|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
23.2.2008 21:29:09   
Erin
ampak sem mislila da je kaj s čokolado povezano...hmmm...milko mam v omari...njamiiiiii...

Ja plešem če sem na glavo to pa nisem že 4 mesece....pa zadnjič me je mal zatrgal doma, sem dala muziko do konca pa sem skakala...no potem me je pa trebuh bolel...norec jaz...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
23.2.2008 21:37:00   
Serendipity
karpačo (erin zbij si ga iz glave - trenutno ga ne smeš user posted image ) - to je surovo meso (lahko je telečji, tunin, divjačinski..........), zamrznjeno, razrezano na milimeterske trakove, damo lepo na pladenj, solimo, popramo, polijemo z olivnim oljem in balzamičnim kisom, pustimo da se vse skupaj prepoji in čez naribamo parmezan. Pa ne tistega že naribanega iz vrečke

Hja, jaz sem s kmetof. MI mamo samo mesou iz tünke. SE pa sliši slastno! user posted image  

Sončece - ni panike, sem ga dala na RR :) Le zaklenjen je .. user posted image  geslo pa je babuške user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
23.2.2008 21:37:38   
tinkamiška
Jooooj babe čvekaste, spet sem mela enga čtiva za bratuser posted image

Se* krasne lsikice si nalimala, zdejle bi vsake malo pojedla, tistga ananasa še največuser posted image user posted image user posted image

Erin, če verjameš al ne, sva se z Izo za kosilo tako napokali testeninske solate, da sva še samo dol padli. Tut ona ni hotela nič sladkega in je lepo zaspančkala, jst pa tudiuser posted image
Ti pa nič skakat, lepo eno mirno muziko pa mal baleta vžgi, pa ne spet s kakšnimi poskosi tak, da lepo plavaš po prostoruuser posted image user posted image user posted image

Špelči, tudi jst stiskam pestkeuser posted image

Spet mi je časa zmanjkalo za več napisat.user posted image

V glaven, želim vam lahko noč in jutri en lep, lep dan!user posted image

Aja, hvala za pohvalo moji pupi, jst sem čist zaljubljena v njouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
23.2.2008 21:44:15   
Erin
Se - lepe slikce...vidim da ste že čist noter v porokah...men je tud vse tako lepo ampak me pa kar glava zaboli ko pomislim koliko gre denarja za to...nekoč...ko bom bila velikauser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
23.2.2008 21:44:32   
Serendipity
Ma tisti ananas je tudi meni najbolj prijal!

Am, kaj sem sama tu?

Neposredna povezava do sporočila: 4030
23.2.2008 21:46:00   
Erin
am..ne..sem mislila da sem jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
23.2.2008 21:46:20   
sonček33
Ah kje pa Se*, še jaz semuser posted image
Samo mal blodim po netu, iščem ideje za poročni meni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4032
23.2.2008 21:46:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Se - lepe slikce...vidim da ste že čist noter v porokah...men je tud vse tako lepo ampak me pa kar glava zaboli ko pomislim koliko gre denarja za to...nekoč...ko bom bila velikauser posted image

Hja, saj jaz sem tudi takega mišljenja .. ali moj si želi pa met nekaj kao, da si zapomni.. Mislim, že tisti prstan, ki ga bo tiščal ne bo dovolj user posted image . AMpak jaz grem vse na minimum. Upam, le da ne bom začela komplicirat, ker si še sama sebi grem na ledvičke s tem user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.2.2008 21:47:15 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
23.2.2008 21:46:54   
sonček33
Pa Bon Jovije pošlušam, pa me mal odnese vsake tolk....user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
23.2.2008 21:48:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pa Bon Jovije pošlušam, pa me mal odnese vsake tolk....user posted image

user posted image  Jaz pa mojega, ko ves vesel (speet) poje in igra user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
23.2.2008 21:53:56   
sonček33
No, ti se imaš torej še boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
23.2.2008 21:55:23   
Serendipity
OK, moj Bon Jovi je prišel. Jaz se selim v veselo gnezdece postelje user posted image  

CMOKA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
23.2.2008 22:01:27   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

OK, moj Bon Jovi je prišel. Jaz se selim v veselo gnezdece postelje user posted image  

CMOKA

Uživaj, nočka

Neposredna povezava do sporočila: 4038
24.2.2008 10:34:19   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  dones sem pa prva. Punkcija je v torek, jajčki rastejo in bodo kmal k un v mojmu avatarju (pa da nebi spet kaki od vas na pamet padlo barvat jih)user posted image .
Lep se jemejte šibam k frizerki da bom lepa.
Čawči.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
24.2.2008 11:28:45   
ledenka
user posted image  spelcika, ful sem vesela! mi je kar solza veselja pritekla user posted image  

pa se kavica
user posted image

spet ste klepetale, vceraj me je ena butasta viroza lovila, pa se ji nisem dala user posted image  danes je boljse user posted image  pa se user posted image  se poslavlja in bo lahko kmalu akcija user posted image  sam ne tega mojmu povedat, bo spet slabe volje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
24.2.2008 12:00:58   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Napišem zdejle nekaj, ker potem gremo na RD in bom mela zvečer spet fino branjeuser posted image

