|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
23.2.2008 21:03:30   
Serendipity
Tuuuuuu!!!

Upam, da me vrže na drugo stran, ker teh dobrot tu ne morem več gledaaaat!!! user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.2.2008 21:05:53   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tuuuuuu!!!

Upam, da me vrže na drugo stran, ker teh dobrot tu ne morem več gledaaaat!!! user posted image  

jaz pa sploh ne user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.2.2008 21:06:28   
Erin
Želja uresničenauser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.2.2008 21:08:01   
sonček33
o bejbe, dajmo kakšno rečt

že tolk dolg nisem klepetala z vami
Se* - sem si spet mal pogledala tvoj album pa slikce
Erin - ne vem, morda Komna, morda Golica....mal v naravo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.2.2008 21:08:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Tuuuuuu!!!

jaz pa sploh ne user posted image

user posted image   user posted image  

Se mi je zdelo, da si le fatamorgana....

No, če smo že pri Fati .. še dobro, da se je dan končal, ker sem čist zmučena stanovanje pa niti malo ni bleščeče. user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.2.2008 21:08:54   
spelka12
ps: Špelka user posted image

pps: Špelčko user posted image user posted image

pps: Špelina user posted image user posted image user posted image

ppps: Špelčkolinka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zdej sem se pa res polulala. Mater spet bomo pižamo pral zarad tebe user posted image user posted image .
hrana, hrana, hrana. Jest sem bla pa zdele pr mamici in smo družno cela femili zmazal 3 pladne karpačota user posted image  user posted image  user posted image . E to je za mene boljš ko vsak cuker pa čokolada. Zdej pa risanko gledam od šarkijev, da se bom mal nasmejala pol pa v krtkovo deželo, ker mam jutri Reškota (spet bom ob 4.40 vstala, pol bom pa cel dan tečna). Aja pa frizerko imam jutri in bom spet lepa user posted image user posted image .
Ej erin gledam vsak dan slikice od tvojga bebija, zakaj se ti je pa na glavo obrnil? A ni še mal prezgodej?
Babe lep se imejte, jutr pa sporočim kolk sem pridno pivo zlivala vase. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.2.2008 21:10:12   
polaris
Še lahko prideš k meni, bom zadovoljna kjub temu, da ne bo bleščeče, ker slabše kot je zagotovo ne more več bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.2.2008 21:10:18   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Čer...vidim, da ne bom klepetala... grem mal zjele past (radovednost pasit) user posted image user posted image user posted image user posted image
Dijo...

Jah, pa če bi mela geslo... bi bla tud vesela, k bi kej vidla in ne sam klučavniceuser posted image  pa podnapise user posted image

Špelka, pa v album od Erin sem tud smuknala pa... ni ne duha ne sluha o bebeju na glavo obrjenga....user posted image

torej mi ne preostane druzga kot...z vami čvekat user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 21:14:15 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.2.2008 21:11:23   
trinity22
Hojla, speeetttt ste mi take lušte naredile, sem kar lačna postala, pa to sploh ni dobro, ker če bom vsak večer jedla zarad luštov pol bo moja poročna obleka imela številko 46 namesto 36user posted image

Drugače pa Špelci navijam zate, da bo jutri super UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se* in Sonček vidve pa uživajta v počitnicah in naj vama dnevi počasi minevajo, da ne bodo tako švignili kot meni, da sem komi opazla da so bile počitnice, pa jih že ni večuser posted image  V ponedeljek pa spet veselo na delouser posted image

Vse bodite skrajno lepo, se še tipkamo ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.2.2008 21:12:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Želja uresničenauser posted image

To zato ker sem posebna. A ne polaris? user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o bejbe, dajmo kakšno rečt

že tolk dolg nisem klepetala z vami
Erin - ne vem, morda Komna, morda Golica....mal v naravo

Eto, o čem bo danes debata? Hrana? Sex? Tipi? Hrana? Sex? Tipi?

Hm  - kateri album? Wedding stuff? Boš tudi ti kaj dodala?

ps: meni nekaj šteka tu, tak, da bom mogoče malo zaostajala za vami user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.2.2008 21:13:41   
Erin
Špelka držimo pesti zate za jutriiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Bom samo zate naštimala uro ob 4 in vstala...in šla nazaj spatuser posted image ..hehe...ne sej ne...se vsako noč tak čas zbudim in hodim na WC.
Kako si mislila da se je mali okol obrnil???user posted image user posted image user posted image Kje?

