa ko vidijo, da ni nič novega napisanega se premislijo in si rečejo, bom pa spet čez kakšno urco pregledala. Tako, da dekleta pogumno kaj napištie. Sigurno se je vsaki kaj pametnega danes zgodilo, kar bi lahko delila z nami. user posted image

No zdej grem pa res še malo delat, da me ne bodo brcnil v rit.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.2.2008 14:19:42   
ledenka
bu, pa sem spet tu user posted image  

Beyba, jaz bu tuuuuuud tvojga busija gledala user posted image  dobim password, dobim dobim dobim? user posted image  jepo pjosim user posted image  

Spelci, cestitam za 12 jajck user posted image  kaj pol mormo v nedeljo prit v Postojno vsaka s svojimi nalepkami? user posted image  pa da ti tisti tanajlepsi dve okrasimo, predn gresta k tebi user posted image

Murkica, ocitno so se nase pupe skrile user posted image  drzim pesti zate! user posted image  rabis se metlo za odganjanje nezazelene gostje? user posted image  

soncek, hvala za kavico user posted image  je bila dobra, prav po mojem okusu user posted image  

pikica user posted image  mislim nate!

tinkamiska, tudi tebi posiljam metlo za odganjanje tele tecnobe user posted image  

juhica, imas kako slikco torte? glede na mojo dieto se lahko samo virtualno naslajam  nad dobrotami user posted image

erin, samo da je maca porihtana user posted image  gnezdenje pa kar izkoristi, ker kje stvari tako tezko stran metat... pol mas pa tono navlake.

polaris, si ze dobila voljo do dela? user posted image  

Se* itak uzivas pocitnice...  odklopi in si odpocij user posted image

luuuuuunaaaaaaaa kjeeeeeeeee siiiiiiii user posted image  user posted image

tkole, pa smo user posted image  objemcka vseh, ki sem vas pozabila omenit user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.2.2008 15:19:35   
murkica
Metla je vedno dobrodošla, že kot preventivauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.2.2008 16:19:57   
Serendipity
Eto: za vsako eno user posted image user posted image
(pa še za rezervo, če se zlomi user posted image )

Pa še malo preventivnih namigov, če metla ne zaleže:
Ji pokažita jezik user posted image ali pa kar grožnja s poljubom grde tete user posted image mogoče se bomo tepli, če se bo prikazala user posted image ali pa vsesplošno grdo gledanje user posted image ali pa grožnja z vesoljcem user posted image mogoče skrajni ukrep?? user posted image  user posted image

Vsekakor pa: kup user posted image ZA VAJU!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.2.2008 16:22:07   
murkica
hehehe....
No to bo pa že sigurno zaleglo. Zdej je pa sigurno ne bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.2.2008 16:45:07   
trinity22
murkica držim pesti in delam ššššiiiiccc. ššššiiiiicccc

maša tudi zate pesti, upam da ti še vedno vse smrdiuser posted image

tako za vse ostale pa itaq user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite pridne, mene že daje pomladanska utrujenost, pa se mi še pista ne ljubi ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
27.2.2008 20:08:57   
sonček33
Ojla lepotičke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
27.2.2008 20:31:28   
tinkamiška
user posted image joj tile ukrepi pa res morajo delat hvalaaaauser posted image user posted image

špelka, jst ti tudi čestitam za jajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

erin, sem vesela, da z muco ni hujšega in naj se hitro mehur pozdraviuser posted image

tako, jst odštevam dneve in se držim nazaj, da ne bi delala testa, madonca kako je težko čakat, če imaš test v predaluuser posted image nč, še dva dni, upam, da je ne bo...

murkica pestke tudi od meneuser posted image

sonček hojlauser posted image

tinka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
28.2.2008 7:21:49   
sonček33
Joj, kaj je s to našo borbo ...nikjer nikogaruser posted image
Upam, da se imate tako zelo lepo, da ni časa za virtualne pogovore. Ve kar uživajte.
Midva se odpravljava v Ikeo. mal po drobnarije za najin domek. To je luštna stvar. No, vsaj meni.
Sicer sem pa včeraj imela uz prsi, ker sem zatipala eno bulco. Sem zdaj nekaj časa živela v enem takem strahu - z bujno domišljijo  - podobno kot je od dr.Hausauser posted image . No, menda ni nič. Hvala bogu.

