|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
24.2.2008 17:28:07   
pikapoka2
uf, čveke user posted image
Prebrala vse...
Spelka, tole je zate!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še tole za naprej user posted image user posted image user posted image
Erin, tole pa za tvojga lepega bušija, naj še naprej
pridno raseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LuNa in ledenka,
user posted image user posted image  tole je za vaju, za vsako ena in za vsako en velik lep pozdravček od mene.
Pozdrav in lep nedeljski popoldan še naprej tud za vse ostale.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.2.2008 17:32:12   
ledenka
pikapoka, kaj pa ti pocnes na tole nedeljsko popoldan? user posted image  

ko se mi bo dalo, bom sla malce v bano user posted image  zjutraj sem se sam na hitro stusirala, pa si moram se glavo oprat itd user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.2.2008 18:56:27   
Serendipity
O pikapoka! user posted image  user posted image  

Sicer pa .. je katera čveka tu?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.2.2008 18:58:24   
ledenka
sem se kar tule, se mi ne da it v bano user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
24.2.2008 19:10:40   
LuNa73
Evo babe, nekej za vas... preprosto zato, kar ste in ker ste! user posted image
user posted image
pa zvočnike je fajn met

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 24.2.2008 19:12:23 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.2.2008 19:11:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem se kar tule, se mi ne da it v bano user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Jaz kar nekaj iščem po netu, pa ne vem točno kaj iščem user posted image

Mogoče ti veš?

Sicer pa - no, babuške moje, dajte povejte mi kaj je sploh ''in'' v teh dneh? Me je zagrabilo zapravljanje. Moj bi sicer urno poskočil, če bi rekla pospravljanje, ali jok brate odpade! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.2.2008 19:12:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Evo babe, nekej za vas... preprosto zato, kar ste in ker ste! user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

You're welcome

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.2.2008 19:13:26   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
24.2.2008 19:18:33   
ledenka
s cevlji ne mores zgresit user posted image  jooooj, kljub vsem dobrim nameram... sem prejsnji teden kupla se en par, ampak tile so bili takooooo dobri user posted image  pa se 60% znizani, in ce cel teden ne jem zunaj... bo ok user posted image

ti, Se*, jaz bi tuuuud tvoj album vidla user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.2.2008 19:29:08   
Serendipity
user posted image  čevlji ... nekaj takega sem imela v planu... Kje? Kake? Pokaaaži! user posted image
Za geslo vpiši -- babuške user posted image

Aja, tole me je pa čist nate spomnilo: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.2.2008 19:35:06   
ledenka
user posted image  dobre slikce user posted image  

cevlji so pa neki takega

user posted image

so pa crni, lakasti in zaprti user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.2.2008 19:38:25   
ledenka
taprva obleka (The One) mi je ful dobra user posted image  pa sopek z vrtnicami tud user posted image  lilije pac niso moj stil, so pa lepe

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.2.2008 19:45:42   
Serendipity
Čevlji so user posted image

Ja, saj taka bo kot prva v rdeči barvi. Šopek pa sem si želela bolj v stilu ... žita pa marjetice, ampak so baje marjetice slabo obstojne... pa sta mi še ta dva šopka drugače cute.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.2.2008 19:51:14   
ledenka
vrtnice so super, so zelo obstojne user posted image  pa sej lahk zito zraven kombiniras, al ne?

moj sopek so bile 3 velike rdece vrtnice, okoli pa zelenje, mal vecji listi user posted image  in je zdrzal kar en cas user posted image  

letos so res cevlji ful po mojem okusu, moram brez kartic okol hodit user posted image  sem ko dzanki user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.2.2008 19:57:50   
Serendipity
user posted image

Jaz zadnje čase padam na neke petke user posted image  Prej nikoli. user posted image  Sem si ene hude kupila prejšnji mesec, ampak me hočejo žulit barabe!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
24.2.2008 20:02:22   
ledenka
med nama, jaz mam petke v glavnem sam v pisarni, do tam pa pridem v nizkih cevljih user posted image  ampak se mi je ze zgodilo, da so packi grdi hotli neki zulit, pa se jim ne dam user posted image  

na petke pa vedno padam user posted image  sem kar malce obupna, kar se tega tice user posted image  ceprav rabim zdajle nujno en eleganten par za okol hodit, ker moji sedanji "pohodni" cevlji so sam se za v smeti user posted image  ampak tega pa se nisem nasla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4066
24.2.2008 20:08:06   
Serendipity
user posted image

Še dobro, da s elahko usedem, ko s emi zahoče in da imam učilnico blizu kabineta. user posted image
Jaz sem drugače v petkah hodila to zimo in sem se res fajn počutila. Drugače pa nonstop vlačim balerinke. Ampak, zdaj imam večino hlač (ki mi čudežno gredo na rit) malo daljše, pa si moram najt nekaj kar bo - udobno, z malo petkami. Mislim mission impossible. Sem si pa tele nabavila za .. še ne vam za kaj user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.2.2008 20:09:39 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
24.2.2008 20:14:11   
murkica
Pa da vas še jaz malo pozdravim. Danes sva z dragim šla na en dolg izletek s kolesom, pol smo se pa ustavili v Tivoliju in smo šli na sladoledek. V glavnem bilo je zelo lepo. Sonček in prijetna sprostitev na kolesu.