In kaj hudiča je karpačo (recept prosim pa še slikco)...sem že lačna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.2.2008 21:15:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

In kaj hudiča je karpačo (recept prosim pa še slikco)...sem že lačna...user posted image user posted image user posted image

A to se je?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.2.2008 21:15:58   
polaris
Se* posebna - zagotovo user posted image

Špelči, držim pesti za jutr.

Debata - vse razen hrane dobrodošlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.2.2008 21:16:20   
LuNa73
UUUUUUUUUUUUUUUU sej res...Špelka...pikapolonco, dimnikarja, štirperesno detelco, pujsa, podkev in še vse ostalo kar prinaša srečo ti pošiljam... pa pesti so tud zate rezervirane....user posted image  Dober opravte...ti pa tvoji jajčniki pa folikli pa ne vem kdo še vse.... user posted image
grem si en avatar nov poiskat1 En tak mal bolj veseli! user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 21:17:10 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
23.2.2008 21:17:14   
Erin
Se - kakšen album?? Jest tuuuuuuuuuuuuut rada vidlaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.2.2008 21:18:06   
sonček33
LuNca ojla, ja dej kaj napiš no :)
Se* - ja ja, točn to...poroka...midva bova ta tedn vse zrihtala :) no vsaj rezervacije, če bi znala bi dala v tale album na rr slikco moje cerkvice, amapk jaz sem tak butalc za to, da ni šans, če mislim it še danes spat

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.2.2008 21:19:17   
Serendipity
Špelkolina - daj naj ti bo, me slaba vest ma, pošlji to pižamo na mail, da ti jo operem.

lunolina - kam te spet nese?

polarina (uh, tu pa s eni tak fajn izpeljalo user posted image ) - hm, tako fato si je ne bi na grunt gnala kot sem jaz - vse poje, nič ne spuca.

tirnityna (tudi se ne da fajn skup spacati) - hja, jaz dva dni tičim tu gor, pa sem že dva monitora pojedla in tri tipkovnice zgrickala user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.2.2008 21:19:45   
polaris
LuNči, sam ne takega, da boš potem spet sam spala. Daj enga z odprtimi očkami user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.2.2008 21:21:59   
sonček33
Se*, zdaj bo pa napad na tvoj album, saj nisi jezna name :)

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.2.2008 21:21:59   
polaris

polarina (uh, tu pa s eni tak fajn izpeljalo user posted image ) - hm, tako fato si je ne bi na grunt gnala kot sem jaz - vse poje, nič ne spuca.

Deal, ti odstopim cel hladilni, sam da pijača ostane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.2.2008 21:22:06   
Serendipity
Aja špelčka - user posted image   Držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim pesti!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.2.2008 21:24:55   
spelka12
erin ko greš na tvoj ime in je pod roza slikcami una tavelka črna kjer piše erin"s baby. Do sedaj je sedel na ritki, zdej so ti ga pa obrnil na glavo. Al si pa ti obrnjena na glavo, pa rr tud to zaznauser posted image user posted image  aaaaa zdejle spet gledam slikco pa se tvoje dete kr vrtiuser posted image . A ti slučajno valček plešeš?user posted image
karpačo (erin zbij si ga iz glave - trenutno ga ne smeš) - to je surovo meso (lahko je telečji, tunin, divjačinski..........), zamrznjeno, razrezano na milimeterske trakove, damo lepo na pladenj, solimo, popramo, polijemo z olivnim oljem in balzamičnim kisom, pustimo da se vse skupaj prepoji in čez naribamo parmezan. Pa ne tistega že naribanega iz vrečke, mora biti v kosu, pol ga pa ti ribaš. A veš kolk je to dobr. Polet pa to postrežeš na posteljici iz rukole. V vsaki gostilni ga imajo pri predjedeh. Ko rodiš in nehaš dojit ste vabljene vse na karpačo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
23.2.2008 21:24:58   
sonček33
Sicer pa Špelca, pri Rešku je lepo al ne'

Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.2.2008 21:26:54   
Erin
Sem že mela tokso...lohka jem..pridem zej at takuj k tebuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.2.2008 21:28:15   
spelka12
Hvala vsem za pesti, pa pikapoke pa deteljce pa dimnikarje. Joj bom še farbat začela.
sonček ja pr rešku je multi fajn. Jest ga mam tolk rada, ko bom pa user posted image  grem pa ziher k nemu in mu cmoka prpopam ( sam pomoje ga fršlok pol bom pa drugim uničla plane)user posted image
Zdej pa res grem spat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.