Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 15:40:57
|
|
|
|
Erin
|
Ja kako bi se pa pa spravila vanjo če bi bila noseča?? Enostavno....odpneš, zlezeš not, zapneš...upa...trebuh not....pa do konca zapnes..in si not.... no tko sem jaz prej (preden sem zanosila) v kavbojke lezla ..ko sem imela obleko na sebi sem pa čisto podzavestno trbuh not držala cel večer...kako se mi je le dalo???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 15:41:47
|
|
|
|
Erin
|
Ej...pa hrana je kot moški....gledaš lahko, dotikat se pa ne smeš...mej to v mislih..meni ne pomaga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 15:42:51
|
|
|
|
Erin
|
opa...pri hrani....fantiče samo gledam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 15:52:05
|
|
|
|
ledenka
|
eh, skušnjave kdo je že reku, da se skušnjavo tako premaga, da se ji prepustiš? tko da ne meni o slastnih zadevah, ki naj bi ble sam za gledat, ne garantiram
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 15:59:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Hja, hvala lepa. A ste zdaj happy??? Sem se pravkar nabasala s čokoladno-skutnimi palačinkami! Sem celo eno pustila za mojega, ko pride domov. Upam, da pride čimprej, če ne jo bom zmazala Se mi pa lušta vroča čokolada ... na topli sončni terasi. A gremo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 16:05:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, da bom še jaz lušte delala : SE upate it z mano?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 16:11:50
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, jaz upam jaja, sam gobec me je, tko na daljavo Erin, jaz sem še vedno lačna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 16:36:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, jaz upam jaja, sam gobec me je, tko na daljavo Erin, jaz sem še vedno lačna Potem je pa velik, če vse do Prekmurja seže ... Kaj boljše?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 16:48:26
|
|
|
|
ledenka
|
tole bi no, sej grem zdaj domov, si bom špagete naredla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 16:55:37
|
|
|
|
Erin
|
Men se pa nekaj sadnega lušta.... Okej..jaz imam tega dovolj...grem u trgovino po jagode pa smetano...njamiiii
< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2008 16:57:40 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 17:04:49
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, se mi neki toplega je, tko da me tvoje zadeve puščajo čiiiist hladno
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 18:45:48
|
|
|
|
Erin
|
No sedaj sem pa sita....sem jedla jagode pa dva toasta...aja še sladoled me čaka...to potem bo pa dost za danes..aja pa še grozdje sem kupila... A SE TO KDAJ NEHA???? Ne znam nehat....
< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2008 18:46:28 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.2.2008 23:09:49
|
|
|
|
murkica
|
No sicer nobene ni več gor, ampak jaz sem ravnokar končala z delom in malo preletela čvekanje, ki ste ga naklofale zvečer. Tok ste prisrčne, ampak zdej boste pa ve krive, da bom jst jutri mela 1 kilo al pa celo 2 več. Najprej sem zbsala tunin toast, sedaj pa jem še sladoled Mars(ampak un iz bance) tako, da sem si ga pošteno naložila. No če ste mi pa tako gušte naredile, da sem si ga šla že vmes med branjem iskat, pa sem si ga prinesla pred računalnik, da sem lahko do konca prebrala. Ker drugače ne bi šlo, ker bi mi crknu računalnik, ker se mi je kar slina cedila ob vseh teh dobrotah. No jaz grem še na hitro preletet ostale teme pol pa smuk v posteljo. Lahko noč punce.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 12:18:11
|
|
|
|
LuNa73
|
Vas opazujem in spremljam.....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 12:19:29 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 12:35:28
|
|
|
|
Erin
|
Ti ti LuNa...ti mene kregaš da se moram vsak dan javit da veste da je vse okej z menoj in juniorjem, potem pa ti dobesedno mrkneš..Kaj se to pravi??? Maš da se še ti vsakodnevno javiš pa pika.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 12:55:46
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin, jaz nisem v rizičnem stanju.... pa še sama sem... vidva pa sta dva . Tak, da ti se morš vsak dan javit, jaz pa vsake dva dni, a velja?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 13:16:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Dober dan Madona, jst vas res ne dohajam, vse kar si zapomnem, ko preberem teh par napisanih strani na novo, je hrana Pa pestke stikam, samo potem pomeša za katero, pa sej to tudi velja ne? Jst sem se napokala in me zdejle niti niso preveč ganle tele sladkaroje, mogoče bi me premaknila kakšna slastna sadna kupa iz svežega sadja, ma kera? Iza spi, ko se pa zbudi, pa jo popokam in greva v MB na tekmo, kjer možek sodi, da se bomo vsaj malo danes vidli, pa še malo bva gledali kako se bunkajo A je še katera tu? Pozdravček vsem! Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 13:43:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla, bom tudi jaz danes bolj na hitro, ker sem Fata danes. To vreme pa res deluje name zelo ''katarzično'': od do pa vmes še in seveda kuhanje . Uh... Tinkamiška: Izvoliš - Izberi si po svojem okusu: ali pa mogoče pa tole Pa uživajta z malo pikico v MB-ju. Lunca -se ne strinjam! Dnevno na tri ure imaš, da si tu! Zmenjeno? Erin - kako si?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 13:55:48
|
|
|
|
Erin
|
Ne ne LuNa, maš da se vsak dan javiš...je rizičen primer potem pri nas ker nam manjka doza tvojega humorja Seki moooooooj dobro sem hvala...kako boš ti dans pridna. Jaz se še odločam kaj naj sploh skuham...pa premišljujem če bi bila danes kar na sadju ker je bilo včeraj vsega preveč.... tinka - joj kakšen cuker je tvoja mala In s čim si se ti napokala da te ne mika naša hrana? Povej ..da se vem ubranit takim sladkostim in kg ki se mi veselo kopičijo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 14:32:34
|
|
|
|
ledenka
|
popoldanska kavica! nimam kaj porocat, tale moja me je cist zmantrala in sem taka, ko da mam gripo sej dans bo minlo, moram prezivet do vecera in bo ok
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 20:00:23
|
|
|
|
Erin
|
Halooooooooo... a je katera tukaj... Moj mi je ušel na pir pa sem sama pa mam čas....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 20:20:50
|
|
|
|
sonček33
|
ojla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 20:39:11
|
|
|
|
Erin
|
ja sooooooncek Kje se pa ti potepaš? Še malo pa bo marec..že komaj čakaš kajne? Jaz sem se pa ananasa sedaj najedla..pa mejčn sem alergična na njega upam da ne bo panike... sicer pa sem ga v istih količinah jedla že skoraj vsak dan zadnje nekaj dni pa je bilo vse uredu...moti me le ko me jezik peče oz bode...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 20:42:11
|
|
|
|
sonček33
|
naporen teden je bil...zdaj pa počitnice...in lubk je tudi vzel dopust, tako da bova skupaj...mal v hirbe, v Ikepo skočiva, pa za poroko se zment o jaz bi tudi zdaj košček ali dva ananasa...z lahkoto....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.2.2008 20:53:35
|
|
|
|
Erin
|
O fajn da bosta mal skupaj...midva z mojim sva kar malce preveč in sva se včasih že ornk sita...ampak ko se spet vidiva pa ne moreva eden od drugega V katere hribe bosta pa skočila? Kdaj bo poroka? Da pridemo rižka metat Ananasa pa ni niii..vse pojedla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.