Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:29:09
|
|
|
|
Erin
|
ampak sem mislila da je kaj s čokolado povezano...hmmm...milko mam v omari...njamiiiiii... Ja plešem če sem na glavo to pa nisem že 4 mesece....pa zadnjič me je mal zatrgal doma, sem dala muziko do konca pa sem skakala...no potem me je pa trebuh bolel...norec jaz...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:37:00
|
|
|
|
Serendipity
|
karpačo (erin zbij si ga iz glave - trenutno ga ne smeš ) - to je surovo meso (lahko je telečji, tunin, divjačinski..........), zamrznjeno, razrezano na milimeterske trakove, damo lepo na pladenj, solimo, popramo, polijemo z olivnim oljem in balzamičnim kisom, pustimo da se vse skupaj prepoji in čez naribamo parmezan. Pa ne tistega že naribanega iz vrečke Hja, jaz sem s kmetof. MI mamo samo mesou iz tünke. SE pa sliši slastno! Sončece - ni panike, sem ga dala na RR :) Le zaklenjen je .. geslo pa je babuške
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:37:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jooooj babe čvekaste, spet sem mela enga čtiva za brat Se* krasne lsikice si nalimala, zdejle bi vsake malo pojedla, tistga ananasa še največ Erin, če verjameš al ne, sva se z Izo za kosilo tako napokali testeninske solate, da sva še samo dol padli. Tut ona ni hotela nič sladkega in je lepo zaspančkala, jst pa tudi Ti pa nič skakat, lepo eno mirno muziko pa mal baleta vžgi, pa ne spet s kakšnimi poskosi tak, da lepo plavaš po prostoru Špelči, tudi jst stiskam pestke Spet mi je časa zmanjkalo za več napisat. V glaven, želim vam lahko noč in jutri en lep, lep dan! Aja, hvala za pohvalo moji pupi, jst sem čist zaljubljena v njo Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:44:15
|
|
|
|
Erin
|
Se - lepe slikce...vidim da ste že čist noter v porokah...men je tud vse tako lepo ampak me pa kar glava zaboli ko pomislim koliko gre denarja za to...nekoč...ko bom bila velika
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:44:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma tisti ananas je tudi meni najbolj prijal! Am, kaj sem sama tu?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:46:00
|
|
|
|
Erin
|
am..ne..sem mislila da sem jaz
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:46:20
|
|
|
|
sonček33
|
Ah kje pa Se*, še jaz sem Samo mal blodim po netu, iščem ideje za poročni meni
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:46:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se - lepe slikce...vidim da ste že čist noter v porokah...men je tud vse tako lepo ampak me pa kar glava zaboli ko pomislim koliko gre denarja za to...nekoč...ko bom bila velika Hja, saj jaz sem tudi takega mišljenja .. ali moj si želi pa met nekaj kao, da si zapomni.. Mislim, že tisti prstan, ki ga bo tiščal ne bo dovolj . AMpak jaz grem vse na minimum. Upam, le da ne bom začela komplicirat, ker si še sama sebi grem na ledvičke s tem
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.2.2008 21:47:15 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:46:54
|
|
|
|
sonček33
|
Pa Bon Jovije pošlušam, pa me mal odnese vsake tolk....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:48:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pa Bon Jovije pošlušam, pa me mal odnese vsake tolk.... Jaz pa mojega, ko ves vesel (speet) poje in igra
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:53:56
|
|
|
|
sonček33
|
No, ti se imaš torej še boljše.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:55:23
|
|
|
|
Serendipity
|
OK, moj Bon Jovi je prišel. Jaz se selim v veselo gnezdece postelje CMOKA
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 22:01:27
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity OK, moj Bon Jovi je prišel. Jaz se selim v veselo gnezdece postelje CMOKA Uživaj, nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 10:34:19
|
|
|
|
spelka12
|
dones sem pa prva. Punkcija je v torek, jajčki rastejo in bodo kmal k un v mojmu avatarju (pa da nebi spet kaki od vas na pamet padlo barvat jih) . Lep se jemejte šibam k frizerki da bom lepa. Čawči.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 11:28:45