Držim pesti za vsako posebaj - da gre vse svojo pravo pot.
Zvečer pa se vam pohvalim glede nakupov :)

Izvolite, pa še kavicauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4137
28.2.2008 10:07:35   
Serendipity
Ola pupe!

Kaj zdaj? A vas ni nič gor? Ste se poskrile? Jaz vaaas
pogreeeeeeeeeeeeešaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. user posted image
Eto, sem z enuornega orenhitregakillerskega sprehoda. Pa sem se potrudila in vam še jaz skuhala kavico. Danes je črna, če bi pa kdo z mlekom .. pa se naj malo potrudi. 
user posted image   pa še mleko user posted image

sončece - user posted image  Kupi si kaj lepega! Jaz bi tuj šla v Ikeo.... user posted image  Poročaj o nakupu!

ledenka - čakam in čakam, pa sem jaz morala skofetkati. No, malo bolj pridna bodi user posted image

tinkamiška in murkica - kako gre terapija? Vse metle še cele?

Kaj pa naše nosečke? Erin, beyba, kahlo, pikica, stunfek?  En veeeliiik objemček za vas in vaše pikice.user posted image

pikica - mislim nate. Kako si?

polaris in lunca - tu lahko tudi kako rečeta, se vama ne bodo prsti strli user posted image

juhica - hm ...  ti se še vedno s torto mastiš? Jaz sem vseeno čakal kak kos...

trinity - se je razred že kaj zapolnil ali si sama, samcata v razredu?

špelkica - kdaj moram pestke stiskat? Jaz imam že nalepkice pripravljene user posted image

maša - poročaj kako si ti ... Nič več nas ne obiščeš.

Uh, upam, da sme vse omenila .. mene malo počitniška senilnost daje... No, pa naj vam bo še za vse velik objemček user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 28.2.2008 10:10:08 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
28.2.2008 10:31:27   
murkica
Se*- hvala za kavico. Bila si že na sprehodu? Jaz sem komaj dobro ustala in sedaj sedim za računalnikom in malicam in seveda malo prebiram RR.

Tinka, kako kaže? Moja M še ni, čeprav se mi zdi, da bo vsak čas priša. Edini znak, ki se mi zdi verjeten in bi lahko nakazal na user posted image  je, da ponoči vstanem vsaj dvakrat in grem lulat( s čimer ponavadi nimam težavuser posted image )

Testa še nisem delala, ker nebi bila rada spet razočarana....

Nič vidim, da niste kaj preveč aktivne zadnje dva dni. Res upam, da imate vse dober izgovor in ves čas slončkate in vam zato zmanjka časa. No važno, da bo "pridelek" velik.

Zdej pa letim do babice, a ji grem v trgovino, ker sama ne more več, potem pa se popoldan spet kaj beremo.

Danes bom imela več časa, ker sem se odločila, da bom za kosilo naredila mesni burek in skledo solate. In s tem pa res ni toliko dela.

LP

Murkica

Neposredna povezava do sporočila: 4139
28.2.2008 10:56:28   
Serendipity
maša - sem na sosednji temi zasledila tvojo kalvarijo (pa ne bi rada smetila tam) in ti bom tu poslala same lepe želje, milijon objemčkov in vseeno še koš optimizma. Nič še ni izgubljeno.
user posted image   user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
28.2.2008 10:58:24   
Serendipity
Testa še nisem delala, ker nebi bila rada spet razočarana....

Jaz taaak močno držim pesti, da me že vse boli! user posted image  user posted image

Uh, jaz še pa ne vem, kaj naj dane skuham .. Sem popolnoma brez idej ... user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
28.2.2008 11:00:37   
tinkamiška
Hojla

Jst sem tudi tukaj, je bil računalničar tu in mi malo računalnik spravil v red...

