Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 17:28:07
|
|
|
|
pikapoka2
|
uf, čveke Prebrala vse... Spelka, tole je zate!! Pa še tole za naprej Erin, tole pa za tvojga lepega bušija, naj še naprej pridno rase LuNa in ledenka, tole je za vaju, za vsako ena in za vsako en velik lep pozdravček od mene. Pozdrav in lep nedeljski popoldan še naprej tud za vse ostale.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 17:32:12
|
|
|
|
ledenka
|
pikapoka, kaj pa ti pocnes na tole nedeljsko popoldan? ko se mi bo dalo, bom sla malce v bano zjutraj sem se sam na hitro stusirala, pa si moram se glavo oprat itd
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 18:56:27
|
|
|
|
Serendipity
|
O pikapoka! Sicer pa .. je katera čveka tu?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 18:58:24
|
|
|
|
ledenka
|
sem se kar tule, se mi ne da it v bano
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:10:40
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo babe, nekej za vas... preprosto zato, kar ste in ker ste! pa zvočnike je fajn met
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 24.2.2008 19:12:23 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:11:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem se kar tule, se mi ne da it v bano Jaz kar nekaj iščem po netu, pa ne vem točno kaj iščem Mogoče ti veš? Sicer pa - no, babuške moje, dajte povejte mi kaj je sploh ''in'' v teh dneh? Me je zagrabilo zapravljanje. Moj bi sicer urno poskočil, če bi rekla pospravljanje, ali jok brate odpade!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:12:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Evo babe, nekej za vas... preprosto zato, kar ste in ker ste! You're welcome
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:13:26
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:18:33
|
|
|
|
ledenka
|
s cevlji ne mores zgresit jooooj, kljub vsem dobrim nameram... sem prejsnji teden kupla se en par, ampak tile so bili takooooo dobri pa se 60% znizani, in ce cel teden ne jem zunaj... bo ok ti, Se*, jaz bi tuuuud tvoj album vidla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:29:08
|
|
|
|
Serendipity
|
čevlji ... nekaj takega sem imela v planu... Kje? Kake? Pokaaaži! Za geslo vpiši -- babuške Aja, tole me je pa čist nate spomnilo:
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:35:06
|
|
|
|
ledenka
|
dobre slikce cevlji so pa neki takega so pa crni, lakasti in zaprti
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:38:25
|
|
|
|
ledenka
|
taprva obleka (The One) mi je ful dobra pa sopek z vrtnicami tud lilije pac niso moj stil, so pa lepe
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:45:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Čevlji so Ja, saj taka bo kot prva v rdeči barvi. Šopek pa sem si želela bolj v stilu ... žita pa marjetice, ampak so baje marjetice slabo obstojne... pa sta mi še ta dva šopka drugače cute.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:51:14
|
|
|
|
ledenka
|
vrtnice so super, so zelo obstojne pa sej lahk zito zraven kombiniras, al ne? moj sopek so bile 3 velike rdece vrtnice, okoli pa zelenje, mal vecji listi in je zdrzal kar en cas letos so res cevlji ful po mojem okusu, moram brez kartic okol hodit sem ko dzanki
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 19:57:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz zadnje čase padam na neke petke Prej nikoli. Sem si ene hude kupila prejšnji mesec, ampak me hočejo žulit barabe!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:02:22
|
|
|
|
ledenka
|
med nama, jaz mam petke v glavnem sam v pisarni, do tam pa pridem v nizkih cevljih ampak se mi je ze zgodilo, da so packi grdi hotli neki zulit, pa se jim ne dam na petke pa vedno padam sem kar malce obupna, kar se tega tice ceprav rabim zdajle nujno en eleganten par za okol hodit, ker moji sedanji "pohodni" cevlji so sam se za v smeti ampak tega pa se nisem nasla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:08:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Še dobro, da s elahko usedem, ko s emi zahoče in da imam učilnico blizu kabineta. Jaz sem drugače v petkah hodila to zimo in sem se res fajn počutila. Drugače pa nonstop vlačim balerinke. Ampak, zdaj imam večino hlač (ki mi čudežno gredo na rit) malo daljše, pa si moram najt nekaj kar bo - udobno, z malo petkami. Mislim mission impossible. Sem si pa tele nabavila za .. še ne vam za kaj