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, ful sem vesela! mi je kar solza veselja pritekla pa se kavica spet ste klepetale, vceraj me je ena butasta viroza lovila, pa se ji nisem dala danes je boljse pa se se poslavlja in bo lahko kmalu akcija sam ne tega mojmu povedat, bo spet slabe volje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 12:00:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Napišem zdejle nekaj, ker potem gremo na RD in bom mela zvečer spet fino branje Se pogovarjate o porokah. Midva sva imela tako intimno poroko, 13 ljudi je bilo prisotnih in midva. Poročila sva se na majhnem "dvorcu"(da si ne bo katera predstavljala dvorec v pravem pomenu ), je blo pa fino, ker je bila poročna soba zelo intimna in ravno prav velika za nas, v kakšni večji bi se kar zgubili. POtem smo šli na kosilo in sva bila od 22ih zvečer že doma Sva si pa za dena, ki bi ga zapravila za poroko privoščila teden dni na Santoriniju in imava res lepe spomine na ta čas... Špela, bom tako zelo stiskala pestke!!!! Sem ti fouš za frizerja Ledenka hvala za kavico, je zelo pasala zdejle po kosilu ja pa kar preseneti dragega, ko bo treba v akcijo Lep dan vsem! Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 14:47:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, kavica je bila pika na i po sončnem sprehodu. Še mogoče kaj za posladkat? ali pa kaj manj kaloričnega: Uživajte v sončku!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 14:50:25
|
|
|
|
Serendipity
|
dones sem pa prva. Punkcija je v torek, jajčki rastejo in bodo kmal k un v mojmu avatarju (pa da nebi spet kaki od vas na pamet padlo barvat jih) . kaj pa le malo? samo z nalepkicami? Go Špelči! Go!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 15:16:51
|
|
|
|
Erin
|
Wiiiiiiiiiiiiiii Špelči...v torek držimo pestiiiiiii potem pa še dva tedna da zagledaš Tvoj dan je vedno bližje Sem se pa danes ponoči zbudila ob 4.45. in sem se takoj spomnila nate in ti zaželela srečo...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 15:19:04
|
|
|
|
polaris
|
Ja Špelči, super novičke
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 16:19:42
|
|
|
|
trinity22
|
Špelči super novičke, stiskam pesti še za torek Ledenka hvala za kavo, njami paše in Se* tebi za tortice, spet bom mogla it v hladilnik, k ste mi lušte nardile, joj Zuni je pa res tak lep sonček smo ravno iz sprehoda, pa mojga nagovarjam da me nekam pelje na eno fajn sladico ... ko se mi tu samo sline cedijo Sončen pozdravček vsem, se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 16:28:46
|
|
|
|
LuNa73
|
Halo babure.... najprej itak: Špelka zate, ko si tak pridno proizvajala jajčeca, pa za jajčeca, ko so tak pridna in te/nas ubogajo in veselo rastejo. Zdej pa še ima da v torek ubogajo vsi, ki ubogat morjo in da se oprimejo tebe od tam znotri, pa več vun ne grejo (priznam, pojma nimam kdo vse nas more ubogoat - po moje migitalčki, pa še jajčece). Ampak sem se pa zdejle neki spomnla... migitalčki včasih vun stečejo ne... po moje zato, ker jih noben ne straži pa ustraši... in ne, (mater mam jst ideje) mi je zdejle res šinl v glavo... ka pa če bi po končanem slončkanju se lepo naši dragi pred luknco s svojimi friseki postavl pa grd gledal... po moje, noben migitalček ne bi upu ven..... Jah sej vem, spet moji nenavadni prebliski... Ampak, če si pa predstavlate to, kak bi zgledal pa... (vsaj men). Besedo hrana, bom danes namerno ignorirala, ker tole kake lušte pa ve delate pa je že tri mač.... sem kr preskočla te poste in sploh ne vem kaj ste napisale . Grem si zdaj po sladoled. Pa pridem nazaj! Če bo še kira tu...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 16:32:26
|
|
|
|
ledenka
|
bu! Se*, hvala za tortice v virtuali sem ze ornk matrona luncika, kaki sladoled, nema sladoljeda na pecikl pa tri kroge okol MB
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 16:50:07
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooo ajsi . Njema bicjikl, ker šel v prazne gjume. Morem delat! Sladoled pa sem že zmazala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.2.2008 17:00:54
|
|
|
|
ledenka
|
hehe, jaz pa sem bicikl danes usposobila, upam, da naslednji teden ne bo snezilo to se mi obicajno zgodi, ko gume napumpam sladoled ti ni slaba ideja, doma mam nekaj, ampak tistega ne maram bi se morala oblect, it v enter... sem pa mal zunaj pospravlala in sem ful zmantrana od pometanja ko smo ze tolk o metlah cvekale zadnje cajte kje se ti skrivas, punca moja? ti mopsek ne da dihat?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.