Jst še kr pometam stran M, ni je še, me pa tudi ves čas ščipa tako kot pred M, tako, da si mislim, naj se že ulije, če se hoče al pa naj bo test pozitiven. Ne vem kdaj ga naj delam, si ga tudi ne upamuser posted image Znakov nimam, razen velike joške, ki pa so tako vedno take pred M, drugega pa nič. Pa sej pri meni so znaki vedno prišli šele po pozitivne testu, prej je bilo vse tako kot pred M....se pravi samo test mora bit pozitivenuser posted image

Grem zdej v trgovino, da ne bom z mislimi ves čas pri tem...

Pozdravček vsem in pestke za vse!

Tinka

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
28.2.2008 11:19:33   
Fargesia
Se*, hvala...zdi se mi da bom izjoklala vse solze tega sveta...jutri bo že bolje...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4143
28.2.2008 11:20:18   
pikica36
dannn punce!
jaz pa trgam v službi ko nora, čist do amena so pop......
user posted image user posted image
včeraj sem cel popoldan presedela pri zobozdravniku, ker je bil mali operiran  na čeljusti(ubošček eno uro ga je imela na stolu)
zvečer pa sem padla v posteljo izmučena ko user posted image , pa ne fizično ampak psihično , ker cele dneve samo tuhtam in premlevam a bo pon. vse ok na uz ali kaj se bo dogajalo.

vsem ki čakate +++ držim pestke dajih čimprej zagledate

zdaj pa šibam, ker mi že stojijo za vratomuser posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4144
28.2.2008 11:44:12   
ledenka
user posted image
Opoldanska kavica user posted image  

Kako ste, punce moje? Maša user posted image  sem brala na klomifenkah... saj 20.3. je že zelo blizu user posted image  

Pikica user posted image  mi8slim nate in tebi in pikici pošiljam potitivne misli, da naj zrase!!!

trinity user posted image  spomladanska utujenost ali zaljubljenost user posted image

Se*, ti itak uživaš v počitnicah user posted image  sem ti bila zjutraj fauš, ko je blo treba vstat user posted image  pa hvala za metle, čez ene 3 tedne se tud jaz za kako priporočam user posted image

Murkica, spet mi delaš lušte za kosilo user posted image  

Tinkamiška, da bi bil tale nesramni testek že enkrat user posted image  

Sonček, uživaj v shoppingu! user posted image  jaz bi tuuuuuud, pa mi pravi račun, da se ne da več user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4145
28.2.2008 17:03:32   
Serendipity
Ojla pupe!

Jaz sem se pa taaakoo najedla. .. v novi Spar restavraciji sem si naklala ceeeloo zvrhano posodo solate, potem pa še višnjeva pita in kava z mlekom. Počila boooom. user posted image

Ampak malo mesta se še pa najde za ajsikino kavico, ravno tisti rezervni žepek. user posted image

maši - izjoči bolečino. Naj izteče skozi solze, potem pa naj sonček razjasni tvoj obrazek z nasmeškom polnim optimizma. user posted image
pikica - user posted image  so te pa naklali z delom
ajsika - nič biti fauš, kmalu bo konec počitnic, jaz pa niti pikice nisem naredila tistega kar sem si zadala... user posted image
murkica in tinka - še vedno mooočno stiskam pesti!

No, pupike moje, upam, da bo kasneje katera gor za kak čvek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
28.2.2008 17:47:35   
pikica36
maša82- pa neee no,user posted image user posted image user posted image tale tvoja kalvarija je pa že preveč
tolikokrat se spomnim nate, pa grem malo prečikirat kaj se dogaja s tabo.
jaz tud user posted image ta teden, se mi zdi da bi najraje zaspala , pa se zbudila v ponedeljek , ko imam ponovni Uz, ta negotovost in čakanje ubija.........
sam pomaga ko se človek zjoka.
nič, maši glavo pokinci pa gremo dalje!

