murkica
|
No da se na hitro javim.... Danes sem mislila, da bo tak sproščen dan, na koncu pa sva z dragim letela po taščico na vikend, ker jo je ful bolela glava, pa slabo ji je, pa kar se nekaj trese in se ni upala sama sesti za volan. Tako, da sva malo prej šele prišla domov. Zaenkrat je ok, samo jutri zjutraj pa jo bomo takoj polifrali k zdravniku. Najbolj me je razpi.... to, da bi lahko že prej poklicala, samo je rekla, da ni hotla delat panike. Mislim, za znort. Točno ve, da bi jo prišli iskat sred noči, če bi blo treba, ona pa je čakala že nekaj dni, in je potem klicala danes, ko jo je že tok bolelo, da ni spala celo noč. Zdej če bo danes slabše jo bomo peljali kar na urgenco, ker namreč njena zdravnica je delala dopoldan in smo zamudili. Jo je pa dragi klical in je rekla, da jo naj pripeljemo jutri takoj zjutraj, da jo bo dala na preiskave. Mislim za znort, komaj se ene zadeve pošlihtajo, pa je že nekaj drugega narobe. Še malo prej smo mojo babico vozili okrog, ker je bila tako slaba, med vikendom sem bila s sestrico na urgenci, ker si je zlomila zapestje, zdej pa tole. No zdej pa mislim, da je po vseh teh slabih novicah čas za kakšno dobro. Tako, da po mojem bova pa midva zagledala . No malo optimizma ne škodi . Zdej pa šibam delat, le glejte, da boste še kaj napisale, da bom jutri ob kavici lahko še kaj prebrala. Morda bom jutri delala test... še ne vem čist. Namreč danes sem bla v trgovini in so imeli samo ta Firstsign, ta ki sta dva v paketu, pa se mi zdi, da ta ni preveč zanesljiv pa bi kar počakala še kakšen dan, da če že je , da bo zihr pokazal. No ne vem, sem že čist zmedena. Danes sem začela ful lulat, drugače pa že nekaj dni vstajam ponoči, pa hodim lulat, danes pa so me začele boleti še joškice. Mogoče pa je samo psiha. No zdej sem pa že tok napisala, da moram mal nehat, da ne bo samo moj post na celi strani. No zdej pa res, užiivajte jaz pa letim. P.S. Tinka- držim pesti, za . Maša- tebi pa pošiljam