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.2.2008 20:09:39 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:14:11
|
|
|
|
murkica
|
Pa da vas še jaz malo pozdravim. Danes sva z dragim šla na en dolg izletek s kolesom, pol smo se pa ustavili v Tivoliju in smo šli na sladoledek. V glavnem bilo je zelo lepo. Sonček in prijetna sprostitev na kolesu. V glavnem upam, da ste se tudi ve imele lepo. Se*- Meni je ful všeč tisti drugi šopek z belimi rožicami. Žal se ne spoznam katera vrsta je to. Ampak enkrat sem tak šopek videla v enem filmu in mi je bil ful všeč in sem že takrat dragemu rekla, da če se bova kdaj poročila, da bi si želela takšnega. Uživajte v nedeljskem večeru. Pozdravček
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:17:40
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, tile so pa njami jaz mam take, sam da so nezne pink barve murkica, eh vis, ce bi se spravla ven, bi se pa mogoce vidli tako pa sem sam napumpala kolo, za kaj vec pa sem bila prelena
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:25:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Meni je ful všeč tisti drugi šopek z belimi rožicami. Žal se ne spoznam katera vrsta je to. Ampak enkrat sem tak šopek videla v enem filmu in mi je bil ful všeč in sem že takrat dragemu rekla, da če se bova kdaj poročila, da bi si želela takšnega. Mislim, da so kale Se tudi ne razumem v rož'ce. No, meni je sicer ta lepši: pa tudi obleka ni slaba ledenka- Uh! Sve vtrofile . Meni so fajn za na nogo, le nikamor jih še nisem imela Še ni bilo vreme za to .. Ampak prihaajaaa pomlaaad! Komaj čakam. Mogoče me pa zato razganja spet?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:29:34
|
|
|
|
Serendipity
|
murkica, eh vis, ce bi se spravla ven, bi se pa mogoce vidli tako pa sem sam napumpala kolo, za kaj vec pa sem bila prelena Če pomislim, da do banje nisi prišla... Si pa vsaj napredovala, jaz sem šla le v garažo pogledat kake barve kolo imam. Pa sem ugotovila, da je v jeseni ostal moj bicikel pri sestri, ker je fejst dež šel, ko sem tja prišla in me Je domov z avtom pripeljala. Bom šla tja pogledat kakše barve je. Aja .. ti, kaj je tisto pomenilo, da zaradi pumpanja tvojega kolesa obstaja možnost, da bo snežilo? Torej, če bo sneg - vem KDO JE KRIV!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:34:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Če pomislim, da do banje nisi prišla... Si pa vsaj napredovala, jaz sem šla le v garažo pogledat kake barve kolo imam. Pa sem ugotovila, da je v jeseni ostal moj bicikel pri sestri, ker je fejst dež šel, ko sem tja prišla in me Je domov z avtom pripeljala. Bom šla tja pogledat kakše barve je. Aja .. ti, kaj je tisto pomenilo, da zaradi pumpanja tvojega kolesa obstaja možnost, da bo snežilo? Torej, če bo sneg - vem KDO JE KRIV! eh, moja je ugotovila, da je se neki pozabla pa je moje namakanje v bani po vodi splavalo si bom jutri oprala glavo sej je dost, ce si 1x na dva tedna noge obrijem, a ne de? hja, ce upostevamo Murphyjev zakon... ampak glede na to, da grem jutri z avtom, v torek in sredo pa grem malce spet sluzbeno stran do cetrtka sigurno ne bo snezilo ker pol pa mam ze lep namen se z biciklom vozit po svetu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:38:51
|
|
|
|
ledenka
|
grem malce se kaj nardit lepo se imej!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:41:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka eh, moja je ugotovila, da je se neki pozabla pa je moje namakanje v bani po vodi splavalo si bom jutri oprala glavo sej je dost, ce si 1x na dva tedna noge obrijem, a ne de? hja, ce upostevamo Murphyjev zakon... ampak glede na to, da grem jutri z avtom, v torek in sredo pa grem malce spet sluzbeno stran do cetrtka sigurno ne bo snezilo ker pol pa mam ze lep namen se z biciklom vozit po svetu Jao, ti ji kar povej da je tečna. Tečnoba tečnobasta !!! Hm, ma ja.. mislim, da je čistak dovolj. Saj je zima. Rabiš nekaj takega, da te ne bo zeblo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 20:42:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Uživaj! Jaz grem pa gledat risanko ps: Ma nobenega Murphya klicat! Nočem več snega. Ne danes, ne jutri, ne v četrtek. Zmenjeno?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.