Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 11:31:39
|
|
|
|
polaris
|
Mnjammmm Ajsi, danes si se pa potrudila. Zelo dober kofi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 11:55:47
|
|
|
|
pike
|
zdravo punce, To čakanje, da se teta prikaže ubija. Edino kar me tolaži je, da preberem kaj dobrega tule gor. Danes, ko sem prebrala temo na pivo, kumarice in nutelo sem se prav nasmejala. Jaz imam pred M enake znake in se mi lušta od sladkega do kislega...slanega. Je moj rkel, da se boji kaj bo ko bom . En lep sončen pozdrav in naužijte se sončka...boste bolj zdrave.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 11:56:21
|
|
|
|
pikica36
|
hoooj!!!! jauuuuuuuuuuuu, kake čveke, da te kap jaz pa ja nimam tolko cajta na šihtu, da bi vam sledila Maša- ni mi zdaj glih nekaj jasno in nevem a sem prav zasledila na eni drugi temi- si srečka ???? in takih kombinacij hrane , kot jih ve tukaj delate še jaz nimam saj če sem čist odkrita se mi nič kaj posebej ne lušta(razen tatarca) sem pa NENORMALNO žejna , kar pri meni ni običajno čav, že morem šibat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 12:10:08
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, maška je dobila stopko in sta morala z njenim ful telovadit pričakujemo pa njen čez kake 2 tedna, to je pa res pike, sej veš, smeh je pol zdravja pa pomisli, kako koristne za telo so te kombinacije - ziher ne boš mogla rečt, da nutela s kumarcami nima vitaminov, ker jih kumarce pač majo polaris kako gre kaj pilates? viš, si me spomnila, mam danes namen it
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 16:58:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla! pikica - moj PMS je res hud ta mesec... Groza še en tak dan kot včeraj me ubije pike - To čakanje je res lahko mučno Še dobro za naše čveke! ledenkica - tvoja kafa je pa res odlična, mi je zapasala o kosilu .. Mnjami! maša - Super! Pa upam, da so skapirali.. polaris -jaz sem tu, kje pa ti? No, pridi čveka čveka Erin, luna, trinity, sončece, špelka (pa vem, da sem zopet katero izpustila...:( )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:04:14
|
|
|
|
ledenka
|
Se* oprosti za izginotje včeraj bejbisiting je ratal prenaporen, pa nisem več mogla spremljat RR mala je stara 3 mesece... pa že tako razvajena
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:07:29
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da se trinity tudi potika okoli sam... lunco pogrešam... kje pa je nam je čist zginla s površja RR
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:23:53
|
|
|
|
Erin
|
o punčke moje....jest sem tu, kje pa ste ve? Danes sem si kupila dnevnik za malčka pa mi ni prav posebno všeč bom kupila še enega - boljšega - samo da ga najdem Drugače pa počivam ker me malo špika tam doli, pa ne vem ali imajo jajčniki žurko ali moj mali fuzbal igra...jap še malo pa ga bom čutila, čeprav sem imela že nekaj dni nazaj občutek da čutim ko se premika... Kakšne plane imate za jutri? VALENTINOVO boo Kaj boste kuhale? Jaz še premišljujem... Pa mojemu bom kupila en hecen predpasnik, ker zadnje čase tako rad kuha - saj ga ne bom k temu podzavestno silila če kupim to, ali???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:43:43
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* oprosti za izginotje včeraj bejbisiting je ratal prenaporen, pa nisem več mogla spremljat RR mala je stara 3 mesece... pa že tako razvajena Saj jaz sem se itaq šla cartat. Ti, da je mala razvajena, kaj? Khm, če jo ti dosti paziš? Ti to kaj pove? In kaj lepega si ji pela?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:46:14
|
|
|
|
Serendipity
|
