Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:03:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Tuuuuuu!!! Upam, da me vrže na drugo stran, ker teh dobrot tu ne morem več gledaaaat!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:05:53
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Tuuuuuu!!! Upam, da me vrže na drugo stran, ker teh dobrot tu ne morem več gledaaaat!!! jaz pa sploh ne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:06:28
|
|
|
|
Erin
|
Želja uresničena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:08:01
|
|
|
|
sonček33
|
o bejbe, dajmo kakšno rečt že tolk dolg nisem klepetala z vami Se* - sem si spet mal pogledala tvoj album pa slikce Erin - ne vem, morda Komna, morda Golica....mal v naravo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:08:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Tuuuuuu!!! Upam, da me vrže na drugo stran, ker teh dobrot tu ne morem več gledaaaat!!! jaz pa sploh ne Se mi je zdelo, da si le fatamorgana.... No, če smo že pri Fati .. še dobro, da se je dan končal, ker sem čist zmučena stanovanje pa niti malo ni bleščeče.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:08:54
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ps: Špelka pps: Špelčko pps: Špelina ppps: Špelčkolinka Zdej sem se pa res polulala. Mater spet bomo pižamo pral zarad tebe . hrana, hrana, hrana. Jest sem bla pa zdele pr mamici in smo družno cela femili zmazal 3 pladne karpačota . E to je za mene boljš ko vsak cuker pa čokolada. Zdej pa risanko gledam od šarkijev, da se bom mal nasmejala pol pa v krtkovo deželo, ker mam jutri Reškota (spet bom ob 4.40 vstala, pol bom pa cel dan tečna). Aja pa frizerko imam jutri in bom spet lepa . Ej erin gledam vsak dan slikice od tvojga bebija, zakaj se ti je pa na glavo obrnil? A ni še mal prezgodej? Babe lep se imejte, jutr pa sporočim kolk sem pridno pivo zlivala vase. Nočko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:10:12
|
|
|
|
polaris
|
Še lahko prideš k meni, bom zadovoljna kjub temu, da ne bo bleščeče, ker slabše kot je zagotovo ne more več bit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:10:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - sem si spet mal pogledala tvoj album pa slikce Čer...vidim, da ne bom klepetala... grem mal zjele past (radovednost pasit) Dijo... Jah, pa če bi mela geslo... bi bla tud vesela, k bi kej vidla in ne sam klučavnice pa podnapise Špelka, pa v album od Erin sem tud smuknala pa... ni ne duha ne sluha o bebeju na glavo obrjenga.... torej mi ne preostane druzga kot...z vami čvekat
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 21:14:15 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:11:23
|
|
|
|
trinity22
|
Hojla, speeetttt ste mi take lušte naredile, sem kar lačna postala, pa to sploh ni dobro, ker če bom vsak večer jedla zarad luštov pol bo moja poročna obleka imela številko 46 namesto 36 Drugače pa Špelci navijam zate, da bo jutri super UZ Se* in Sonček vidve pa uživajta v počitnicah in naj vama dnevi počasi minevajo, da ne bodo tako švignili kot meni, da sem komi opazla da so bile počitnice, pa jih že ni več V ponedeljek pa spet veselo na delo Vse bodite skrajno lepo, se še tipkamo ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:12:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Želja uresničena To zato ker sem posebna. A ne polaris? IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o bejbe, dajmo kakšno rečt že tolk dolg nisem klepetala z vami Se* - sem si spet mal pogledala tvoj album pa slikce Erin - ne vem, morda Komna, morda Golica....mal v naravo Eto, o čem bo danes debata? Hrana? Sex? Tipi? Hrana? Sex? Tipi? Hm - kateri album? Wedding stuff? Boš tudi ti kaj dodala? ps: meni nekaj šteka tu, tak, da bom mogoče malo zaostajala za vami
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:13:41
|
|
|
|
Erin
|