Se pogovarjate o porokah. Midva sva imela tako intimno poroko, 13 ljudi je bilo prisotnih in midva. Poročila sva se na majhnem "dvorcu"(da si ne bo katera predstavljala dvorec v pravem pomenuuser posted image ), je blo pa fino, ker je bila poročna soba zelo intimna in ravno prav velika za nas, v kakšni večji bi se kar zgubili. POtem smo šli na kosilo in sva bila od 22ih zvečer že domauser posted image Sva si pa za dena, ki bi ga zapravila za poroko privoščila teden dni na Santoriniju in imava res lepe spomine na ta čas...

Špela, bom tako zelo stiskala pestke!!!!
Sem ti fouš za frizerjauser posted image

Ledenka hvala za kavico, je zelo pasala zdejle po kosiluuser posted image ja pa kar preseneti dragega, ko bo treba v akcijouser posted image

Lep dan vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
24.2.2008 14:47:46   
Serendipity
Uh, kavica je bila pika na i po sončnem sprehodu.

Še mogoče kaj za posladkat? user posted image ali pa kaj manj kaloričnega: user posted image

Uživajte v sončku! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
24.2.2008 14:50:25   
Serendipity
dones sem pa prva. Punkcija je v torek, jajčki rastejo in bodo kmal k un v mojmu avatarju (pa da nebi spet kaki od vas na pamet padlo barvat jih) .
kaj pa le malo? samo z nalepkicami?

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  

Go Špelči! Go!!!!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
24.2.2008 15:16:51   
Erin
Wiiiiiiiiiiiiiii Špelči...v torek držimo pestiiiiiii potem pa še dva tedna da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj dan je vedno bližjeuser posted image user posted image

Sem se pa danes ponoči zbudila ob 4.45. in sem se takoj spomnila nate in ti zaželela srečo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
24.2.2008 15:19:04   
polaris
user posted image user posted image user posted image Ja Špelči, super novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
24.2.2008 16:19:42   
trinity22
Špelči super novičke, stiskam pesti še za torekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka hvala za kavo, njami paše in Se* tebi za tortice, spet bom mogla it v hladilnik, k ste mi lušte nardile, jojuser posted image

Zuni je pa res tak lep sonček smo ravno iz sprehoda, pa mojga nagovarjam da me nekam pelje na eno fajn sladico ... ko se mi tu samo sline cedijouser posted image

Sončen pozdravček vsem, se tipkamo ...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
24.2.2008 16:28:46   
LuNa73
Halo babure.... najprej itak: Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, ko si tak pridno proizvajala jajčeca, pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za jajčeca, ko so tak pridna in te/nas ubogajo in veselo rastejo. Zdej pa še ima da v torek ubogajo vsi, ki ubogat morjo in da se oprimejo tebe od tam znotri, pa več vun ne grejo (priznam, pojma nimam kdo vse nas more ubogoat - po moje migitalčki, pa še jajčece).

Ampak sem se pa zdejle neki spomnla... migitalčki včasih vun stečejo ne... po moje zato, ker jih noben ne straži pa ustraši... in ne, (mater mam jst ideje) mi je zdejle res šinl v glavo... ka pa če bi po končanem slončkanju se lepo naši dragi pred luknco s svojimi friseki postavl pa grd gledal... po moje, noben migitalček ne bi upu ven.....  Jah sej vem, spet moji nenavadni prebliski... Ampak, če si pa predstavlate to, kak bi zgledal pa... user posted image user posted image user posted image user posted image  (vsaj men).

Besedo hrana, bom danes namerno ignorirala, ker tole kake lušte pa ve delate pa je že tri mač.... sem kr preskočla te poste in sploh ne vem kaj ste napisale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Grem si zdaj po sladoled. Pa pridem nazaj! Če bo še kira tu...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
24.2.2008 16:32:26   
ledenka
bu!

Se*, hvala za tortice user posted image  v virtuali sem ze ornk matrona user posted image  

luncika, kaki sladoled, nema sladoljeda user posted image  na pecikl pa tri kroge okol MB user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
24.2.2008 16:50:07   
LuNa73
ooooooooooo ajsi user posted image user posted image user posted image . Njema bicjikl, ker šel v prazne gjume. Morem delat! user posted image  Sladoled pa sem že zmazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
24.2.2008 17:00:54   
ledenka
hehe, jaz pa sem bicikl danes usposobila, upam, da naslednji teden ne bo snezilo user posted image  to se mi obicajno zgodi, ko gume napumpam user posted image  

sladoled ti ni slaba ideja, doma mam nekaj, ampak tistega ne maram user posted image  bi se morala oblect, it v enter... sem pa mal zunaj pospravlala in sem ful zmantrana user posted image  od pometanja user posted image  ko smo ze tolk o metlah cvekale zadnje cajte user posted image  

kje se ti skrivas, punca moja? user posted image  ti mopsek ne da dihat?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.