Neposredna povezava do sporočila: 4147
28.2.2008 18:54:07   
Serendipity
Pikica ... user posted image user posted image user posted image  BO!!!!! Drži se! Ko ti je pa težko, pa jo kar izpiši.. vsaj meni je to posebna terapija...user posted image

Če smo pri tej spešal terapiji, se bom pa zdaj jaz znapisala ... Sem šla danes na pijačo s kolegico, ki je nosečka, včeraj na sprehodek s kolegico, ki ima že svojo dvotedensko štručko, potem je na obisk prišla kolegica s 5 mesečnim fantkom in danes zopet ena z leto in pol staro pupo. P apredvčerajnšnjim je znank rodila dve štručki... Shit. Kaj vam to pove? user posted image  Da je čas, da razširim krog znancev s kategorijo - no kids yet. Ampak, z mojo srečo in karmo bodo itaq vsi v sekundi noseči, ko se bomo mi začeli družit user posted image  user posted image  user posted image  Blagoslov zanje, ''prekletstvo'' zame.

Eto, danes pa samo romane pišem ... Bom utihnila, pa počakala še kako čveko user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
28.2.2008 19:03:01   
murkica
No da se na hitro javim....

Danes sem mislila, da bo tak sproščen dan, na koncu  pa sva z dragim letela po taščico na vikend, ker jo je ful bolela glava, pa slabo ji je, pa kar se nekaj trese in se ni upala sama sesti za volan. Tako, da sva malo prej šele prišla domov. Zaenkrat je ok, samo jutri zjutraj pa jo bomo takoj polifrali k zdravniku. Najbolj me je razpi.... to, da bi lahko že prej poklicala, samo je rekla, da ni hotla delat panike. Mislim, za znort. Točno ve, da bi jo prišli iskat sred noči, če bi blo treba, ona pa je čakala že nekaj dni, in je potem klicala danes, ko jo je že tok bolelo, da ni spala celo noč. Zdej če bo danes slabše jo bomo peljali kar na urgenco, ker namreč njena zdravnica je delala dopoldan in smo zamudili. Jo je pa dragi klical in je rekla, da jo naj pripeljemo jutri takoj zjutraj, da jo bo dala na preiskave.

Mislim za znort, komaj se ene zadeve pošlihtajo, pa je že nekaj drugega narobe. Še malo prej smo mojo babico vozili okrog, ker je bila tako slaba, med vikendom sem bila s sestrico na urgenci, ker si je zlomila zapestje, zdej pa tole.
No zdej pa mislim, da je po vseh teh slabih novicah čas za kakšno dobro. Tako, da po mojem bova pa midva zagledala user posted image user posted image . No malo optimizma ne škodiuser posted image .

Zdej pa šibam delat, le glejte, da boste še kaj napisale, da bom jutri ob kavici lahko še kaj prebrala. Morda bom jutri delala test... še ne vem čist. Namreč danes sem bla v trgovini in so imeli samo ta Firstsign, ta ki sta dva v paketu, pa se mi zdi, da ta ni preveč zanesljiv pa bi kar počakala še kakšen dan, da če že je user posted image , da bo zihr pokazal.

No ne vem, sem že čist zmedena. Danes sem začela ful lulat, drugače pa že nekaj dni vstajam ponoči, pa hodim lulat, danes pa so me začele boleti še joškice. Mogoče pa je samo psiha.

No zdej sem pa že tok napisala, da moram mal nehat, da ne bo samo moj post na celi strani. user posted image

No zdej pa res, užiivajte jaz pa letim.

P.S. Tinka- držim pesti, za user posted image .

Maša- tebi pa pošiljam user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
28.2.2008 19:06:17   
Erin
Ojuser posted image

Jaz sem imela pa z včeraj na dans obiske (mami in brat) pa nisem mela nič časa pisat...

Sem vam pa mogla sporočit da so mi službo PODALJŠAL, kljub temu da se je tista ki jo nadomeščam vrnila z bolniške...sem fuuul veselauser posted image user posted image user posted image

maša - user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.