saj ga ne bom k temu podzavestno silila če kupim to, ali??? PODZAVESTNO? Neeeeeeeeeeee! ZAVESTNO? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uh, mali pobalinček je pa čist po mamici zgleda! Kakšen dnevnik? Kaj pa pišeš notri? A je kao album varianta? (se opravičujem za nevednost ampak meni buši ratse le od hrane. In pive. Potem pa ne vem za te novitete...)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:54:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Kakšne plane imate za jutri? VALENTINOVO boo Kaj boste kuhale? Jaz še premišljujem... No, da še na to odgovorim. Midva greva jutri na kosilo (da naum kuhala), potem pa greva .. A vam naj povem? Vas zanima? Prstane kupovat! Zvečer pa ... prepustimo se domišljiji! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam... lunco pogrešam... kje pa je nam je čist zginla s površja RR Ja kaj le? Seka ji in nosntop le s*** Packa ena! Mislim, en alo babure kak ste, bi pa lahko rekla, ane? Luuunaa - daj si vzemi malo pavze, no.... Jao!!! Jaz man zooopeeet monologe! Kje ste čvekice moje?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 17:59:10
|
|
|
|
Erin
|
Kaj naj mu ga potem kupim ali ne ..v mojemu oranžnemu je kot en pederček Dnevnik oz album ja...ko noter pišeš, kdaj se je rodil, prve besede, bla bla...mislim da bo še najbolje še naredim svojega??? Ustvarjalna in iznajdljiva sem, tudi umetniške žilice mi ne manjka...hmmm ideja... Uf, jaz bi tud en pirček, še rajši pa radler, ali pa deci vina, tud bandidos ice je dober A vidva gresta pa po prstančke - kaj to bodo že poročni?? Zaročni? Predporočni? Valentinovi?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:10:24
|
|
|
|
sonček33
|
O lepotičke kako ste?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:11:34
|
|
|
|
sonček33
|
prstančki se* ? fajn fajn jaz še tale izpit dam skozi, pol pa akcija za poroko
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:15:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Kupi! Darilo je super! No, če bi imel oblečenl e ta oranžen predpasnik, dvomin, da bi še vedno tak zgledal, ali? Je pa super ideja! Naredi sama -bo dosti boljše, pa še večja ''vrednost'' bo! A vidva gresta pa po prstančke - kaj to bodo že poročni?? Zaročni? Predporočni? Valentinovi? Malo si stroške lajšava, da ne bo vse naenkrat. Pa imava dogovor, da namesto božičnih, rd daril in valentinovih daril (vse se giblje okoli dec/jan/feb) si bova nabavila prstane. (ok, kak rocher ali rafaelo je itaq padel ) sonček - kdaj imaš? Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:15:25
|
|
|
|
sonček33
|
a zdej, ko sem si pa jaz mal časa vzela pa nobene ni? prav, grem pa naprej študirat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:21:46
|
|
|
|
Serendipity
|
a zdej, ko sem si pa jaz mal časa vzela pa nobene ni? prav, grem pa naprej študirat Tu, tu!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:33:10
|
|
|
|
sonček33
|
ojoj
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:33:37
|
|
|
|
sonček33
|
Kako si Se*? pridna?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:38:43
|
|
|
|
Erin
|
Nič nazaj učit...malo počitka pa le potrebuješ..ne se preveč obremenjevat Sonček kdaj bo pa tvoja ohcet? Midva sva se pa oba skupaj odločila da se ne bova poročila dokler bodo otroci majhni ampak ko bodo najstniki da bodo priča temu obredu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:47:06
|
|
|
|
sonček33
|
Junija bo dan D. Upam, da s trebuhom Sicer pa stvar dogovora. Če bi mene pred dvema letoma vpr., bi tudi rekal, da se nikol najbrž ne bom. zdaj sem pa čist notr padla.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:47:46
|
|
|
|
sonček33
|
Čakam LuNo!!!! Da jo vprašam, kakšne inštrukcije ima???
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:49:25
|
|
|
|
Serendipity
|
Kako si Se*? pridna? Vedno! (Ko nisem poredna) Erin - Tudi fajn odločitev! KO bodo pa moji otroci najstniki bom jaz že rekordnih 60, te pa ne bo dekolte več tak fajn bleščeč...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:50:48
|
|
|
|
Erin
|
Ja to pa mene tud zanima Mogoče pa svojega uči akrobacij v postelji? sonček itak da bo s trebuhom, nič upam, ampak VEM samo potem ne boš smela pit pa skakat preveč po plesišču
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 18:52:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity KO bodo pa moji otroci najstniki bom jaz že rekordnih 60, te pa ne bo dekolte več tak fajn bleščeč... Ne "seri" seki, itak da ne boš...boš 70... JOKE!!!!!!!!! Se spomniš kaj si enkrat rekla...z vsakim dnem si bližje svoji pikici...no...ta dan prihaja, sem ga videla, se je mimo mene peljal popoldne..a še ni pri tebi???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.