V glavnem upam, da ste se tudi ve imele lepo.
Se*- Meni je ful všeč tisti drugi šopek z belimi rožicami. Žal se ne spoznam katera vrsta je to. Ampak enkrat sem tak šopek videla v enem filmu in mi je bil ful všeč in sem že takrat dragemu rekla, da če se bova kdaj poročila, da bi si želela takšnega.  

Uživajte v nedeljskem večeru.

Pozdravček

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 4068
24.2.2008 20:17:40   
ledenka
uuuu, tile so pa njami user posted image  jaz mam take, sam da so nezne pink barve user posted image  

murkica, eh vis, ce bi se spravla ven, bi se pa mogoce vidli user posted image  tako pa sem sam napumpala kolo, za kaj vec pa sem bila prelena user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.2.2008 20:25:17   
Serendipity
Meni je ful všeč tisti drugi šopek z belimi rožicami. Žal se ne spoznam katera vrsta je to. Ampak enkrat sem tak šopek videla v enem filmu in mi je bil ful všeč in sem že takrat dragemu rekla, da če se bova kdaj poročila, da bi si želela takšnega.

Mislim, da so kale user posted image  Se tudi ne razumem v rož'ce.
No, meni je sicer ta lepši: user posted image pa tudi obleka ni slaba user posted image

ledenka- Uh! Sve vtrofileuser posted image . Meni so fajn za na nogo, le nikamor jih še nisem imela user posted image  Še ni bilo vreme za to .. Ampak prihaajaaa pomlaaad! user posted image  Komaj čakam. Mogoče me pa zato razganja spet?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.2.2008 20:29:34   
Serendipity
murkica, eh vis, ce bi se spravla ven, bi se pa mogoce vidli tako pa sem sam napumpala kolo, za kaj vec pa sem bila prelena

user posted image   user posted image   user posted image

Če pomislim, da do banje nisi prišla... user posted image Si pa vsaj napredovala, jaz sem šla le v garažo pogledat kake barve kolo imam. Pa sem ugotovila, da je v jeseni ostal moj bicikel pri sestri, ker je fejst dež šel, ko sem tja prišla in me Je domov z avtom pripeljala. Bom šla tja pogledat kakše barve je. user posted image
Aja .. ti, kaj je tisto pomenilo, da zaradi pumpanja tvojega kolesa obstaja možnost, da bo snežilo? user posted image  Torej, če bo sneg  - vem KDO JE KRIV! user posted image   user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.2.2008 20:34:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Če pomislim, da do banje nisi prišla... user posted image Si pa vsaj napredovala, jaz sem šla le v garažo pogledat kake barve kolo imam. Pa sem ugotovila, da je v jeseni ostal moj bicikel pri sestri, ker je fejst dež šel, ko sem tja prišla in me Je domov z avtom pripeljala. Bom šla tja pogledat kakše barve je. user posted image
Aja .. ti, kaj je tisto pomenilo, da zaradi pumpanja tvojega kolesa obstaja možnost, da bo snežilo? user posted image  Torej, če bo sneg  - vem KDO JE KRIV! user posted image   user posted image

eh, moja user posted image  je ugotovila, da je se neki pozabla user posted image  pa je moje namakanje v bani po vodi splavalo user posted image  si bom jutri oprala glavo user posted image  sej je dost, ce si 1x na dva tedna noge obrijem, a ne de? user posted image  

hja, ce upostevamo Murphyjev zakon... ampak glede na to, da grem jutri z avtom, v torek in sredo pa grem malce spet sluzbeno stran user posted image  do cetrtka sigurno ne bo snezilo user posted image  ker pol pa mam ze lep namen se z biciklom vozit po svetu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.2.2008 20:38:51   
ledenka
grem malce se kaj nardit user posted image  

lepo se imej! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.2.2008 20:41:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

eh, moja user posted image  je ugotovila, da je se neki pozabla user posted image  pa je moje namakanje v bani po vodi splavalo user posted image  si bom jutri oprala glavo user posted image  sej je dost, ce si 1x na dva tedna noge obrijem, a ne de? user posted image  

hja, ce upostevamo Murphyjev zakon... ampak glede na to, da grem jutri z avtom, v torek in sredo pa grem malce spet sluzbeno stran user posted image  do cetrtka sigurno ne bo snezilo user posted image  ker pol pa mam ze lep namen se z biciklom vozit po svetu user posted image  

user posted image
Jao, ti ji kar povej da je tečna. Tečnoba tečnobasta user posted image !!!

Hm, ma ja.. mislim, da je čistak dovolj. Saj je zima. Rabiš nekaj takega, da te ne bo zeblo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.2.2008 20:42:50   
Serendipity
user posted image

Uživaj! Jaz grem pa gledat risanko user posted image

ps: Ma nobenega Murphya klicat! Nočem več snega. Ne danes, ne jutri, ne v četrtek. Zmenjeno? user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.