|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.1.2008 16:23:10   
Serendipity
Ejla miške maške!

Ma ni ledenkice, pa bom jaz častila kaviiicoooo - user posted image pa, ker je danes petek, dobite še sladico - user posted image pa še nekaj za ajsiko, da te ogreje user posted image

pikica! Mooočnoooo držiiim pestke!!!!! user posted image user posted image

Ka te zaj Luna - še dugo boš v toj Lublani?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
25.1.2008 16:32:51   
pikica36
HVALA PUNCE! nisem zdržala , ampak sem zdaj naredila test CB- močan + se je pokazal user posted image user posted image

jauuuu, full sem srečna, sploh vam ne morem povedat, kaj se mi dogaja..user posted image mi bije , verjetno150na minuto,cela se tresem!
ob vsej tej sreči, pa že razmišljam- menda bo pa ja vse tako kot mora bit

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
25.1.2008 16:35:07   
Serendipity
Pa še tukaj: user posted image user posted image
ČESTITAM! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
25.1.2008 16:39:31   
trinity22
pikica iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
25.1.2008 17:39:13   
LuNa73
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv, yessssssssssssssssssssssss, toooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pikica36 moja...............  kak sem jaz veselaaaaaaa... se morem kr mal umirit od veselja.....user posted image
ČESTitam in želim ti, da ti nosečnost mine brez zapletov in da bo še vseh nadaljnjih 8 mesecev vse pod kontrolo in o.k user posted image .
Grem do trgovine, da se mal preluftam pa od veselja pridem k sebi user posted image user posted image
Pol pridete pa na vrsto ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
25.1.2008 17:59:16   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  bravo, pikica!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
25.1.2008 18:05:32   
murkica
Pikica bravo.... Sem vedela, da je to to.... Uživaj. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
25.1.2008 19:30:15   
sonček33
pikica naša....vau bo pa imela pikico...jupi Čestitke

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
25.1.2008 21:22:59   
Erin
pikicaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam!

Želim ti lepo nosečnost s čimmanj slabostmi ter zdravo pikico ki te bo končno osrečila....kdaj boš imela PDP? Konec septembra? Začetek oktobra?user posted image user posted image user posted image

Bravooooooooooooo! Sem ful vesela za vsako mojo soborko...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
25.1.2008 22:16:22   
mani2
Sele sedaj sem se pridruzila temu forumu vendar tudi z moje strani pikici vse cestitke . do sedaj sem samo brala to pa je bilo prevec vznemerljivo pa moram cestitat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
25.1.2008 22:37:09   
polaris
Pikica, še enkrat  user posted image user posted image user posted image ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
25.1.2008 22:39:39   
polaris
Čer, je še katera pokonc?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
25.1.2008 23:23:35   
mani2
zgleda da se ze vse odpravljate spat

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
25.1.2008 23:35:14   
polaris
Počas pa res user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.1.2008 10:47:55   
ledenka
cao, punce user posted image  ne morem brez vas, nikakor. ravno sem popila ne prevec dober kapucincek, ki je bil potresen s cimetom - vsaj to user posted image  zdaj pa nopvim delovnim zmagam naproti.

pikica, ko bi ti vedela, kako sem vesela zate! user posted image  ti cestitam iz vsega srca user posted image  borke je ocitno zacel oblivat roza val, tako da moramo v tem tempu nadaljevat user posted image  

moja M je seveda prisla, pa dobro, nisem niti pricakovala, da ne bo... moj se mi je izneveru in noce vec hopacupat v tapravem casu user posted image  ko ga j* user posted image user posted image user posted image  

pozdravljena in dobrodosla, Mani2 user posted image  

lepo se imejte, ze cakajo za mano user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.1.2008 16:44:41   
LuNa73
ooooooooooooo ajsi, a ti si še evdn v Makedonata al kaj??? No jst pa preživela LJ in s sabo v Mb prnesla drisko in user posted image .... zdej pa ne vem, al je to viroza al je to žalost k tebe ni blouser posted image

Špelka, kaj je zdej z RR in službo.... jaz sem misla da se ti mal hecaš glede tega... pa vidim da bo kr res, al kakuser posted image user posted image !

Nč grem ležat...mi je slabo ko 100 hudičev.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.1.2008 17:22:33   
trinity22
ledenkauser posted image user posted image user posted image saj bo, moraš svojmu predložit plan dela, pa brezpogojno, pri tem vztajatuser posted image user posted image user posted image

OOOOOO boga LuNa kaj si kakšen virus staknilauser posted image  Baje ful razsajajo, upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.1.2008 17:27:46   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

OOOOOO boga LuNa kaj si kakšen virus staknilauser posted image  Baje ful razsajajo, upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image

se še nisem odločla kaj je.... lačna sem ko 1000 hudičev... sam me je strah, da pa mi bo pol slab ko 2000 hudičev.... jah, viroze...kdo si jih je zmislu.... naj gre nekam v Tibet med koze in naj tam živi srečno do konca svojih dni user posted image user posted image user posted image  No, nimam viroze, ker je trenutno ne smem imeti...si je ne morem prvoščit... lahk pride pol po 14. februarju user posted image user posted image

Hja, bluzim mal... grem si zmerit temperaturo.... user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.1.2008 20:47:35   
ledenka
sem se vedno v Makedonjata user posted image  pa se mi ne da nikamor it, in tako vsake tolk pridem naokoli user posted image

luncika, v Lj ziher nisi dobila nobene viroze, no way user posted image  sicer pa sem pred nekaj cajta nasla fajn zadevo, ki pomaga proti driski, sam ne vem, a se pr nas tud dobi, k smo 100 let za leseno zlico user posted image  in sicer se zdravilo imenuje SMEKTA, dobis ga v lekarni, en prasek je, ki se ga z vodo zmesa user posted image  probi, men sam to pomaga!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.1.2008 22:04:31   
polaris
Uboga LuNči, ti pošiljam dober čajček

user posted image

pa mal prepečenca

user posted image

pa bo hitr boljše,... sam Ljubljane se nekaj časa izogibaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.1.2008 21:26:38   
polaris
Oj babežabe, a je še ktira pokonci, al danes vse pridno user posted image . Saj je prav tako, bi jaz tud, pa imava bolj tih dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.1.2008 21:34:40   
mani2
pri nas bo zgleda danes kar zivahno. me moj ze cel dan nagovarja da bi user posted image . imam obcutek da bi februarja moglo bitiuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.1.2008 21:34:59   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Oj babežabe, a je še ktira pokonci, al danes vse pridno user posted image . Saj je prav tako, bi jaz tud, pa imava bolj tih dan user posted image user posted image user posted image

mislim, da je nekej u luftu.... res ga nekej planeti fiksajouser posted image user posted image ... se men zdi, da so mal nametani, pa nič kej prav skup zloženi tam gor....

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
27.1.2008 21:36:05   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

pri nas bo zgleda danes kar zivahno. me moj ze cel dan nagovarja da bi user posted image . imam obcutek da bi februarja moglo bitiuser posted image

hmmmmm, packa, in ti ga že celi dan pustiš na suhem???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
27.1.2008 21:36:43   
mani2
punce bodite optimisticne noc je se dolgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.