Špelka držimo pesti zate za jutriiiiiiiiiiiiiii Bom samo zate naštimala uro ob 4 in vstala...in šla nazaj spat ..hehe...ne sej ne...se vsako noč tak čas zbudim in hodim na WC. Kako si mislila da se je mali okol obrnil??? Kje? In kaj hudiča je karpačo (recept prosim pa še slikco)...sem že lačna...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:15:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin In kaj hudiča je karpačo (recept prosim pa še slikco)...sem že lačna... A to se je?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:15:58
|
|
|
|
polaris
|
Se* posebna - zagotovo Špelči, držim pesti za jutr. Debata - vse razen hrane dobrodošlo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:16:20
|
|
|
|
LuNa73
|
UUUUUUUUUUUUUUUU sej res...Špelka...pikapolonco, dimnikarja, štirperesno detelco, pujsa, podkev in še vse ostalo kar prinaša srečo ti pošiljam... pa pesti so tud zate rezervirane.... Dober opravte...ti pa tvoji jajčniki pa folikli pa ne vem kdo še vse.... grem si en avatar nov poiskat1 En tak mal bolj veseli!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 21:17:10 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:17:14
|
|
|
|
Erin
|
Se - kakšen album?? Jest tuuuuuuuuuuuuut rada vidlaaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:18:06
|
|
|
|
sonček33
|
LuNca ojla, ja dej kaj napiš no :) Se* - ja ja, točn to...poroka...midva bova ta tedn vse zrihtala :) no vsaj rezervacije, če bi znala bi dala v tale album na rr slikco moje cerkvice, amapk jaz sem tak butalc za to, da ni šans, če mislim it še danes spat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:19:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Špelkolina - daj naj ti bo, me slaba vest ma, pošlji to pižamo na mail, da ti jo operem. lunolina - kam te spet nese? polarina (uh, tu pa s eni tak fajn izpeljalo ) - hm, tako fato si je ne bi na grunt gnala kot sem jaz - vse poje, nič ne spuca. tirnityna (tudi se ne da fajn skup spacati) - hja, jaz dva dni tičim tu gor, pa sem že dva monitora pojedla in tri tipkovnice zgrickala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:19:45
|
|
|
|
polaris
|
LuNči, sam ne takega, da boš potem spet sam spala. Daj enga z odprtimi očkami
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:21:59
|
|
|
|
sonček33
|
Se*, zdaj bo pa napad na tvoj album, saj nisi jezna name :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:21:59
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity polarina (uh, tu pa s eni tak fajn izpeljalo ) - hm, tako fato si je ne bi na grunt gnala kot sem jaz - vse poje, nič ne spuca. Deal, ti odstopim cel hladilni, sam da pijača ostane
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:22:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja špelčka - Držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim pesti!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:24:55
|
|
|
|
spelka12
|
erin ko greš na tvoj ime in je pod roza slikcami una tavelka črna kjer piše erin"s baby. Do sedaj je sedel na ritki, zdej so ti ga pa obrnil na glavo. Al si pa ti obrnjena na glavo, pa rr tud to zazna aaaaa zdejle spet gledam slikco pa se tvoje dete kr vrti . A ti slučajno valček plešeš? karpačo (erin zbij si ga iz glave - trenutno ga ne smeš) - to je surovo meso (lahko je telečji, tunin, divjačinski..........), zamrznjeno, razrezano na milimeterske trakove, damo lepo na pladenj, solimo, popramo, polijemo z olivnim oljem in balzamičnim kisom, pustimo da se vse skupaj prepoji in čez naribamo parmezan. Pa ne tistega že naribanega iz vrečke, mora biti v kosu, pol ga pa ti ribaš. A veš kolk je to dobr. Polet pa to postrežeš na posteljici iz rukole. V vsaki gostilni ga imajo pri predjedeh. Ko rodiš in nehaš dojit ste vabljene vse na karpačo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:24:58
|
|
|
|
sonček33
|
Sicer pa Špelca, pri Rešku je lepo al ne'
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:26:54
|
|
|
|
Erin
|
Sem že mela tokso...lohka jem..pridem zej at takuj k teb
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 21:28:15
|
|
|
|
spelka12
|
Hvala vsem za pesti, pa pikapoke pa deteljce pa dimnikarje. Joj bom še farbat začela. sonček ja pr rešku je multi fajn. Jest ga mam tolk rada, ko bom pa grem pa ziher k nemu in mu cmoka prpopam ( sam pomoje ga fršlok pol bom pa drugim uničla plane) Zdej pa res grem spat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.